Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Ωραίοοοος ο πεθερούλης arma ! έκανε καλή εξήγηση !!! ;) Αλήθεια πως θα τον πείτε;

Εμεις δεν έχουμε δεχτει καμια τέτοια προσφορα, θα μου πεις αφου δεν δώσατε το όνομα καλά να παθετε ...:tongue:

Εμεις σκεφτόμαστε να τον ονομάσουμε Ανδρέα, σας αρεσει κορίτσια, για πειτε γνώμες ή άλλες ιδεες !

Ψάχνω κ εγω στο internet τα βράδυα για διάφορα βαφτιστικά αλλα κ εμενα δεν με τρελαίνει τίποτα. Ολο τα ίδια κ τα ίδια κ κάποια που είναι τέλεια είνια πανάκριβα... Θέλω να κάνω μόνη μου τη διακόσμηση κ τα σχετικά , κ σκεφτομαι για θέμα τα αρκουδάκια, κ χρωματα ή τιρκουάζ - λάϊμ, ή τιρκουάζ - κίτρινο καρώ.

Τα παιδάκια μου ευτυχως είναι καλύτερα πια κ αισιοδοξούμε ότι την Κυριακή θα φύγουμε για διακοπουλες !

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε?

ania πέρα από την εκκλησία δεν έχω κάνει τίποτα άλλο. Τώρα κοιτάμε για μπομπονιέρες κλπ αλλά δεν έχω βρει ακόμα κάτι να με ενθουσιάσει. Στα αγόρια μου φαίνεται πιο δύσκολο. Επίσης ψάχνω και για χώρο για μετά μιας και ο πεθερούλης μου που θα πάρει το όνομα προσφέρθηκε να μας κάνει το τραπέζι(εμείς δεν υπήρχε περίπτωση να κάνουμε, δύσκολοι καιροί! ). Αυτό με τις εκλογές δεν το είχα σκεφτεί καθόλου! Ελπίζω να μη μας το χαλάσουν!

Άψογα είναι elzu μου! Με βάση τα 5 κιλά πρέπει να πίνει 650 οπότε αν φτάνει και τα 750 είναι καλά και με το παραπάνω!;)

Κίττυ να μας πεις που έχεις το μαγαζί σου να σε έχουμε υπόψιν για τα μπαλόνια!

Θα σας το στείλω με πμ , μην πουν οτι κανω και διαφημιση

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Kαλημερα κοριτσια.Τι κανετε;Βλεπω στο καφε μας εχουμε μεινει λιγο πισω.

Εμεις ειμαστε καλα,ο μικρουλης οσο παει γινεται σκετη γλυκα,γελαει συνεχεια και στις λαμπες!

Ania,παρτε με και μενα διακοπες μαζι σας,ζηλευω!Που θα πατε;Καλα να περασετε!

Kitty,εμας το γυμναστηριο μας το εφεραν δωρο οταν γεννηθηκε αλλα ειναι καμια 10αρια μερες που παιζει και του αρεσει.Επειδη γινεται μαχη οταν αλλαζουμε πανα τον παιρνω και τον αλλαζω στο γυμναστηριο και ετσι καθεται.

Elzu,πολυ ωραια χρωματα βαλατε στο δωματιο,καλοριζικο!

Φιλακια σε ολες!

NXbrp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΧΑΘΗΚΑ ΤΕΛΕΙΩΣ, ΒΛΕΠΩ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΜΑΣ. ΕΓΩ 2,5 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΑΣΑ Δ Ρ Α Μ Α Τ Ι Κ Α. ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ 8 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ 4 ΤΟ ΠΡΩΙ, ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΩΡΑ Ο ΖΟΥΖΟΥΝΟΣ ΜΟΥ ΗΡΕΜΗΣΕ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΥΠΝΑΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΟΚ!!! ΤΟ ΕΛΕΝΑΚΙ ΜΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΝΑΖΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΗΣ Η΄ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ!

ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΞΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ.

