Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Χρόνια σας Πολλά κορίτσια,

Ήρθε η ώρα να σας γράψω ένα μήνυμα από τη θέση που έβλεπα να γράφουν στο παρελθόν γυναίκες και δεν πίστευα ότι μπορεί ποτέ να βρεθώ εγώ.

Λίγες από εσάς θα με θυμούνται, κάποιες μου είχαν στείλει και μηνύματα, αλλά για καιρό το site δε με άφηνε να συνδεθώ.

Η ιστορία μου εν συντομία είναι μια διάγνωση υπογονιμότητας πριν δυο χρόνια, με ΑΜΗ 0,1 και FSH από 9 έως 18. Δύο γιατροί μου απέκλεισαν τη φυσική σύλληψη και αμφέβαλαν ότι θα τα πάω καλά ακόμη και με εξωσωματική. Ο Κ. Πάντος, ο γιατρός στον οποίο κατέληξα, μου είπε ότι όλα είναι πιθανά, και μαζί κάναμε μια αποτυχημένη σπερματέγχυση και 12 ωοληψίες σε διάστημα ενός έτους, που απέδωσαν 24 ωάρια στην κατάψυξη. Στο τέλος του έτους, το περασμένο καλοκαίρι, συμφωνήσαμε με το γιατρό να σταματήσω τις ωοληψίες και να προσπαθήσω για λίγους κύκλους μαζί με το σύζυγό μου για φυσική σύλληψη. Να σημειώσω ότι ο σύζυγος είχε σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο ευτυχώς ξεπέρασε, και λόγω του οποίου δεν μπορούσαμε ως τότε ούτε να προσπαθήσουμε φυσικά, ούτε να γονιμοποιήσουμε.

Στη διάρκεια του καλοκαιριού έκανα τεστ ωορρηξίας και είχαμε επαφές. Είχα πολύ άγχος και καθόλου πίστη, αλλά δεν ήθελα να απορρίψω τις ελάχιστες πιθανότητες που μου έδινε η φύση και κυρίως τη μεγάλη δυνατότητα που δίνει όταν το θέλει ο Θεός. Και πράγματι αγαπητές μου, συνέλαβα το παιδί μου ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου!

Όλα βαίνουν καλώς ως τώρα και προσδοκούμε να ειδωθούμε ως τις αρχές Μαΐου με το δικό μας θαύμα.

Σας γράφω με την ελπίδα να μην κάνετε πολλά από τα λάθη που έκανα εγώ και με ταλαιπώρησαν άδικα. Θέλω να τονίσω ότι είναι καταστροφικό να στεκόμαστε πάντα και μόνο στους αριθμούς και τις στατιστικές. Μη δέχεστε άκριτα τις απόψεις που ακούτε και διαβάζετε. Είναι καταστροφικό να αποκαλούμε τους εαυτούς μας άμοιρους, άτυχους, τιμωρημένους. Είμαστε ζωντανές και η ζωή είναι κινούμενη δύναμη, στα σώματα και στο νου μας. 

Βρείτε γιατρούς με εμπειρία και γνώση, ακόμη κι αν δε σας γλυκομιλάνε. Μη δεχτείτε όμως γιατρούς που σας θέτουν προ τετελεσμένων και δεν έχουν διάθεση να δουλέψουν μαζί σας. Μην προτάσσετε το Θέλω σας, αλλά προσπαθήστε να αποδέχεστε τα θελήματα του Θεού. Καλλιεργήστε την υπομονή και την αντοχή σας. Ταυτόχρονα επιτρέψτε στον εαυτό σας να αποφορτίζεται συναισθηματικά. Αυτά που περνάμε είναι η σφύρα και ο άκμονας μεταξύ των οποίων διαμορφώνουμε το μέταλλο της προσωπικότητάς μας. Έτσι γινόμαστε τα όπλα των αγαπημένων μας και κυρίως των παιδιών μας. 

Σας εύχομαι Καλή Χρονιά και Καλή Φώτιση!

