Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσάκια του forum.Aπό ότι βλέπω ξεκίνησαν οι κολικοί σε όλα τα μωράκια.

Κίττυ είσαι τυχερή που το μωράκι σου κλαίει μόνο 3 ώρες.Εγώ τι να πω που το μωράκι μου κλαίει 6 ώρες?Ευτυχώς που κοντεύει να κλείσει τον 2ο μήνα και ελπίζω και εύχομαι οι κολικοί να κρατήσουν άλλον 1 μήνα.Το λυπάμαι το μωράκι μου γιατί νομίζω ότι θα σκάσει από το κλάμα αλλά μόλις του βάζω μουσική και χορεύουμε σταματάει αμέσως.Κάνει καλό και σε μένα γιατί θέλω να χάσω άλλα4,5 κιλά για να γυρίσω στα κιλά μου.Τα σορτσάκια μου και τα φορεματάκια μου δεν μου κάνουν.Ούτε τα τζιν μου.Φοράω φαρδιά ρούχα ακόμη και παντελόνια εγκυμοσύνης αλλά ο αντρούλης μου δεν θέλει να με βλέπει με φαρδιά.Ο μπέμπης σου έκοψε την νύχτα?Τι ώρα κοιμάται το βράδυ?

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα ομορφες,τι κανετε;εμεις ειμαστε καλα.Περιμενω τον αδελφουλη μου με τη γυναικα του και την κορουλα του σημερα να ερθουν και ειμαι τρισευτυχισμενη.

Ο μικρουλης μου ειναι πολυ καλα.Δωσ'του βολτα και ειναι χαρουμενος.Απο χθες εχει αρχισει το εξης σκηνικο:τρωει πολυ λιγο απο το στηθος κανενα 10λεπτο συνολικα και μετα κλαιει γοερα.Δεν ηξερα λοιπον τι να τον κανω.Του εφτιαξα ενα μπιμπερο και το κατεβασε ολο.απο τα 150γρ,αφησε μονο 20.Προφανως αρχισε να τεμπελιαζει.Εχει συμβει σε καμια κοπελα αυτο;σημερα το μεσημερακι στηθοςτου εδινα και το εφτυνε ηθελε κατευθειαν μπουκαλι.Και να φανταστειτε οτι την τελευταια βδομαδα μονο μια φορα ριχε παρει μπουκαλι.Αν σας ετυχε πως το αντιμετωπισατε;

NXbrp3.png

Τζούλη είδες πως παιρνάει ο καιρός?Να είναι πάντα γερό το μωράκι σου!

Τζούλη μπράβο σου και συγχαρητήρια που συνεχίζεις τον θηλασμό παρόλο την εξάντλησή σου!

Τζούλη χαίρομαι για αυτά που έγραψες για το κοριτσάκι σου.1Α Χαρά είναι που έχει ψηλώσει και έχει πάρει βάρος.Πόσες ώρες κοιμάται το βράδυ?Ο μπέμπης μου δεν κοιμάται συνεχόμενα το βράδυ.

Να είσαι και συ καλά και το μωράκι σου.

Αννούλα όλα καλά με τον γιατρό?Θα ξεκινήσεις τρελίτσες?

Ελζού το μωράκι σου έκανε τα πρώτα εμβόλια σήμερα?Που τα κάνουν?Έκλαιγε?

Della με το καλό να τους δεχτείς!Πόσο είναι η κορούλα του?

Della επειδή εγώ δεν θηλάζω ρώτα τον παιδίατρό σου.Αλλά,αν θήλαζα θα σκεφτόμουνα το εξής:Με το μπουκάλι χορταίνει περισσότερο και τουλάχιστον ξέρεις πόση ποσότητα ήπιε και δεν έχεις το άγχος:Ήπιε δεν ήπιε και πόσο ήπιε?Θα ρώταγα τον παιδίατρό μου και αν συμφωνούσε να κόψω τον θηλασμό θα τον έκοβα και θα ξεκίναγα μπουκάλι.Καλό είναι να ακούσεις και τις άλλες κοπέλες άλλα οι παιδίατροι ξέρουν καλύτερα.

Καλό μεσημέρι σε όλα τα κοριτσάκια και μωράκια!

