Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Mado10 είπε:

Γεια σου κ εσένα! 
      Έλα ντε.. δεν ξέρω τι με έπιασε.. από την άλλη βέβαια κ ας είναι πολύ χαμηλό το ρίσκο μετά απ όσα έχω περάσει φοβάμαι να την κάνω.. απλά είπα να ρωτήσω εδώ που είμαστε με δωρεά τι συνηθίζεται…

οσο για τις ασφαλιστές κ γώ αυτό πιστεύω απλά τους έχω πάρει με φόβο και ήθελα να δω αν ρωτάνε πως και τι..

Όχι κορίτσι μου!!αφού είναι όλα καλά δική μου γνώμη είναι να μην μπεις σε αυτή τη διαδικασία...αλλά φυσικά έχει να κάνει με το πως νοιώθεις εσύ πιο ασφαλής...

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια του καφε.Πως τα πατε με τη ζεστη;Επιασε πολυ νωρις φετος,σκεφτειτε τι θα γινει τελη Ιουλιου.Ευτυχως που εχουμε γεννησει κιολας,νομιζω την καλυτερη περιοδο του χρονου γεννησαμε.Με αυτη τη ζεστη δεν θα αντεχα να ειμαι με την κοιλια στο στομα!

Πηρα το μπεμπακο μου να τον παω βολτιτσα τωρα το πρωι αλλα γυρισαμε συντομα σπιτι οπως και η dimista χθες.Δεν παλευεται η ζεστη και ο ηλιος.Το αλλο κακο ειναι οτι εδω στην περιοχη που μενω,εχει πολυ στενα πεζοδρομια και μαλιστα σ'αυτα ειναι φυτεμενα και δεντρα οποτε ακομα και μια βολτιτσα με το καροτσι ειναι απο μαρτυριο εως επικινδυνη.

Την Τριτη θα κανουμε κι εμεις τα πρωτα μας εμβολια,το pentavac,το prevenar και το rottarix.Εχω ενα αγχος κοριτσια για το μπουμπουκακι μου.Πηρα και μια τοπικη αλοιφουλα την emla να την βαλουμε πριν κανει τα εμβολια για να μην πονεσει,αναισθητοποιει την περιοχη.Οταν ρωτησα τον παιδιατρο(και αυτον που εχω τωρα και την πρωτη παιδιατρο που ειχα)για να του βαλω την αλοιφη γελουσαν.Μου ειπαν οτι το μωρο δεν θα καταλαβει τιποτα απο το τσιμπημα.Ναι,αλλα θα καταλαβω εγω που θα το βλεπω.Με εχει πιασει τρελο αγχος.Ξερω οτι ειναι για το καλο του αλλα δεν θελω να ποναει.Ο αντρας μου λεει:ας πονεσει και λιγο τι αντρας θα γινει!Εγω ομως η τρελη μανα δεν θελω να πονεσει καθολου!

Τα μωρακια σας κοριτσια που κανατε τα εμβολια τα καταλαβαν;

Dimista,η ανιψια μου που ειναι και βαφτισιμια μου ειναι 2ετων.Μολις ειδε τον μπεμπη μου,ανοιξε τα ματακια της και τον κοιτουσε καλα καλα.Του χαιδεψε το ποδαρακι και του το κρατουσε οσο εγω τον κοιμηζα.Συνεχεια με ρωταει:τι κανει μπεμπη;τρωει μπεμπη;κοιμαται μπεμπη;Ειναι μια σκετη γλυκα,την λατρευω απειρα.

Dimista,θα περιμενουμε να μας πεις νεα απο το γιατρο.

Σας φιλω,παω να φτιαξω μεσημεριανο

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

della μου η κρεμουλα πραγματικα δεν θα χρειαστει, μην γινεσαι υπερβολικα προστατευτικη.Εμεις που ειμαστε και φοβιτσιαρες πιο πολυ εκλαψε οταν την έντυνα( νομιζε οτι την ξεγύμνωσα για το μπανιο της ) παρα οταν εκανε τα εμβολια, ναι ενταξει λιγο θα κλαψει απο το τσίμπημα αλλα εγω περιμενα πολυ χειροτερα κλαματα...μην φοβασαι!

