Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Συγχαρητηρια κοριτσακι μου!! Ποσο τελεια νεα!! Με το καλο ο μπεμπουλης!!❤❤ 

11 ώρες πρίν, amelena είπε:

Κορίτσια από χθες άρχισαν οι έντονες ναυτίες! Δεν ξέρω τι να κάνω να τις ανακουφίσω… καμία ιδέα;

Καλημερα! Το ειχα γραψει κ σε μια αλλη κοπελα εδω. Οι φρυγανιες ειναι η λυση για ανακουφιση. Τρως αρχικα 1 με 2 μολις ξυπνησεις, πριν σηκωθεις απο το κρεβατι, για να κρατησουν τα πρωινα υγρα!! 

• Ευχαριστώ 1

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Kαλημέρα κοριτσάκια!

Σήμερα ο μπεμπούλης μου έγινε 2 μηνών.Περνάει ο καιρός κορίτσια και δεν το καταλαβαίνουμε.Από ότι διάβασα όλα τα μωράκια παίρνουν γρήγορα βάρος και ύψος και αυτό είναι πολύ ευχάριστο!Αρκεί να μπορούμε να τα σηκώνουμε γιατί πάει το χέρι μας.

Άνια ο αντρούλης μου είναι από Σπάρτη και έχουμε πάει Μαυροβούνι και Γύθειο.Το Μαυροβούνι έχει ωραία παραλία αλλά είναι βαθειά τα νερά.Να μην μπαίνει πολύ μέσα ο Αγγελάκος σου.Γύθειο είναι ωραία,αλλά, έχει πολλά σκουπίδια μέχρι και πεταμένα στον δρόμο και αυτό δεν μου άρεσε.Πόρο δεν έχω πάει.Αίγινα αξίζει στην Αγ.Μαρίνα.Να πάτε να δείτε και το Μοναστήρι του Αγ.Νεκταρίου.1Α ξαδέλφη μου βάφτισε τον γιο της στην μικρή Εκκλησία του Αγ.Νεκταρίου και μέσα έμοιαζε σαν θεατράκι.Ήταν φανταστικά!Την Τρίτη φεύγουμε για Κάλαμο και Αύγουστο πάμε Σπάρτη.Σε αυτά τα μέρη θα πάμε εμείς διακοπές.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελζού δεν έκανα καλή σύνταξη.Επειδή έγραψες για τα κιλά της κορούλας σου πως είναι μόνο 4.450 και δίπλα έβαλες ένα λυπημένο ανθρωπάκι.

Εννοούσα να μην στενοχωριέσαι και να μην ξαναγράψεις μόνο 4.450 γιατί είναι 1α χαρά τα κιλάκια της.

Κοριτσάκια σας αφήνω για να ανοίξω το δέμα που μου ήρθε πριν λίγο.Από ότι βλέπω έχει δειγματάκια για το μωράκι μου και εύχομαι να έχει και κουπόνια τα οποία με έχουν βοηθήσει.Και τα δείγματα και τα κουπόνια.Σίγουρα θα λαμβάνετε και σεις δέματα.Είχα δώσει τα στοιχεία μου στο μαιευτήριο που ερχόντουσαν από διάφορες εταιρίες.

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ!

dimista αα ενταξει!Λαθος καταλαβα και εγω!Για τα κιλα της μικρης μου νομιζω και εγω οτι ειναι μια χαρα και με αγχοσε τοσο που της χαλασα το προγραμμα...ετρωγε καθε 4 ωρες απο 150 μλ...τωρα ειναι σκατα...αλλα θα το ξανα βρει το προγραμμα της αρκει να μην την πιεζω εγω να φαει...

K9KBp3.png

glitterfy1081729554D32.gif

Καλησπερα κοριτσια.τι κανετε;Σημερα παραδροσισε ε;Πηγαμε σε μια βαφτιση στις 12 και στο τσακ προλαβαμε να γυρισουμε σπιτι πριν πιασει η βροχη που ειχαμε το μωρο μαζι μας.

