Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Kαλησπερα κοριτσια,τι κανετε;εμεις ειμαστε καλα,ο μικρουλης μου βεβαια εχει χαλασει το προγραμμα του.Τρωει ο,τι ωρα γουσταρει,αλλοτε στις 2,5-3ωρες κανονικα και αλλοτε οπως σημερα εκανε μια κοιλια για ενα 5ωρο αφαγωτος το πρωι και μετρα ετρωγε καθε 2 ωρες.

Dimista,πολυ ωραια που μαθαμε νεα σου.Περνατε πολυ ωραια εκει ε;Ποτε θα επιστρεψετε;Κι εμεις της fisher price εχουμε.Τελικα τα μπεμπακια μας εχουν απιστευτα πολλα κοινα.Σημερα πηγα στο Ρεα που γεννησε μια φιλη μου και ειδα τον γιατρο μας.Επινε εναν χυμουλη στα γρηγορα και θα εφευγε,ειχε ιατρειο.

Ania,καλες διακοπες!

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Eλζού μακάρι να είμουνα και γω 27.27 είμουνα όταν γνώρισα τον αντρούλη μου!

Ωραία εποχή θα κάνετε την βάφτιση.

Ωραία είναι στο εξοχικό Della.Πράγματι τα μπεμπάκια μας έχουν πολλά κοινά.Το γυμναστήριο στο κάνανε δώρο στην γέννα του μπέμπη σου?Γιατί και σε μένα μου το κάνανε στην γέννα.Στο μαιευτήριο.Του μίλησες του γιατρούλη μας?Έχει αδυνατίσει και άλλο?Della ευτυχώς που υπάρχει το εξοχικό.Θα είχα τρελαθεί στην Αθήνα.Θα αργήσουμε να επιστρέψουμε.Θα σας γράφω όταν θα έρχομαι για δουλειές.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Καλημέρα κοριτσάκια!!

Χαίρομαι που είστε όλες καλά!!!Εμείς Αθήνα και μάλλον δεν θα μπορέσουμε να πάμε πουθενά με το μπουμπούκι μας, αλλά πραγματικά δεν με πειράζει καθόλου!

Το μπεμπάκι μας μεγαλώνει αλλά ρε κορίτσια δεν μπορώ να την κάνω να κοιμηθει μέσα στη μέρα. Ενώ τη νύχτα μας κοιμάται σουπερ -10 ώρες με μία μόνο διακοπή (φτου φτου μην την ματιάσω), την μέρα κάνω φιλότιμες προσπάθειες να την κοιμίσω αλλά δυσκολεύεται πααααααααααααρα πολύ. Τί αγκαλιές, κουνήματα, πιπίλα, τύλιγμα με σεντονάκι, σκοτάδι...αυτή γαρίδα το μάτι!!Και μετά κουράζεται και δεν μπορεί να θηλάσει καλά και είναι και μες στην γκρίνια!Πφφφφφφφφφ!Καμιά ιδέα για πιο εύκολο κοίμισμα?

Πάντως κι εμάς λατρεύει το γυμναστηριό της κορίτσια, της έχουμε πάρει ένα από την little bird told me με ένα σαλιγκάρι πάνω.

Dimista ωραία στο εξοχικό ε????ΠΟύ είναι αλήθεια? Πόσο θα κάτσετε?

Μαρινα1 όντως πώς προλαβαίνεις να διαβάσεις? Κι εγώ φοιτήτρια είμαι και το διάβασμα το έχω ξεχάσει από πριν γεννήσω δυστυχώς :twisted::twisted:. Ελπίζω βέβαια σιγά σιγά να ξαναβρω ρυθμούς.

Ελζού μικρούλα κι εσύ!

Ωχ, τόσο νωρίς τα ενοχλούν τα ούλα τους για τα δοντάκια? Η δικιά μας δεν είναι και πολύ ανεκτικό μωρό και μας βλέπω να μαρτυράμε...

ΦΙλάκια σε όλες!

