Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χωρίς να έχω ζήσει την κατάσταση, κοιτώντας το απ' έξω, θα έλεγα, και συγχώρεσε με για το θάρρος να σε " συμβουλεύω", να μη βάζεις στον εαυτό σου εσύ η ίδια τα όρια " τελευταία φορά και τα παρατάω." Γιατί ίσως αυτό σε αγχωνει υποσυνείδητα παραπάνω.  Όπως σας βγει σε σένα και στον άντρα σου. Αν νιώθεις κόπωση μπορείς να πεις τώρα σταματάω μετά αν ξανά αλλάξεις γνώμη μπορείς να ξαναπροσπαθήσεις. Όπως νιώθετε και ό,τι σας φωτίσει ο Θεός ! Κάθε ζευγάρι είναι διαφορετικό και έχει διαφορετικό δρομο. Θα πω τώρα και ένα άλλο παράδειγμα από φίλη της μητέρας μου, το οποίο είναι το αντίθετο από την άλλη ιστορία που σας είπα. Λοιπόν η συγκεκριμένη είχε κάνει εννέα προσπάθειες εξωσωματικής και έμεινε έγκυος και γέννησε στην δέκατη! Το παιδί της είναι μια χαρά σήμερα γύρω στα 30. Έγινε και πριν χρονια δηλαδή... Με αυτό θέλω να πω πως κάθε ζευγάρι έχει διαφορετικές αντοχές και ανάγκες και διαφορετικό δρόμο. Όσο για όσα παραδείγματα μας έδωσες πριν πραγματικά μου έδωσαν δύναμη! Νομίζω πως κάποια πράγματα όπως και το θέμα που συζητάμε είναι προσωπικά με την έννοια ότι κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Εμείς μπορούμε να ευχόμαστε να μας φωτίσει ο Θεός να καταλάβουμε τι είναι το καλύτερο για την καθεμία μας και για τους άντρες μας φυσικά. Κάτι που μπορεί σε σένα να δουλέψει σε μένα όχι και το αντίθετο. Και να έχουμε και λίγο τη σκέψη μας σε εγρήγορση όπως και τη διαίσθηση μας για να μπορέσουμε να καταλάβουμε τυχόν γιατρούς που δεν θα είναι για το καλό μας, σαν κάποιους που περιγράψατε πριν .  Και φυσικά κάτι που είπε και μια άλλη κοπέλα ότι δεν είναι αυτονόητο πως έχουμε τους άντρες μας και αγαπιόμαστε. Είναι πολύ μεγάλο δώρο , οπότε αν τελικά δεν έρθουν μωράκια ας χαιρόμαστε την αγάπη με εκείνον. Αν και πραγματικά κορίτσια μέσα από την καρδιά μου εύχομαι να έρθουν σε όλες μας παιδάκια!

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

8 ώρες πρίν, κολοκυθάκι είπε:

Καλημέρα Δήμητρα μου, ναι το ξέρω είμαστε μαζί και είναι παρήγορο μπορώ να πω 🤭. Και σήμερα έτσι ξύπνησα με πονακια στο κέντρο χαμηλα θα δούμε πως θα πάει 🙏🙏🙏❤️❤️

Κορίτσια πριν λίγο εβγαλα μια σταγόνα καφε σκούρο προς μαυρη στο χαρτί που σκουπιστικα και συνεχίζω να έχω πονους περιόδου. Όλα αυτά ξαφνικά μου θυμίζουν το εξωμήτριο ρε κοριτσια δεν μπορώ 😢

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 45 λεπτά , κολοκυθάκι είπε:

Κορίτσια πριν λίγο εβγαλα μια σταγόνα καφε σκούρο προς μαυρη στο χαρτί που σκουπιστικα και συνεχίζω να έχω πονους περιόδου. Όλα αυτά ξαφνικά μου θυμίζουν το εξωμήτριο ρε κοριτσια δεν μπορώ 😢