Dimista,ραντεβου με τον γοατρο για τεστ-παπ εχω στις 4/11,ελπιζω μονο να μην εχω περιοδο και χρειαστει να το αναβαλλω.

Εμεις για βαφτιση σκεφτομαστε για του χρονου την ανοιξη η αρχες καλοκαιριου.Βεβαια,εμεις εχουμε να κανουμε και γαμο θρησκευτικο,ειμαστε παντρεμενοι με πολιτικο απο το 2004 και ολο το αναβαλλαμε το Μυστηριο,οποτε τωρα θα γινει 2 σε 1.

Το κοριτσακι που εγραψε οτι σκεφτεται να κανει βαφτιση τον Μαρτιο(συγνωμη αλλα δεν θυμαμαι καλα ποιο κοριτσι ηταν)μαλλον θα πρεπει να ρωτησει γιατι το Πασχα το 2012 πεφτει 15Απριλιου οποτε στη διαρκεια της σαρακοστης απ'οτι ξερω δεν γινονται γαμοι και βαφτισεις.

NXbrp3.png

Γεια σε ολες τις μανουλες...

Ειναι απιστευτο αλλα τοσο καιρο δεν ειχε τυχει ποτε να δω οτι υπαρχει cafe για μανουλες Απριλιου....

Εγηνα κ μανουλα για πρωτη φωρα στις 18 /4 και χαιρομαι παρα πολλυ που σας βρηκα!!!!

Ευχομαι τα καλυτερα σε ολες σας και στα νινακια σας....

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια.τι κανετε;Σημερα παραδροσισε ε;Πηγαμε σε μια βαφτιση στις 12 και στο τσακ προλαβαμε να γυρισουμε σπιτι πριν πιασει η βροχη που ειχαμε το μωρο μαζι μας.

Dimista,ραντεβου με τον γοατρο για τεστ-παπ εχω στις 4/11,ελπιζω μονο να μην εχω περιοδο και χρειαστει να το αναβαλλω.

Εμεις για βαφτιση σκεφτομαστε για του χρονου την ανοιξη η αρχες καλοκαιριου.Βεβαια,εμεις εχουμε να κανουμε και γαμο θρησκευτικο,ειμαστε παντρεμενοι με πολιτικο απο το 2004 και ολο το αναβαλλαμε το Μυστηριο,οποτε τωρα θα γινει 2 σε 1.

Το κοριτσακι που εγραψε οτι σκεφτεται να κανει βαφτιση τον Μαρτιο(συγνωμη αλλα δεν θυμαμαι καλα ποιο κοριτσι ηταν)μαλλον θα πρεπει να ρωτησει γιατι το Πασχα το 2012 πεφτει 15Απριλιου οποτε στη διαρκεια της σαρακοστης απ'οτι ξερω δεν γινονται γαμοι και βαφτισεις.

καλησπερα !!!

εγω ειπα βαφτιση Μαρτιο.αα...15 Απριλιου πεφτει Πασχα ? παντως στην σαρακοστη γινονται βαφτισεις , γαμοι δεν γινονται. το λεω με σιγουρια γιατι η δουλειά μου εχει να κανει με βαφτισεις. οποτε θα τον βαφτισουμε 11 ή 18 Μαρτίου. και εμεις πολιτικό καναμε και μαλιστα με την κοιλιά στο στόμα......λιγο πριν μπω στον μήνα μου.............χαχαχαχαχαα

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Γεια σε ολες τις μανουλες...

Ειναι απιστευτο αλλα τοσο καιρο δεν ειχε τυχει ποτε να δω οτι υπαρχει cafe για μανουλες Απριλιου....

Εγηνα κ μανουλα για πρωτη φωρα στις 18 /4 και χαιρομαι παρα πολλυ που σας βρηκα!!!!