ELZU ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ, ΥΠΕΡΟΧΟ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΗ.ΗΡΘΕ ΠΡΟΩΡΑ ΜΕΤΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ Ε! ΠΟΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΧΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕΡΑΚΙ. ΦΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ. ΠΕΡΑΣΑ ΤΑ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ!

pm4hp3.pngVPk9p3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΧΑΘΗΚΑ ΤΕΛΕΙΩΣ, ΒΛΕΠΩ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΜΑΣ. ΕΓΩ 2,5 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΑΣΑ Δ Ρ Α Μ Α Τ Ι Κ Α. ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ 8 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ 4 ΤΟ ΠΡΩΙ, ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΩΡΑ Ο ΖΟΥΖΟΥΝΟΣ ΜΟΥ ΗΡΕΜΗΣΕ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΥΠΝΑΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΟΚ!!! ΤΟ ΕΛΕΝΑΚΙ ΜΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΝΑΖΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΗΣ Η΄ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ!

ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΞΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ.

ELZU ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ, ΥΠΕΡΟΧΟ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΗ.ΗΡΘΕ ΠΡΟΩΡΑ ΜΕΤΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ Ε! ΠΟΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΧΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕΡΑΚΙ. ΦΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ. ΠΕΡΑΣΑ ΤΑ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ!

Μαρια - ελενα εκανες εδω φοιτητικα χρονια?Τοσο ηταν...τα περνουν τα τει απο εδω...θα μας ξεχασει τωρα τελειως ο Θεος!Ευχαριστω για το δωματιο...εδω το ειχα φτιαξει οταν ημουν 5 μηνων...7 μηνων τα ειχα ολα μα ολα ετοιμα...και 2 εβδομαδες πριν μπω στον μηνα μου αρχισαν οι συσπασεις...με ειχαν με τα χαπια μεχρι δυο μερες πριν γεννησω που τα εκοψα μονη μου!Αν ξανα ερθεις Φλωρινα να μου πεις να βρεθουμε να γνωριστουν και τα μωρακια μας...η μικρη μου θα εχει πολλους ανδρες να γνωρισει...τι ειναι αυτο το πραγμα φετος βρε κοριτσια ε?Ολα αγορακια....απο τα 15 μωρα που ξερω τα 3 μονο ειναι κοριτσια....

K9KBp3.png

glitterfy1081729554D32.gif

Διαφημίσεις

κοριτσια τι κανετε?Εμεις ειμαστε μια χαρα ο μικρος τρωει πολυ το βραδυ ξυπναει μια φορα μονο και αυτο γυρω στις 5 530 την προηγουμενη εβδομαδα ηρθε ο γιατρος καναμε 2 εμβολια και ειναι 4750 και 56 ποντοι.Ειναι σχετικα ησυχος αφου ολη μερα ειναι η αδερφη του απο πανω του και ασχολειται προσπαθει να του μαθει και τραγουδια παλαμακια και αλλα διαφορα και εκεινος καθεται και την χαζευει μαλλον παρατηρει για να τα κανει και αυτος μετα :shock: εχουν πολυ πλακα παντως αυτα τα νεα μας εν συντομια ελπιζω ολα τα παιδακια να ειναι μια χαρα !

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Kαλησπερα κι απο μενα κοριτσια,τι κανετε;εμεις σημερα ειμαστε μεσα στην γκρινια!Δεν τον πιανεις πουθενα.Ο,τι και να του κανεις του φταιει,μαλλον και ο ιδιος δεν ξερει τι θελει.Αφηστε πια αυτα τα σαλια!Ποταμι ολοκληρο!Και τα χερια του κοντευει να τα φαει.Λετε να φουσκωνουν τα ουλα του απο τωρα;Ολη την ωρα με ενα δαχτυλο στο στομα ειναι και το μασαει,καμια φορα βαζει ολη του την μπουνιτσα μεσα και κοντευει να κανει εμετο.

