Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 37,5 χρονών είμαι τώρα, 35,5 όταν ξεκίνησαν τα προβλήματα.

Όχι, προβλήματα με το σπέρμα δεν είχαμε.

Αποδέχομαι το το θέλημα του Θεού δεν σημαίνει επουδενί παραιτούμαι από τη μάχη της ζωής. Σημαίνει ότι αφήνομαι σε Αυτόν για όσα δεν ελέγχω και δεν ταλαιπωρούμαι με το εγωιστικό "γιατί σε εμένα". Είναι πάρα πολύ δύσκολο, αλλά όταν το καταφέρνει κανείς ανεβαίνει επίπεδο πνευματικό, ηθικό και ψυχολογικό.

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια κι ο δικος μου ο μπεμπούλης δεν κοιμαται πολυ κατα τη διαρκεια της μερας, κατι 20 λεπτα. Ριχνει υπνους ομως οταν πηγαινω για καφε 2-3 ωρες, Το παιδι θέλει τη βολτα του ( και η μαμα φυσικα).

Εμεις φετος θα παμε διακοπες μονο με τη μεγαλη. Το να παρω το μωρο μαζί μου φαίνεται ΒΟΥΝΟ !!!

pm4hp3.pngVPk9p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

julie κ εμενα ο μικρος κοιμάται την ημέρα μόνο όταν τον κραταμε στη θέση ρεψίματος αλλα εχει παλινδρόμηση κ αυτο τον ανακουφίζει, μήπως η μικρή σου έχει το ίδιο;

Κι εμένα έχει παλινδρόμηση ania μου, από αυτήν που δεν βγάζει γουλιές ούτε εμετούς κτλ. Σιωπηλή παλινδρόμηση νομίζω την λένε? Απλώς το μεσημέρι συνήθως κοιμάται ένα 3ωρο χωρίς πρόβλημα και το βράδυ ένα 10ωρο οπότε δεν είναι περίεργο να την πειράζει η παλινδρόμηση μόνο το πρωί και το απόγευμα? Τί νομίζεις?

6237481d19.png

Kαλησπερα κοριτσια.Τι κανετε;Εμεις γυρισαμε πριν καμια ωριτσα,ειχαμε παει για καφε.

Εμενα ο μπεμπουλης κοιμαται περιπου ενα 4ωρο συνολικα μεσα στη μερα.Αν παμε βολτα και ειμαστε εκτος σπιτιου μπορει να κοιμηθει συνολικα ακομα και 6ωρες.Το βραδυ θα κοιμηθει γυρω στις 22.00,θα ξυπνησει κατα τις 3-3.30 θα φαει και μετα κατα τις 6.30,θα ξαναφαει και θα χουζουρεψει.Απο τις 7.30 σχεδον θα ειναι στο ποδι.Οταν βγαινουμε εξω κοιμαται σε ολη τη διαρκεια που λειπουμε.

Την αλλη εβδομαδα θα κανουμε και το εμβολιακι μας,αυτο της μηνιγγιτιδας.Εσεις ποιο θα κανετε κοριτσια;

Στους Αγιους Θεοδωρους μου ειπαν για ενα μαγαζι καπου κοντα στο Ξυλινο που ειναι καφετερια και εστιατοριο μαζι.Εχει παει καμια μηπως;

NXbrp3.png

Julie,αν η παλινδρομηση ειναι σιωπηλη απο τι την καταλαβαινεις;εμενα μετα τις πρωτες 20μερες αρχισε να βγαζει γουλιες και τωρα ειναι λιγες μερες που εχουν μειωθει.Δεν σταματησαν απλα περιοριστηκαν.Λες να εχει τωρα αυτη τη σιωπηλη;