Αγαπημένη μου κι εγώ μετά από εξωμητριο κατέληξα σε εξωσωματική. Το έχω περάσει όπως κ εσύ και ξέρω ακριβώς τι περνάει από το μυαλό σου γιατί έχω τους ίδιους φόβους με εσένα. Θα σου πω μόνο πως κάθε εγκυμοσύνη είναι ξεχωριστή. Πιθανώς ή είναι από κάποιον μικροτραυματισμό το καφέ αίμα που έγινε κατά την εμβρυομεταφορά ή από την ωοληψια. Οι πόνοι περιόδου είναι φυσιολογικοί, οι περισσοτερες κοπέλες τους νιώθουν σε αυτό το στάδιο. Προσπάθησε να κάνεις κάτι να μην το σκέφτεσαι συνεχώς γιατί έχεις αρκετές ημέρες μπροστά σου και θα τρελαθείς. Ειδικά το εξωμητριο προσπάθησε να το βγάλεις από το μυαλό σου εντελώς γιατί θα σου χαλάσει την ψυχολογία! 

πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Αγαπημένη μου κι εγώ μετά από εξωμητριο κατέληξα σε εξωσωματική. Το έχω περάσει όπως κ εσύ και ξέρω ακριβώς τι περνάει από το μυαλό σου γιατί έχω τους ίδιους φόβους με εσένα. Θα σου πω μόνο πως κάθε εγκυμοσύνη είναι ξεχωριστή. Πιθανώς ή είναι από κάποιον μικροτραυματισμό το καφέ αίμα που έγινε κατά την εμβρυομεταφορά ή από την ωοληψια. Οι πόνοι περιόδου είναι φυσιολογικοί, οι περισσοτερες κοπέλες τους νιώθουν σε αυτό το στάδιο. Προσπάθησε να κάνεις κάτι να μην το σκέφτεσαι συνεχώς γιατί έχεις αρκετές ημέρες μπροστά σου και θα τρελαθείς. Ειδικά το εξωμητριο προσπάθησε να το βγάλεις από το μυαλό σου εντελώς γιατί θα σου χαλάσει την ψυχολογία! 

Όχι θα μου την χαλάσει... μου την έστειλε στα τάρταρα, έκανε το μυαλό μου φλασ μπακ στη τουαλέτα να κοιτάω το χαρτί με τη μικρή βλεννα (συγνώμη) όπως τότε. Δεν το είχα ξανά σκεφτεί πριν καθόλου, τώρα έπαθα ντεζαβου. Δεν ξανά είχα κάτι εκ τότε να δούμε πως θα πάει.  Σε ευχαριστώ πάρα πολύ που είσαι εδώ!!! Πως είσαι εσύ; ξάπλα; 😅

πρίν από 49 λεπτά , κολοκυθάκι είπε:

Όχι θα μου την χαλάσει... μου την έστειλε στα τάρταρα, έκανε το μυαλό μου φλασ μπακ στη τουαλέτα να κοιτάω το χαρτί με τη μικρή βλεννα (συγνώμη) όπως τότε. Δεν το είχα ξανά σκεφτεί πριν καθόλου, τώρα έπαθα ντεζαβου. Δεν ξανά είχα κάτι εκ τότε να δούμε πως θα πάει.  Σε ευχαριστώ πάρα πολύ που είσαι εδώ!!! Πως είσαι εσύ; ξάπλα; 😅

Προσπαθώ να αντισταθώ στο να βγω από το σπίτι και να δουλέψω 🤭 ή κοιμάμαι ή διαβάζω! Ευτυχώς ζω σε μονοκατοικία και βγαίνω στην αυλή… σαν την τρελή στο ψυχιατρείο με τις πυτζαμες και τις παντόφλες, καντο εικόνα 😂

Δεν έχω συμπτώματα εκτός από τα κλασικά των φαρμάκων δλδ και κοιμάμαι και βλέπω κουλά όνειρα. 😂

Το θέμα εξωμητριο είναι απαγορευμένη ζώνη! Μην αφήνεις το μυαλό σου να πάει εκεί καθόλου, θα σε διαλύσει ψυχολογικά μέχρι να δεις σάκο εντός μήτρας! 

• Χαχα 1

πρίν από 3 λεπτά , dimi.tra είπε:

Προσπαθώ να αντισταθώ στο να βγω από το σπίτι και να δουλέψω 🤭 ή κοιμάμαι ή διαβάζω! Ευτυχώς ζω σε μονοκατοικία και βγαίνω στην αυλή… σαν την τρελή στο ψυχιατρείο με τις πυτζαμες και τις παντόφλες, καντο εικόνα 😂

Δεν έχω συμπτώματα εκτός από τα κλασικά των φαρμάκων δλδ και κοιμάμαι και βλέπω κουλά όνειρα. 😂

Το θέμα εξωμητριο είναι απαγορευμένη ζώνη! Μην αφήνεις το μυαλό σου να πάει εκεί καθόλου, θα σε διαλύσει ψυχολογικά μέχρι να δεις σάκο εντός μήτρας! 