Να κανω μια ερωτησουλα για τα αιρ-κοντισιον;στους ποσους βαθμους τα εχετε;εγω το εβαλα στους 27 και του φορεσα μακρυ φορμακι λεπτο χωρις καλτσακια απο μεσα.Καλα εκανα;εσεις πως το χειριζεστε το θεμα;

NXbrp3.png

Kαλησπερα κι απο μενα κοριτσια,τι κανετε;εμεις σημερα ειμαστε μεσα στην γκρινια!Δεν τον πιανεις πουθενα.Ο,τι και να του κανεις του φταιει,μαλλον και ο ιδιος δεν ξερει τι θελει.Αφηστε πια αυτα τα σαλια!Ποταμι ολοκληρο!Και τα χερια του κοντευει να τα φαει.Λετε να φουσκωνουν τα ουλα του απο τωρα;Ολη την ωρα με ενα δαχτυλο στο στομα ειναι και το μασαει,καμια φορα βαζει ολη του την μπουνιτσα μεσα και κοντευει να κανει εμετο.

Να κανω μια ερωτησουλα για τα αιρ-κοντισιον;στους ποσους βαθμους τα εχετε;εγω το εβαλα στους 27 και του φορεσα μακρυ φορμακι λεπτο χωρις καλτσακια απο μεσα.Καλα εκανα;εσεις πως το χειριζεστε το θεμα;

Με τα χερια και εμεις τα ιδια εχουμε, ολο μεσα στο στομα τα εχει....ή το δάχτυλο ή την μπουνίτσα:shock:

εγω το κλιματιστικό το βαζω στους 24 και παλι υπερβολικό μου φαινεται...αλλα ειναι μεγαλο και δυνατό. τι να σου πω , με 27 βαθμους δροσίζει καθόλου ?

του φοραω ενα φανελάκι ή μονο μπλουζακι με την πανα ....οταν κοιμαται τον σκεπαζω με ενα σεντονάκι....αλλα δεν εχουμε και συνέχεια το κλιματιστικό.

και ιδρώνει αρκετα

Δεν ξερω βρε Della , πολύ μου φαινεται 27 και φορμακι μακρυ....εμείς θα αντέχαμε έτσι ?:P

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Della μου μην ανησυχείς δοντάκια είναι , αυτη η διαδικασία μπορεί να κρατήσει κ 3 μήνες μέχρι να σκάσει μύτη το δοντάκι αλλά όμως πονάνε από τώρα γιατί καθώς κατεβαίνουν τα δόντια τους σκίζουν τα ούλα κ προκαλούν πόνο, μπορεί να τον δεις να τινάζεται λες κ τον τσίμπησε μύγα ή να κλαίει ξαφνικά.

Εμεις αν κ δεν έχουμε αιρ κοντισιον γιατι έχουμε ενδοδαπέδια ψύξη εχουμε τη θερμοκρασια ρυθμισμένη στους 24, το 27 κ μακρυμάκινο μου φαίνεται πολυ... αλλα ο καθε οργανισμός διαφέρει στην ανοχή της ζέστης, εσεις δεν ζεσταίνεσται;

Αυριο επιτέλους φεύγουμε , della πήραμε κ μπαγκαζιέρα οροφής , όλοι οι καλοί χωράνε σε παίρνουμε μαζί ;)

φιλάκια σε όλες

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Καμημερα μανουλες...

Ειμε λιγακιμ γαιδουρα που δεν εστειλα τι[ποτα τοσες μερες, αλλα ειμαι ακομα φοιτητρια και αυτη την περιοδο τρεχουμε με την εξεταστικη....

Εχω ενα γλυκουλι αγορακι που μοιαζει στον μπαμπα και γεννηθηκε στις 18 στο Τζανειο με καισαρικη...

Ειναι φαγανουλης και νομιζω οτι δειχνει απο τωρα σημαδια οτι θα γεινει πησματαρης και μας κανει απο τωρα ο,τι θελει, σαν γνησιο κριαρακι....

Εσεις πως τα πατε με τα νινακια σας?