Ευχομαι τα καλυτερα σε ολες σας και στα νινακια σας....

Καλησπέρα Μαρίνα:P

Καλώς ηρθες στο καφέ μας !! να χαίρεσαι το μωράκι σου ? για πες μας κοριτσάκι , αγοράκι ? πως γεννησες ? πως ειναι το μπεμπάκι ?

Γεια σας κοριτσάκια και μωράκια!Τι κάνετε?

Μαρίνα καλωςήρθες στην παρέα μας!Να σου ζήσει το μωράκι σου!Να είναι πάντα γερό!Αγοράκι είναι ή κοριτσάκι?Σε ποιο μαιευτήριο γέννησες?

Κοριτσάκια εμείς είμαστε πολύ καλά!

Κοριτσάκια ο μπεμπούλης μου έχει αρχίσει και γελάει και είναι υπέροχος!

Δεν κλαίει πολύ και ελπίζω να κοντεύουν οι παλιοκολικοί να του φύγουν.

Πίνει περισσότερο γάλα.Σε κάθε γεύμα 150 ml.

Kυριακή και Δευτέρα είχα τα πεθερικά μου και επειδή είχαν να τον δουν 20 μέρες τον βρήκαν μεγαλύτερο.

Αύριο φεύγουμε για το εξοχικό και στην άδεια του αντρούλη μου θα πάμε στο χωριό του.ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ!

Καλημερα κοριτσια!Τι κανετε?Τα μωρακια σας?Εγω εχω αγχοθει παρα πολυ με την μικρη μου που δεν τρωει....χτες ολη μερα εφαγε 625 ml σε καθε γευμα με το ζορι 110...μονο το βραδυ εφαγε 185 και κοιμηθηκε κοριτσια ολο το βραδυ!Ξυπνησε 7 το πρωι απο της 10 το βραδυ!Και το πρωι εφαγε 160 σημερα!Μακαρι να μην ετρωγε λογο ζεστης και σημερα που δεν εχει καθολου να τρωει γιατι σημερα θα ειναι η πρωτη φορα πολυ θα πρεπει να την αφησω στην γιαγια της μεχρι αυριο το βραδυ!Πρεπει να παω θεσ/νικη για να παω αυριο πρωι πρωι στο κιλκις να παρω το πτυχιο μου και απο εκει θα παμε στα jumbo γιατι δεν εχω καθολου εσωρουχα και πιτζαμακια...ολοι εφεραν δωρακια ρουχα...θα παρουμε και κανενα παιχνιδακι δεν εχουμε και θα γυρισουμε αυριο το βραδυ!Μου ειναι πολυ δυσκολο να την αφησω ειδικα τωρα που δεν τρωει...να την παρω μαζι μου δεν μπορω γιατι δεν εχουμε αυτοκινητο και θα παω με τα κτελ!Απο το πρωι κλαιω οποτε σκεφτομαι οτι θα φυγω...μακαρι να πανε ολα καλα...μονο να τρωει θελω....αυτα απο εμας...

K9KBp3.png

glitterfy1081729554D32.gif

Καλημερα φιλεναδες μου.Τι κανετε;Εμεις ειμαστε καλα.Χθες καναμε τα εμβολια μας.Εκλαιγε το πουλακι μου.Τι κι αν βαλαμε την αλοιφη,ειδικα στο εμβολιο του πνευμονιοκοκου πλανταξε!Ευτυχως πυρετο δεν καναμε,ηταν ομως κακοδιαθετος μαλλον πονουσε το φαρμακο οποτε του εδωσα deponκαι μετα κοιμηθηκε.Απο τις 4.30 το μεσημερι κοιμηθηκε στις 22.30!Σημερα ειναι καλα απ'οτι φαινεται!Το βαρος του ειναι 5570 και 60εκ.Σε λιγες μερες θα στηριζει το κεφαλακι του μας ειπε ο γιατρος.Ειναι πολυ κοινωνικος μας ειπε γιατι γελαει συνεχεια.Σημερα κρατησε για πρωτη φορα μια κουδουνιστρα και κοριτσια,οταν τον αλλαζα πανα,επιασε το ...πουλι του!Ανακαλυψε την Αμερικη ο γιος μου.Τελικα,οι αντρες απο τον πιο μικρο στον πιο μεγαλο το πουλι τους σκεφτονται!:-P

