Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε? Εμείς καλά. Εχτέ πήγα κομμωτήριο ύστερα από ένα χρόνο και ανανεώθηκα!

Ωραίοοοος ο πεθερούλης arma ! έκανε καλή εξήγηση !!! ;) Αλήθεια πως θα τον πείτε;

Ναι μωρέ πέρα από το τραπέζι είναι πάρα πολύ καλός ο πεθερούλης μου. Κα μου έχει τρελλή αδυναμία. Και όχι τώρα που του έκανα τον εγγονό, αλλά από την πρώτη μέρα που με γνώρισε!Θα τον πούμε Βασίλη.

Το Ανδρέας μου αρέσει πολύ σαν όνομα.

Όοσ για μπομπονιέρες αφού είπες για αρκουδάκια κάπου πήρε το μάτι μο υκουτάκια πλέξι γκλας σε σχήμα αρκουδάκι. Αν θες πες μου να στα βρω.

Εχω ελλαχιστο γαλα (μια τζουρα για τον καφε) και θελω να του το δεινω οσο ακομα το εχω αλλα μαλλον εχει κανει το στηθος μου πιπιλα και δεν μπορω να το ξεκωλησω ολη μερα απο πανω μου....

Να του το κοψω λετε η ειναι σημαντικη ακομα και η μια τζουρα?

Αν μπορείς να την δίνεις και η μια τζούρα καλή είναι!

αρχισαμε και να τρωμε και εχω ηρεμησει...σημερα δεν ηθελε στα γευματα της να φαει πολυ και καποια στιγμη πιο μετα αρχισε να κλαει...μολις ειχε ξυπνησει..οποτε λεω πειναει...δεν ξανα αγχονομαι γιατι βλεπω οτι οταν πειναει...μου το δειχνει!!!

Πολύ χαίρομαι! Πραγματικά! Μπράβο που το κατάλαβες τόσο νωρίς. Να ήξερες τι καλό κάνεις και σε σένα και στην μικρη σου όταν είσαι ήρεμη μ'αυτό το θέμα! Μπράβο!

Για τα δοντάκια που λέτε, πiστεύω πως ακόμα είναι νωρίς για παιχνιδάκια οδοντοφυίας μιας και δεν μπορούν να τα πιάσουν και πρέπει να αποστειρώνονται κιόλας(που δεν ξέρω αν μπορείς να τα αποστειρώσεις. Όπως και για κρεμούλες κλπ. θεωρώ ότι είναι νωρίς. Να σας πω κι εγώ όπως και η katval πως αυτό δεν σημαίνει ότι θα βγάλουν δόντι..Η κόρη μου ξεκίνησε σε τέτοια ηλικία όλα αυτά, χέρια στο στόμα, άπειρα σάλια κλπ και ξέρετε πότε έβαγλε το πρώτο δόντι? 18 μηνών! Οπότε τώρα δεν ψαρώνω από τα σάλια! :lol: :lol: :lol:

Σας αφήνω γιατί ξύπνησε η μεγάλη.

Φιλιά σε όλες!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσια !

Λοιπον , χρωσταω μια απαντηση..το μαγαζί είναι στην Δάφνη. τα υπόλοιπα με πμ , για όποια κοπέλα ενδιαφερεται.

Ο μπεμπης μου , οπως και τα δικα σας ..τα χερια στο στόμα , σάλια, σιγα σιγα αρχιζει να πιανει. για τα παιχνιδια οδοντοφυίας συμφωνω οτι ειναι νωρις , αφου δεν μπορουν ακομα να πιασουν καλά. τωρα κανα 2 μερες ειναι που βαζει τα δαχτυλάκια του σε μια κουδουνιστρα και προσπαθει να την τραβήξει.

εμβόλιο και εμεις στις 11/7. Ντουντού εχω και εγω , μου το εχει στειλει μια φιλη μου απο Γαλλία, τωρα αρχιζω να του το δινω. αλλα ειδα και εδω , στα ΗΡΑ νομιζω....

