Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσάκια!! Τι κάνετε? Εγώ χάθηκα τελείως, αλλά δε μου αφήνει πολύ χρόνο η μικρή. Είναι βέβαια πολύ ήσυχη, αλλά όταν είναι ξύπνια θέλει κουβεντούλες και όταν κοιμάται προσπαθώ να κάνω καμιά δουλίτσα. Πάμε και τις βολτίτσες μας, οπότε λιγοστεύει ο χρόνος.

Σήμερα θα κάνει το πρώτο εμβόλιο, από φαγητό τα πάει πολύ καλά (και με το παραπάνω!) και είναι υπναρού.

Απ'ότι διαβάζω όλα τα μπεμπάκια τα πάνε μια χαρά.

Ania, περαστικά στο μικρό σου και Elzu, μη στενοχωριέσαι, το μικρούλι σου όταν πεινάσει θα φάει, δε θα το αφήσει έτσι, Dimista καλά να περάσετε.

Φιλιά σε όλα τα κορίτσια...:tongue:

uwJMp2.png?KqESJfSU

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Della η παιδίατρος μου είχε πει ότι αν το νερό της περιοχής είναι πόσιμο πρέπει να χρησιμοποιείς της βρύσης. Αν όχι, αναγακαστικά εμφιαλωμένο το οποίο το βράζεις κι αυτό. Εγώ βράζω σε κατσαρολίτσα 7-10 λεπτά και το βάζω σε θερμός. Το τριήμερο που πήγαμε στο χωριό του έδινα εμφιαλωμένο απλά δεν το αποθήκευα, το έβραζα και έφτιαχνα το γάλα επιτόπου γιατί είδα πως αν έμενε ώρα γινόταν χάλια, μέσα στα άλατα.Δεν έχω ακούσει ότι δεν κάνει να το βράζεις.

ania μου περαστικά σας!Πως είστε σήμερα? Όσο για το φαγητό ακριβώς τα ίδια κι εμείς...δράμα!Λίγο μετά τα 2 έστρωσε κ τώρα μπορεί να είναι μόνο 12 κιλά (3 χρονών) αλλά από φαγητό τρώει τα πάντα. Γι'αυτό και μετανιώνω που αγχωνόμουν τόσο πολύ..

Tzitzina μπράβο στην μικρή σου!Έτσι να είναι πάντα φαγανή και ήσυχη!!!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημερα!

Χθες καναμε το πρωτο μας εμβολιο και σημερα εχουμε λιγα δεκατακια.:-(

Κατα τα αλλα ειμαστε μια χαρα, με το φαι ειναι με τις μερες της αλλα δεν αγχωνομαι γιατι παιρνει βαρος μια χαρα!Με το θηλασμο ειναι καποιες μερες που λεω οτι δεν μπορω να συνεχισω αλλο και μετα με πιανουν οι τυψεις:-(!

Ania περαστικα σας!!!

Elzu συγχαρητηρια για το πτυχιο σου!

Arma ελεγα οτι μας ξεχασες!

Della για τον βραστηρα ξερω οτι δεν κανει για το γαλα τους αλλα για το εμφιαλωμενο νερο δεν εχω ακουσει οτι δεν κανει να το βραζεις.Εγω χρησιμοποιω νερο βρυσης και το βραζω στο μπρικι.Στη Μυκονο που δεν πινετε το νερο και παιρνουμε εμφιαλωμενο το βραζουμε κανονικα.

Tzitzina και εμενα η μικρη ολο κουβεντα θελει!

Dimista καλα να περασεις και μη χαθεις!!!

Μαρινα καλως ηρθες!Πες μας για το μωρακι σου!

