Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Γενικά όταν δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα εκτός από χαμηλή Αμη όταν κανείς ωοληψιες Κ περνεις φάρμακα αυξάνονται οι πιθανότητες για φυσική σύλληψη γιατί ο οργανισμός με τις ορμόνες διορθώνει κάποια κακώς κείμενα κ ανανεώνετε.  

Γι'αυτό λένε να μην σταματάς τις φυσικές προσπάθειες όταν είναι δυνατό. Γιατί οι πιθανότητες λόγο φαρμάκων αυξάνονται αυτόματα . 

ισχυει! 

εκτός αν υπάρχει πρόβλημα με το σπερμα όπως σε εμάς. Με επιβεβαιωμένες ωορρηξίες και τίποτα. 

Και ενώ έχουμε καλό σπερμοδιάγραμμα 

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Tzitzina,εμεις περσι που μαθαμε οτι ειμαι εγκυος αν και ειχαμε κανινισει διακοπες στη Λευκαδα πηγαμε τελικα στο Τολο για να ειμαστε κοντα και φυσικα να εχει νοσοκομειο αχρειαστο να ειναι.Ριξε μια ματια μηπως δεις τιποτα να σου αρεσει.Εξαλλου μπορειτε να πατε και προς Ευβοια.Εγω εχω παει μονο Χαλκιδα αλλα εχω ακουσει οτι εχει παρα πολυ ωραια μερη να πας και ειναι σχετικα κοντα.

Della δε θα το πιστέψεις...Ακριβώς αυτά τα δύο μέρη έχουμε στο μυαλό μας. Τολό έχουμε πάει πάρα πολλές φορές γιατί είναι ένας συμφοιτητής μου από εκεί και μας αρέσει και Εύβοια έχουμε ακούσει ότι έχει ωραίες παραλίες και το συζητούσαμε πέρσι. Περιμένω πως και πως να πάμε κάπου αν και θα αργήσουμε. Λέμε για αρχές Σεπτεμβρίου..Και ακόμη δεν έχω κάνει ούτε ένα μπάνιο..

uwJMp2.png?KqESJfSU

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια!!!Τελικα τα εμβολια στα μπουτακια που καναμε ηταν διαφορετικα απο την προηγουμενη φορα και ετσι τωρα ανεβασαμε και πυρετο...μολις αρχισε να γκρινιαζει της βαλαμε θερμομετρο και ειχε 37.5 και ετσι της δωσαμε ντεπον αλλα κοιμοταν ολη μερα και ετσι δεν εφαγε τιποτα παιδια...συνολο 500 μλ...αλλα δεν ηθελα να την ζορισω...πυρετο ειχε...σημερα οταν ξυπνησει με το καλο θα φαει...

K9KBp3.png

glitterfy1081729554D32.gif

Καλημέρα κορίτσια!

elzu μια χαρά η μικρή σου! Γάλα γιατί αλλάξατε έχετε θέμα? Εγώ στο ριλάξ τον βάζω(όπως και την κόρη μου) από τον πρώτο μήνα. Έχει όμως θέσεις και δεν τον έχω πολύ ανασηκωμένο.

Κορίτσια ποια εμβόλια κάνατε έτσι μαζεμένα? Το είδα κι από άλλες μανούλες εδώ και μου έκανε εντύπωση τρία μαζί! Εμείς στο πρώτο κάναμε το infarix και της γαστρεντερίτιδας(της γαστρεντερίτιδας το κάναμε γιατί η μεγάλη θα πάει σταθμό, αλλιώς δεν θα μας το έκανε) και το επόμενο είναι του πνευμονιόκοκου.(prevenar). Και τους δυο επόμενους μήνες τα επαναληπτικά τους.

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Elzu μαζί γράφαμε. Μην ανησυχείς καθόλου για τον πυρετό, μέχρι αύριο θα είναι περδίκι. Καλά κάνεις και δεν την ζορίζεις με το γάλα. Κι εμένα στο πρώτο ο μικρός έτσι. Ύπνο όλη μέρα και κάτι δεκατάκια. Την 2η μέρα έπεσαν τα δέκατα και του έμεινε ο ύπνος..:lol:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημερα μανουλες..

Επιτελους τελειωσε η βρωμοεξεταστικη και τωρα θα μπορω να σας παρακολουθω περισσοτερο...

Τι κανετε?Ολα καλα?

