Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα είμαι σε αναμονή για χοριακη σε 4 μέρες την τέταρτη αλλά δεν νιώθω συμπτώματα καθόλου πέρα από κάποιες κράμπες .. να απογοητευθώ ; Ελεγχόμενο έμβρυο έκανε κ οχταρακι μας έδωσαν 70% πιθανότητες είμαι 31 ετών ..

• Ευχή 1

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

Αρνητικό κορίτσια! Μόλις μίλησα και με τον γιατρό μου. Δεν πειράζει, καλό Πάσχα με υγεία και όλα τα άλλα φτιάχνονται. Μου είπε να σταματήσω τα φάρμακα και κλείσαμε ραντεβού για μετά το Πάσχα να δούμε τι θα κάνουμε στην συνέχεια. Θέλει να ελέγξουμε ξανά σπέρμα πριν την επόμενη εμβρυομεταφορά και τα δικά μου αιματολογικά αν και είναι όλα άψογα ρυθμισμένα. Φανταστείτε με τόση προγεστερόνη και είχα TSH 1,80! Δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε προεμφυτευτικό, γιατί είναι ξεκάθαρα θέμα εμβρύων. 
@κολοκυθάκι κορίτσι μου σου εύχομαι το τεστ να έκανε λάθος και να είσαι έγκυος. ❤️ 

ελα ρε γαμωτο…. χαιρομαι ομως για τον τροπο που σκεφτεσαι. κοιτας την επομενη μερα.. σου ευχομαι υγεια σε σενα και τον αντρα σου, να περασετε ομορφες στιγμες κι η επομενη να ειναι η τυχερη… το παν ομως ειναι να ειστε εσεις οι δυο καλα.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, dimi.tra είπε:

Αρνητικό κορίτσια! Μόλις μίλησα και με τον γιατρό μου. Δεν πειράζει, καλό Πάσχα με υγεία και όλα τα άλλα φτιάχνονται. Μου είπε να σταματήσω τα φάρμακα και κλείσαμε ραντεβού για μετά το Πάσχα να δούμε τι θα κάνουμε στην συνέχεια. Θέλει να ελέγξουμε ξανά σπέρμα πριν την επόμενη εμβρυομεταφορά και τα δικά μου αιματολογικά αν και είναι όλα άψογα ρυθμισμένα. Φανταστείτε με τόση προγεστερόνη και είχα TSH 1,80! Δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε προεμφυτευτικό, γιατί είναι ξεκάθαρα θέμα εμβρύων. 
@κολοκυθάκι κορίτσι μου σου εύχομαι το τεστ να έκανε λάθος και να είσαι έγκυος. ❤️ 

Κορίτσι μου γλυκό δεν ήταν η φορά μας, θα πάρουμε δύναμη και θα ξανά προσπαθήσουμε ❤️

• Δύναμη! 1

2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλό Πάσχα κορίτσι μου με υγεία και αγάπη πολύ 💕💕💕

Σε τέτοιες στιγμές τα λόγια δεν έχουν και πολύ νόημα,είσαι δυνατή,αισιοδοξη και θα τα καταφέρεις ❤️

@κολοκυθάκικανε και ένα άλλο τεστακι Κυριακή πρωί μπας και....όπως και να έχει κουράγιο και προχωράμε 💕💕💕

• Μου αρέσει 1

Just now, Sofiiii είπε:

Καλό Πάσχα κορίτσι μου με υγεία και αγάπη πολύ 💕💕💕

Σε τέτοιες στιγμές τα λόγια δεν έχουν και πολύ νόημα,είσαι δυνατή,αισιοδοξη και θα τα καταφέρεις ❤️

@κολοκυθάκικανε και ένα άλλο τεστακι Κυριακή πρωί μπας και....όπως και να έχει κουράγιο και προχωράμε 💕💕💕

Έτσι, την υγεία μας και όλα θα έρθουν, θα τα καταφέρουμε,δεν ξέρω πότε αλλά θα τα καταφερουμε! ❤️❤️

• Μου αρέσει 1

Just now, κολοκυθάκι είπε:

Έτσι, την υγεία μας και όλα θα έρθουν, θα τα καταφέρουμε,δεν ξέρω πότε αλλά θα τα καταφερουμε! ❤️❤️

Ναι γλυκειά μου θα τα καταφέρετε ❤️ τα πάντα είναι μια στιγμή και θα έρθει ,ο χρόνος δεν έχει σημασία ,σημασία έχει να έχουμε υπομονή και να προχωράμε με χαμόγελο,τίποτα δεν πρέπει να μας ρίχνει την ψυχολογία και κανείς ...

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 1

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, κολοκυθάκι είπε:

Κορίτσι μου γλυκό δεν ήταν η φορά μας, θα πάρουμε δύναμη και θα ξανά προσπαθήσουμε ❤️

Εγώ σκέφτομαι πόσα έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα κι εμείς κ εσείς και όλα τα ζευγάρια. Τέτοιες σχέσεις που χτίζονται μέσα από το ταξίδι της υπογονιμότητας ανάμεσα στα ζευγάρια είναι το λιγότερο καρμικές. Οπότε είμαι ευγνώμων γι αυτόν τον άνθρωπο δίπλα μου όπως φαντάζομαι είμαστε όλες! Να έχουμε και την υγεία μας και όλα θα γίνουν ακριβώς την ώρα που πρέπει να γίνουν. 
Ολοι κουβαλάμε έναν σταυρό, σε εμάς έτυχε αυτός της υπογονιμότητας, κάποια στιγμή τα πάθη τελειώνουν και έρχεται η Ανάσταση! Θα έρθει και για εμας! Δεν παραδίδουμε τα όπλα, παίρνουμε βαθιά ανάσα και προχωράμε δυνατά! ❤️ 

• Μου αρέσει 2
  • Ευχή 3

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...