Kitty τι δουλεια κανεις και εχει σχεση με τη βαπτιση?Να σε εχουμε υποψη μας!:D

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

bobonieres-vaptisi.phpΚοριτσια καλησπερα!Επιστρεψαμε και παλι!Σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας!Μακαρι να μην βγουν αχρηστα 3,5 χρονακια...Οσο για την μπεμπουλα κοριτσια αρχισε να τρωει λιγο περισσοτερο απλα επειδη δεν ξυπναει την νυχτα μενουμε στα 640 μλ ημερισιως...αλλα δεν θα αγχονομαι αλλο...μπορει απλα να ειναι αδυνατουλα και να λεει αυριο μεθαυριο στους γονεις της να κανουν διαιτα....:cool:( μαμα παλι σοκολατα τρως?...:shock:)

Κοριτσια πιο δυσκολο πραγμα απο το να την αφησω ενα 24 δεν εχω κανει στην ζωη μου...αλλα η γιαγια τρελαθηκε μαζι της...ειδικα το πρωι οταν ξυπνησε και της εσκαγε εκεινα τα φοβερα χαμογελα...εγω απο την αλλη ημουν ολη μερα με ντεπον απο ον πονοκεφαλο....δεν μπορεσα να κοιμηθω εννοειται αλλα οταν επιστρεφαμε στο κτελ...ξεραθηκα...βλεπω ολα τα μωρακια καναμε τα εμβολια μας...εμεις 6-7 παμε για την δευτερη δοση...το πρωτο καλα το περασαμε...μακαρι και το δευτερο....κοριτσια πηγα στα jumbo να της ψωνισω και εχει υπεροχα πραγματακια...βεβαια μακρυμανικα που ηθελα εγω δεν ειχε(λογικο) αλλα ειχα μια ελπιδα για κανενα στοκ...το βραδυ κοιμαται με μακρυμανικο εσωρουχο...βρηκα κατι πιτζαμακια αλλα θα πρεπει να της φοραω και κοντομανικο εσωρουχο απο μεσα γιατι εχει φερμουαρ και πιστευω οτι θα σκαει....κλεισαμε και τις μπομπονιερες....μια μικρη νεραιδα σε μαγνητακι για να το κρατησουν...την ερωτευτικα κοριτσια...αλλα δεν την εβγαλα η χαζη μια φωτο....

Κατι τετοιο ειναι...απλα δεν κρεμονται ετσι τα ποδαρακια και εχει πιο γλυκια φατσουλα...δυστυχως δεν την εχει ουτε στην σελιδα...Απο αυτο το μαγαζι τα πηρα, φιλη μου απο το τει το εχει...αυτα απο εμενα...δεν ειχα γραψει δυο μερες...σας τα ειπα μαζεμενα:)

K9KBp3.png

glitterfy1081729554D32.gif

Διαφημίσεις

Kαλησπερα ομορφες.Τι κανουμε;Χαρηκα που διαβασα νεα και απο κοριτσακια που ειχα καιρο να μαθουμε τι κανουν.

Tzitzina,χαθηκες τελειως.Λεγε μας οποτε μπορεις τα νεα σου!

Mammy3,κι εσυ το ιδιο,μας ξεχασες.Οσο για τον θηλασμο κι εγω τα ιδια,με πιανουν τυψεις.Βεβαια,αν χρειασρει του δινω μπιμπερο αλλα αυτο αν γινει μπορει να ειναι για μια φορα την ημερα ή στις δυο μερες.

Arma, η βαφτιση θα ειναι το καλυτερο δωρο για τα γενεθλια σου.

Elzu, συγχαρητηρια για το πτυχειο σου, καλη σταδιοδρομια να εχεις!

NXbrp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια,

σας ευχαριστώ όλες για τις ευχες σας. Είμαστε όλο κ καλύτερα, το καημένο το μωράκι μου του κάνω τόσα βασανιστήρια , αυτια, μύτη, μάσκα κ δεν διαμαρτύρεται καθόλου, τον βάζω κ αμέσως στο στήθος για γάλα κ με κοιτάει κ μου γελάει, θα με τρελάνει !

Τελευταία ανακάλυψε το χέρι του κ το έχει κάνει παπαρα, όλη μέρα το πιπιλάει, το ρουφάει, το δαγκώνει. Τον τρώνε τα ούλα του , τα είδε η παιδίατρος φουσκωμένα.

