Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

9 ώρες πρίν, Apez22 είπε:

Καλησπέρα, τα πράγματα για μένα μάλλον δεν είναι καλά!!! Χθες το απόγευμα εμφάνισα αίμα αρκετό στο σκούπισμα 2-3 φορές που πήγα να σκουπιστώ. Μετά σταμάτησε με συμβούλεψε ο γιατρός να κάνω μια ένεση prolutex και να σταματήσω το Σαλοσπίρ. Από εκείνη την στιγμή βγάζω μαύρα κομμάτια συνέχεια έχω κάποιους πόνους ανεκτούς βέβαια. Έκανα χοριακη και από 750 μέσα σε δύο μέρες πήγε 1800 δεν ξέρω τι να υποθέσω φοβάμαι για εξωμήτριο..θα μάθουμε αύριο που έχω υπέρηχο..

Καλημέρα κορίτσι μου πως είσαι; Ενημέρωσε μας αν θέλεις τι σου είπε ο γιατρός σου. Δεν είναι τόσο δραματική η αύξηση της χοριακης σου να πεις κάτι δεν πάει καλά! Το αίμα είναι αρκετά συχνό στο πρώτο τρίμηνο, ειδικά σε τεχνητούς κύκλους ετ. Μην πάει ο νους σου στο εξωμητριο αμέσως, εκτός αν είχες κι άλλο στο παρελθόν που οκ εκεί το καταλαβαίνω, είναι τραυματική εμπειρία. Ο πόνος πάντως του εξωμήτριου δεν είναι ανεκτός, αν ξεκινήσει η ρήξη είναι αφόρητος. Εύχομαι να έχεις ευχάριστα νέα 🙏

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 24 λεπτά , Apez22 είπε:

Κορίτσια καλημέρα!! Μόλις γύρισα από τον γιατρό. Είδαμε το μικρό μας φασολάκι, ευτυχώς είναι όλα καλά, λογικά απέβαλα το ένα🙏 Ανυπομονούμε τώρα να ακούσουμε καρδούλα 

Μπράβο κορίτσι μου πολύ όμορφα νέα !!! Με το καλό να ακούσετε και καρδούλα 🥰 τώρα ηρέμησε και απόλαυσε το !!! 

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Apez22 είπε:

Κορίτσια καλημέρα!! Μόλις γύρισα από τον γιατρό. Είδαμε το μικρό μας φασολάκι, ευτυχώς είναι όλα καλά, λογικά απέβαλα το ένα🙏 Ανυπομονούμε τώρα να ακούσουμε καρδούλα 

Υπέροχα νέα!!! Να πάνε όλα καλά από δω και πέρα και να κρατήσεις στην αγκαλιά σου το φασολάκι σου ❤️ μπράβο κορίτσι μου!

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...