Καλησπερα κοριτσια και απο εμενα!Ναι σημερα κλεισαμε τους δυο μηνες και καναμε τα πρωτα μας 3 εμβολια! Το ενα το πηραμε εμεις απο το φαρμακειο 40 ευρω και το εδωσε απο το στομα...μια χαρα,,,της αρεσε κιολας της μικρης μου, μετα τα αλλα δυο το ενα στο ενα μπουτακι και το αλλο στο αλλο...δεν εκλαψε οσο πιστευα ενταξει μια χαρα.Ειμαστε 4,450 και 57 υψος...μας ειπε οτι πρεπει να της δινω συνεχεια να φαει αλλα σιγουρα καθε 3ωρο γιατι ειμαστε στο οριο...Αλλα ξαφνικα βρε κοριτσια απο χτες μου κοιμαται...και τωρα το μεσημερι που δεν κοιμοταν μεχρι τωρα και το βραδυ ξυπναμε πιο αργα4,3 - 5 και μετα παλι στης 9...για τα εμβολια μου ειπε οτι μπορει να ανεβασει πυρετο και μας ειπε να παρουμε το depon Για παιδακια αν δουμε οτι ανεβαζει πανω απο 37,5 να της δωσουμε...αυτα απο εμας μακαρι να μην ανεβασει πυρετο, δεν θα αντεξω να την βλεπω να βασανιζεται...

K9KBp3.png

glitterfy1081729554D32.gif

Διαφημίσεις

della δεν μου έχει συμβεί αυτό που λες αλλά είναι πολύ κρίμα να μην παίρνει το μωρό σου ξαφνικά το στήθος. Μπορείς να δοκιμάσεις το μπιμπερό nuby natural nurser (http://www.amazon.com/Nuby-SoftFlex-Natural-Nurser-colors/dp/B0043O1OGS) το οποίο μοιάζει πολύ με το στήθος και ίσως βοηθήσει στο να ξανασυνηθίσει να ρουφάει με αυτόν τον τρόπο. Επίσης αυτό το μπιμπερό ελαχιστοποιεί τον αέρα που παίρνει το μωρό και υποτίθεται ότι βελτιώνει τους κολικούς. Το έχει σίγουρα στο Λητώ αν σε ενδιαφέρει, κάνει γύρω στα 7 ευρώ.

Κοριτσάκια για το κλάμα και τους κολικούς μπορεί να βοηθήσει να βάζετε στο μωράκι σας να ακούει τον απορροφητήρα. Εμάς η μικρή με το που ακούει τον ήχο του σταματάει το κλάμα και κοιμάται σε 5 λεπτά!Εναλλακτικά μπορεί να τους αρέσει ο ήχος από την ηλεκτρική σκούπα ή από το πιστολάκι για τα μαλλιά. Εμάς πάντως ο απορροφητήρας μας έχει σώσει!

dimista να είσαι καλά και να χαίρεσαι κι εσύ τον υπέροχο μπέμπη σου!Δεν ξέρω αν θα καταφέρω για πολύ ακόμα να προσπαθώ, σήμερα περιμένω τα αποτελέσματα της αιματολογικής εξέτασης. Όσον αφορά τον ύπνο, κοιμάται κατά τις 12 και την ξυπνάω στις 4 για να φάει, και μετά ξυπνάει μόνη της κατά της 8:30 με 9. Εσένα πώς κοιμάται ο μπέμπης?

elzu τί εμβόλια κάνατε σήμερα? Εύχομαι να μην σου κάνει πυρετό το ψυχουλάκι σου!

6237481d19.png

Καλησπερα κουκλες βλεπω αρχησαν τα τσιμπηματακια... Ελζου μακαρι να μην κανει πυρετο εμενα η μεγαλη δεν εκανε ποτε! Τζουλη μου μπραβο σου που τα καταφερες! Μακαρι η μικρη να συνεχησει να τρωει απο το γαλατακι της μαμας της! Ντελα δεν μου εχει τυχει αυτο με το στηθος. Μακαρι να ειναι περαστικο... Εγω πηγα στον γιατρο ολα καλα μετην μητρα και πηρα και το οκ για τρελιτσες...

Γεια σας κοριτσάκια του forum.Aπό ότι βλέπω ξεκίνησαν οι κολικοί σε όλα τα μωράκια.