Ρε κοριτσια υσχιει αυτο που λενε, οτι τα νινακια που δεν θηλαζουνε ειναι πιο ησυχα?

Εχω ελλαχιστο γαλα (μια τζουρα για τον καφε) και θελω να του το δεινω οσο ακομα το εχω αλλα μαλλον εχει κανει το στηθος μου πιπιλα και δεν μπορω να το ξεκωλησω ολη μερα απο πανω μου....

Να του το κοψω λετε η ειναι σημαντικη ακομα και η μια τζουρα?

Διαφημίσεις

Καλησπερα ομορφες!Αλλη μια μερα που θα ειμαι μονη μου.ο συζυ-γατος λειπει στη δουλεια κι εγω εδω με το μπεμπε.Ευτυχως που θα ερθει το απογευμα μια φιλη μου για καφε.

Εχετε δικιο κοριτσια που μου ειπατε για τα κλιματιστικα.Εγω παρ'ολο που το ειχα ανοιχτο ημουν με τα εσωρουχα οποτε και ο μπεμπακος εσκασε ε;Τι να κανει ο αμοιρος!Τρελη μανα του ετυχε!

Μαρινακι,να σου ζησει ο αντρουλης!Οσον αφορα το λιγο γαλα που εχεις,αν θελεις να το διατηρησεις αλλα και να το αυξησεις υπαρχουν τροποι γι'αυτο και αν ψαξεις στο parentsgr θα βρεις πολλα χρησιμα πραγματα.Εγω εχω πολυ γαλα,τον θηλαζω ολη μερα εκτος απο το βραδυ που πινει μπουκαλι και ομολογω οτι-ντροπη μου που το λεω-το θεωρω κουραστικο ειδικα τωρα το καλοκαιρι,γινομαστε μουσκεμα και οι 2 οταν θηλαζει.Εντος των ημερων σκεφτομαι να του κοψω ακομα ενα γευμα για να προσπαθησω σιγα σιγα να το μειωσω μεχρι να αποθηλασω.Θα δω αν τα καταφερω!Κλη επιτυχια στην εξεταστικη σου!Αληθεια πως καταφερνεις να διαβαζεις;

NXbrp3.png

Kαλησπέρα κοριτσάκια και μωράκια!Τι κάνετε?Εμείς 1α χαρά είμαστε και περνάμε ωραία στο εξοχικό.Το αστεράκι μου έγινε σήμερα 2,5 μηνών.Στο εξοχικό δεν έχω υπολογιστή.Ήρθα Αθήνα για δουλειές και θα ξαναγυρίσω μάλλον Τετάρτη.Το μωράκι μου είναι με τους γονείς μου.Θα μου λείψει.Μπάνια δεν έχω ξεκινήσει ακόμη.Τις πρώτες μέρες είχε κρύο και μετά μου ήρθε περίοδος.Αλλά,στην θάλασσα πηγαίνουμε κάθε μέρα με τον μπεμπούλη μου για βόλτα και γελάει.Αύριο θα σας διαβάσω να δω και τα δικά σας νέα.ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ!ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Γεια σας κοριτσάκια και μωράκια!Τι κάνετε?

Διάβαζα τα νέα σας και είστε 1α χαρά και σεις και τα μωράκια σας!

Ελζού μικρούλα είσαι!Τι σπούδασες?Καλή σταδιοδρομία σου εύχομαι!

Μαρίνα τι σπουδάζεις?Η μικρότερη μανούλα φαντάζομαι είσαι!

Άρμα,Άνια και Ελζού με το καλό να γίνουν οι ετοιμασίες της βάφτισης.Και οι 3 Οκτώβρη θα βαφτίσετε τα μωράκια σας?

Άνια ωραίο το όνομα Ανδρέας.Εμένα μου αρέσουν και τα αρχαία ονόματα.Όπως Αλέξανδρος,Πάρης και Περικλής.Καλό ταξίδι να έχετε και να περάσετε τέλεια!!!