Εμεις εδω πανω κοριτσια σιγα σιγα αρχιζουμε να καταλαβαινουμε καλοκαιρι, δεν εχουμε την τρελη ζεστη σας, σημερα της εβαλα πρωτη φορα κοντομανικο και με κουβερτουλα ομως και που ειμαι πολυ ελευθερη σε αυτο το θεμα...ολες μου λενε καλε ντυσε το μωρο ειναι τοσο μικρουλη..και εγω τους απανταω δεν θελω να σκαει το παιδι ας μαθει στο κρυο...ερχονται δυσκολοι καιροι για εμας εδω πανω τον χειμώνα τωρα που θα γινει και η εξίσωση του πετρελαιου...

K9KBp3.png

glitterfy1081729554D32.gif

Καλησπερα κοριτσια !

καναμε κι εμεις εμβόλια σημερα , μας τσιμπησανε τα μπουτάκια. στο πρωτο δεν εβγαλε κιχ, στο 2ο εκλαψε λιγο , αλλα δεν ειναι τοσο το τσίμπημα , ποναει και το φαρμακο.....

δεν το ηξερα οτι μπορει να σε πονεσει αμεσως το φαρμακο, κι ομως......μετα την καισαρικη εκανα 10 ενεσεις ηπαρινης ....βογγηξα μεχρι να τελειωσουν

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Καλημερα κοριτσακια.Επιτελους ο μικρουλης κοιμηθηκε και εγω καθισα να πιω καφεδακι.

Εlzu,εχεις απολυτο δικιο που με λες υπερπροστατευτικη.Εγω συμπληρωνω και ακρως υπερβολικη αλλα τον λυπαμαι πολυ ρε γα...Παντως,αν και στη Φλωρινα δεν εχω ερθει ποτε και ας ειμαι απο Θεσσαλονικη,εχω ακουσει τα καλυτερα.Η μαμα μου οταν ηταν πιτσιρικα πηγαιναν διακοπες στη Φλωρινα τα καλοκαιρια.Ο αδελφος μου που πηγε περσι το χειμωνα στο Νυμφαιο για Σαββατοκυριακο,εμεινα ξετρελαμενος.Ελπιζω,οταν το μπεμπακι μου μεγαλωσει να μπορεσω να ερθω κι εγω.

Kitty,αυτο που λες για το φαρμακο εχεις πεσει μεσα.Εγω το εμβολιο της ηπατητιδας το εκανα πριν 5χρονια,το engerix.Νομιζω αυτο κανουν και στα μωρα.Ε λοιπον,με πονουσε το χερι μου για 3μερες.Ασε που ειχα κανει και δεκατα.

Dimista,τι εγινε με τον γιατρουλη μας;πηγες να σε δει;

Κατα τ'αλλα,εμεις ολα καλα.Χθες βραδυ και σημερα το πρωι ο μικρουλης ειναι λιγο ανησυχος αλλα τα καταφερνουμε.

Φιλια σε ολες!

NXbrp3.png

Γεια σας κορίτσια !Τι κάνετε?Εχτές πήγα στον γυναικολόγο μου για τον κολπικό υπέρηχο και μου είπε πως είναι όλα τέλεια.Δεν πλήρωσα τίποτα και του είπα ευχαριστώ πολύ και μου έδωσε 1α μεγάλη αγκαλιά και ειλικρινά συγκινήθηκα πολύ!Τώρα θα ξαναπάω 21/11 στις 15.00 για ΤΕΣΤ ΠΑΠ.Το απόγευμα θα πάμε παιδίατρο για να κάνει ο παιδίατρος στον μπεμπούλη μου τα πρώτα εμβόλια.Έχω περιέργεια να δω πόσο κλάμα θα ρίξει.Εύχομαι να μην κάνει πυρετό.

Della πότε έχεις ραντεβού για τεστ παπ?