Καλημέρα και χρόνια πολλά. Χαίρομαι πάρα πολύ για εσάς! Ένα θαύμα συνέβη που μακάρι να το βιώσουμε όλες μας κάποια στιγμή ❤️ εύχομαι μια υπέροχη εγκυμοσύνη και σύντομα με το μωράκι σας αγκαλιά ❤️

Συμφωνώ με όσα έχεις γράψει και ας απέκτησα την κόρη μου με εξωσωματική. Θα πω μόνο ότι μην ξεχνάτε τα θέλω σας, και ναι να προτάσσετε τα θέλω σας, να έχετε πάντα την άποψη σας σε οποιαδήποτε ιατρική πράξη, δεν θα κάνετε όσα λένε οι γιατροί αν δεν είστε σύμφωνες. Και το να αποδεχόμαστε τα θελήματα του θεού, πονάει αυτή η φράση όταν παλεύουν γυναικες χρόνια ολόκληρα λόγω σοβαρών προβλημάτων υγειας οι ιδιεσ Ή οι σύζυγοι τους. ΑΝ Το κάναμε αυτό δεν θα έπρεπε να κάνουμε εξωσωματική, γιατί ήταν θέλημα θεού να έχουμε αυτά τα πρόβλημα. Εκείνος μας δημιούργησε έτσι, με στραβές σάλπιγγες, με οπισθια μητρα, με κερσοκυλες, αυτοάνοσα. 
      να έχουμε πίστη ναι! αλλά να προσέχουμε όταν χρησιμοποιούμε αυτές τις φράσεις. 

Εχει ο θεός, δεν ήταν γραφτό σου, ο θεός ξέρει τι κάνει. Αυτές οι φράσεις μας οδηγούν στο να νιώθουμε ότι κάποιος μας «τιμωρεί».

στα γράφω ενώ έχω «περάσει» στην απέναντι όχθη. 

Και με πολύ αγάπη θα προσθέσω επίσης, δεν ψάχνουμε γιατρούς να μας χαϊδευουν τα αυτιά , να μας γλυκομιλανε, αλλά να ασχολούνται μαζί μας. Είσαι τυχερή που κατάφερες να ταιριάξεις με την πρώτη σου επιλογή και δεν είχατε αποτυχίες.  Για τον κ Π… έχουμε ακούσει καλά λόγια αλλά και 10000 κακές εμπειριες. 

Εύχομαι η εμπειρία σου να δώσει δύναμη στις περισσότερες γυναίκες!! 

καλή φώτιση ❤️

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Κίττυ θα σε ρώταγα που βρίσκεται το μαγαζί σου αλλά δεν βιάζομαι ακόμη για βάφτιση.

Ελπίζω να μην ξέχασα κάποιο κοριτσάκι.

Τα κοριτσάκια τι κάνουν που έχουν καιρό να γράψουν?

ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Dimista της μιλαω οσο μπορω γερμανικα αλλα τωρα που για λιγο καιρο θα μεινω στην μαμα μου θα της μιλαει αυτη συνεχεια...για τα βαφτησια εκλεισα μονο τις μπομπονιερες...απο το ιντερνετ θα κλεισω τις προσκλησεις...ολα τα υπολοιπα τα κανονιζει η νονα και δεν εσω ιδεα αν εχει κανει κατι γιατι απλα δουλευει τοσο που ακομα δεν την εχω βρει για να μιλησουμε...και το εχω ενα αγχος αν προλαβει να ασχοληθει....

K9KBp3.png

glitterfy1081729554D32.gif

Καλησπέρα κοριτσάκια,

della σε ευχαριστω για τις ευχες σου, εμεις κλείσαμε 5 χρόνια γάμου, τον Δεκεμβριο όμως θα κλεισουμε πραγματικα 7 χρόνια γιατι το 2004 ειχαμε κάνει πολιτικό γάμο. Τον Σεπτεμβριο κλεινουμε 15 χρόνια απο όταν τα φτιάξαμε , τότε που είμασταν παιδάκια :tongue:

Δημητρα καλα να περνας στην εξοχή , καλη ξεκουραση κ καλα μπάνια.