Δεν κοιμαται πια πολλες ωρες την μερα , αλλα την νυχτα κοιμαται 6-7 ωρες σερί....οποτε ειμαστε μια χαρα. Στο γυμανστηριο καθεται και χαζευει , γελάει και οταν θα πιανει κιολας νομιζω θα καθεται πιο πολλη ωρα. στο ρηλαξ δεν χωραει καλα ο καυμενος....αν και κοιμαται εκει , ειναι λες και τον εχεις τιμωρία ....δεν μπορει να απλωσει τα χερια του.....στο κρεββατι του κοιμαται με τα χερια ανοιχτα. που αλλου μπορω να τον

βαζω ? μου εδωσε μια φιλη ενα σαν ρηλαξ-κουνια και θα δοκιμάσω κι αυτό

ουφ...αυτα...τα ειπα όλα μαζεμένα !!!

αααχχχ....οσες ειστε διακοπες , καλα να περνατε !!!! θελω κι εγώωωω....

*** αληθεια , θα βαλετε τα μπεμπακια στην θάλασσα ?

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Καλημεραααααααααα

Χαθηκα κοριτσακια μου γιατι χαλασε ο υπολογιστης...τωρα ηρθα Χαλκιδα και καταχραστηκα του αδερφου μου....χαχαχαχαχαχαχα

Καναμε και εμεις το πρωτο μας εμβολιο την τριτη και εχουμε φτασει τα 4900γρ και τους 61 ποντους καλα ειναι αφου την πηρα 2560γρ απο το μαιευτηριο....Τωρα το ποσο τρωει δεν ξερω γιατι συνεχιζουμε τον αποκλειστικο θηλασμο.

Διαβασα και τα νεα σας βλεπω αρχησαν οι ετοιμασιες για τα βαφτησια και οι εκδρομουλες αχ τι καλα!!!!Με το καλο να παρουν τα ονοματακια τους και να ειναι γερα!!!!Εμεις θα την βαφτησουμε του χρονου στα γενεθλια της.

Ειμαστε πολλες μικρομανουλες βλεπω εγω μπηκα στα 26 2 μερες μετα την γεννα της μπεμπας.Την Εβελινα μου την εκανα στα 20 οποτε στα 40 μου θα εχω μια κοπελαρα 20 χρονων και θα απολαμβανουμε το καφεδακι μας...πολυ μου αρεσει

καλημερα σε ολες τις μανουλες και ολα τα νινακια...

Τι κανετε?Πως πατε με τη ζεστη?

Ρε κοριτσια τα νινακια μας ποτε μπορουνε να πανε θαλασσα η πισηνα?

Λιωνει ο καημενος ο μπεμπουλης μου,υδρωνουν τα πατουσακια, σγουρενουν τα μαλακια και ολη μερα γκρινιαζουμε....

Σχετικα με το φαγητο, ηθελα να πω οτι ο δικος μου για ενα περιεργο λογο εχει σταθερες ωρες,ασχετα με το ποσες ωρες εχουν περασει απο το προηγουμενο ταισμα...Δεν ειναι λιγο περιεργο αυτο?

Καλα να περνατε και ελπιζω να καταφερετε ολες να ξεκουραστειται και να κανετε διακοπουλες....

Καλησπερα κοριτσια και μωρακια του καφε μας.Πως πατε με τη ζεστη;Εμεις τα ιδια οπως τα περιγραφει η Μαρινα.Βαζουμε αιρ-κοντισιον αλλα κι αυτο οχι συνεχεια.Σημερα το πρωι τον πηγαμε βολτα και εννοειται οτι κοιμοταν σε ολη τη διαρκεια των 3ωρων που λειπαμε.Οταν γυρισαμε ηταν ιδρωμενος πολυ.Οι πατουσιτσες εχουν πολυ πλακα ετσι βρεγμενες που ειναι.Τον βαλαμε λοιπον στο μπανακι να δροσιστει οποτε δεν αναψαμε κλιματιστικο μετα.Εγω με τον αντρα μου καηκαμε,μονο στο μπαλκονι σωθηκαμε!Φανταστειτε τι θα μας περιμενει οταν θα κανει 40αρια.Ζηλευω την Εlzu που ειναι στην Φλωρινα,εκει πρεπει να ειναι τελεια και φανταζομαι το βραδυ με κατι θα σκεπαζεστε ε;Εγω εδω απο τη ζεστη τα καλοκαιρια κοντευω να βγαλω το δερμα μου.

