Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλησπέρα σας. Μετά από πολύ καιρό μπήκα ξανά στη σελίδα. Έχω ήδη ένα παιδάκι με φυσιολογική σύλληψη, μετά 3 παλινδρομες κ μια αποτυχημένη εξωσωματική. Έχω αλλάξει πολλούς γυναικολόγους οι 2 τελευταίοι μου είπαν για δωρεά. Βέβαια υπήρχαν κ κάποιοι που στα 44 μου λένε πάμε φυσιολογικα μπορείς...είναι κρίμα να εκμεταλλεύονται τον πόνο μιας γυναίκας κ την δίψα να γίνει μανούλα...

Έχω κ εγώ γνωστές που μένουν έγκυος φυσιολογικά κ πολύ εύκολα!!! Φυσικά κ είναι εξωσωματική αλλά δ το λένε... 

Θέλω να ρωτήσω γνώμη για τον Κούρτη ...

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

πρίν από 39 λεπτά , Flora1989 είπε:

Και εγώ αύριο έχω την χοριακη. Η αλήθεια είναι ότι από το άγχος με έπιασε το έντερο και είχε πρηστεί η κοιλιά και είχα πονάκια τα οποία νόμιζα ότι ήταν από την εμβρυομεταφορά. Στην πραγματικότητα δεν έχω κανένα σύμπτωμα ή διαφορετικό. Λίγο ζαλάδα και υπνηλία μετά την προγεστερόνη και λίγο πόνους περιόδους αμέσως μετά την εμβρυομεταφορά. Δεν ξέρω, η αλήθεια είναι ότι για την κάθε κοπέλα είναι διαφορετική εμπειρία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το άγχος είναι τρελό! Εγώ σίγουρα δεν τα κάνω καλά με τόσο άγχος και αυτές οι 10 μέρες ήταν το κάτι άλλο! Από την τέταρτη μέρα της εμβρυομεταφοράς νομίζω ότι έχασα τον εαυτό μου! Αύριο θα ξερουμε

Αχ το ίδιο έπαθα και εγώ.  Από εχθές το βράδυ με έχει πιάσει το έντερο μου. Εμ κάπου θα χτυπήσει το άγχος δε γίνεται 

πρίν από 16 λεπτά , Ελπίδα88 είπε:

Αχ το ίδιο έπαθα και εγώ.  Από εχθές το βράδυ με έχει πιάσει το έντερο μου. Εμ κάπου θα χτυπήσει το άγχος δε γίνεται 

Εγώ έκανα και τεστ εχθές το μεσημέρι και ήταν αρνητικό οπότε δεν περιμένω πολλά 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 42 λεπτά , Ελπίδα88 είπε:

Μην απογοητεύεσαι! Για να μας λένε οι γιατροί 11η μέρα και χοριακη υπάρχει λόγος. 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Ελπίδα88 είπε:

Έβαλες 3ης ή 5ης ημέρας? Δεν θυμάμαι αν το έχεις αναφέρει κάπου. Το λέω γιατί αν είναι 3ων ημερών, ίσως θέλει περισσότερο χρόνο για να φανεί στα ούρα.

πρίν από 29 λεπτά , Μπουρμπουλάκι είπε:

Έβαλες 3ης ή 5ης ημέρας? Δεν θυμάμαι αν το έχεις αναφέρει κάπου. Το λέω γιατί αν είναι 3ων ημερών, ίσως θέλει περισσότερο χρόνο για να φανεί στα ούρα.

5 ημερών 🥺 τώρα ότι εγινε, εγινε.. Έχω από εχθές το επεξεργάζομαι και προσπαθώ. Αρκετά δύσκολο, δεν ξέρω πως αντέχουν τα κορίτσια που προσπαθούν χρόνια.  

Κορίτσια μου καλησπέρα!!! Πώς είστε;;;να σας πω λίγο τα δικά μου...Σήμερα 6η μέρα από βλαστοκυστες 5ης μέρας έκανα τεστ στο σπίτι πριν λίγο κ βγήκε αχνό θετικό!!! Λέτε να είναι απ' τα φάρμακα;; Μόνο προγεστερόνη παίρνω και αντιπικτηκα!! Πείτε μουυυυ;;;;

• Μου αρέσει 3
  • Καλή τύχη! 1

Διαφημίσεις

πρίν από 31 λεπτά , Ελπίδα88 είπε:

5 ημερών 🥺 τώρα ότι εγινε, εγινε.. Έχω από εχθές το επεξεργάζομαι και προσπαθώ. Αρκετά δύσκολο, δεν ξέρω πως αντέχουν τα κορίτσια που προσπαθούν χρόνια.  

