Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Ναι ισχύει, παίζουν πολλά και το μυαλό τρελαίνεται.. Σε ευχαριστώ που παρέθεσες τη δική σου εμπειρία. Εγώ είχα το απλό της … blue. Έχω διαβάσει και σε ξένα φόρουμ τρελλα σκηνικά με τα τεστ για αυτό επιμένουν όλοι να μην τα κάνουμε και να περιμένουμε μόνο τη χοριακή. Αύριο λοιπόν θα λυθεί το μυστήριο.. ❤️

κ γω το λεω γιατι πραγματικα δεν ηταν οτι πηρα μια χοριακη 50μοναδες ξερω γω. ηταν πολυ μεγαλη. δηλαδη πραγματικα δεν αιτιολογειται να μην δειξει ενα τεστ. και να ηταν και παλια η ληγμενα, να πω παει στο καλο. αλλα τα ειχα παρει εκεινη τη μερα. κι αντιστοιχα βεβαια μου χει τυχει να δω θετικο τεστ στην 7η μερα και 9η να εχω χοριακη 150. δηλαδη να την εχει ανιχνευσει γυρω στο 70. γι αυτο σου λεω μονο η χοριακη ειναι η απαντηση. υπομονη σημερα κι αυριο πηγαινε πρωι πρωι κ παρακαλεσε να σε ενημερωσουν οσο πιο συντομα. μην μενεις σε αναμμενα καρβουνα. ειναι ανυποφορη η αναμονη το ξερουμε ολες.

• Μου αρέσει 1

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

πρίν από 41 λεπτά , xristinakarr είπε:

Καλησπέρα Ελπίδα και σε όλες σας κορίτσια, ήρθα κι εγώ στην παρέα σας, δεν είμαι καινούρια στο φόρουμ, σας παρακολουθώ καιρό, παλαιότερα έγραφα πιο πολύ.. Έκανα κι εγώ εμβρυομεταφορά με βλαστοκύστες την Τετάρτη και έχω χοριακή στις 17 του μήνα. Είναι η 3η μου εμβρυομεταφορά, οι προηγούμενες ήταν σε άλλο κέντρο με 3ων ημερών έμβρυα. 

Ήθελα να πω ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ μέσα από την καρδιά μου σε όλες, Ελπίδα το όνομά σου είναι υπέροχο, αυτό χρειαζόμαστε, ελπίδα και δύναμη όπως λες! Αν δεν είναι αυτή η φορά η τυχερή μας, θα είναι η επόμενη, δύναμη σε όλες!!! 💞

Καλησπέρα Χριστίνα!! 
έκανα κι εγώ εμβρυομεταφορά την τέταρτη με βλαστοκύστες αλλά εμένα μου είπε ο γιατρός μου χοριακη στις 14 του μήνα. Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά!! Έχεις κάποιο σύμπτωμα κάτι;; Έχω πεθάνει από το άγχος μου…

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 16 λεπτά , Apez22 είπε:

Καλησπέρα Χριστίνα!! 
έκανα κι εγώ εμβρυομεταφορά την τέταρτη με βλαστοκύστες αλλά εμένα μου είπε ο γιατρός μου χοριακη στις 14 του μήνα. Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά!! Έχεις κάποιο σύμπτωμα κάτι;; Έχω πεθάνει από το άγχος μου…

Μηπως ήταν 3ημερων οι βλαστοκυστες σου; Ξέρετε τι μου είπε μια φίλη μου που έμενε έγκυος πολύ εύκολα; Οταν με πήρε τηλ μετά την εμβρύομεταφορα μου γύρισε και μου είπε να μην ψάξω συμπτώματα γιατί καμιά δεν έχει συμπτώματα στις πρώτες δέκα μέρες. Άσε που εμείς έχουν και την προγεστερόνη που παίρνουμε και τα συμπτώματα της μοιάζουν με εγκυμοσύνης. Σου εύχομαι μέσα από την καρδια μου τα καλύτερα !!!

πρίν από 2 λεπτά , Ελπίδα88 είπε:

Μηπως ήταν 3ημερων οι βλαστοκυστες σου; Ξέρετε τι μου είπε μια φίλη μου που έμενε έγκυος πολύ εύκολα; Οταν με πήρε τηλ μετά την εμβρύομεταφορα μου γύρισε και μου είπε να μην ψάξω συμπτώματα γιατί καμιά δεν έχει συμπτώματα στις πρώτες δέκα μέρες. Άσε που εμείς έχουν και την προγεστερόνη που παίρνουμε και τα συμπτώματα της μοιάζουν με εγκυμοσύνης. Σου εύχομαι μέσα από την καρδια μου τα καλύτερα !!!

Ήταν 5 ημερών οι βλαστοκύστες μου. Ναι έχετε δίκαιο με τα φάρμακα δεν βγάζεις άκρη αλλά είμαι τόσο κοντά να κάνω ένα τεστ φοβάμαι το αποτέλεσμα όμως..

πρίν από 6 λεπτά , Ελπίδα88 είπε:

Σε ευχαριστώ παρα πολύ!!! Εύχομαι και εγώ σε σένα και σε όλα τα κορίτσια να δούνε μια θετική χοριακη!!! Εσύ σε τι φάση είσαι τώρα; 

πρίν από 2 λεπτά , Apez22 είπε:

Ήταν 5 ημερών οι βλαστοκύστες μου. Ναι έχετε δίκαιο με τα φάρμακα δεν βγάζεις άκρη αλλά είμαι τόσο κοντά να κάνω ένα τεστ φοβάμαι το αποτέλεσμα όμως..