Διακοπες εμεις φετος δεν θα παμε.Αν ειχαμε καποιο εξοχικο θα ηταν τελεια αλλα δεν υπαρχει.Να παω σε ξενοδοχειο ή ακομα και σε ενοικιαζομενο δωματιο με ολα αυτα τα συμπραγκαλα δεν μπαινω καν στον κοπο.Ασε που θελω και τις ανεσεις που σου προσφερει ενα νοικοκυριο οποτε εδω θα τη βγαλουμε.Τον Αυγουστο θα παμε λιγες μερες στη μαμα μου στη Θεσσαλονικη και μετα τα κεφαλια μεσα.Του χρονου αν ειμαστε καλα,γεροι και δυνατοι(και βεβαιως υπαρχουν και τα χρηματα γιατι οι μισθοι ολο και πεφτουν),ελπιζω να παμε με τον μπεμπη.Κανω ονειρα λοιπον για του χρονου!

Αυτα για σημερα απο μενα.Σκεφτηκα διακοπες και μελαγχολησα.Φιλακια πολλα!!!

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

della Μου εχεις δικιο...εδω σκεπαζομαστε τα βραδια και η μικρη ολη μερα με ενα ελαφρι μακριμανικο ειναι...οταν βλεπω οτι δυσανασχετει της το βγαζω αλλα μετα απο λιγο ειναι παλι κρυα οποτε της το ξαναφοραω...μια χαρα ειμαστε το καλοκαιρι εμεις εδω κοριτσια αλλα τον χειμωνα ειναι παρα μα παρα πολυ δυσκολα ειδικα για εμας που ειμαι ανεργη και ο ανδρας μου δουλευει δεν δουλευει...πολυ δυσκολα κοριτσια και μαλλον μολις περασει το καλοκαιρι και τα βαπτισια θα φυγουμε για γερμανια...δεν εχει νοημα να μεινουμε στην Ελλαδα...

K9KBp3.png

glitterfy1081729554D32.gif

Καλησπέρα!!! Τι κάνετε???

Απ'ότι διαβάζω λίγο πολύ όλες τις ίδιες ανησυχίες και τα ίδια προβλήματα έχουμε...Ζέστη...Διακοπές??....Σάλια....Δόντια....Φαγητό...Ύπνος

Εμείς για διακοπές λέμε προς τέλη Αυγούστου να πάμε κάπου κοντά, (βασική προϋπόθεση να έχουμε λεφτά). Marina, για θάλασσα η παιδίατρος μου είπε πως δεν κάνει ακόμη, επειδή δεν έχει σχηματιστεί ο θυροειδής τους ακόμη και το ιώδιο μπορεί να επηρεάσει, ρώτα καλύτερα και το δικό σου. Άννα μπράβο που θηλάζεις αποκλειστικά. Εγώ μόνο το πρωί της δίνω και αυτό είμαι για να το κόβω, δεν έχω και πολύ. Dimista, ένα καλοκαίρι είχαμε νοικιάσει και εμείς εξοχικό στον Κάλαμο, στο λιμανάκι, στους Αγίους Αποστόλους. Είχαμε περάσει πολύ καλά. Μέναμε και κάποιες φορές καθημερινές και φεύγαμε από εκεί για τις δουλειές μας. Julie και εμένα η μικρή μου ενώ κοιμόταν μες τη μέρα 2-3 ώρες τις τελευταίες μέρες μόνο κάτι πεντάλεπτα. Δεν τη ζορίζω όμως, πιστεύω πως αν πράγματι νυστάζει θα κοιμηθεί. Μήπως όμως είναι καλύτερα να μην κάνεις ησυχία για να συνηθίζει να κοιμάται με όλες τις συνθήκες?

uwJMp2.png?KqESJfSU

Della κάπου αναφέρεις για τη ζέστη στο θηλασμό. Και εγώ που της δίνω μόνο το πρωί γινόμαστε και οι δύο μούσκεμα.