Κίττυ είσαι τυχερή που το μωράκι σου κλαίει μόνο 3 ώρες.Εγώ τι να πω που το μωράκι μου κλαίει 6 ώρες?Ευτυχώς που κοντεύει να κλείσει τον 2ο μήνα και ελπίζω και εύχομαι οι κολικοί να κρατήσουν άλλον 1 μήνα.Το λυπάμαι το μωράκι μου γιατί νομίζω ότι θα σκάσει από το κλάμα αλλά μόλις του βάζω μουσική και χορεύουμε σταματάει αμέσως.Κάνει καλό και σε μένα γιατί θέλω να χάσω άλλα4,5 κιλά για να γυρίσω στα κιλά μου.Τα σορτσάκια μου και τα φορεματάκια μου δεν μου κάνουν.Ούτε τα τζιν μου.Φοράω φαρδιά ρούχα ακόμη και παντελόνια εγκυμοσύνης αλλά ο αντρούλης μου δεν θέλει να με βλέπει με φαρδιά.Ο μπέμπης σου έκοψε την νύχτα?Τι ώρα κοιμάται το βράδυ?

ααααχχχ...τα καυμένα !!!! ετσι που τον βλεπω κι εγω νομιζω θα σκάσει απο το κλαμα.....ξαφνικά σταματάει και δώστου απο την αρχή. σημερα όμως ειναι ηρεμος και εχει ρίξει κατι υπνους !!!!!!!!!!!!! φτου φτου !!!!!

κι εμεις την Τετάρτη εμβόλιο. βρε κοριτσια τι θερμόμετρο παιρνουμε για τα μωράκια ?

Συνηθως τρωει κατα τις 9 και ξυπναει γυρω στις 4 , μετα το πρωί παλι. πιστευω σιγα σιγα θα κοιμουνται ολη νυχτα.

αυριο γινομαστε 2 μηνών !!!!!!

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

della δεν μου έχει συμβεί αυτό που λες αλλά είναι πολύ κρίμα να μην παίρνει το μωρό σου ξαφνικά το στήθος. Μπορείς να δοκιμάσεις το μπιμπερό nuby natural nurser (http://www.amazon.com/Nuby-SoftFlex-Natural-Nurser-colors/dp/B0043O1OGS) το οποίο μοιάζει πολύ με το στήθος και ίσως βοηθήσει στο να ξανασυνηθίσει να ρουφάει με αυτόν τον τρόπο. Επίσης αυτό το μπιμπερό ελαχιστοποιεί τον αέρα που παίρνει το μωρό και υποτίθεται ότι βελτιώνει τους κολικούς. Το έχει σίγουρα στο Λητώ αν σε ενδιαφέρει, κάνει γύρω στα 7 ευρώ.

Κοριτσάκια για το κλάμα και τους κολικούς μπορεί να βοηθήσει να βάζετε στο μωράκι σας να ακούει τον απορροφητήρα. Εμάς η μικρή με το που ακούει τον ήχο του σταματάει το κλάμα και κοιμάται σε 5 λεπτά!Εναλλακτικά μπορεί να τους αρέσει ο ήχος από την ηλεκτρική σκούπα ή από το πιστολάκι για τα μαλλιά. Εμάς πάντως ο απορροφητήρας μας έχει σώσει!

dimista να είσαι καλά και να χαίρεσαι κι εσύ τον υπέροχο μπέμπη σου!Δεν ξέρω αν θα καταφέρω για πολύ ακόμα να προσπαθώ, σήμερα περιμένω τα αποτελέσματα της αιματολογικής εξέτασης. Όσον αφορά τον ύπνο, κοιμάται κατά τις 12 και την ξυπνάω στις 4 για να φάει, και μετά ξυπνάει μόνη της κατά της 8:30 με 9. Εσένα πώς κοιμάται ο μπέμπης?

elzu τί εμβόλια κάνατε σήμερα? Εύχομαι να μην σου κάνει πυρετό το ψυχουλάκι σου!

Τζούλη , μπραβο που τα καταφερατε με τον θηλασμό !!!!

οσο για τον απορροφητηρα κλπ , ο μπεμπης οταν ουρλιάζει δεν τον σταματαει τιποτα......αρκετες φορες ηρεμει με το πιστολάκι , αλλά οχι οταν ειναιι σε μεγάλη ενταση ο πονος

Κοριτσια καλημερααα!Τελικα δεν ανεβασε πυρετο η μπουμπου μου.Τα εμβολια που καναμε ηταν τα....pentaval, fuleria 1o rotatel καπως ετσι κοριτσια γιατι δεν μπορω να καταλαβω τα γραμματα της.Ευχομαι ολα τα νινακια να το περασουν ετσι ευκολα...