Elzu συγχαρητήρια για το πτυχίο σου.

Arma έχεις ξεκινήσει ετοιμασίες για τη βάφτιση; εμεις κλείσαμε για 9 Οκτωβρίου αλλα φοβάμαι μην μας σκάσει ο Γιωργάκης τίποτα εκλογές τότε. Ετσι την πάθαμε κ με τον Άγγελο κ τρέχαμε τελευταία στιγμή να τα αλλαξουμε όλα...

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Kαλησπερα στα κοριτσια του καφε.Πως πατε με τη ζεστη;Εμεις ακομα καλα.Σκεφτομαι ομως οτι ετσι και πιασουν τα 40αρια τι θ'απογινουμε.Φωναξαμε εναν τεχνικο και καναμε σερβις στα αιρ-κοντισιον για να ειμαστε ετοιμοι.Ο παιδιατρος μου ειπε να τα βαλουμε αρκει να μη φυσαει κατευθειαν στο παιδι,καλα αυτο εννοειται,αλλα και να τα εχουμε γυρω στους 27.Απ'το τιποτα καλο ειναι κι αυτο.

Το μπουτακι μας που καναμε το πενταβακ εχει κανει γρομπαλακι ενω το αλλο που καναμε το πρεβεναρ ειναι μια χαρα οποτε κανουμε κομπρεσουλες με αλουμινονερο.Τα μαλλακια μας πεφτουν με το τσουβαλι και βγαινουν καινουρια ξανθουλικα.Στην βολτα ειναι το καλυτερο παιδι,κοιμαται με το που φευγουμε απο το σπιτι.Ακομα κι αν λειπουμε 4ωρες αυτος θα κοιμαται,ουτε για να φαει δεν ξυπναει.

Εσεις τι νεα απο τα μωρακια σας;Μεγαλωσαν πολυ ε;

Φιλακια σε ολα τα κοριτσακια και στα μπεμπακια σας!

NXbrp3.png

Καλησπερα κοριτσια και απο εμενα!Χαθηκαμε λιγο αυτο το Σ/Κ ή μου φαινεται?Εμεις παντως ενω δεν εχουμε πολυ ζεστη εδω πανω, δεν την παλευουμε με τιποτα...δεν ξερω τι να της φορεσω για να κοιμηθει...δεν θελει τιποτα...ουτε τρωει...ανα 4 ωρες σημερα και με το ζορι...συνολικα εφαγε σημερα 670...αλλα δεν θα κατσω να σκαω αφου γελαει και παιζει....ηθελα να σας πω βρε κοριτσια οτι καθεται τωρα και χαζευει οταν την αλλαζω τα ζωακια που της βαλαμε στο δωματιο...δεν θυμαμαι αν εχω βαλει εδω φωτο αλλα θα τις βαλω παλι...κοριτσια αξιζε τελικα...πιστευω και ετσι θα μαθει και τα ζωακια πιο γρηγορα γιατι οποτε κοιταει καποιο της λεω και πιο ειναι...θελω να μου πειτε την γνωμη σας για το δωματιο μας!!!

http://img638.imageshack.us/img638/8656/sam0430.jpg

http://img156.imageshack.us/img156/8565/sam0429a.jpg

http://img850.imageshack.us/img850/1185/sam0428.jpg

K9KBp3.png

Καλημερα!

Χθες καναμε το πρωτο μας εμβολιο και σημερα εχουμε λιγα δεκατακια.:-(

Κατα τα αλλα ειμαστε μια χαρα, με το φαι ειναι με τις μερες της αλλα δεν αγχωνομαι γιατι παιρνει βαρος μια χαρα!Με το θηλασμο ειναι καποιες μερες που λεω οτι δεν μπορω να συνεχισω αλλο και μετα με πιανουν οι τυψεις:-(!

Ania περαστικα σας!!!

Elzu συγχαρητηρια για το πτυχιο σου!

Arma ελεγα οτι μας ξεχασες!

