Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

Κορίτσια   ( @playbunny , @pakaki, @Manoulitsa75 , @sofiakarry  - δεν ξέρω αν ξέψασα καμιά σας ) οι υπόλοιπες σε ποια κεντρα εξωσωματικής πάτε ?

Να υποθέσω ότι ούτε κι εσείς εχετε ακουστά το Medimall ?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, pakaki said:

αντε μ το καλο. εγω 5η μερα απο εμβρυομεταφορα

Σε ευχαριστώ πολύ! Πως νιώθεις απο συμπτώματα? 

Just now, dimitra19 said:

Κορίτσια   ( @playbunny , @pakaki, @Manoulitsa75 , @sofiakarry  - δεν ξέρω αν ξέψασα καμιά σας ) οι υπόλοιπες σε ποια κεντρα εξωσωματικής πάτε ?

Τωρα ειμαι στο Γενεσις. Εκανα την προηγούμενη (και αποτυχημένη) εξωσωματική στο Ιασω με τον Βασ... ο οποίος ξεκινησε απο το Medimall. Το ειδα στο βιογραφικό του αυτο και μπήκα να δω το website του medimall. Μονο εκεί. 

@playbunny είπαμε συμπτώματα δεν κοιτάμε.... όταν κάνουμε τη χωριακη που είναι το μόνο σίγουρο θα χαρούμε η θα λυπηθουμε αντίστοιχα.

@Manoulitsa75 εμένα μου είπε ότι μπορώ να πίνω (σε νορμάλ ποσότητα εννοείται δλδ 1 την μέρα) και πίνω ένα μικρό φλιτζάνι ελληνικό το πρωί. Τον απογευματινό καφέ έκοψα γιατί πάντα το απόγευμα έχω κάτι αναγούλες και πλέον πίνω χαμομηλάκι με μέλι. 

Just now, playbunny είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Πως νιώθεις απο συμπτώματα? 

Τωρα ειμαι στο Γενεσις. Εκανα την προηγούμενη (και αποτυχημένη) εξωσωματική στο Ιασω με τον Βασ... ο οποίος ξεκινησε απο το Medimall. Το ειδα στο βιογραφικό του αυτο και μπήκα να δω το website του medimall. Μονο εκεί. 

εγω δεν το ςχω ακουσει, δεν εχω ιδεα. απο συμπτωματα δεν εχω και πολλα μονο κατι πονακια ανα φασεις χαμηλα. ειπα να προσεξω λιγο γιατι η δουλεια μας ειναι χειρωνακτική κι εχω μπουχτησει 5 μερες σπιτξ.

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Just now, dimitra19 said:

@playbunny Δεν ξέρω ποιος είναι ο Βασ... 

Τωρα στο Γένεσις με ποιον γιατρο ? Είσαι ευχαριστημένη ? 

Με τον Σφακ. Για το ευχαριστημενη θα σου πω αύριο μετά την χοριακη χεχε :-P

Just now, seashell said:

@playbunny είπαμε συμπτώματα δεν κοιτάμε.... όταν κάνουμε τη χωριακη που είναι το μόνο σίγουρο θα χαρούμε η θα λυπηθουμε αντίστοιχα.

@Manoulitsa75 εμένα μου είπε ότι μπορώ να πίνω (σε νορμάλ ποσότητα εννοείται δλδ 1 την μέρα) και πίνω ένα μικρό φλιτζάνι ελληνικό το πρωί. Τον απογευματινό καφέ έκοψα γιατί πάντα το απόγευμα έχω κάτι αναγούλες και πλέον πίνω χαμομηλάκι με μέλι. 

Καλα κουβέντα κάνουμε, ο διάλογος επιτρέπεται :)

Τεσπά, καλη συνέχεια και επιτυχία σε ολες! 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

είναι κάποια εδώ που γνωρίζει τον Τρισιγώτη απο το Ακεσω  ? 

εχει κάποια σχετική εμπειρία απο ΑΚΕΣΩ?

Επίσης έχετε κάνει σαλπιγγογραφία ή υστεροσκόπηση ? 

Just now, playbunny είπε:

Με τον Σφακ. Για το ευχαριστημενη θα σου πω αύριο μετά την χοριακη χεχε :-P

Καλα κουβέντα κάνουμε, ο διάλογος επιτρέπεται :)

Τεσπά, καλη συνέχεια και επιτυχία σε ολες! 

@pakaki και @dimitra19 ήθελα να ταγκάρω χαχαχαχα 2 στα 2....δεν λειτουργώ σήμερα! @playbunny  εσύ χωριακή πότε?

Just now, dimitra19 είπε:

Σαλπιγγογρφία έχω κάνει γιατί τη θέλανε στην επιτροπή για τα φάρμακα!

καλημερα!!την πρωτη μου εξωσωματικη την εκανα στο Ιασω το 2016 και αυριο παω στο medimall για τη δευτερη...μετεφερα τα κατεψυγμενα μου εκει

Κορίτσια ποιές έχετε βαλει κατεψυγμένα 3 ημερών και 8 κυττάρων?

