Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , little miracle είπε:

θεωρειται αρνητικη η οτι κατι πηγε να γινει και δεν προχωρησε; κουραγιο… ειναι μεγαλη η ηττα το ξερουμε ολες. εχεις αλλα εμβρυα η πας ξανα για διεγερση;

Δεν έχω ιδέα, δεν έχω μιλήσει ακόμα με γιατρό. Έχω άλλα 2 πάλι τριών ημερών.. 

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

πρίν από 24 λεπτά , Blu24 είπε:

Καλή επιτυχία κορίτσια 🙏🏼 και εμένα η τρίτη ετ μου είναι αλλά δεν έχω τρελές προσδοκία καθώς οι βλαστοκύστες μας είναι 3BC και 2BC…δεν έχω καθόλου αγωνία να σας πω την αλήθεια για το αποτελεσμα..είμαι στεναχωρημένη και δεν πρέπει το ξέρω αλλά έτσι νιωθω δυστυχώς …

Μέσα σε πόσο διάστημα τις έκανες τις 3 ; Μετά από μια αρνητική χοριακη μπορείς να ξανά προσπαθήσεις τον επόμενο μήνα ;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, Ανδρινα είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα!!! Πώς είστε;;;να σας πω λίγο τα δικά μου...Σήμερα 6η μέρα από βλαστοκυστες 5ης μέρας έκανα τεστ στο σπίτι πριν λίγο κ βγήκε αχνό θετικό!!! Λέτε να είναι απ' τα φάρμακα;; Μόνο προγεστερόνη παίρνω και αντιπικτηκα!! Πείτε μουυυυ;;;;

Καλησπέραααα αγάπη!! Είμαστε ακριβώς τα ίδια, ίδιες ημέρες όλα. Έκανα και εγώ τεστ το πρωί 3 όχι 1 αλλά στα δύο ήταν πάρα πολύ αχνό σε σημείο που νομίζω ότι το φαντάζομαι και το ένα που ήταν ψηφιακό έδειξε αρνητικό.. δεν ξέρω έχω στεναχωρηθεί. Αν θες βάλε φωτό να δω πως ήταν εσένα, πως φαινόταν να συγκρίνω κατάλαβες… Εύχομαι να δεις ένα θετικό τεστ!!💕

πρίν από 26 λεπτά , Ελπίδα88 είπε:

Μέσα σε πόσο διάστημα τις έκανες τις 3 ; Μετά από μια αρνητική χοριακη μπορείς να ξανά προσπαθήσεις τον επόμενο μήνα ;

Και στις δύο προηγούμενες είχα μείνει έγκυος αλλά παλινδρόμησαν και θέλει 3κυκλους για να ξανά προσπαθήσεις ενώ αν έχεις αρνητική χοριακη και στον επόμενο μπορείς !!!!

1 hour ago, Manant8490 είπε:

Γειά σας ομορφιές!!! Χάθηκα λίγο αυτές τις ημέρες λόγω κάποιων γεγονότων , όλα καλά όμως τώρα και ενεργή στο forum.

Πω πω πω πω αυτό το άγχος της αναμονής δεν παλεύεται. Όσες φορές και να το περάσω,  πάντα το ίδιο 🤣Του τρελού!!! Όσες ξέρουν,  ξέρουν!🤣🤣 Σήμερα 8η ημέρα μετά την 3η ετ. Συμπτώματα καθόλου. Σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού, αύριο είναι να κάνω επίσημα την χοριακή. Βέβαια....επειδή έχουν ξεκινήσει περίεργα όνειρα από το άγχος,  δεν άντεξα, πήγα σήμερα πρωί πρωί να την κάνω και μου λέει η γλυκύτατη δεσποινίς πως το αποτέλεσμα θα το έχω στις 8 το βράδυ..Βρε..με ρωτάς αν αντέχω μέχρι τότε????😂😂Αν το ήξερα πως θα περιμένω τόσο, θα την έκανα κατευθείαν αύριο. Εννοείται πως διακωμωδώ την κατάσταση μου και πως το εργαστήριο κάνει πολύ  σωστά την δουλειά του!! Εν τέλει πήγα μετά και πήρα και  τεστ από το φαρμακείο, το έκανα αμέσως και βγήκε θετικό!! Άσχετα με το αποτέλεσμα το βραδινό,  θα πάω και  αύριο να την ξανακάνω για να την στείλω και στον γιατρό.

Καλή δύναμη κορίτσια μου!!!!💪💪💪💪 Καλή επιτυχία να έχουμε όλες 🤞🤞🤞🤞

Καλή επιτυχία να έχεις κορίτσι μου!!! Με όσο το δυνατόν λιγότερο άγχος αναμονής!! Εμείς βάλαμε 2 κατεψυγμένες βλαστοκυστες 4ΑΒ και 3ΒC.