Κίττυ γιατί έκανες ενέσεις ηπαρίνης?

Πραγματικά Della η ζέστη δεν παλεύεται αφού σκέφτομαι να φύγω από Αθήνα για όλο το Καλοκαίρι.Della κι εγώ έχω έναν ανηψιό τον οποίο τον έχω βαφτίσει όπως και συ που έχεις βαφτίσει την ανηψιά σου.Είναι 4 χρονών τον αγαπάω πολύ αλλά μου λείπει γιατί μένουν εξωτερικό και τους βλέπω 2 φορές τον χρόνο.Τον μπέμπη μου θα τον δουν από κοντά τέλος Ιουλίου.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

Della σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον που με ρώτησες 2 φορές αν πήγα στον γιατρούλη μας.

Τα άλλα κοριτσάκια και μωράκια τι κάνετε?Όταν ξαναμπώ θα σας πω για τα εμβόλια.

ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ!

Τι κανετε κοριτσάκια, σας έχω χάσει...

Ψαχνόμουνα για διακοπές κ επιτέλους έκλεισα, τώρα συνεχίζω το ψαξιμο για τη βάφτιση του μπέμπη, λέμε να την κανουμε τον Οκτώβριο.

Βλεπω όλα τα μπεμπάκια αρχίσαν τα τσιμπηματάκια, εμεις πήγαμε χτες παιδίατρο, όλα καλα , ο μπεμπης έχει πάει 7200 γρ κ 65 πόντους , αλλα εμβόλιο δεν κάναμε το αφήσαμε για λίγο αργότερα.

Ο Αγγελάκος μου σήμερα έχει πυρετό, τον πήγαμε χτες σε κάτι νεροτσουλήθρες κ μάλλον την άρπαξε γιατι κάποια στιγμη άλλαξε ο καιρός κ αρχισε να φυσαει κ βγηκε απο το νερό παγωμένος...

Φιλάκια σ ολα τα μπεμπάκια

P7p2p3.pngZQlrp3.png

ania μου 7200???Ειδα καλα???πω πω μια χαραααα!!!Εμεις ειμαστε μονο 4450...:shock:Εμεις κλεισαμε την βαφτηση για 4 Σεπτεμβριου!Θα ειμαστε 5 μηνων...Τραπεζι σε αυτον τον δυσκολο καιρο δεν θα κανω...μονο την νονα και τους γονεις...

K9KBp3.png

Με το καλό elzu μου, και εγώ Σεπτέμβριο σκεφτόμουνα στην αρχή αλλα τελικά είπαμε να πάμε διακοπές και εκεινο τον μήνα οπότε το προγραμματισαμε για Οκτωβριο , ελπίζω να μας κάνει καλό καιρό, τον Άγγελο τον είχα βαφτίσει 11 Οκτωβρίου κ έκανε καταπληκτική μέρα!

Όσο για το βάρος καλα τα διάβασες, το τρώμε όοοολο το φαϊ μας, αλλα είμαστε κ λίγο εκτος συναγωνισμού αφού γεννηθήκαμε ήδη 4050γρ...

Μην νομίζεις για μας που τον έχουμε όλη μέρα αγκαλια λόγω παλινδρόμησης δεν είναι κ τόσο χαρα.... αλλα από δίπλες για χούφτωμα άλλο τίποτα :tongue:, πλάκα έχει ο μπόγος :-P μου εχει δώσει κ έμπνευση για το θέμα της βάφτισης που θα είνια αρκουδάκια :-P

Για το τραπέζι δεν έχεις κ άδικο κ εγω το σκέφτομαι πολυ αλλα επειδή είχα κανει στον Άγγελο δεν θέλω αργότερα να έχει παραπονο ο μπέμπης ότι τον αδικήσαμε... Αλλα θα μαζευτω με στολισμούς (σκεφτομαι να τον κανω μόνη μου) , μπομπονιέρες κ τέτοια...