Ρε κοριτσια ειμαι λιγακι ασχετη με τους υπολογιστες ,προσπαθω να φτιαξω τικερακι και δεν τα καταφερνω με τιποτα....

Σχετικα με την παλινδρωμηση κανει και ο νινις μου, και βγαζει αρκετουτσικα..Καναμε υπερυχο στο στομαχακι του (Γ.Ο.Π λεγεται) και μας ειπαν οτι οταν τον βλεπουμε να βγαζει 5 φορες την ημερα γαλα στην πραγματικοτητα εχει καινει 20 παλινδρομησεις και απλα δεν φτασαν μεχρι επανω!!! Πολυ ανυσηχητηκο,ε? Καθομαι ολη μερα μπαστακας μην γυρησει ανασκελα,τρωει αρθιος, τον αλλαζω στο πλαι και τετοια... Μηπως ξερετε ποτε θα σταματησει να παλινδρομει?

Οσο για τις διακοπες , οσες καταφερετε να πατε ριξτε και καμοια βουτιτσα και για μας..............

Να ειστε και να περνατε τελεια...

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια,

οταν λενε οτι όταν κανουμε σχεδια ο Θεος γελάει είναι αλήθεια!

Πάνω που ελεγα στη Della οτι τη Παρσκευη σκοπευουμε να παμε για μπανακι κ φαγητο για να γιορτασουμε την επετειο μας τελικα θα τη βγαλουμε στπ Παίδων. Ο Αγγελος χτυπησε χτες στον αυχενα τον πηγαμε νοσοκομειο περιμεναμε 2 ωρες για ακτινογραφια αλλα ευτυχως δεν εχει κατι σοβαρο. Του εβαλαν ενα κολαρο κ αυριο παμε για επανεξεταση...

Arma σε ευχαριστω για τις μπομπονιερες! τους βασιλικους τους θελω κ εγω για να στολισω τα τραπεζια στο μαγαζι , ειναι τελεια αλλα δυστυχως τον Οκτωβριο δεν βρισκεις. Ρωτησα σε ενα φυτωριο κ μου ειπε αν θελω να του πω μεσα Σεπτεμβρη να μου τα βαλει στο θερμοκηπιο για να διατηρηθουν. Εναλλακτικα μου ειπε για πανσεδες που ειναι πολυ ωραιοι κ ειναι η εποχη τους το φθινόπωρο.

Μαρινα η παλινδρομηση διαφερει απο παιδι σε παιδι . Συνηθως λένε ότι περναει όταν αρχιζουν τις στερεες αλλα σε μας τοτε χειροτερεψε. Περασε όταν χρονισε κ αρχισε να περπαταει.

Στο ριλαξ τον βαζω κ εγω απο την αρχη γιατι λόγω παλινδρομησης δεν καθεται αλλου τον βαζω στην πιο ξαπλωτη θεση

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Καλημερα κοριτσακια.Ειμαστε μεσα στη γκρινια σημερα.Που να ξερει τι τον περιμενει το μεσημερι,θα ερθει ο παιδιατρος για εμβολιο.

Αrma,τον προηγουμενο μηνα καναμε μαζεμενα 3εμβολια κι εμεις.Το πενταβακ,το πρεβεναρ και το ροταριξ,σημερα θα κανουμε της μηνιγγιτιδας και τον αλλο μηνα τα επαναληπτικα του προηγουμενου μηνα.

Tzitzina,κι εγω ουτε ενα μπανιο δεν εχω παει να κανω,σαν το γαλα ειμαι.

Marina,επιτελους τελειωσε η εξεταστικη σου να ξεκουραστεις κι εσυ λιγο.

Ania,ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!Να τα χιλιασετε και να ειστε παντα αγαπημενοι.Ποσα χρονια ειστε μαζι;Εμεις στις 21-6 κλεισαμε 7 χρονια γαμου,οχι φαγουρας:P και συνολικα ειμαστε μαζι 12χρονια με μια διακοπη 2,5χρονων που χωρισαμε οταν τα ειχαμε.Περαστικα και για το αντρακι σου ελπιζω να μην ποναει και να ξεμπερδεψετε γρηγορα σημερα.