Εμεις με το μικρο καλύτερα, τον πήγαμε την παρασκευη στο Παίδων όμως πρεπει να φοράει ακόμα το κολαρο του μεχρι την Τριτη που θα ξαναπάμε γιατι ακομα πονάει.

΄Την βάφτιση κ εγω την εχω άφήσει λίγο πίσω τώρα, μια οι διακοπες , μια τα τρεχάματα, δεν ειχα χρόνο κ για γι αυτο

Αννούλα μπραβο που κοιμάται η μικρη σου τόσες ώρες μόνο με μητρικό. Εμενα ο φαγάνας ξυπνάει καθε 3 ώρες λες κ έχει ξυπνητηρι... Και τωρα που τον πονάνε κ τα ούλα δεν το βλέπω να βελτιώνεται το πράγμα...

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Koριτσια μου τι κανετε??

Ανια περαστικα στο αγορακι σου. Δεν ειναι τιποτα, μονο λιγη ταλαιπωρια το κολαρο με τη ζεστη :(

Εχω καιρο να γραψω, αλλα σας διαβαζω καθημερινα...Ο μπομπος μεγαλωνει, θηλαζει αποκλειστικα και ειναι 6.100 με τη δικη μου ζυγαρια. Εμεις δεν θα κανουμε προς το παρον τα εμβολια (ειμαι γενικα λιγο κατα των εμβολιων) και ευτυχως κοιμαται ολο το βραδυ (απο 40 ημερων).

Το αλλο σαββατο φευγουμε με την τροικα για τις καμαρες, μια παραλια εξω απο το γυθειο. Ελπιζω να περασουμε καλα (οσο γινεται δηλ :tongue::tongue:)

Πολλα φιλια σε ολες και στα μικρα πατουσακια σας :D

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Pola μου σε ευχαριστώ πολύ για τα περαστικούλια ελπίζω να είνια γρήγορα γιατι δεν μπορω κ εγω να τον βλέπω μες στη ζέστη με αυτο το πράμα πάλι καλα που δεχεται να το φοράει .

Μπράβο βρε Pola κ στο δικό σου μωρακι που κοιμάται τα βράδια κ από τόσο νωρίς !

Καλά να τα περάσετε στις διακοπούλες, οι παραλίες του Γυθειου είναι καταπληκτικες !

Για τα εμβόλια κ εγω της ίδιας άποψης είμαι, ακόμα δεν έχουμε κανει περιμένω να πάει τουλάχιστον 6 μηνών κ τότε θα το ξανασυζητήσω με τη παιδίατρο . Προσπαθω ώς τοτε να διαβάσω όσα μπορω περισσοτερα για τα εμβόλια για να έχω πληρέστερη πληροφόρηση για το τι θα κανω.

Εγω τωρα ζυγισα τον δικο μου που βάλαμε επιτέλους μπαταρίες στη ζυγαρια είναι 7850 αρκετούτσικα δηλαδή αλλα τον τελευταίο μήνα δεν πήρε πολύ μόνο 600 γρ. Φοβάμαι μήπως φταίει η παλινδρόμηση.

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια...

Έχω καιρό να γράψω αλλά με την ανακαίνηση δεν μένει χρόνος για τίποτα. Αν όλα πάνε καλά θα μετακομίσουμε στις 25 Ιουλίου. Διακοπές δεν νομίζω να πάμε γιατί με τα έξοδα που κάνουμε για το σπίτι δεν έχουμε δραχμή. Εμείς είμαστε καλά. Το πρώτο εμβόλιο δεν το πήραμε καλά. Έκανε 38.5 η μπουμπού. Τώρα κοντεύουμε για το δεύτερο. Ελπίζω να τα πάμε καλύτερα. Σας φιλώ και θα προσπαθήσω να ξαναγράψω νέα σύντομα.

Κοντινός και πολύ ωραίος προορισμός για διακοπές είναι το Πόρτο Χέλι.

Πολλά φιλιά

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Kαλησπερα κοριτσια.Πολυ ζεστη και σημερα.Νομιζω μεχρι την Τεταρτη θα ειναι ετσι ο καιρος.