Πάντως κορίτσια θέλω να συγχαρώ πραγματικά όσες θηλάζετε. Το θεωρώ πραγματικά πολύ δύσκολο. Λάθος που το λέω, αλλά και να μην είχα το πρόβλημα με τις πληγωμένες θηλές, δεν ξέρω αν θα μπορούσα να θηλάσω αποκλειστικά. Νομίζω ότι είναι λίγο δεσμευτικό..Ειλικρινά είστε αξιέπαινες.

Τα φιλιά μου και σε όλες τις υπόλοιπες κοπέλες που δεν ανέφερα!!

Καλό βράδυ σε όλες..

uwJMp2.png?KqESJfSU

Elzu, πολύ δύσκολα...Πως και λέτε για Γερμανία? Έχετε εκεί κανένα γνωστό? Δεν ξέρω αν τα πράγματα θα είναι καλύτερα και εκεί. Έχουν αλλάξει οι εποχές..Εμένα ήταν οι γονείς μου μετανάστες εκεί..Εκεί γνωρίστηκαν, αλλά δυστυχώς γύρισαν πίσω. Και λέω δυστυχώς γιατί εκείνα τα χρόνια ήταν καλά και αν έμεναν θα μπορούσαν να έχουν κάνει πέντε πραγματάκια. Τώρα νομίζω ότι είναι δύσκολα παντού.

Πάντως σου εύχομαι να βρείτε σταθερές δουλειές και οι δύο και να μη χρειαστεί να φύγετε.

uwJMp2.png?KqESJfSU

Κορίτσια η μπέμπα μου θα γίνει τριών μηνών στις 7 του μήνα, αλλά πάλι βλακεία θα έχω κάνει με το τικεράκι μου και δεν προχωράει..

Είδατε? Είχα να γράψω τόσο καιρό και τα είπα όλα μαζεμένα. Σας ζάλισα...Λίγο...

uwJMp2.png?KqESJfSU

Διαφημίσεις

Elzu, πολύ δύσκολα...Πως και λέτε για Γερμανία? Έχετε εκεί κανένα γνωστό? Δεν ξέρω αν τα πράγματα θα είναι καλύτερα και εκεί. Έχουν αλλάξει οι εποχές..Εμένα ήταν οι γονείς μου μετανάστες εκεί..Εκεί γνωρίστηκαν, αλλά δυστυχώς γύρισαν πίσω. Και λέω δυστυχώς γιατί εκείνα τα χρόνια ήταν καλά και αν έμεναν θα μπορούσαν να έχουν κάνει πέντε πραγματάκια. Τώρα νομίζω ότι είναι δύσκολα παντού.

Πάντως σου εύχομαι να βρείτε σταθερές δουλειές και οι δύο και να μη χρειαστεί να φύγετε.

Tzitzina ναι εχω ολο το σοι της μαμας μου εκει γιατι ειναι γερμανιδα οποτε ξερω και την γλωσσα...ο ανδρας μου εχει τον θειο του εκει...οποτε μπορουμε να παμε σε δυο πολης σε οποια βρουμε καλυτερη δουλεια...και εμενα οι γονεις μου εκει γνωριστηκαν και οταν ημουν 1 μηνων με εφεραν και εμενα στην Ελλαδα...τραγικο λαθος....αλλα τι να κανουμε ηρθαν ετσι τα πραγματα που η δικη μου κορη θα πρεπει να μεγαλωσει στην γερμανια...θελω να αρχισω ηδη να της μιλαω γερμανικα αλλα οποτε παω να της το κανω αρχισω και γελαω γιατι δεν μου κολαει...μακαρι να της αρεσουν γιατι οποτε μιλαει η μαμα μου μαζι της ...αρχιζει και κλαει....( η μαμα μου δεν μιλαει σχεδον καθολου ελληνικα)

K9KBp3.png

glitterfy1081729554D32.gif

Kαλημερα κοριτσια,μολις κοιμηθηκε ο μικρος και καθισα να πιω καφεδακι.Εβαλα και τα ρουχ του πλυντηριο οποτε θα περιμενω να απλωσω.

