Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , Lila86 είπε:

Κι εμένα η λογική μου αυτό λέει! Να φας ότι έτρωγες σε μια καθημερινή σου δηλαδή! Σε 3 εβδομάδες θα πάω μάλλον για καμπύλη θα δω τι θα μου πει και εμένα ο ενδοκρινολόγος αλλά ας σου εξηγήσουν τουλάχιστον γιατί να κάνεις συγκεκριμένη διατροφή να ξέρεις γιατί για να το λένε θα υπάρχει λόγος!!!

Οι υδατάνθρακες αυξάνουν το ζάχαρο και θέλουν να δουν αν έχει ο οργανισμός σου αντίσταση και πόσο ... εγώ τρελό το θεωρώ αν πλακώσω εγώ στα μακαρόνια λογικό είναι ότι θα τ ανεβάσω πόσο αντίσταση να έχει ο οργανισμός, το ζάχαρο μου κυμαίνεται 80 με 90 οι μετρήσεις μ εκεί είναι, απλά μ είπαν επειδή η μαμά μου έχει ζάχαρο να κάνω και αυτό για καλό και για κακό, εγώ θα φάω κανονικά και ότι θέλει ας δείξει,ουφφφφφ ....

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

πρίν από 5 λεπτά , Blu24 είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου καλούς διπλασιασμούς 🙏🏼🙏🏼 εσύ τ βλαστοκύστες είχες βάλει ;; Θυμάσαι βαθμολογία ;;;

Ευχαριστώ πολυυυυ!!

ναι ήταν 5 ημερών βαθμολογίας 4ΑΑ

• Λουλούδια 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, Ανδρινα είπε:

Κορίτσια μου σας γράφω για να σας πω τα νέα μου,...256 η χοριακη κ νοιωθω πολύ χαρούμενη ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω αλλά τώρα έχω άλλο άγχος αν θα συνεχίσουν τα πράγματα να είναι!!! Άντε κορίτσια να έχουμε κ άλλες θετικές χοριακες!!!!!

πρίν από 57 λεπτά , Apez22 είπε:

Μόλις πήρα και εγώ τα αποτελέσματα.. 

235, είμαι πολυυυ χαρούμενη εύχομαι να εξελιχθεί σε όλες μας υπέροχα!!

Μπράβο βρε κορίτσια πολλά πολλά συγχαρητήρια!!! Να έχετε καλούς διπλασιασμούς και να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος 🙏🙏🙏 μας δίνετε τόση χαρά κ ελπίδα όσες ακόμα προσπαθούμε! ❤️

@Μπουρμπουλάκι καλά αποτελέσματα κορίτσι μου 🤞🤞🤞 περιμένουμε τα νέα σου ❤️

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Ανδρινα είπε:

Κορίτσια μου σας γράφω για να σας πω τα νέα μου,...256 η χοριακη κ νοιωθω πολύ χαρούμενη ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω αλλά τώρα έχω άλλο άγχος αν θα συνεχίσουν τα πράγματα να είναι!!! Άντε κορίτσια να έχουμε κ άλλες θετικές χοριακες!!!!!

Συγχαρητήρια κορίτσια μου!! Μπράβο σας!! Τέλεια τα νέα!! 🩷🩷🩷 Όσο πάνε και να διπλασιάζονται!! @Ανδρινα @Apez22

Η δική μου δεν ήταν τόσο καλή. Πήγε 62.94, από 49.81. μου είπε η μαία να επαναλάβω τη Δευτέρα.

• Ευχή 1

πρίν από 24 λεπτά , Μπουρμπουλάκι είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσια μου!! Μπράβο σας!! Τέλεια τα νέα!! 🩷🩷🩷 Όσο πάνε και να διπλασιάζονται!! @Ανδρινα @Apez22

Η δική μου δεν ήταν τόσο καλή. Πήγε 62.94, από 49.81. μου είπε η μαία να επαναλάβω τη Δευτέρα.

Στο ίδιο εργαστήριο την επανέλαβες; Η αλήθεια είναι πως έπρεπε να είναι τουλάχιστον 85, είναι λίγο μικρή η αύξηση. Υπομονή να δεις πως θα πάει και την Δευτέρα 🤞🙏

• Μου αρέσει 1

πρίν από 26 λεπτά , dimi.tra είπε:

Στο ίδιο εργαστήριο την επανέλαβες; Η αλήθεια είναι πως έπρεπε να είναι τουλάχιστον 85, είναι λίγο μικρή η αύξηση. Υπομονή να δεις πως θα πάει και την Δευτέρα 🤞🙏

Ναι, στο ίδιο. Θα δούμε τη Δευτέρα

Διαφημίσεις

πρίν από 18 λεπτά , Μπουρμπουλάκι είπε:

Ναι, στο ίδιο. Θα δούμε τη Δευτέρα

Σου εύχομαι μια ανατροπή την Δευτέρα 🤞να σου πω ότι δεν το έχω δει κι αυτό, το έχω δει. Είναι σπάνιο; Είναι ναι! Απλα πάντα ελπίζουμε σε ένα μικρό θαυματακι 🙏 και είπαμε είναι θετικό το ότι ήταν η χοριακη θετική, σημαίνει πως έγινε εμφύτευση 🤞

• Ευχή 1

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...