Ο μπεμπακος μου εκτος του οτι ζεσταινεται εχει ενα θεμα με τα ουλα του.Ολη την ωρα με τα χερια στο στομα ειναι,θα τα φαει στο τελος.Αφου οταν τον βαζω να ρευτει και βαζω πανακι στον ωμο μου,το βαζει κατευθειαν στο στομα του.

Με το εμβολιο που καναμε προχθες αυτο της μηνιγγιτιδας ολα ηταν μια χαρα.Ουτε πυρετο εκανε ουτε κακοδιαθετος ηταν.Αυτο που μας ειχε ζορισει την προηγουμενη φορα ηταν αυτο του πνευμονιοκοκου και που θα το επαναλαβουμε τον Αυγουστο.

Dimista,πως σου φαινεται η Αθηνα που ερχεσαι και φευγεις;του μπεμπη πως του φανηκε που εφυγε απο την εξοχη και ηρθε;

Tzamin,καλο κουραγιο με τη μετακομιση.Ειναι πολυ ζορι να μετακομιζεις ποσο μαλλον να εχεις και μωρακι μαζι.

Pola,τι καλα που το μπεμπακι απο 40ημερων κοιμαται ολο το βραδυ.Θελω κι εγω!Καλα να περασετε στις διακοπες.

NXbrp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΦΟΡΗΤΗ ΖΕΣΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ !!!!

Εγω εχω το προσωπικο μου ξυπνητηρι 4 η ωρα ΝΤΑΝ !!!!εχει λιγες μερες που του βαζω την πιπιλα οταν γκρινιαζει απο τις 4 ως 6 το πρωι, προσπαθω μηπως και το κοψουμε.

Πολυ σαλιο βρε κοριτσια, λετε να ηρθε η ωρα για δοντακι? Ετσι ελεγα και στην κορη μου και εβγαλε πρωτο δοντι 14 μηνων. Ατελειωτοι μηνες ταλαιπωριας και γκρινιας του παιδιου.

pm4hp3.pngVPk9p3.png

Καλημερα κι απο μας κοριτσια.Οντως παρα πολυ ζεστη και απιστευτος αερας.Αφησα λιγο ανοιχτα και μου πεταξε κατω ολα τα πραγματα του μωρου,τις πανες,το σελτεδακι,τα μωρομαντηλα τα παντα.

Μαρια-Ελενα,στη Βεροια εχει δροσια τα βραδακια;οταν ημουν μικρη,την πρωτη φορα που ηταν να ερθω με τους γονεις μου στη Βεροια ελεγε ο μπαμπας μου:θα παμε στην παραλια στη Βεροια να φαμε ραβανι.Κι εγω νομιζα οτι εχει θαλασσα και περιμενα να δω αμμουδια.Ειναι πολυ ωραια πολη.Τελευταια φορα πηγα περσι τα Χριστουγεννα και πηγα σε ενα μαγαζι για καφε κοντα στο δημαρχειο που εκτος απο καφε ειχε και γλυκα του κουταλιου,ειναι σαν παλιο σπιτι.Εχει και τζακι μεσα.Δεν θυμαμαι πως το λενε.

Τα υπολοιπα κοριτσια τι κανετε;

NXbrp3.png

Γεια σου DElla !!! Φυσαει κι εδω αλλα καυτος αερας,το απογευματακι ομως ειναι καλα, ευτυχως εχουμε αρκετες καλες λυσεις γυρω γυρω απο την πολη για δροσια, Οσο για τη Βεροια τι να πω!!! εγω τη λατρευω. Ελα ξανα να σε κερασουμε ρεβανι στην "παραλια" (πολλοι την πατανε ετσι) μας αυτην τη φορα με το μπεμπακι σου. Μονο προσεχε μην του δωσεις νερο απο τις βρυσες μας γιατι θα μεινει γαμπρος εδω!!!! ;) (ετσι λενε) Καλο μεσημερι!!!

pm4hp3.pngVPk9p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια!Ζέστη παντού ε? Tzamin μας έλειψες, να εμφανίζεσαι πιο συχνά!Πακέτο οι μετακομίσεις...