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Γεια σας κοριτσια!:D

Ξεκινησαν τα εμβολια...και εμεις την αλλη εβδομαδα θα παμε.Κατα τα αλλα μια χαρα η μπεμπουλα μου, μας χαμογελαει και λιωνουμε!!!Πριν λιγο που κοιμηθηκε ξαφνικα αρχισε να χαχανιζει και εριξα πολυ γελιο!

Δημητρα πως πηγε ο μπεμπουλης με το εμβολιο?

Annia και Elzu κανονισατε για την βαφτιση?Ωραια...εγω δεν εχω αποφασισει ακομα ποτε θα την κανουμε.Μαλλον για Απριλιο λεω.

Καλο βραδυ!!!

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα κορίτσια!Τι κάνετε?

Εχτές το απόγευμα πήγαμε παιδίατρο και ο μπέμπης μου έκανε 2 εμβόλια.Στο 1 έκλαψε πολύ στο άλλο καθόλου.Σε αυτό που έκλαψε πολύ του το έκανε στον ποπό και σε αυτό που δεν έκλαψε καθόλου του το έκανε μέσα στο στόμα.Τα εμβόλια ήτανε για την γαστρεντερίτιδα και το pentavac.Όταν γυρίσαμε από τον παιδίατρο ήτανε ζαβλακωμένος και όλο νύσταζε και κοιμότανε.Έκανε και 37.5 πυρετό.Επίσης τον ζύγισε και είναι 4.100 και το ύψος του είναι 56 πόντοι.1Α Χαρά τον βρήκε!

Μάμμυ αυτές ήταν οι αντιδράσεις του με τα εμβόλια.

Άνια μεγάλο παιδί ο μπέμπης σου.Εύχομαι να πάνε όλα καλά με τις ετοιμασίες της βάφτισης.Που θα πάτε διακοπές?

Άνια περαστικά στον Αγγελάκο σου.

Ελζού μην γράφεις μόνο.1Α Χαρά κιλά έχει η κορούλα σου.Εξαρτάται πόσα κιλά γεννήθηκε το κάθε παιδάκι.Καλές ετοιμασίες για την βάφτιση.

Κι εγώ μάμμυ Απρίλη σκέφτομαι να βαφτίσω τον μπέμπη μου.Θα δούμε αν θα είναι στα σίγουρα Απρίλης.

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!

dimista τι εννοεις να μην γραφω μονο? Που δεν κανω ερωτησεις?Γενικα δεν ειμαι ατομο που ρωταει...ειναι μικρουλα αλλα τρωει οποτε δεν κανω αυτο που μου ειπε η παιδιατρος, δεν θελω να την κανω και πολυ χοντρη γιατι η παχυσαρκια ειναι στα φορτε της...και εγω και ο ανδρας μου δεν ειμαστε και αδυνατοι...

K9KBp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια,

Ο Άγγελος μου έχει λαρυγγίτιδα κ μάλλον είνια ίωση, κ τρέμω τι θα γίνει αμα κολλησει το μωρό. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα κολλήσει γιατι δυστυχώς δεν μπορω να τους απομονώσω, γιατι απλα δεν μπορω εγω να κοπω στα δύο. Ο μεγάλος με έχει αναγκη τώρα που ειναι αρρωστος κ έχει πολυ γκρίνια, κ πονάει ο λαιμός του κ ο μικρός με χρειάζεται γιατι είμαι η τροφή του...

Δήμητρα ευχαριστώ για τις ευχες σου, κ εγω πιστεύω να περάσει όσο πιο ανώδυνα μπορει αυτη η φάση κ να συνεχίσω μετα τις ετοιμασίες της βάφτισης,

Διακοπές , πρώτα ο Θεός, θα πάμε Μαυροβούνι Γυθειο τον Ιούνιο, Πόρο τον Αύγουστο κ Αίγινα τον Σεπτέμβριο. Έψαχνα να είναι εδω κοντα κ τώρα με την αρρωστια να σου πω ευτυχως που δεν έκλεισα τίποτα πιο μακριά, αντε να αρρωστήσει κανένα κ να τρέχεις ... Ελπίζω τα ξενοδοχεία να είναι όπως φαίνονται στο internet ...