NXbrp3.png

Κοριτσια γυρισαμε και εμεις!!!Καναμε το εμβολιο μας...εκλαψε λιγακι...δυο στα μπουτακια και ενα απο το στομα...να δουμε αν θα ανεβασει πυρετο!Στα κιλα μας ειπε οτι ειμαστε παρα πολυ καλα....5150 και 60 ποντους...ειπε να δοκιμασουμε το ναν το σενσιτιβ.Για ριλαξ βρε κοριτσια μου ειπε ειναι πολυ νωρις...απο τον 5 μηνα...τι θα κανω που την δικια μου δεν την κρατας αλλο ξαπλωμενη?Θελει να μας βλεπει...( και λογικο ειναι) και εγω θα βαριομουν σε μια γωνια του καναπε ολη την ωρα....

Καλημερα Elzu,

Ελπίζω να μην κάνει πυρετό η μπουμπούκα. κι εμεις εχουμε την Δευτερα τσιμπηματακι , αλλα ένα. Δεν καταλαβαίνω, δεν τα κανουν ολοι οι γιατροί με την ίδια σειρά ?

Εντύπωση μου κανει που σου ειπε απο τον 5ο μηνα για το ρηλάξ. εγω τον βάζω απο νωρίς και ριχνει και κατι υπνους:P ισα-ισα ο μπεμπης σε κανα μηνα δεν θα χωραει , ήδη ειναι στενά. ειμαι περιεργη ποσα κιλα ειναι.....πριν ενα μηνα ακριβως ηταν 5600 και 63 εκ. για να δουμε την Δευτερα........

ε, βεβαια βαριεται το μωρο , ολη μερα εκει ξάπλα.....εγω τον βαζω και σε μια κουνια που μου εδωσε μια φιλη...γενικά ειναι ενα θεμα αυτό...μεχρι να μαθουν να καθονται , που να τα βάζουμε

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

kitty μου τελικα ανεβασε πυρετο η μικρη μου αλλα ενταξει το περιμενα πιο τραγικα...της δωσαμε ντεπον και κοιμηθηκε...οσο για το ρηλαξ και εγω την βαζω αλλα απο λιγο αφου μας το απαγορευσε...παιζει να φταιει το οτι δεν εχει παρα πολλα κιλα...τωρα ειναι 5150 και 60 γι'αυτο σκεφτομαι εγω αλλιως δεν μπορω να το δικαιολογισω...με 1000 ζορια φτασαμε στα 5150 και τωρα παλι δεν τρωει...αλλα δεν θα κατσω αλλο να σκασω...εχουμε και αλλα προβληματα...αυτο ειναι το λιγοτερο...οσο τρωει τρωει...τα 120 ανα γευμα τα εχουμε και τρωει καθε 4 ωρες,...μονο την νυχτα κοιμαται απο της 9 μεχρι της 6 που την ξυπναω...

K9KBp3.png

Γεια σας και παλι απο μενα.Πριν καμια ωρα εφυγε ο παιδιατρος.Ειμαστε 6.170 και 63εκ.Θα ηθελε μου ειπε να ειχε παρει λιγο βαρος ακομα αλλα ειναι πολυ καλος.Σαν κεικ εχει φουσκωσει ο μπεμπακος μου.Το κακο ειναι οτι αρχισε απο νωρις στην εξεταση να κλαιει και μετα ηρθε και το εμβολιο και τον αποτελειωσε.Για την θαλασσα μου ειπε καλο ειναι να μην μπει.Τωρα το μπεμπονι μου κοιμαται.

Elzu,κι εγω στο ριλαξ τον εβαλα με το που σαραντισε και του αρεσει παρα πολυ.

Λογικα αυτες τις μερες θα ερθει απο Καλαμο και η dimista για εμβολιο,αντε να μαθουμε τι κανει κι εκεινο το μπεμπακι.

Η Klimt.η Tzamin,η Pola τι κανουν;

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και παλι απο μενα.Πριν καμια ωρα εφυγε ο παιδιατρος.Ειμαστε 6.170 και 63εκ.Θα ηθελε μου ειπε να ειχε παρει λιγο βαρος ακομα αλλα ειναι πολυ καλος.Σαν κεικ εχει φουσκωσει ο μπεμπακος μου.Το κακο ειναι οτι αρχισε απο νωρις στην εξεταση να κλαιει και μετα ηρθε και το εμβολιο και τον αποτελειωσε.Για την θαλασσα μου ειπε καλο ειναι να μην μπει.Τωρα το μπεμπονι μου κοιμαται.