K9KBp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλημερααα!Τελικα δεν ανεβασε πυρετο η μπουμπου μου.Τα εμβολια που καναμε ηταν τα....pentaval, fuleria 1o rotatel καπως ετσι κοριτσια γιατι δεν μπορω να καταλαβω τα γραμματα της.Ευχομαι ολα τα νινακια να το περασουν ετσι ευκολα...

καλημερα !!!!!

η μπεμπουλα σου χθες εγινε 2 μηνων, να την χαιρεσαι !!! θυμασαι που λεγαμε ποτε θα γεννησουμε ?

μπραβο , που δεν εκανε πυρετό !!! τι θερμομετρο παιρνουμε ? πρεπει να παρω, αυριο εχουμε εμβολιο

kitty αν θυμαμαι λεει??Πω πω πως περναει ο καιρος και ποσο αστεια φαινονται τα παραπονα που ειχαμε τοτε!Εγω πηρα ενα ηλεκρονικο θερμομετρο, της το βαζω στο ποπο και μετα απο καποια ωρα χτυπαει οτι ειμαστε ενταξει οποτε ουτε να κοιτας την ωρα ουτε τιποτα δεν θυμαμαι πως το ελεγαν γιατι πεταξα την συσκευασια, αλλα αν πας στο φαρμακειο και πεις για βρεφος 2 μηνων θα ξερουν αυτοι, επισης πηρα και μερικες σύριγγες για να δινω το σιροπακι...

K9KBp3.png

kitty αν θυμαμαι λεει??Πω πω πως περναει ο καιρος και ποσο αστεια φαινονται τα παραπονα που ειχαμε τοτε!Εγω πηρα ενα ηλεκρονικο θερμομετρο, της το βαζω στο ποπο και μετα απο καποια ωρα χτυπαει οτι ειμαστε ενταξει οποτε ουτε να κοιτας την ωρα ουτε τιποτα δεν θυμαμαι πως το ελεγαν γιατι πεταξα την συσκευασια, αλλα αν πας στο φαρμακειο και πεις για βρεφος 2 μηνων θα ξερουν αυτοι, επισης πηρα και μερικες σύριγγες για να δινω το σιροπακι...

λοιπον πηρα κι εγω ενα ηλεκτρονικο , της OMRON. αυτό μου εδωσε η φαρμακοποιος . εχω παρει συρριγγες , αλλα δεν πηρα depon και δεν θελω να ψαχνω αυριο το απογευμα εφημερεύον φαρμακειο. θα παρω σημερα να ειμαι σιγουρη

Eλζού 1α χαρά το πήρες το εμβόλιο.Εγώ τα παρήγγειλα σήμερα από το φαρμακείο και θα το πληρώσω 57 ευρώ.Μου φάνηκε πολύ ακριβό!Θα τα κάνει την Πέμπτη.

Τζούλη καλά αποτελέσματα σου εύχομαι.Το δικό μου μωράκι είναι δύσκολο στον ύπνο αλλά και στο φαγητό.Τρώει κάθε 3 ώρες ακόμη και το βράδυ.Η νύχτα δεν έχει κοπεί ακόμη για να πω ότι κοιμάται από το βράδυ μέχρι το πρωί συνεχόμενα.Είναι πολύ κουραστικό!Μακάρι ο μπέμπης μου να έμοιαζε στο δικό σου μωράκι.

Τζούλη αν την μπέμπα σου την ξυπνάς από μόνη σου στις 4 για να φάει καλύτερα να μην την ξυπνάς για να μάθει να κοιμάται όλο το βράδυ.Έτσι μου είπε ο παιδίατρος που έχω.Αλλά,ο μπέμπης μου ξυπνάει από μόνος του και δεν θέλω να τον αφήνω νηστικό.

Αννούλα καλή αρχή στις τρελίτσες!

Κίττυ 1α χαρά 9-4.Τουλάχιστον κοιμάται 7 ώρες.Θα κοπεί και η νύχτα σιγά σιγά.

Το πρωί πήγα τον μπέμπη βόλτα αλλά πολλή ζέστη και ήλιο και δεν ήταν για πολλές ώρες.Του είχα φορέσει και ένα καπελάκι για τον ήλιο και ήταν σαν ζωγράφος.Είχε πολύ πλάκα,αλλά,του πήγαινε.Αύριο θα πάω στον γυναικολόγο μου.Ελπίζω να είναι όλα καλά!Αυτά τα λίγα από μένα!ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...