Ποιο εξωμήτριο; το ξέχασα με την εικόνα που με έβαλες να κάνω 🤣🤣. Εγώ πάλι είμαι σαν τη γριά πιτζαμες πουλόβερ και μαλλινη ζακετα μακρυά. Κρυώνω πολύ😶🌫️. Όχι μην βγεις ακόμα προαυλισου καμία μερα ακόμα και μετά. 🤭 

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

πρίν από 28 λεπτά , κολοκυθάκι είπε:

Ποιο εξωμήτριο; το ξέχασα με την εικόνα που με έβαλες να κάνω 🤣🤣. Εγώ πάλι είμαι σαν τη γριά πιτζαμες πουλόβερ και μαλλινη ζακετα μακρυά. Κρυώνω πολύ😶🌫️. Όχι μην βγεις ακόμα προαυλισου καμία μερα ακόμα και μετά. 🤭 

Μου είπε από Σάββατο καμία βόλτα για περπάτημα στο 30-40λεπτο και από τρίτη δουλειά! Του λέω το αφεντικό τρελάθηκε, θα το κλείσουμε το μαγαζί; Απλά θέλει να είμαι ήρεμη και να μην κουράζομαι. Κοντεύω να γίνω ψυχοπαθείς στους 4 τοίχους 😂

Τουλάχιστον κρατάω την θετική μου διάθεση και γελάω! Προς το παρόν δεν αφήνω κάτι να μου χαλάσει την διάθεση ❤️

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , dimi.tra είπε:

Μου είπε από Σάββατο καμία βόλτα για περπάτημα στο 30-40λεπτο και από τρίτη δουλειά! Του λέω το αφεντικό τρελάθηκε, θα το κλείσουμε το μαγαζί; Απλά θέλει να είμαι ήρεμη και να μην κουράζομαι. Κοντεύω να γίνω ψυχοπαθείς στους 4 τοίχους 😂

Τουλάχιστον κρατάω την θετική μου διάθεση και γελάω! Προς το παρόν δεν αφήνω κάτι να μου χαλάσει την διάθεση ❤️

Αχαχαχαχα και εμένα έτσι μ είπε,  7 με 10 μέρες προσοχή μέχρι να δέσει που λένε.. και ξέρεις τι άλλο μου είπε; στις 22 του μήνα χοριακη 🤪🤪. Έτσι να συνεχίσεις με διάθεση στο φουλ σαν τη τρελή του χωριού, ξέρεις εσύ 🤣

πρίν από 5 λεπτά , κολοκυθάκι είπε:

Αχαχαχαχα και εμένα έτσι μ είπε,  7 με 10 μέρες προσοχή μέχρι να δέσει που λένε.. και ξέρεις τι άλλο μου είπε; στις 22 του μήνα χοριακη 🤪🤪. Έτσι να συνεχίσεις με διάθεση στο φουλ σαν τη τρελή του χωριού, ξέρεις εσύ 🤣

Γιατί τόσο αργά; Έμβρυα 3 ημερών έβαλες, όχι βλαστοκύστες; 

πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γιατί τόσο αργά; Έμβρυα 3 ημερών έβαλες, όχι βλαστοκύστες; 

Βλαστοκύστες έβαλα. Όταν τον ρώτησα γιατί τόσο αργά μου είπε ε που να βρεις να στην κάνουν μέσα στο πασχα; του λέω να κάνω κανένα τεστ έστω πιο νωρίς; όχι μ λέει δεν υπάρχει λογος, θα έρθεις εδώ στις 22 και θα κάνεις τη χοριακη σου. Καλά λέω 🫡

πρίν από 27 λεπτά , κολοκυθάκι είπε:

Βλαστοκύστες έβαλα. Όταν τον ρώτησα γιατί τόσο αργά μου είπε ε που να βρεις να στην κάνουν μέσα στο πασχα; του λέω να κάνω κανένα τεστ έστω πιο νωρίς; όχι μ λέει δεν υπάρχει λογος, θα έρθεις εδώ στις 22 και θα κάνεις τη χοριακη σου. Καλά λέω 🫡