Είναι πολύ δύσκολο αυτό που περνάμε, όμως δεν πρέπει να χάνουμε την ελπίδα μας. Αν δεν γίνει τώρα, θα γίνει μια επόμενη φορά! Όπως και να 'χει, θα γίνει, αρκεί να βρίσκουμε τη δύναμη να στεκόμαστε ξανά στα πόδια μας. Όλα θα πάνε καλά στο τέλος, κορίτσι μου,  αυτό να σκέφτεσαι. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. 💐

πρίν από 12 λεπτά , Ανδρινα είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα!!! Πώς είστε;;;να σας πω λίγο τα δικά μου...Σήμερα 6η μέρα από βλαστοκυστες 5ης μέρας έκανα τεστ στο σπίτι πριν λίγο κ βγήκε αχνό θετικό!!! Λέτε να είναι απ' τα φάρμακα;; Μόνο προγεστερόνη παίρνω και αντιπικτηκα!! Πείτε μουυυυ;;;;

Έχω ακούσει ότι η ovitr...le μόνο ίσως θα μπορούσε να επηρεάσει το αποτέλεσμα ενός τεστ, όχι τα υπόλοιπα φάρμακα. Μακάρι! Στέλνω θετικά vibes!! ♥️🤞 πότε σου είπαν για χοριακή είπαμε?

• Ευχή 1

πρίν από 6 λεπτά , Μπουρμπουλάκι είπε:

Είναι πολύ δύσκολο αυτό που περνάμε, όμως δεν πρέπει να χάνουμε την ελπίδα μας. Αν δεν γίνει τώρα, θα γίνει μια επόμενη φορά! Όπως και να 'χει, θα γίνει, αρκεί να βρίσκουμε τη δύναμη να στεκόμαστε ξανά στα πόδια μας. Όλα θα πάνε καλά στο τέλος, κορίτσι μου,  αυτό να σκέφτεσαι. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. 💐

Έχω ακούσει ότι η ovitr...le μόνο ίσως θα μπορούσε να επηρεάσει το αποτέλεσμα ενός τεστ, όχι τα υπόλοιπα φάρμακα. Μακάρι! Στέλνω θετικά vibes!! ♥️🤞 πότε σου είπαν για χοριακή είπαμε?

Με την ovitrlle την έχω πατήσει όταν είχα κάνει σπερματεχυνση!! Στις 14 την παρασκευή!! Κ επίσης την μεταφορά την κάναμε στον επόμενο κύκλο της οωληψιας!!!

• Μου αρέσει 1

Just now, Ανδρινα είπε:

Με την ovitrlle την έχω πατήσει όταν είχα κάνει σπερματεχυνση!! Στις 14 την παρασκευή!! Κ επίσης την μεταφορά την κάναμε στον επόμενο κύκλο της οωληψιας!!!

Ακριβώς τα ίδια με εμένα! Όχι στον αμέσως επόμενο κύκλο, αλλά μετά από κάποιους μήνες, να ηρεμήσει λίγο το σώμα μου. Λίγη υπομονή ακόμα να δούμε και τα νούμερα μας, όμως το πρώτο δείγμα ενισχύει την αισιοδοξία!! 🤞💐

πρίν από 5 λεπτά , Μπουρμπουλάκι είπε:

Ακριβώς τα ίδια με εμένα! Όχι στον αμέσως επόμενο κύκλο, αλλά μετά από κάποιους μήνες, να ηρεμήσει λίγο το σώμα μου. Λίγη υπομονή ακόμα να δούμε και τα νούμερα μας, όμως το πρώτο δείγμα ενισχύει την αισιοδοξία!! 🤞💐

Κ εσύ την παρασκευή έχεις χοριακη?? Σου εύχομαι τα καλύτερα!!! Εσύ πως κρατιέσαι κ δεν κάνεις τεστ;;;

πρίν από 26 λεπτά , Ανδρινα είπε:

Κ εσύ την παρασκευή έχεις χοριακη?? Σου εύχομαι τα καλύτερα!!! Εσύ πως κρατιέσαι κ δεν κάνεις τεστ;;;

Ναι, Παρασκευή κι εγώ! Στα πρόθυρα είμαι 😂😂 θέλω να φάω τα πάντα απ'την αγωνία μου! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...