NXbrp3.png

Εμένα το μωρό μου στις βόλτες είναι ξύπνια γιατί ενθουσιάζεται και δεν μπορεί να κοιμηθεί χαχα! Della μου εμένα μου το διέγνωσε η παιδίατρος. Αυτό που είχα παρατηρήσει από μόνη μου είναι πως εκεί που καθόταν ήρεμη ή εκεί που κοιμόταν, ξαφνικά άκουγα γκλουκ γκλουκ σαν να καταπίνει μεγάλες γουλιές. Μερικές φορές μετά το γκλουκ γκλουκ μου βάζει και τα κλάματα το καημενούλι μου :(:(:(. Είναι το υγρό που ανεβαίνει πάνω. ΕΠίσης στην αρχή είχε ένα θέμα και με το βάρος της. Δεν νομίζω να έχει σιωπηλή παλινδρόμηση το μωρό σου, μην αγχώνεσαι καθόλου αφού βλέπεις γουλιές. Η παιδίατρος μου είπε πως το να βγάζει γουλιές είναι πολύ καλύτερο γιατί ανακουφίζεται, ενώ η δικιά μου τα κρατάει μέσα της κι είναι χειρότερο δυστυχώς...

6237481d19.png

Διαφημίσεις

Εlzu είναι πράγματι πολύ καλό να της μάθεις και τα γερμανικά..

Della, ωραία είναι επίσης και στην Κινέτα, έχει ένα ωραίο μαγαζί για καφέ και φαγητό, κοντά στο ξενοδοχείο "Μπούσουλας", απλά τα Σαβ/κα που έχει κόσμο ίσως να μην είναι τόσο καθαρά. Ania έχεις δίκιο από άποψη κουβαλήματος είναι ταλαιπωρία. Εμένα εκτός των άλλων έχει και την παλινδρόμηση και το δικό μου το βγάζει πολύ περισσότερο..

Κορίτσια καμιά ιδέα για διακοπές κάπου κοντά (το πολύ 2-2,5 ώρες με αυτ/το) που να είναι όλα μαζεμένα και με ξενοδοχείο πάνω στη θάλασσα για να κάνουμε βουτιές εναλλάξ?

uwJMp2.png?KqESJfSU

Καλησπερα κοριτσακια μου!!!!

Τζουλη μου σε ευχαριστω καλη ειναι μωρε η μπουμπουκα μου οπου ειναι θα ανεβασω και μεικες που εχουμε γουρλωμενα τα γαλανα ματακια μας.....χαχαχαχαχαχα Παντως και η δικια σου σουπερ ειδα αυτη που εχεις ανεβασει!!!!Μας βγηκαν μαλιαρες....χαχαχαχαχα Οσο για τον υπνο εμενα κοιμαται το βραδυ κατα τις 11 μεχρι τις 5 ή 6 και μετα συνεχιζει μεχρι τις 9,30 επιτα μενει ξυπνια μεχρι το μεσημερι που τρωει και κοιμαται ενα τετραωρο σερι.

Ο θηλασμος παντως ειναι απστευτη ευκολια σημερα την πηρα μαζι μου στην θαλασσα το πρωι με το καθισμα της κατω απο ομπρελα και οταν πεινασε επλυνα ζιζι και τελος.....Της αρεσε κιολας γελαγε ολη την ωρα.Δεν κοιμαται καθολου στις βολτες θελει να χαζευει ουτε στο αυτοκινητο κοιμαται κοιταζει εξω απο το παραθυρο....

Βλεπω ολες κανονιζετε διακοπες...εμεις δεν θα παμε πουθενα για 3 χρονια αμαν πια μας εχει παει πολυ χαλια ηταν αρρωστος ο πεθερος μου,μετα πεθανε και φετος τον αυγουστο που μπορει ο αντρας μου παντρευεται ο αδερφος μου οποτε θα την βγαλουμε οικογενειακως στην Χαλκιδα....

Μπράβο βρε κοριτσάκια τα πιο πολλα μωράκια κοιμουνται πολλες ώρες το βράδυ. Εμένα ο δικος μου ο φαγάνας κ την νύχτα ξυπνάει κάθε 3ωρο για γάλα.

Αννα η μικρή σου κοιμάται από τις 11.00 μέχρι της 5.00 - 6.00 με δικό σου γάλα ή της δίνεις ξένο;

Della όντως έχει ένα τέτοιο μαγαζί στα Πευκάκια πριν το Ξύλινο, δεν έχουμε πάει αλλα σκεφτόμαστε να πάμε την Παρασκευη, να συνδυασουμε μπάνιο κ φαγητό για να γιορτάσουμε την επετειο γάμου μας :tongue:. Για την παλινδρόμηση μην προβληματίζεσαι αν το μωρό σου, δεν γκρινιάζει που σημαίνει ότι δυσφορεί ξαπλωτή, αν παίρνει κανονικά βάρος κ αν κοιμάται χωρις να πετάγεται στο 20λεπτο. Οι γουλιτσες καμια φορα είναι φυσιολογικές.