6237481d19.png

Γεια σου Τζούλη!Τυχερούλες!Είστε όλες μικρές!Μήπως άργησα να γίνω μητέρα?Πόσο είσαι?

Είναι ωραία στο εξοχικό!Βρίσκεται στον Κάλαμο.Θα κάτσουμε μέχρι να πάρει άδεια ο αντρούλης μου.Θα πάρει τον Αύγουστο.Και μετά φεύγουμε για Σπάρτη.Θα γράφω νέα μου όταν θα έρχομαι Αθήνα για δουλειές.Αύριο απόγευμα θα ξαναπάω Κάλαμο και θα ξαναδώ τον μπεμπούλη μου.

Τζούλη ο μπεμπούλης μου κοιμάται όταν τον παίρνω αγκαλιά και χορεύουμε παιδικά παραμύθια και τραγούδια.Αν θες δοκίμασέ το.

Το πρωί του αγόρασα 1 βιβλίο δραστηριοτήτων που είναι μαλακό μουσικό βιβλιαράκι της fisher price.Eίμαι σίγουρη ότι θα του αρέσει γιατί έχει μελωδίες και τραγουδάκια.Αν θες να του το πάρεις.

Διαφημίσεις

Επίσης Τζούλη ξέχασα να σου γράψω πως ο μπέμπης μου όταν κοιμάται, κοιμάται εύκολα με 1 ντουντού.Το παίρνει αγκαλιά και κοιμάται σαν πουλάκι.Πήγαινε σε 1 μαγαζί με παιχνίδια και αγόρασε στην μπέμπα σου 1.Βάλτο πάνω σου ,να πάρει την μυρωδιά σου και η μπέμπα σου θα το έχει αγκαλιά στον ύπνο της και ελπίζω να κοιμάται εύκολα.Πάντως είσαι τυχερή που το βράδυ κοιμάται 10 ώρες.Ο μπέμπης μου παρόλο που κοιμάται εύκολα το βράδυ κοιμάται 5 ώρες.Επειδή μένεις Αμερική θα τα ξέρεις τα ντουντού.Στην Ελλάδα δεν βρήκα.Αυτό που έχω είναι από την Γαλλία.

Τζούλη,τι σπουδάζεις?

Χάρηκα που έμαθα νέα σου.ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ!

Kαλησπερα σε ολα τα κοριτσια.Μολις κοιμηθηκε το μπεμπε οποτε βρηκα λιγο χρονο νακανω καμια δουλιτσα και να σας διαβασω.

Julie,δοκιμασε να την βαλεις κατω απο ανοιχτο απορροφητηρα.Αν κι αυτο δεν πιασει νομιζω οτι μια βολτα με το αυτοκινητο θα ειναι πραγματικα λυση.Ο δικος μου παντως με το που καθεται στο καθισματακι τον παιρνει ο υπνος.

Dimista,δωρο μας το εκαναν οταν γεννησα κι εμας.Στον Καλαμο εχει εξοχικο και μια φιλη μου και μου εχει πει οτι ειναι πολυ ωραια.Μιλαει για ενα μαγαζι που της αρεσει,αν δεν κανω λαθος Αλεκος λεγεται.Καλη διαμονη!

NXbrp3.png

dimista ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές!Χθες και σήμερα την έβαλα στο sling και κοιμήθηκε πολύ εύκολα!Μακάρι να είναι αυτό η λύση στο πρόβλημά μας τελικά!Απλώς πάντα έχω το άγχος μην ξυπνήσει καθώς την βγάζω από το sling για να την βάλω στην κούνια της.

Α και Κάλαμο και Σπάρτη!!!Τυχεροί!Μια χαρά είσαστε, σούπερ!!!!

Ντουντού δεν έχω πάρει, αν και το σκεφτόμουν. Αφού λες ότι πιάνει θα το δοκιμάσω κι εγώ. Πώς ακριβώς το κάνεις να πάρει τη μυρωδιά σου?