Κitty,δεν ηξερα οτι γινονται βαφτισεις νομιζα ολα τα μυστηρια απαγορευονται.Οποτε αφου επιτρεπονται,σου καθεται μια χαρα.

Elzu,με το καλο το πτυχιο σου!Κι εμενα ο δικος μου αυτες τις μερες δεν καλοετρωγε μαλλον η ζεστη τους εφταιγε!

Dimista,σε ζηλευω που θα πας εξοχη,εμεις καταδικασμενοι εδω στο μαγγανοπηγαδο.Που θα πατε;ελπιζω να εχεις υπολογιστη μαζι σου και να μη μας ξεχασεις.

Marina,καλως ορισες κοντα μας,γραψε μας πραγματακια για το μωρακι σου!

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα φιλεναδες μου.Τι κανετε;Εμεις ειμαστε καλα.Χθες καναμε τα εμβολια μας.Εκλαιγε το πουλακι μου.Τι κι αν βαλαμε την αλοιφη,ειδικα στο εμβολιο του πνευμονιοκοκου πλανταξε!Ευτυχως πυρετο δεν καναμε,ηταν ομως κακοδιαθετος μαλλον πονουσε το φαρμακο οποτε του εδωσα deponκαι μετα κοιμηθηκε.Απο τις 4.30 το μεσημερι κοιμηθηκε στις 22.30!Σημερα ειναι καλα απ'οτι φαινεται!Το βαρος του ειναι 5570 και 60εκ.Σε λιγες μερες θα στηριζει το κεφαλακι του μας ειπε ο γιατρος.Ειναι πολυ κοινωνικος μας ειπε γιατι γελαει συνεχεια.Σημερα κρατησε για πρωτη φορα μια κουδουνιστρα και κοριτσια,οταν τον αλλαζα πανα,επιασε το ...πουλι του!Ανακαλυψε την Αμερικη ο γιος μου.Τελικα,οι αντρες απο τον πιο μικρο στον πιο μεγαλο το πουλι τους σκεφτονται!:-P

Κitty,δεν ηξερα οτι γινονται βαφτισεις νομιζα ολα τα μυστηρια απαγορευονται.Οποτε αφου επιτρεπονται,σου καθεται μια χαρα.

Elzu,με το καλο το πτυχιο σου!Κι εμενα ο δικος μου αυτες τις μερες δεν καλοετρωγε μαλλον η ζεστη τους εφταιγε!

Dimista,σε ζηλευω που θα πας εξοχη,εμεις καταδικασμενοι εδω στο μαγγανοπηγαδο.Που θα πατε;ελπιζω να εχεις υπολογιστη μαζι σου και να μη μας ξεχασεις.

Marina,καλως ορισες κοντα μας,γραψε μας πραγματακια για το μωρακι σου!

καλημερααα......

ναι , μωρε εχουν αρχισει και γελάνε , πιανουν πραγματάκια ....

ο μπεμπης απλωνει τα χεράκια του στο προσωπο μου...:P:p

αααχχχ....κι εγω θελω διακοπες..........!!!!!!!

Γεια σας κοριτσάκια μου! Τι κάνετε? Έχω καιρό να γράψω αλλά όποτε βρω ευκαιρία σας διαβάζω.