Della για τον βραστηρα ξερω οτι δεν κανει για το γαλα τους αλλα για το εμφιαλωμενο νερο δεν εχω ακουσει οτι δεν κανει να το βραζεις.Εγω χρησιμοποιω νερο βρυσης και το βραζω στο μπρικι.Στη Μυκονο που δεν πινετε το νερο και παιρνουμε εμφιαλωμενο το βραζουμε κανονικα.

Tzitzina και εμενα η μικρη ολο κουβεντα θελει!

Dimista καλα να περασεις και μη χαθεις!!!

Μαρινα καλως ηρθες!Πες μας για το μωρακι σου!

Kitty τι δουλεια κανεις και εχει σχεση με τη βαπτιση?Να σε εχουμε υποψη μας!:D

Καλημέρα κορίτσια και μπεμπάκια !!!!

τρέχω και δεν προλαβαίνω να μπαινω και πολύ. στολισμούς με μπαλόνια κάνουμε, για βαπτίσεις , γαμους, γενέθλια κλπ

Ο μπέμπης καλά ειναι, ζωηρεύει.....αλλιώς τον βάζω στην κούνια του , αλλιώς τον βρίσκω, συνήθως με τα πόδια απλωμένα στα κάγκελα

ωρες-ωρες κάνει τρελά γέλια ...και μαζί γελάμε κι εμείς

κανει και ζεστη ρε γμτ, ιδρωνει ο κακομοίρης........

θέλω να του πάρω γυμναστήριο, για να απασχολείται....τι λέτε ? είναι νωρίς ?

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

kitty μου καλημερα!Εγω της εχω γυμναστηριο και το παιζει τρελα!Προσπαθει με τα ποδια της να χτυπησει τον μπλε αρκουδο που τον αγαπαει πολυ...καθεται εκει μονη της και του μιλαει...εγω λεω να του παρεις...εγω εχω παλιο βεβαια απο την μικρη μου αδερφη αλλα την δουλεια του την κανει...

K9KBp3.png

Καλημέρα κούκλες!

mammy δε σας ξέχασα καλέ! :lol: Με τον θηλασμό να συνεχίσεις μέχρι εκεί που μπορείς και είσαι καλά. Να μην έχεις τύψεις.

elzu τέλειο το δωματιάκι σας! Μπράβο που ξεαγχώθηκες με το γάλα! Ετσι όπως τα λες είναι. Όσο γελάει και παίζει είναι μια χαρά! Η παιδίατρος την Παρασκευή που πήγαμε μου είπε πως τώρα η ημερήσια δοσολογία μετά τους δύο μήνες είναι 130γρ/κιλό και όχι 150.

Kitty μια χαρά είναι το γυμναστήριο. Τώρα όλα αυτά είναι για την ηλικία τους. Ο δικός μου κάθε πρωί τρελλένεται και ''μιλάει'' στα αστεράκια που του έχω πάνω από την κούνια του(αυτά που πάνε γύρω γύρω).

Κάναμε κι εμείς τα πρώτα μας εμβολιάκια, η γιατρός τον βρήκε μια χαρά. Ήταν 5850 και 59.5 πόντους. Από το εμβόλιο κοιμόταν πάρα πολύ δυο μέρες, ξυπνούσε μόνο για να φάει και την πρώτη μέρα έκανε και λίγα δέκατα. Αυτά και τα δικά μας νέα.

Φιλιά σε όλες!

Καλημέρα κούκλες!

mammy δε σας ξέχασα καλέ! :lol: Με τον θηλασμό να συνεχίσεις μέχρι εκεί που μπορείς και είσαι καλά. Να μην έχεις τύψεις.

elzu τέλειο το δωματιάκι σας! Μπράβο που ξεαγχώθηκες με το γάλα! Ετσι όπως τα λες είναι. Όσο γελάει και παίζει είναι μια χαρά! Η παιδίατρος την Παρασκευή που πήγαμε μου είπε πως τώρα η ημερήσια δοσολογία μετά τους δύο μήνες είναι 130γρ/κιλό και όχι 150.