Εlzu,να μιλας στο μωρακι γερμανικα να μαθει και τις 2 γλωσσες.Ειναι πολυ μεγαλο προτερημα.Ειτε μεινετε Ελλαδα αν ξερει γερμανικα,ειτε πατε Γερμανια αν θα ξερει ελληνικα.Εσυ που εχεις τετοιο προνομιο και να μην το αξιοποιησεις;Εδω καποιοι παιρνουν ντανταδες που ειναι ξενες για να μαθει το μωρο τη γλωσσα απο νωρις κι εσυ που ειναι μητρικη σου γλωσσα δεν θα το κανεις;Μακαρι να συνεβαινε και σ'εμενα αυτο,αλλα μονο ενα lower στα αγγλικα εχω κι αυτο το πηρα οταν ημουν γ'γυμνασιου.Φανταζεσαι τι καλα που τα θυμαμαι ε;

Κοριτσια,εγω για θαλασσα δεν ρωτησα καθολου τον παιδιατρο αλλα απο μονη μου σκεφτομουν να μην τον βαλω φετος.Ωστοσο,εμεις θελουμε να κανουμε κανενα μπανακι.Μηπως ξερει καποια κοπελα κανενα μερος να παμε;Θελω να ειναι καφετερια διπλα στη θαλασσα με κανονικο μαγαζι οχι καλαμιες απο πανω για να καθισω εγω με το μωρο να κανει ο αντρας μου μπανιο και μετα να αλλαξουμε.Στις καλαμιες θα σκασουμε απο τη ζεστη.Εμεις μενουμε Πειραια,οποτε μας ενδιαφερει κατι προς Κορινθο.Περσι πηγαιναμε Λουτρακι ή Βραχατι αλλα θελω κατι πιο κοντα αν ξερει καποια.

NXbrp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια! Ναι, λίγο πολύ όλες με τα ίδια ασχολούμαστε!

Ηρέμησα τώρα που λέτε πως κι εσάς τα μωρά σας κοιμούνται 2-3 ώρες μέσα στη μέρα. Κι εμένα τόσο κοιμάται αλλά διάβασα πως πρέπει να κοιμάται 6-7 ώρες μέσα στη μέρα και αγχώθηκα!Πάντως δεν είναι ότι δεν θέλει να κοιμηθεί παραπάνω η δικιά μου, απλώς δυσκολεύεται και περνάει η ώρα της και μετά έχει υπερένταση!Τελευταία την βάζω στο sling πρωί απόγευμα και κοιμάται λίγο παραπάνω και γενικά είναι πολύ πιο ήρεμη...dimista το sling είναι ένα είδος μάρσιπου αγκαλιάς.

Καλά τα λέτε για την Γερμανία κορίτσια. Κι εμείς για την ώρα είμαστε Αγγλία κι ενώ λέγαμε πως τελικά θέλουμε να γυρίσουμε Ελλάδα τώρα δεν ξέρω τελικά τί θα κάνουμε. Πάντως για τα επόμενα 3-4 χρόνια θα είμαστε σίγουρα έξω...απλώς με στενοχωρεί η ιδέα το παιδί μου να αποκτήσει τόσο διαφορετική νοοτροπία από μένα και να να μάθει μια άλλη γλώσσα στο σχολείο από αυτήν που μιλάμε σπίτι.

Κι εγώ για το μπάνιο στη θάλασσα έχω ακούσει πως είναι πολύ νωρίς ακόμα.

Κορίτσια πού τα πηγαίνετε βόλτα τα μωράκια σας? Τα έχετε πάει και σε κλειστούς χώρους?