Κίττυ 1α ξαδέλφη μου,έκανε δώρο στο μωράκι μου το μουσικό γυμναστήριο με ζωάκια της fisher-price.Είναι το αγαπημένο του παιχνίδι.Λίγες μέρες πριν κλείσει τον 2ο μήνα τον έβαλα στο γυμναστήριο και δεν το αποχωρίζεται με τίποτα!Έχει και έναν καθρέφτη και μιλάει στο παιδάκι που βλέπει στο άλλο καθρέφτη.Κάνουνε παρέα.Ο εαυτός του είναι ο αγαπημένος του φίλος!

Della ποιο γυμναστήριο έχεις στον μπέμπη σου?Della το νερό το βράζω στο μπρίκι.Στην εξοχή βράζω εμφιαλωμένο.

Κίττυ το μαγαζί σου που βρίσκεται?

Κατβάλ πολύ θετικό που η κορούλα σου ασχολείται με τον μπέμπη σου.Μπράβο που δεν ζηλεύει.

Μαρία-Έλενα ευτυχώς πέρασαν οι 2,5 μήνες.

Μάμμυ μην έχεις τύψεις με τον θηλασμό.

Τζιτζίνα μπράβο που η κορούλα σου κοιμάται όλο το βράδυ.

Πόλα,Ηλιοδώρα και Αννούλα καλά είναι τα μωράκια σας?

Ελζού καλορίζικο το ωραίο δωμάτιο της κορούλας σου!

Ελπίζω να μην ξέχασα κάποιο κοριτσάκι!ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ!

Γεια σας κοριτσάκια και μωράκια!Τι κάνετε?

Διάβαζα τα νέα σας και είστε 1α χαρά και σεις και τα μωράκια σας!

Ελζού μικρούλα είσαι!Τι σπούδασες?Καλή σταδιοδρομία σου εύχομαι!

Μαρίνα τι σπουδάζεις?Η μικρότερη μανούλα φαντάζομαι είσαι!

Άρμα,Άνια και Ελζού με το καλό να γίνουν οι ετοιμασίες της βάφτισης.Και οι 3 Οκτώβρη θα βαφτίσετε τα μωράκια σας?

Άνια ωραίο το όνομα Ανδρέας.Εμένα μου αρέσουν και τα αρχαία ονόματα.Όπως Αλέξανδρος,Πάρης και Περικλής.Καλό ταξίδι να έχετε και να περάσετε τέλεια!!!

Κίττυ 1α ξαδέλφη μου,έκανε δώρο στο μωράκι μου το μουσικό γυμναστήριο με ζωάκια της fisher-price.Είναι το αγαπημένο του παιχνίδι.Λίγες μέρες πριν κλείσει τον 2ο μήνα τον έβαλα στο γυμναστήριο και δεν το αποχωρίζεται με τίποτα!Έχει και έναν καθρέφτη και μιλάει στο παιδάκι που βλέπει στο άλλο καθρέφτη.Κάνουνε παρέα.Ο εαυτός του είναι ο αγαπημένος του φίλος!

dimista μου ναι για τις μερες μας ειμαι μικρουλα μαμα...ολες οι φιλες μου ακομα σταθερη σχεση δεν εχουν,....ειμαι 27...Εγω την βαφτιση θα την κανω 4 σεπτεμβριου...γιατι πιο αργα εμεις μπορει να εχουμε κρυο...οπως σημερα βρε κοριτσια...καθαρα χειμωνιατικα ρουχα της φορεσα γιατι φυσουσε παγωμενος αερας...και η δικια μου παιζει πολυ το γυμναστηριο της...αρχισαμε και να τρωμε και εχω ηρεμησει...σημερα δεν ηθελε στα γευματα της να φαει πολυ και καποια στιγμη πιο μετα αρχισε να κλαει...μολις ειχε ξυπνησει..οποτε λεω πειναει...δεν ξανα αγχονομαι γιατι βλεπω οτι οταν πειναει...μου το δειχνει!!!

K9KBp3.png

glitterfy1081729554D32.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...