Εσύ??

Όταν ήμουν έγκυος τα τρελά όνειρα ήταν το κάτι άλλο 😂 μιλάμε για σκέτη ΠΑΡΑΝΟΙΑ! Κορίτσι μου μακάρι μακάρι μακάρι να έχεις και μια τεράστια χοριακή και αυτή τη φορά να πάνε όλα τέλεια! 🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞 🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞 🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞 🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞 🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Apez22 είπε:

Καλησπέραααα αγάπη!! Είμαστε ακριβώς τα ίδια, ίδιες ημέρες όλα. Έκανα και εγώ τεστ το πρωί 3 όχι 1 αλλά στα δύο ήταν πάρα πολύ αχνό σε σημείο που νομίζω ότι το φαντάζομαι και το ένα που ήταν ψηφιακό έδειξε αρνητικό.. δεν ξέρω έχω στεναχωρηθεί. Αν θες βάλε φωτό να δω πως ήταν εσένα, πως φαινόταν να συγκρίνω κατάλαβες… Εύχομαι να δεις ένα θετικό τεστ!!💕

Κορίτσι μου μπράβο...αν το είδες έτσι θα είναι δεν είμαστε τρελές να βλέπουμε γραμμές εκεί που δεν υπάρχουν!!! Εγώ το πέταξα...αλλά αύριο θα κάνω κ άλλο!!!❤️

πρίν από 29 λεπτά , Ελπίδα88 είπε:

Εμένα κορίτσια είναι αρνητική.  Θα το θρηνήσω λίγο και πάω δυνατά μετά 

Κορίτσι σε ποια μέρα είσαι;;; Μην βιάζεσαι κάθε γυναίκα είναι διαφορετική κ η χοριακη ανεβαίνει διαφορετικά!!!!❤️❤️

7 ώρες πρίν, Flora1989 είπε:

Και εγώ αύριο έχω την χοριακη. Η αλήθεια είναι ότι από το άγχος με έπιασε το έντερο και είχε πρηστεί η κοιλιά και είχα πονάκια τα οποία νόμιζα ότι ήταν από την εμβρυομεταφορά. Στην πραγματικότητα δεν έχω κανένα σύμπτωμα ή διαφορετικό. Λίγο ζαλάδα και υπνηλία μετά την προγεστερόνη και λίγο πόνους περιόδους αμέσως μετά την εμβρυομεταφορά. Δεν ξέρω, η αλήθεια είναι ότι για την κάθε κοπέλα είναι διαφορετική εμπειρία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το άγχος είναι τρελό! Εγώ σίγουρα δεν τα κάνω καλά με τόσο άγχος και αυτές οι 10 μέρες ήταν το κάτι άλλο! Από την τέταρτη μέρα της εμβρυομεταφοράς νομίζω ότι έχασα τον εαυτό μου! Αύριο θα ξερουμε

Καλή επιτυχία κορίτσι μου!!!! Θα περιμένουμε να μας πει τα ευχάριστα!!!!

πρίν από 5 λεπτά , Ανδρινα είπε:

Κορίτσι μου μπράβο...αν το είδες έτσι θα είναι δεν είμαστε τρελές να βλέπουμε γραμμές εκεί που δεν υπάρχουν!!! Εγώ το πέταξα...αλλά αύριο θα κάνω κ άλλο!!!❤️

Κορίτσι σε ποια μέρα είσαι;;; Μην βιάζεσαι κάθε γυναίκα είναι διαφορετική κ η χοριακη ανεβαίνει διαφορετικά!!!!❤️❤️

Όχι είμαι στη 10η μέρα και είναι κάτω από 1 . 

πρίν από 5 λεπτά , Ανδρινα είπε:

Και εγώ αύριο πρωί πρωί θα κάνω!!! Το θέλω τόσο πολύ δεν ξέρω πως θα αντιδράσω αν δω αρνητικό…😩

πρίν από 1 λεπτό , Apez22 είπε:

Και εγώ αύριο πρωί πρωί θα κάνω!!! Το θέλω τόσο πολύ δεν ξέρω πως θα αντιδράσω αν δω αρνητικό…😩

Κ εγώ το κάνω αυτό το σενάριο για να μην μου έρθει κάνα εγκεφαλικό...σκέφτομαι όλα τα πιθανά σενάρια!!!

πρίν από 3 λεπτά , Ελπίδα88 είπε:

Όχι είμαι στη 10η μέρα και είναι κάτω από 1 . 

Μην απογοητεύεσαι κοπέλα μου!!! Έχε πίστη!! Ξέρω ότι θα βαρέθηκες να ακούς παρηγορητικά λόγια αλλά πιστεύω ότι θα γίνει σίγουρα σε όλες τις κοπέλες που το θέλουν!!!💗💗

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...