Εγώ είμαι σχεδόν 24 και πλέον κάνω το διδακτορικό μου. Μακάρι να καταφέρω να το τελειώσω τώρα με το μωρό. ΚΑνονικά μένω Αγγλία αλλά είμαι σε άδεια από το Πανεπιστήμιο λόγω του παιδιού κι έτσι μέχρι τον Σεπτέμβρη είμαι Αθήνα. Ο μικρός σου πόσες ώρες κοιμάται το 24ωρο? Πόσες ώρες μέσα στη μέρα? Αχ μου έχει γίνει άγχος αυτός ο ύπνος!

6237481d19.png

Kαλησπερα σε ολα τα κοριτσια.Μολις κοιμηθηκε το μπεμπε οποτε βρηκα λιγο χρονο νακανω καμια δουλιτσα και να σας διαβασω.

Julie,δοκιμασε να την βαλεις κατω απο ανοιχτο απορροφητηρα.Αν κι αυτο δεν πιασει νομιζω οτι μια βολτα με το αυτοκινητο θα ειναι πραγματικα λυση.Ο δικος μου παντως με το που καθεται στο καθισματακι τον παιρνει ο υπνος.

Dimista,δωρο μας το εκαναν οταν γεννησα κι εμας.Στον Καλαμο εχει εξοχικο και μια φιλη μου και μου εχει πει οτι ειναι πολυ ωραια.Μιλαει για ενα μαγαζι που της αρεσει,αν δεν κανω λαθος Αλεκος λεγεται.Καλη διαμονη!

Καλημέρα κοριτσάκι!Αυτό με τον απορροφητήρα έπιανε πάρα πολύ σε εμάς μέχρι τον πρώτο μήνα περίπου. Την βάζαμε και κοιμόταν σε 3 λεπτά αλλά πλέον δεν δουλεύει :(:(:( Το συνήθισε? Τί να πω? Εμάς ούτε στο αυτοκίνητο κοιμάται εύκολα. Θέλει μισή ώρα οδήγηση για να κοιμηθεί και ξυπνάει συνήθως στο βγάλσιμο...έχει πολλή υπερένταση αυτό το παιδί κι είναι μες στα νέυρα. Αν είναι έτσι ως βρέφος τί θα γίνει στην εφηβεία της :confused::confused::confused::confused: Κι αναρρωτιέμαι ΓΙΑΤΙ????Όλο αγκαλιές την έχουμε, όλα τα χατίρια της κάνουμε, τρέχω μόλις ζητήσει κάτι, είμαι συνέχεια κοντά της, την λατρεύω όσο κανέναν κι όσο τίποτα...αυτή γιατί είναι τόσο νευρική???:(:(:(

6237481d19.png

Γεια σας κοριτσάκια!Τι κάνουν τα μωράκια σας?Εγώ τελείωσα τις δουλειές που είχα να κάνω και το απόγευμα θα πάω στον μπεμπούλη μου.Θα ξανάρθω Αθήνα στις 11/7.Έχει ο μπεμπούλης εμβόλιο να κάνει.Θα ξαναγράψω τότε αν βέβαια προλάβω.

Della στον Κάλαμο υπάρχει και club και καφετέρια.Στο club γίνονται και δεξιώσεις.Όσοι έρχονται στον Κάλαμο πηγαίνουν στον Αλέκο.Είναι πολύ γνωστός και για το club και την καφετέρια.Εμένα μου αρέσουν και άλλα μαγαζιά.Δεν είναι όμως γνωστά σαν όνομα.Έλα Κάλαμο αφού έχεις φίλη.Να γνωριστούν και τα μπεμπάκια μας!

Διαφημίσεις

Τζούλη είσαι μικρούλα μαμά!Η κορούλα σου θα είναι 10 χρονών και θα είσαι 34!Όταν θα είναι 20 θα είστε σαν φίλες!Τι ωραία που θα είναι!

Sling τι είναι?