Τώρα όλα αυτά είναι για την ηλικία τους. Ο δικός μου κάθε πρωί τρελλένεται και ''μιλάει'' στα αστεράκια που του έχω πάνω από την κούνια του(αυτά που πάνε γύρω γύρω).

Και εγω αυτο το περιστρεφομενο της εχω και της αρεσει και σε αυτην παρα πολυ...οποτε την ξαπλωνω το κοιταει...οσο για τα μλ σε ευχαριστω που μου το ειπες...η δικια μου τρωει συνολικα την μερα απο 650 μεχρι και 750...καλα ειναι φανταζομαι ε>

Και σημερα την ζυγισα με εμενα γιατι δεν εχουμε βρεφικη ζυγαρια και δειχνει οτι ειναι 5 κιλα...αντε να δουμε τι θα μας πει και η παιδιατρος.Ευχαριστω για το δωματιο αλλα αληθεια αξιζε...οταν κλαιει την παω εκει μεσα και χαζευει και ξεχνιεται απο τα πονακια της..

K9KBp3.png

kitty μου καλημερα!Εγω της εχω γυμναστηριο και το παιζει τρελα!Προσπαθει με τα ποδια της να χτυπησει τον μπλε αρκουδο που τον αγαπαει πολυ...καθεται εκει μονη της και του μιλαει...εγω λεω να του παρεις...εγω εχω παλιο βεβαια απο την μικρη μου αδερφη αλλα την δουλεια του την κανει...

Elzu, ξεχασα να σου πω....φανταστικό το δωματιο σας!!!!! εμεις δυστυχως δεν εχουμε αλλο δωματιο.

αλλα θα βαλω στον τοιχο και την ντουλάπα.....ρε κοριτσια κοιταζει εκστασιασμενος την ντουλάπα και γελάει,ξεκαρδίζεται

πηγα χθες και ειδα για γυμναστηριο. θα παμε το Σαββατο με τον αντρα μου.λεω να παρω ενατης fisher price που μετα γινεται και κονσόλα και μπορουν να παιζουν καθιστα

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε?

Arma έχεις ξεκινήσει ετοιμασίες για τη βάφτιση; εμεις κλείσαμε για 9 Οκτωβρίου αλλα φοβάμαι μην μας σκάσει ο Γιωργάκης τίποτα εκλογές τότε. Ετσι την πάθαμε κ με τον Άγγελο κ τρέχαμε τελευταία στιγμή να τα αλλαξουμε όλα...

ania πέρα από την εκκλησία δεν έχω κάνει τίποτα άλλο. Τώρα κοιτάμε για μπομπονιέρες κλπ αλλά δεν έχω βρει ακόμα κάτι να με ενθουσιάσει. Στα αγόρια μου φαίνεται πιο δύσκολο. Επίσης ψάχνω και για χώρο για μετά μιας και ο πεθερούλης μου που θα πάρει το όνομα προσφέρθηκε να μας κάνει το τραπέζι(εμείς δεν υπήρχε περίπτωση να κάνουμε, δύσκολοι καιροί! ). Αυτό με τις εκλογές δεν το είχα σκεφτεί καθόλου! Ελπίζω να μη μας το χαλάσουν!

οσο για τα μλ σε ευχαριστω που μου το ειπες...η δικια μου τρωει συνολικα την μερα απο 650 μεχρι και 750...καλα ειναι φανταζομαι ε>

Και σημερα την ζυγισα με εμενα γιατι δεν εχουμε βρεφικη ζυγαρια και δειχνει οτι ειναι 5 κιλα...αντε να δουμε τι θα μας πει και η παιδιατρος.

Άψογα είναι elzu μου! Με βάση τα 5 κιλά πρέπει να πίνει 650 οπότε αν φτάνει και τα 750 είναι καλά και με το παραπάνω!;)

Κίττυ να μας πεις που έχεις το μαγαζί σου να σε έχουμε υπόψιν για τα μπαλόνια!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...