Julie έτσι κάνει κ εμενα, το μεσημερι ηρεμει λιγάκι κ κοιμάται καμια ώρα συνεχόμενη κ το βράδυ ηρεμει στις 23.00. Την υπόλοιπη μέρα δεν καταφερνει να κοιμηθει πάνω απο 20 λεπτα. Ξυπνάει με δυσφορια, κουλουριάζεται λες κ τον πονάει η κοιλια του κ όταν τον σηκώνω ρεύεται.

Tzitzina εμεις για Αυγουστο, Σεπτεμβρη κλεισαμε Πόρο κ Αίγινα αλλα κ στο Γυθειο που πήγαμε κάναμε 3,5 ώρες αλλα η διαδρομη εινια ευκολη δεν έχει πολλες στροφες κ το ξενοχοδειο ήταν αυτο που ζητάς, μπροστα στη θάλασσα κ πολυ ωραία παραλια

Παλινδρόμηση έχει κ ο δικος μου , και όντως με το μητρικο βγάζουν περισσότερο γιατι είνια πιο αραιο απο το ξένο αλλα όμως το μητρικό τους προστατεύει απο οισοφαγίτιδα που παθαίνουν με την παλινδρόμηση κ το ξένο γάλα ακόμα κ αν δεν κάνουν γουλιες γιατι το γαλα εξακολουθει να παλινδρομει στον οισοφάγο παρότι είναι πηχτο κ δεν βγαίνει ως εμετος. Η οισοφαγίτιδα είνια που προκαλει πόνο κ ειδικα στην παλινδρόμηση συνιστούν οι παιδογαστρεντερολόγοι να θηλάζουν τα μωρά.

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Γεια σας κοριτσια!!!

Δεν εχω προλαβει να διαβασω τα νεα σας, ελπιζω να ειστε ολες καλα!:D

Ειμαστε εδω και δυο εβδομαδες στο εξοχικο, το αποφασισαμε ξαφνικα, και χαλαρωνουμε...εγω και τα παιδια γιατι ο συζυγος πηγαινει το πρωι για δουλεια και γυριζει το μεσημερι!!!

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλησπερααααα!!!!Τελικα βρηκαμε δουλειες στην γερμανια και ο συζυγος θα φυγει αμεσως μετα τα βαπτισια τον Σεπτεμβριο και εγω θα μεινω εδω με την μικρη γιατι πρεπει να κανει τα εμβολια της...μολις ερθει το πασχα θα κανουμε την οριστικη μετακομιση και θα τα λεμε πλεον απο την Γερμανια...εχουμε καταενθουσιαστει και μας εφυγε ενα βαρος...εχω αρχισει να κανω ονειρα για διακοπες και εγω...σε κανα δυο χρονια θα μπορουμε και εμεις κοριτσια να παμε σε καμια θαλασσα...Μου εχει λειψει πολυ γι'αυτο εσεις που εισαστε εκει καντε και καμια βουτια για εμας...φιλακια απο εμας...αααα εμεις αυριο κανουμε το δευτερο μας εμβολιο...μακαρι να το περασει η μικρη οπως το πρωτο...να δουμε τι θα μας πει και η παιδιατρος για τα κιλακια της...αν και πιστευω οτι θα μας αλλαξει το γαλα...αντε να δουμε θα σας γραψω νεα αυριο

K9KBp3.png

glitterfy1081729554D32.gif

Λοιπον , χρωσταω μια απαντηση..το μαγαζί είναι στην Δάφνη. τα υπόλοιπα με πμ , για όποια κοπέλα ενδιαφερεται.

Kίττυ εμένα μου πέφτεις μακριά, αλλά αν εξυπηρετείτε και δυτικά προάστια ευχαρίστως να σε προτιμήσουμε! Στείλε πμ.