Elzu,κι εγω στο ριλαξ τον εβαλα με το που σαραντισε και του αρεσει παρα πολυ.

Λογικα αυτες τις μερες θα ερθει απο Καλαμο και η dimista για εμβολιο,αντε να μαθουμε τι κανει κι εκεινο το μπεμπακι.

Η Klimt.η Tzamin,η Pola τι κανουν;

Και της δικιας μου της αρεσει παρα πολυ γιατι χαζευει καινουργια πραγματα...κοριτσια αφου ολες τα βαζετε τα μωρακια σας θα την βαζω και εγω λιγο περισσοτερο...οχι ωρες αλλα ετσι λιγο να αλλαζει παραστασεις γιατι οντως μπορει να παιζει το οτι δεν εχουμε πολλα κιλακια...ειμαστε το πιο λεπτο μωρακι εδω στο καφε η μου φαινεται?

K9KBp3.png

Γεια σας κορίτσια και μωράκια!Τι κάνετε?

Είμαι Αθήνα από χτες. Ο μπεμπούλης μου το έκανε εχτές το εμβόλιο του πνευμονιόκοκου.Έκανε 38,1 πυρετό και ήτανε όλη την ημέρα μέσα στην ταλαιπωρία και το κλάμα.Του δώσαμε και αντιπυρετικό.Στενοχωρήθηκα πολύ που ταλαιπωρήθηκε τόσο πολύ με ένα εμβόλιο.Σήμερα ευτυχώς δεν έχει πυρετό και είναι καλά.Επίσης ο παιδίατρος τον ζύγισε και είναι 4700 και 58 πόντοι.1α χαρά τον βρήκε παρόλο που μου ακούστηκε αδυνατούλης.Στον Κάλαμο ξεκίνησα μπάνια.Αλλά έχω κάνει μόνο 4.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Στον Κάλαμο θα γυρίσουμε αύριο.Σήμερα κλείνω με τον αντρούλη μου 6 χρόνια σχέση και στις 25 Ιουλίου 2 χρόνια γάμου.Ο μπέμπης στις 11/7 κλείνει τον τρίτο μήνα.Οι κολικοί του περάσανε!Ηρέμησε!Αυτά τα δικά μου!Τώρα θα διαβάσω τα δικά σας νέα!

Ελζού ο δικός μου μπεμπούλης είναι το πιο αδύνατο μωράκι του καφέ.Καλά θα κάνεις και θα πας Γερμανία και να μάθεις Γερμανικά στην κορούλα σου.Η αδελφή μου μένει Γαλλία και το ανηψάκι μου που είναι και βαφτιστήρι μου μιλάει και Γαλλικά και Ελληνικά.

Τζούλη εγώ δεν θα γύρναγα Ελλάδα.Θα έμενα Αγγλία.Μόνο ο καιρός θα με χάλαγε.Οι συνθήκες όχι.

Άνια και Della να τα εκατοστήσετε με τον αντρούλη σας?

Μάμμυ που είναι το εξοχικό σας?

Στο ριλάξ βάζω και γω τον μπεμπούλη μου αλλά προτιμάει να είναι στο γυμναστήριό του .

Αννούλα και εσύ είσαι πολύ μικρή.Αννούλα δεν πειράζει που δεν θα πας διακοπές.Τουλάχιστον είσαι εκτός Αθήνας.

Μαρίνα καλά αποτελέσματα με την εξεταστική σου.Για το μπάνιο στην θάλασσα που ρώτησες ο παιδίατρος μου είπε να μην τον βάλω καθόλου.Και καθόλου ήλιο.Μέχρι τις 10 να τον βλέπει ήλιος.

Άρμα και Άνια πως πάνε οι ετοιμασίες της βάφτισης?Ελζού εσύ κοντεύεις?

Μαρία Έλενα που θα πάτε διακοπές?

Ντέλλα θα σου πρότεινα που να πάτε αλλά λείπει ο άντρας μου και δεν είναι εδώ για να τον ρωτήσω.Ξέρει μέρη κοντά στην Κόρινθο.Η Κινέττα είναι ωραία παραλία και νομίζω πως είναι κοντά στην Κόρινθο.

Τζιτζίνα αν έμενες Σπάρτη θα σου έλεγα να πας Ελαφόνησο,είναι τέλεια!!!Είναι 2 με 2,5 ώρες από Σπάρτη.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...