Να σας πω κοριτσάκια μου (όσο δύσκολο κι αν είναι, το ξέρω) να μην αγχώνεστε με το πόσο γάλα πίνουν. Έτσι κι αλλιώς τώρα με τη ζέστη κόβουν. Εμένα η μεγάλη μου από 2 μηνών και μετά ήταν πολύ κακόφαγη. Έφτασε σχεδόν 6 μηνών για να πιει 180γρ.Είχα αρρωστήσει με αυτό το θέμα και δεν την χάρηκα καθόλου. Το καταλαβαίνω τώρα που είμαι πιο χαλαρή με τον μικρό και το μετανιώνω που δεν την χάρηκα σαν μωρό. όλη μου η έννοια ήταν πόσα ml γάλα θα έπινε..δράμα! Ήταν και είναι πολύ αδύνατη είναι όμως μια χαρά. Όσο είναι ζωηρά να μην τα φοβάστε.Κανονικά τα γραμμάρια τα υπολογίζεις με τα κιλά δλδ 150γρ/κιλό. Έτσι πχ ένα παιδί 5 κιλών πρεπει να πίνει 750μλ την ημέρα άρα αν κάνει ας πούμε 7 γεύματα περίπου 110 ανά γεύμα. Εμένα η κόρη μου ποτέ δεν ήπιε όσο έπρεπε. Και δεν έπερνε και πολύ βάρος. Τώρα ο μπεμπάκος πίνει 100γρ κατά μέσο όρο, το περισσότερο που πίνει είναι 130γρ. Τώρα όταν θηλάζω δεν ξέρω πόσο πίνει. Με τη δική μου ζυγαριά έχει φτάσει 5680(όσο ήταν η κορη μου 4 μηνών :lol: ). Παίρνει καλό βάρος, ελπίζω να συνεχίσει αλλά ακόμα και αν δεν συνεχίσει είμαι μαθημένη! :lol:

Σήμερα έκλεισα και την εκκλησία για την βάφτιση στις 2 Οκτωβρίου(έχω και γενέθλια την ίδια μέρα!)

Elzu μου με βάση τον τύπο που είπα παραπάνω η μικρή σου μια χαρά τρώει. Περίπου 110 στο γεύμα σου βγαίνει. Και να πιει και λίγο λιγότερο στην μέρα μην αγχώνεσαι!

Della μου νομίζω ότι πιο πολύ πόνεσες εσύ από το εμβόλιο παρά ο μικρός σου!:tongue:

Dimista καλά να περάσετε!

Κιττυ, ania, mammy, και σε όοοοοοοοολα τα κορίτσια τα φιλιά μου! Πάω για σίδερο...

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημερα κοριτσια!Τι κανετε?Τα μωρακια σας?Εγω εχω αγχοθει παρα πολυ με την μικρη μου που δεν τρωει....χτες ολη μερα εφαγε 625 ml σε καθε γευμα με το ζορι 110...μονο το βραδυ εφαγε 185 και κοιμηθηκε κοριτσια ολο το βραδυ!Ξυπνησε 7 το πρωι απο της 10 το βραδυ!Και το πρωι εφαγε 160 σημερα!Μακαρι να μην ετρωγε λογο ζεστης και σημερα που δεν εχει καθολου να τρωει γιατι σημερα θα ειναι η πρωτη φορα πολυ θα πρεπει να την αφησω στην γιαγια της μεχρι αυριο το βραδυ!Πρεπει να παω θεσ/νικη για να παω αυριο πρωι πρωι στο κιλκις να παρω το πτυχιο μου και απο εκει θα παμε στα jumbo γιατι δεν εχω καθολου εσωρουχα και πιτζαμακια...ολοι εφεραν δωρακια ρουχα...θα παρουμε και κανενα παιχνιδακι δεν εχουμε και θα γυρισουμε αυριο το βραδυ!Μου ειναι πολυ δυσκολο να την αφησω ειδικα τωρα που δεν τρωει...να την παρω μαζι μου δεν μπορω γιατι δεν εχουμε αυτοκινητο και θα παω με τα κτελ!Απο το πρωι κλαιω οποτε σκεφτομαι οτι θα φυγω...μακαρι να πανε ολα καλα...μονο να τρωει θελω....αυτα απο εμας...