Το ντουντού πριν του το δώσω το έβαλα στο στήθος μου δεν θυμάμαι για πόση ώρα και μετά όταν έβαζα τον μπέμπη να κοιμάται έβαζα το ντουντού δίπλα του και το ακουμπούσε και κοιμότανε.Τώρα που έχει ξεκινήσει και πιάνει μόνος του το παίρνει αγκαλιά και κοιμάται μαζί του.Είναι σαν φιλαράκια!

Σου εύχομαι καλό κουράγιο με το διδακτορικό.Και η αδελφή μου έκανε διδακτορικό όταν ο γιος της ήτανε πολύ μικρός.Ο μπέμπης μου το βράδυ κοιμάται 8 ώρες και το μεσημέρι 2.Την υπόλοιπη μέρα δεν το έχω υπολογίσει γιατί κοιμάται πεντάλεπτα.

Τζούλη το βράδυ που κοιμάται 8 ώρες δεν είναι συνεχόμενο.Θα κοιμηθεί 5 ώρες θα ξυπνήσει για να φάει και μετά θα ξανακοιμηθεί για άλλες 3.Αν ξυπνήσει στις 06.00 μετά θα ξυπνήσει στις 09.00 αν ξυπνήσει 07.00 μετά θα ξυπνήσει 10.00.Και μετά θα κοιμηθεί όταν θα τον πάω βόλτα αλλά δεν έχω υπολογίσει πόσες ώρες κοιμάται στην βόλτα γιατί όταν κάτσουμε κάπου ξυπνάει.Μέχρι τώρα το σύνολο του ύπνου του είναι 13 ώρες.Δεν έχω βάλει μέσα τα πεντάλεπτα και πόσο κοιμάται στην βόλτα.Αυτά!

ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ ΣΤΙΣ 11/7!

Καλησπερα κοριτσια.Τι κανετε;Βλεπω στην τηλεοραση ολα αυτα τα τραγικα που συμβαινουν στο κεντρο της Αθηνας και δεν αντεχω αλλο,ψυχοπλακωθηκα.Το πρωι περασα πολυ ωραια.Πηρα τον μπεμπακο μου και πηγα σε μια φιλη μου για καφε.Ηταν κυριος!Δεν εβγαλε αχνα!Το ειχα κι εγω πολυ αναγκη.Ειχα να δω τη φιλη μου απο το Μαιευτηριο που ειχε ερθει να με δει.Εχει κι αυτη ενα μικρο κοριτσακι και ηταν δυσκολο να τα ταιριαξουμε.

Το απογευμα θα παμε τζαμπο να παρουμε καινουριες πιπιλες.Κοριτσια,εσας που τα μπεμπακια σας βγαζουν σαλια και τρωνε τα χερακια τους,τους πηρατε αυτα τα ειδικα ειδη για την οδοντοφυια;Κανει να τα παρουμε απο τωρα;

NXbrp3.png

Julie,μια φιλη μου μου ειχε πει ενα βραδυ που δεν κοιμοταν με τιποτα να του βαλω διπλα του το σουτιεν μου.Τι να κανω κι εγω,το εκανα.Σε πληροφορω οτι ξεραθηκε στον υπνο.Βεβαια,δεν το ξαναδοκιμασα γιατι δεν θα ηθελα να το συνηθισει ειδικα αυτο αλλα στα δυσκολα εκεινο το βραδυ επιασε.

NXbrp3.png

κοριτσια τι κανετε?

Ντελλα δεν πειραζει να του παρεις για τα δοντακια αλλα δεν θα χρησιμευσουν σε κατι γιατι ειναι πολυ μικρο και δεν μπορουν να τα πιασουν ασε που δεν θα μπορει να το βαλει στο στοματακι του, αν δεις οτι ποναει πολυ μιλησε με τον γιατρο σου υπαρχει μια κρεμουλα που τους βαζεις και τα ανακουφιζει λιγο απο τον πονο και ειναι φυτικη αλλα δεν θυμαμαι το ονομα της να σου πω, απλα να ξερετε μην περιμενετε να δειτε αμμεσα δοντακι αυτο μπορει να παρει και 2-3 μηνες σε καποια φαση βεβαια σταματαει η ενοχληση

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...