Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

πρίν από 26 λεπτά , dimi.tra είπε:

Καλέ μην τα ζουλάς! Θα μελανιασεις 🤭 δεν είπαμε να υποφέρεις στο στήθος. Πιο βαρύ και πιο ευαίσθητο θα είναι. Αλλά να σου πω και την προηγούμενη φορά που είχε φτάσει η χοριακη μου 17000 δεν ένιωθα τίποτα στο στήθος. Το τελευταίο είναι σύμπτωμα ειλικρινά. 
Πώς κρατιέσαι και δεν πας για χοριακη αλήθεια είναι ήρωας! Αν με έστελνε τρίτη για χοριακη θα είχα κάνει όλα τα τεστ του πλανήτη 😂😂😂

Αμην Παναγία μου να δούμε μια καλή χοριακη και οι δύο 🙏🙏🙏🙏🙏

Αχαχαχαχα θα τα μελανιασεις λέει 🤣🤣την προηγούμενη με πονούσαν γι αυτό είπα πως τώρα δεν τόσο...κάτσε να σου πω πως κρατιέμαι, μαλώνω κάθε βράδυ με τον άντρα μου για το αν θα κάνω τεστ ,μετά μου λέει εντάξει πάνε να πάρεις να κάνεις και του λέω όχι τώρα δεν θέλω ..και κάπως έτσι πέρασαν οι μέρες 😅. Εσύ θα κάνεις τεστ αύριο; χωριακη είναι Σάββατο να κάνεις;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 8 λεπτά , κολοκυθάκι είπε:

Αχαχαχαχα θα τα μελανιασεις λέει 🤣🤣την προηγούμενη με πονούσαν γι αυτό είπα πως τώρα δεν τόσο...κάτσε να σου πω πως κρατιέμαι, μαλώνω κάθε βράδυ με τον άντρα μου για το αν θα κάνω τεστ ,μετά μου λέει εντάξει πάνε να πάρεις να κάνεις και του λέω όχι τώρα δεν θέλω ..και κάπως έτσι πέρασαν οι μέρες 😅. Εσύ θα κάνεις τεστ αύριο; χωριακη είναι Σάββατο να κάνεις;

Χαχαχα το τερματίσατε! Εμένα ήδη με τρώει να πάω να κάνω τεστ εγκυμοσύνης από σήμερα, έχω κιόλας και φαντάσου πως έχω κρατηθεί! Αύριο πάω για χοριακή μια και καλή, λέω να περιμένω μέχρι αύριο αν και με τρώει φουλ! Ελπίζω να κρατηθώ μέχρι αύριο. Ούτε να δουλέψω δεν μπορώ να συγκεντρωθώ 🤦‍♀️

πρίν από 38 λεπτά , dimi.tra είπε:

Χαχαχα το τερματίσατε! Εμένα ήδη με τρώει να πάω να κάνω τεστ εγκυμοσύνης από σήμερα, έχω κιόλας και φαντάσου πως έχω κρατηθεί! Αύριο πάω για χοριακή μια και καλή, λέω να περιμένω μέχρι αύριο αν και με τρώει φουλ! Ελπίζω να κρατηθώ μέχρι αύριο. Ούτε να δουλέψω δεν μπορώ να συγκεντρωθώ 🤦‍♀️

Ναι περίμενε, κάνε συμπαράσταση σε μένα 😅. Πάμε μαζί στις 22 🤣🤣🤣🤣

πρίν από 42 λεπτά , κολοκυθάκι είπε:

Ναι περίμενε, κάνε συμπαράσταση σε μένα 😅. Πάμε μαζί στις 22 🤣🤣🤣🤣

Ούτε καν! Και να μου το ζήταγε δεν θα το έκανα αυτό το βασανιστήριο 😂  

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

πρίν από 45 λεπτά , κολοκυθάκι είπε:

Αρνητικό... εύχομαι σε εσένα μια τεράστια χοριακή κορίτσι 🥰

Έπρεπε να πάρω τεστ πρωιμης ανίχνευσης γιατί εγώ πήρα αυτό μετά την καθυστέρηση ή δεν έχει σημασία;

1 hour ago, κολοκυθάκι είπε:

Έπρεπε να πάρω τεστ πρωιμης ανίχνευσης γιατί εγώ πήρα αυτό μετά την καθυστέρηση ή δεν έχει σημασία;

To ίδιο είναι . Απλά ποτέ δεν πρέπει να κάνεις μόνο ένα τεστ Κ μόνο μιας εταιρίας γιατί γίνονται Κ λάθη. Πάντα περνεις δύο τεστ Κ διαφορετικά. 