Στη θάλασσα η παιδίατρος μου είπε ότι αν είναι ζεστή και καθαρή μπορώ να τον βουτήξω λίγο αλλά εγώ δεν θα τον βάλω γιατί τις ώρε που είναι ζεστή η θάλασσα είναι απαγορευτηκές για το μωρό. Την κόρη μου αντίστοιχα δεν με είχε αφήσει να την βάλω (τα κοριτσάκια είναι πιο ευαίσθητα..)

arma αμα θυμιθεις που είδες τις μπομπονιέρες πες μου

http://www.deco24.gr/p.53082600-Kouti-plexi-gklas.238988.html Εδώ είναι το κουτάκι που σου έλεγα. Επίσης σ'αυτόν τον κατάλογο http://www.parisis.com.gr/parisis-katalogos-2011.html έχει σελ.110 μπαλίτσες με αρκουδάκια,σελ.128 μπρελοκ αρκουδακια και γενικά εχει διάφορα, ξεφύλλισέ τον και θα δεις.

Εγώ πήγα σε μια βάφτιση την Κυριακή και είχαν γλαστράκια χρωματιστά με βασιλικούς και ήταν ΥΠΕΡΟΧΑ! Μου άρεσαν πολύ και ίσως αν έβρισκα ένα έυκολο δέσιμο για τα κουφέτα να το έκανα..θα δω. Για τα παιδάκια πάντως βρήκα ήδη τι θα κάνω. Γλαστράκι από το τζάμπο, θα βάλω μέσα ένα τουλάκι, καραμελίτσες, ένα παιχνιδάκι με φουσκάλες κι ένα μπαλονάκι. Το δοκίμασα και το φαίνεται τέλειο. Και θα κοστίσει γύρω στο 1.20.

Τα υπόλοιπα κοριτσάκια τι κάνετε? Εμένα στον ύπνο είναι ανάλογα με τις μέρες του. Άλλες φορές κοιμάται αρκετά μέσα στη μέρα άλλες λιγότερο. Το στάνταρ είναι το βράδυ, τον θηλάζω 11.30(θηλάζω πλέον πρωί-μεσημέρι-βράδυ) και ξανατρώει στις 5, ξανακοιμάται και μετά ανα 3 - 3 1/2 ώρες.

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Κοριτσια γυρισαμε και εμεις!!!Καναμε το εμβολιο μας...εκλαψε λιγακι...δυο στα μπουτακια και ενα απο το στομα...να δουμε αν θα ανεβασει πυρετο!Στα κιλα μας ειπε οτι ειμαστε παρα πολυ καλα....5150 και 60 ποντους...ειπε να δοκιμασουμε το ναν το σενσιτιβ.Για ριλαξ βρε κοριτσια μου ειπε ειναι πολυ νωρις...απο τον 5 μηνα...τι θα κανω που την δικια μου δεν την κρατας αλλο ξαπλωμενη?Θελει να μας βλεπει...( και λογικο ειναι) και εγω θα βαριομουν σε μια γωνια του καναπε ολη την ωρα....

K9KBp3.png

Καλησπερα σε ολο το καφε.Ευχομαι να ειστε ολες καλα οπως και τα κοριτσακια που εχουμε καιρο να μαθουμε νεα τους.

Tzitzina,εμεις περσι που μαθαμε οτι ειμαι εγκυος αν και ειχαμε κανινισει διακοπες στη Λευκαδα πηγαμε τελικα στο Τολο για να ειμαστε κοντα και φυσικα να εχει νοσοκομειο αχρειαστο να ειναι.Ριξε μια ματια μηπως δεις τιποτα να σου αρεσει.Εξαλλου μπορειτε να πατε και προς Ευβοια.Εγω εχω παει μονο Χαλκιδα αλλα εχω ακουσει οτι εχει παρα πολυ ωραια μερη να πας και ειναι σχετικα κοντα.

Elzu,εμεις αυτα τα εμβολια τα καναμε τον προηγουμενο μηνα.Την Παρασκευη θα κανουμε της μηνιγγιτιδας.Σ'αυτα που κανατε εμεις δεν καναμε πυρετο επειδη ομως ηταν λιγι κακοδιαθετος το βραδυ του εδωσα ντεπον

NXbrp3.png

della μου και εμεις αυτα ειχαμε κανει και την προιγουμενη φορα αλλα και παλι μας ειπε οτι δεν παιζει ρολο αν δεν ανεβασε πριν πυρετο,...τωρα μπορει να ανεβασει...αντε να δουμε

K9KBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...