Σήμερα ήρθε και η δική μας παιδίατρος!Η μικρή είναι 4800 από κιλά και 64 εκατοστά!Ψηλολελέκι μας βγήκε χιχι!Είμαστε οκ μας είπε!Εμβόλια μετά τον 6ο μήνα θα κάνουμε κι εμείς, όταν πάμε Αγγλία δηλαδή. Μας είπε να την βάζουμε να παίζει σε σκληρές επιφάνειες για να μπορεί να κινείται πιο εύκολα, και να της εχουμε μόνο μία ρουτίνα ύπνου (δηλαδή να μην την κοιμίζουμε με διαφορετικούς τρόπους). Δεν ξέρω αν αυτό είναι απόλυτα σωστό γιατί στον Dr Sears (νομίζω εκεί το είχα διαβάσει) είχα διαβάσει το αντίθετο, ότι δηλαδή είναι καλό το μωρό να μάθει να κοιμάται με πολλούς τρόπους για να μην είναι τόσο δεσμευτικός ο ύπνος του. Εσείς τί γνώμη έχετε? Το έχετε ψάξει?

Υ.Γ. Σας έχω πρήξει με τον ύπνο το ξέρω!

Υ.Γ.2 Αχ μην μιλάτε για ραβανί και άλλα γλυκά γιατί αυτά τα 4 χαζοκιλά της εγκυμοσύνης δεν λένε να μου φύγουν!!!!

6237481d19.png

Καλησπερα κοριτσια !!!!!

ΖΕΣΤΗΗΗΗΗ !!!!!!!!!!!!! εμεις πηγαμε παιδίατρο , μια χαρά ειναι το θηριάκι μας!! εριξε κατι κλοτσιες του γιατρού.................6300 και 65 ποντοι. καναμε και εμβολιο , εκεινη την ωρα με το τσιμπημα εκλαψε λιγο , αλλα του περασε αμεσως. μετα πηγαμε για καφε και ηταν ολο γελια.χθες κοιμηθηκε απο τις 8 3ο το βραδυ εως τις 5 το πρωι !!!!!!!!!!!!

εσεις , τι νεα ?

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Καλημερα!!!!΅Ειμαι ξυπνια απο τις 5:30 και σιδερωνα μεχρι τις 8:00 που ηρθα στη δουλεια Κ Α Η Κ Α !!!!

julie8 μην προβληματιζεσαι με τον υπνο, νομιζω πως ειναι πολυ νωρις ακομα για να εχει στανταρ ωραριο. Το μωρο απο μονο του θα βρει το ρυθμο του.

ΚΙΤΤΥ πολυ καλα τα κιλα και οι ποντοι.

Να ρωτησω κατι, εμεις κανουμε εβολιο καθε μηνα ως 10 μηνων, μετα 12 μηνων, 13 μηνων κλπ, οι δικοι σας οι παιδιατροι τι λενε?

pm4hp3.pngVPk9p3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!

Μαρία Έλενα εγώ ακολουθώ το εθνικό πρόγραμμα εμβολιασμού του ΙΚΑ. Είναι περίπου οπως αυτό που περιγράφεις. Τα εμβόλια αυτά είναι υποχρεωτικά και αν δεν γίνουν δεν δέχονται τα παιδιά στα δημόσια σχολεία. Βέβαια μπορούν να γίνουν και αργότερα όταν τα παιδιά θα έχουν μεγαλώσει λιγάκι.

Η παιδίατρός μου, μου είπε να ακολουθήσω το πρόγραμμα του ταμείου μου για να γλιτώσουμε και χρήματα. Γιατί λέει εφ' όσον είναι υποχρεωτικά, όπου και να τα κάνω είναι το ίδιο. Το ΙΚΑ έχει ένα κέντρο Μάνας & Παιδιού όπου κάνουν τους εμβολιασμούς και είναι πολύ οργανωμένοι και καλοί. Μόνο που πρέπει να έχεις κλείσει ραντεβού 2 μήνες πρίν.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...