Elzu καλησπερα !

μην αγχωνεσαι , τα ενοχλει κι αυτα η ζέστη. κι ο μπεμπης τα ιδια κανει....το Σαββατο πχ εφαγε μεσα σε μια ωρα 230ml , ενω πριν 3 ωρες ειχε φαει 80 !!! σημερα εφαγε στις 5 το απογευμα και στος 8 που τον κανεμα μπανακι κ του ετοιμασαμε γαλα δεν ηπιε καθολου. ηπιε τωρα στις 9 , αφου βεβαια ειχαμε πεταξει το προηγουμενο μπουκαλι, γιατι δεν κραταει πανω απο ωρα.

Μπραβο, στην μπουμπουκα που κοιμηθηκε ολο το βραδυ !!!!!!!!!!!!

Συγχαρητηρια , για το πτυχίο σου !!!

κι εμενα μου κακοφανηκε την πρωτη φορα που τον αφησα ..ηταν βεβαια πρωι για λιγες ωρες . Μην στεναχωριεσαι βρε κ μην κλαις , το καταλαβαινει η μικρούλα.θα δεις , γρηγορα θα εισαι παλι κοντα της !:P:p

Καλησπέρα κοριτσάκια,

πως τα πάτε; μουλιάσαμε στη βροχή.... πότε θα γίνει καλοκαίρι να το ευχαριστηθούμε :confused: , δεν τολμάς να πας μια βόλτα γιατι θα σε γυρίσει πισω η μπόρα...

εμεις δεν είμαστε κ πολύ σόι, έχουμε κάτι δεκατακια κ βήχα, κόκκινο λαιμό κ αυτάκια μας κόλλησε ο μεγάλος, κ έχουμε απο φαρμακάκια ουκ ολίγα να βάζουμε. Τώρα γυρίσαμε απο την παιδίατρο κ έτρεμα πως θα του τα κάνω όλα αυτα, μύτη, σταγόνες στο αυτι, μάσκα για το βήχα αλλα ευτυχως δεν διαμαρτυρηθήκε καθόλου το πουλάκι μου κ ήταν κ πεινασμένος...

arma για το φαγητό εχεις δίκιο, τι τρελό άγχος είναι αυτο που μας κυνηγάει με το φαγητο κ χάνουμε το μέτρο. Και εγω πιστεύω αν το μωράκι είναι μέσα στις καμπύλες δεν πρέπει να αγχωνόμαστε τόσο πολύ. Εγω με το μωρο βέβαια δεν έχω πρόβλημα αλλα ο μεγάλος ήταν ένας εφιάλτης απο όταν άρχισε τις στέρεες. Και μετα δεύτερο πρόβλημα όταν σταματήσαμε τα αλεσμένα. Ολη μερα τον κυνηγάω να τον ταϊσω...

Τωρα στον μπέμπη όμως θα εφαρμόσω άλλη τακτική ...

φιλάκια σε όλες

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Καλησπερα κοριτσακια,πως ειστε;εμεις σπιτι.Ηθελα να τον παω βολτιτσα αλλα δυστυχως βρεχει.

Να ρωτησω κατι κοριτσακια;Το μπιμπερο με τι νερο το φτιαχνετε;εννοω χρησιμοποιειτε βραστηρα η το βραζετε για 6-7';ο παιδιατρος μου ειπε να το βραζω ενω 2φιλες μου που ειχαν περσι μωρακια μου ειπαν οτι χρησιμοποιουσαν βραστηρα.Εσεις τι κανετε;α!χρησιμοποιω εμφιαλωμενο και οι φιλες μου μου ειπαν οτι δεν κανει αυτο να το βραζω αλλα ξεχασα να ρωτησω στον γιατρο γι'αυτο.Εχετε κατι υπ'οψιν σας;

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...