Οχιιιιιιιιιι κάνε λίγο υπομονή . είναι τόσο νωρίς ακόμα.  Ειναι σχεδόν σίγουρο πως δεν θα σου δείξει κάτι ενώ έκανες εμβρύομεταφορα την Τετάρτη. θα περάσουν οι μέρες θα δεις. Και εγώ έλεγα πως θα περάσουν και να που αύριο έφτασε η μέρα !

πρίν από 6 λεπτά , Apez22 είπε:

Η πρώτη σου είναι ;

πρίν από 2 λεπτά , Ελπίδα88 είπε:

Οχιιιιιιιιιι κάνε λίγο υπομονή . είναι τόσο νωρίς ακόμα.  Ειναι σχεδόν σίγουρο πως δεν θα σου δείξει κάτι ενώ έκανες εμβρύομεταφορα την Τετάρτη. θα περάσουν οι μέρες θα δεις. Και εγώ έλεγα πως θα περάσουν και να που αύριο έφτασε η μέρα !

Η πρώτη σου είναι ;

Πωπω τελειαα θα περιμένω νέα σου εύχομαι να δεις το αποτέλεσμα που θέλουμε όλες!!! 
Ναιι είναι η πρώτη μου είμαι και μικρούλα σχετικά 22 έχω παντρευτεί και μπήκαμε με τον σύζυγό σε αυτή την διαδικασία διότι υπήρχε θέμα στο σπερμα κατά τα άλλα τιποτα γυναικολογικό εγώ, όλα άριστα.

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , Apez22 είπε:

Πωπω τελειαα θα περιμένω νέα σου εύχομαι να δεις το αποτέλεσμα που θέλουμε όλες!!! 
Ναιι είναι η πρώτη μου είμαι και μικρούλα σχετικά 22 έχω παντρευτεί και μπήκαμε με τον σύζυγό σε αυτή την διαδικασία διότι υπήρχε θέμα στο σπερμα κατά τα άλλα τιποτα γυναικολογικό εγώ, όλα άριστα.

Ωχ μωρέ είσαι όντως μικρούλα. Οι βλαστοκυστες σας ήταν καλες; Εσύ σε τέτοια ηλικία μην φοβάσαι τίποτα.  Εγώ είμαι 36. Μπράβο σας όμως που το ψάξατε και βρήκατε το θεμα. Λόγω ηλικίας δηλαδη θα μπορούσατε να αφήσετε τα χρόνια να περνάνε προσπαθώντας. Μπράβο σας !

πρίν από 3 λεπτά , Ελπίδα88 είπε:

Ωχ μωρέ είσαι όντως μικρούλα. Οι βλαστοκυστες σας ήταν καλες; Εσύ σε τέτοια ηλικία μην φοβάσαι τίποτα.  Εγώ είμαι 36. Μπράβο σας όμως που το ψάξατε και βρήκατε το θεμα. Λόγω ηλικίας δηλαδη θα μπορούσατε να αφήσετε τα χρόνια να περνάνε προσπαθώντας. Μπράβο σας !

Ναι ήταν 10 άριστες και βάλαμε τις δύο αλλά δεν νιώθω τίποτα και απογοητεύομαι ούτε αίμα ούτε καφέ εκκρίσεις ελάχιστους μηδαμινούς πόνους στιγμιαίους μόνο. Ευχαριστούμε, ναι προσπαθήσαμε 4 μήνες στοχευμένα και λέω για να μην κάτι δν πάει καλά εφόσον εγώ είμαι μικρή και είναι όλα τέλεια…

πρίν από 4 λεπτά , Apez22 είπε:

Ναι ήταν 10 άριστες και βάλαμε τις δύο αλλά δεν νιώθω τίποτα και απογοητεύομαι ούτε αίμα ούτε καφέ εκκρίσεις ελάχιστους μηδαμινούς πόνους στιγμιαίους μόνο. Ευχαριστούμε, ναι προσπαθήσαμε 4 μήνες στοχευμένα και λέω για να μην κάτι δν πάει καλά εφόσον εγώ είμαι μικρή και είναι όλα τέλεια…

Έλα ψηλά το κεφάλι τότε. Άριστες βλαστοκυστες, 22 χρόνων όλα είναι υπέρ σου.  Μα γιατί να έχεις καφέ εκκρίσεις; Δεν το έχουν όλες. Απόλαυσε την ξεκούραση σου αυτές τις μέρες και όλα θα πάνε καλά. 

πρίν από 4 λεπτά , Ελπίδα88 είπε:

Έλα ψηλά το κεφάλι τότε. Άριστες βλαστοκυστες, 22 χρόνων όλα είναι υπέρ σου.  Μα γιατί να έχεις καφέ εκκρίσεις; Δεν το έχουν όλες. Απόλαυσε την ξεκούραση σου αυτές τις μέρες και όλα θα πάνε καλά. 

Εύχομαι να βγουν τα λόγια σου αληθινά. 
Καλο βράδυ να έχεις και πάλι καλή επιτυχία για αύριο να μας ενημερώσεις💕

1 hour ago, Apez22 είπε:

Θα συμφωνήσω με την @Ελπίδα88, συμπτώματα ΔΕΝ υπαρχουν, παρόλο που ψάχνομαι κι εγώ να βρω κάτι. Απειροελάχιστα πονάκια που είναι της προγεστερόνης. Όλα θα πάνε καλά, όλα είναι με το μερος σας!! 

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ελπίδα, μακάρι να διαβάσουμε ευχάριστα νέα αύριο! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...