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , linaa είπε:

To ίδιο είναι . Απλά ποτέ δεν πρέπει να κάνεις μόνο ένα τεστ Κ μόνο μιας εταιρίας γιατί γίνονται Κ λάθη. Πάντα περνεις δύο τεστ Κ διαφορετικά. 

Ο άντρας μ το έβαλε κάτω από το φως και φάνηκε άχνη γραμμή... 

πρίν από 11 λεπτά , κολοκυθάκι είπε:

Ο άντρας μ το έβαλε κάτω από το φως και φάνηκε άχνη γραμμή... 

Όπως σου είπα πάντα πρέπει να περνεις Κ άλλης εταιρείας Κ πάντα να κάνεις δυο . Πολλές φορές γίνονται λάθη οπότε πρέπει να τσεκαρεις. Λογικά αν είσαι μετά την 9η μέρα από την εμβρυομεταφορα θα δείξει πεντακάθαρα.  

πρίν από 12 λεπτά , linaa είπε:

Όπως σου είπα πάντα πρέπει να περνεις Κ άλλης εταιρείας Κ πάντα να κάνεις δυο . Πολλές φορές γίνονται λάθη οπότε πρέπει να τσεκαρεις. Λογικά αν είσαι μετά την 9η μέρα από την εμβρυομεταφορα θα δείξει πεντακάθαρα.  

8 του μήνα έκανα εμβρυομεταφορα σε βλαστοκύστες 2. Άρα δεν είμαι.. ο γιατρός επιμένει στη χοριακή 22 του μήνα, θα περιμένω μέχρι τότε να επιβεβαιωθεί το αρνητικό, σε ευχαριστώ πολύ!

@dimi.tra κοριτσι μου αναμενουμε ευχαριστα να κανουμε παρτυ !!! 🩷🩷🩷

3 ώρες πρίν, κολοκυθάκι είπε:

8 του μήνα έκανα εμβρυομεταφορα σε βλαστοκύστες 2. Άρα δεν είμαι.. ο γιατρός επιμένει στη χοριακή 22 του μήνα, θα περιμένω μέχρι τότε να επιβεβαιωθεί το αρνητικό, σε ευχαριστώ πολύ!

μην εμπιστευεσαι το τεστ. επρεπε να πας απευθειας για χοριακη. εμενα πρεντ… ερλι 9η μερα με πρωινα ουρα βγηκε αρνητικο και τελικα η χοριακη λιγες ωρες μετα βγηκε 500… 😵💫 κανε χοριακη για να εισαι σιγουρη!

• Ευχή 1

Αρνητικό κορίτσια! Μόλις μίλησα και με τον γιατρό μου. Δεν πειράζει, καλό Πάσχα με υγεία και όλα τα άλλα φτιάχνονται. Μου είπε να σταματήσω τα φάρμακα και κλείσαμε ραντεβού για μετά το Πάσχα να δούμε τι θα κάνουμε στην συνέχεια. Θέλει να ελέγξουμε ξανά σπέρμα πριν την επόμενη εμβρυομεταφορά και τα δικά μου αιματολογικά αν και είναι όλα άψογα ρυθμισμένα. Φανταστείτε με τόση προγεστερόνη και είχα TSH 1,80! Δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε προεμφυτευτικό, γιατί είναι ξεκάθαρα θέμα εμβρύων. 
@κολοκυθάκι κορίτσι μου σου εύχομαι το τεστ να έκανε λάθος και να είσαι έγκυος. ❤️ 

• Λυπημένη/-ος 4

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...