Έχω κάνει σαλπιγγογραφία αν και δε μου το ζήτησε ο γιατρός μου. Είχα πάει σε κάτι άλλους άσχετους πριν και μου είπαν ότι είναι απαραίτητο. Επεμβατική υστεροσκόπηση έκανα στο γιατρό μου. 

Διαφημίσεις

Εχω κάνει σαλπιγγογραφια,την έκανα στο Μητέρα δεν είναι τίποτα μην αγχώνεσαι.Ειναι πολύ απλή διαδικασία.Υστεροσκοπηση την έκανα στο κέντρο του γιατρού μου για ελεγχο μήτρας,είναι με νάρκωση κ όταν ξυπνάς δεν νιώθεις απολύτως τίποτα.

Just now, seashell είπε:

@pakaki και @dimitra19 ήθελα να ταγκάρω χαχαχαχα 2 στα 2....δεν λειτουργώ σήμερα! @playbunny  εσύ χωριακή πότε?

Σαλπιγγογρφία έχω κάνει γιατί τη θέλανε στην επιτροπή για τα φάρμακα!

@dimitra19Εγώ έχω κάνει σαλπιγγογραφία πρόσεχε που θα πάς να πάς στο μητέρα και σε μεγάλες μονάδες εγώ κόντεψα να πεθάνω είχα πάει στην διάγνωση που ήτανε μέτοχος ο νονός του άντρα μου (μεγαλογυναικολογος στο ιασω), σκέψου νοσηλέύτηκα 3 μέρες στο ιασω με ενδοφλέβια γιατί ήτανε βουλωμένη η μια σάλπιγγα και την ζόρισε, υστεροσκόπηση στο Ιατρικό και στο Γένεσις και τις δύο φορές με τον Σφακ. Για τον Τσιριγώτη δεν έχω εμπειρία προσωπική αλλά έχω ακούσει πολύ καλά λόγια γενικώς, εγώ έκλεισα ήδη ραντεβού μαζί του.

• Μου αρέσει 1

Just now, Zina21 είπε:

Εχω κάνει σαλπιγγογραφια,την έκανα στο Μητέρα δεν είναι τίποτα μην αγχώνεσαι.Ειναι πολύ απλή διαδικασία.Υστεροσκοπηση την έκανα στο κέντρο του γιατρού μου για ελεγχο μήτρας,είναι με νάρκωση κ όταν ξυπνάς δεν νιώθεις απολύτως τίποτα.

εγω εκανα σαλπιγγογραφια στο ιασω κ γιατι χρειαστηκε στην επιτροπη για την εξωσωματικη..νομιζω οτι ηταν η χειροτερη εμπειρια που εζησα σε ολη τη διαδικασια της εξωσωματικης..ο πονος ηταν αφορητος.δεν ειχα κανενα προβλημα με τις σαλπιγγες μου..αλλα υπεφερα..αν και γενικα εχω φοβερη αντοχη στον πονο εκει τα ειδα ολα..

γνωστη μου βεβαια μου ειπε οτι δεν ενοιωσε τπτ...φανταζομαι η καθε γυναικα ειναι διαφορετικη

εγω εκανα σαλπιγγογραφια στο ιασω κ γιατι χρειαστηκε στην επιτροπη για την εξωσωματικη..νομιζω οτι ηταν η χειροτερη εμπειρια που εζησα σε ολη τη διαδικασια της εξωσωματικης..ο πονος ηταν αφορητος.δεν ειχα κανενα προβλημα με τις σαλπιγγες μου..αλλα υπεφερα..αν και γενικα εχω φοβερη αντοχη στον πονο εκει τα ειδα ολα..

γνωστη μου βεβαια μου ειπε οτι δεν ενοιωσε τπτ...φανταζομαι η καθε γυναικα ειναι διαφορετικη

καλησπέρα!  δεν θυμάμαι αν έχουμε ξαναμιλησει. .εγώ έμεινα εγκυος με τον Τσιριγωτη φέτος με την πρώτη προσπάθεια!  πολύ καλός επιστήμονας λίγο ιδιαίτερη προσωπικότητα,  αλλά αυτό  είναι δευτερεύον!  Εξαιρετικό κέντρο, πολύ οργανωμένο χωρίς αναμονες και τέτοια. Τα κορίτσια  που δουλεύουν εκεί πολύ ευγενικά δεν είχα κανένα παράπονο!  Το σημαντικό είναι ότι ο τύπος ξέρει τι κάνει, φαντάσου ότι πήγα με μια ωοθηκη, αμη 2.1 και 42 ετων!τον συστήνω ανεπιφύλακτα! !!!

• Μου αρέσει 2

Just now, vals είπε:

Εγώ την έκανα στο ΡΕΑ....τα πρώτο λεπτό το μόνο που ένιωθα ήταν ελαφρά πονάκια περιόδου.....μου λέει ο γατρός τώρα θα σε πονέσω και πρίν προλάβω να του πώ εντάξει άβγαλα μια κραυγή.....είχα όμως θέμα γιατί η δεξιά μου σάλπιγγα από ένα σημείο και μετά ήταν βουλωμένη οπότε το θεώρησα φυσικό.Γνωστή που δεν είχε θέμα δεν πόνεσε καθόλου.....το είχα δλδ στο μυαλό μου ότι πονάς μόνο όταν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...