6237481d19.png

Καλημεραααααααααα

Χαθηκα κοριτσακια μου γιατι χαλασε ο υπολογιστης...τωρα ηρθα Χαλκιδα και καταχραστηκα του αδερφου μου....χαχαχαχαχαχαχα

Καναμε και εμεις το πρωτο μας εμβολιο την τριτη και εχουμε φτασει τα 4900γρ και τους 61 ποντους καλα ειναι αφου την πηρα 2560γρ απο το μαιευτηριο....Τωρα το ποσο τρωει δεν ξερω γιατι συνεχιζουμε τον αποκλειστικο θηλασμο.

Διαβασα και τα νεα σας βλεπω αρχησαν οι ετοιμασιες για τα βαφτησια και οι εκδρομουλες αχ τι καλα!!!!Με το καλο να παρουν τα ονοματακια τους και να ειναι γερα!!!!Εμεις θα την βαφτησουμε του χρονου στα γενεθλια της.

Ειμαστε πολλες μικρομανουλες βλεπω εγω μπηκα στα 26 2 μερες μετα την γεννα της μπεμπας.Την Εβελινα μου την εκανα στα 20 οποτε στα 40 μου θα εχω μια κοπελαρα 20 χρονων και θα απολαμβανουμε το καφεδακι μας...πολυ μου αρεσει

Αννούλα μας!!!!!Καλά η μικρή σου είναι κούκλα!!!Εϊδα μερικές φωτογραφίες της στο fb κι έμεινα!!

6237481d19.png

Καλησπέρα κοριτσάκια σε όλες,

γυρίσαμε δυστυχώς, υπομονή μέχρι αρχες Αυγουστου που θα φύγουμε για μια εβδομάδα ακόμα.

Περάσαμε πολύ ωραία κ ναι τολμώ να πω πως ξεκουραστηκα, ο μπεμπούλης ήταν πολύ ήσυχος, άραζε στη καφετέρια του ξενοδοχείου με τον μπαμπα το πρωί , εγω με τον μεγάλο στη θάλασσα μέχρι να πεινάσει ο μπέμπης, το μεσημέρι ύπνο κ το απόγευμα χαλαρα στον κήπο του ξενοδοχείου.

Della στους Αγ. Θεοδώρους έχει αυτο που ζητάς αλλα τα σαββατοκυριακα γιατι γίνετια χαμος απο κοσμο

τζιζτζινα με τον θηλασμό έχεις την δέσμευση ότι δεν μπορεις να αποχωριστεις το μωρό σου για περισσότερο απο 2 - 3 ωρες αλλα από την άλλη είνια τρομερή ευκολία. Θα χρειαζομουνα αλλη μια βαλίτσα για αποστειρωτες, γαλατα, μπουκαλια κ τα σχετικα συν την όλη διαδικασια να το ετοιμασεις, μου φάινεται βουνό, ενω με το στήθος ξεπλένεις να φύγει το αλάτι κ έτοιμο το γεύμα!

julie κ εμενα ο μικρος κοιμάται την ημέρα μόνο όταν τον κραταμε στη θέση ρεψίματος αλλα εχει παλινδρόμηση κ αυτο τον ανακουφίζει, μήπως η μικρή σου έχει το ίδιο;

arma αμα θυμιθεις που είδες τις μπομπονιέρες πες μου

dimitra καλα να τα περνάτε !

elzu και μενα η αδελφή του κουμπαρου μου έφυγε για Καναδά κ περνανε τέλεια , βρήκαν όλοι δουλεια κ είνια ευχαριστημένοι, εδω δουλευε μόνο εκείνη κ τα οικονομικά προβληματα τους οδηγούσαν σε αδιέξοδο...

Στην θάλασσα τα μωρα μπορούν να μπουν μετα τον 6ο μήνα, όπως επίσης δεν πρέπει να βγαίνουν στον ήλιο ούτε να τους βάζουμε αντιηλιακό μέχρι τότε

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...