Δεν θα άντεχα με τίποτα! Ευτυχώς η κλινική μου είναι ανοιχτή για τέτοια. Καλό κουράγιο! 💐 

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , dimi.tra είπε:

Δεν θα άντεχα με τίποτα! Ευτυχώς η κλινική μου είναι ανοιχτή για τέτοια. Καλό κουράγιο! 💐 

Ούτε εγώ αντέχω αλλά έχω και τον άντρα μου που δεν θέλει τεστ. Πέρασε άσχημα κι αυτός δεν τον αδικώ.. ευχαριστώ πολύ, επίσης!! 🥰

• Λουλούδια 1

1 ώρα πρίν, κολοκυθάκι είπε:

Τώρα σοβαρά έτσι σου είπε? Εειδη έχω περάσει αυτή την αναμονή 3 φορες και ξέρω πόσο επώδυνη είναι ψυχολογικά και σωματικά με όλα αυτά τα φάρμακα, ειλικρινά αν ήμουν στη θέση σου θα τον διαολοεστελνα το γιατρό σου, άκου δεν υπάρχει λόγος. Δλδ αντί να κάνεις χοριακη στις 9μερες που πέφτει Μ. Πέμπτη αν κατάλαβα καλά, το θεωρεί φυσιολογικό να φας άλλες 5 μέρες μες το άγχος ενώ μπορεί να είσαι έγκυος και να χαρεις το Πάσχα. Μέχρι και Μ Σάββατο ανοικτά είναι τα διαγνωστικά και η χοριακη βγαίνει την ίδια μέρα. Αααχ, συγχυστηκα πάλι. Καλή επιτυχία σου εύχομαι κορίτσι μου, βγάλε όλες τις άσχημες σκέψεις από το μυαλό σου για εξωμητριο κλπ και κάνε τη χοριακη σου στην ώρα της να ηρεμήσεις, και να μη στη γράψει το πολύ 15ευρω κοστίζει να την κάνεις μόνη σου.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , Nels είπε:

Τώρα σοβαρά έτσι σου είπε? Εειδη έχω περάσει αυτή την αναμονή 3 φορες και ξέρω πόσο επώδυνη είναι ψυχολογικά και σωματικά με όλα αυτά τα φάρμακα, ειλικρινά αν ήμουν στη θέση σου θα τον διαολοεστελνα το γιατρό σου, άκου δεν υπάρχει λόγος. Δλδ αντί να κάνεις χοριακη στις 9μερες που πέφτει Μ. Πέμπτη αν κατάλαβα καλά, το θεωρεί φυσιολογικό να φας άλλες 5 μέρες μες το άγχος ενώ μπορεί να είσαι έγκυος και να χαρεις το Πάσχα. Μέχρι και Μ Σάββατο ανοικτά είναι τα διαγνωστικά και η χοριακη βγαίνει την ίδια μέρα. Αααχ, συγχυστηκα πάλι. Καλή επιτυχία σου εύχομαι κορίτσι μου, βγάλε όλες τις άσχημες σκέψεις από το μυαλό σου για εξωμητριο κλπ και κάνε τη χοριακη σου στην ώρα της να ηρεμήσεις, και να μη στη γράψει το πολύ 15ευρω κοστίζει να την κάνεις μόνη σου.

Ναι ναι έτσι μου είπε όπως σας τα λέω, και κουνουσε και το κεφαλάκι του , σε φάση δεν βαριέσαι μωρέ καντην μετά το Πάσχα.. μόνο προγεστερόνη παίρνω είναι η αλήθεια αλλά και πάλι αυτό που λες ,γιατί να μας τρώει η αγωνία και αρνητική να είναι θα φάω τα αρνιά μου, θα πιω τις μπύρες μου και θα κάνω τα τσιγάρα μου στο χωριό μου να πνίξω τον πόνο μου έστω αυτές τις μέρες... Είναι και ο άντρας μου αρνητικός τωρα μετά απ αυτά που είπε ο γιατρός, ίσως θέλει να περάσουμε καλά το Πάσχα τι να πω.. θα κάνω αυτά τα τεστ με τη ζαχαρη ή το αλάτι στο σπίτι 🤣🤣🤣🤣 κλαίω 

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...