Εσεις κορίτσια που θα πάτε διακοπές;

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Γεια σας κορίτσια !Τι κάνετε?Εχτές πήγα στον γυναικολόγο μου για τον κολπικό υπέρηχο και μου είπε πως είναι όλα τέλεια.Δεν πλήρωσα τίποτα και του είπα ευχαριστώ πολύ και μου έδωσε 1α μεγάλη αγκαλιά και ειλικρινά συγκινήθηκα πολύ!Τώρα θα ξαναπάω 21/11 στις 15.00 για ΤΕΣΤ ΠΑΠ.Το απόγευμα θα πάμε παιδίατρο για να κάνει ο παιδίατρος στον μπεμπούλη μου τα πρώτα εμβόλια.Έχω περιέργεια να δω πόσο κλάμα θα ρίξει.Εύχομαι να μην κάνει πυρετό.

Della πότε έχεις ραντεβού για τεστ παπ?

Κίττυ γιατί έκανες ενέσεις ηπαρίνης?

Πραγματικά Della η ζέστη δεν παλεύεται αφού σκέφτομαι να φύγω από Αθήνα για όλο το Καλοκαίρι.Della κι εγώ έχω έναν ανηψιό τον οποίο τον έχω βαφτίσει όπως και συ που έχεις βαφτίσει την ανηψιά σου.Είναι 4 χρονών τον αγαπάω πολύ αλλά μου λείπει γιατί μένουν εξωτερικό και τους βλέπω 2 φορές τον χρόνο.Τον μπέμπη μου θα τον δουν από κοντά τέλος Ιουλίου.

Καλησπέρα κορίτσια !

πως ειστε μανούλες κ μπεμπάκια ?

ενεσεις ηπαρινης , εκανα λογω του χειρουργείου

Kαλησπέρα κορίτσια!Τι κάνετε?

Εχτές το απόγευμα πήγαμε παιδίατρο και ο μπέμπης μου έκανε 2 εμβόλια.Στο 1 έκλαψε πολύ στο άλλο καθόλου.Σε αυτό που έκλαψε πολύ του το έκανε στον ποπό και σε αυτό που δεν έκλαψε καθόλου του το έκανε μέσα στο στόμα.Τα εμβόλια ήτανε για την γαστρεντερίτιδα και το pentavac.Όταν γυρίσαμε από τον παιδίατρο ήτανε ζαβλακωμένος και όλο νύσταζε και κοιμότανε.Έκανε και 37.5 πυρετό.Επίσης τον ζύγισε και είναι 4.100 και το ύψος του είναι 56 πόντοι.1Α Χαρά τον βρήκε!

Μάμμυ αυτές ήταν οι αντιδράσεις του με τα εμβόλια.

Άνια μεγάλο παιδί ο μπέμπης σου.Εύχομαι να πάνε όλα καλά με τις ετοιμασίες της βάφτισης.Που θα πάτε διακοπές?

Άνια περαστικά στον Αγγελάκο σου.

Ελζού μην γράφεις μόνο.1Α Χαρά κιλά έχει η κορούλα σου.Εξαρτάται πόσα κιλά γεννήθηκε το κάθε παιδάκι.Καλές ετοιμασίες για την βάφτιση.

Κι εγώ μάμμυ Απρίλη σκέφτομαι να βαφτίσω τον μπέμπη μου.Θα δούμε αν θα είναι στα σίγουρα Απρίλης.

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!

εμβόλιο μεσα στο στόμα ????:shock:

εμας και τα 2 του τα εκανε στα μπουτάκια. επισης τον ζυγιζε και τον μετρησε παλι , αν και ειχαμε παει πριν μια εβδομαδα. 5570 κιλάκια κ 61 ποντάκια.

τωρα θα παμε σε 1 μηνα. εμεις Μαρτη λεμε να τον βαφτισουμε. θελω να εχει βαφτιστει πριν τα πρωτα του γενεθλια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...