Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, anemonii είπε:

@xristinakarr@Lila86@Neverstop ευχαριστώ, κορίτσια! θα περιμένω τότε στωικά, όπως σε κάθε κύκλο, να μου έρθει!! 🙃

Μην ανησυχείς δεν είναι στάνταρ σε πόσες μέρες θα σου έρθει περίοδος. Εμένα στην 1η μου ήρθε μετά από 10 μέρες και στην 2η μετά από 5. Μόνο υπομονή μπορούμε να κάνουμε σε όλη τη διάρκεια από την διέγερση μέχρι το θετικό τεστ και μετά υπομονή μέχρι το τέλος!!! Με τόση υπομονή μας βλέπω στο Θιβέτ να αιωρούμαστε! 🤣

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

1 hour ago, dimi.tra είπε:

Έκανες προεμφυτευτικό σε αυτές που έβαλες τώρα; Δυστυχώς σε ηλικίες άνω των 36 οι χρωμοσωμικες ανωμαλίες είναι συχνές το θετικό είναι πως είναι τυχαίες και επειδή ήταν το προηγούμενο έμβρυο δεν σημαίνει πως είναι και αυτά. Ας ελπίσουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά, το αξίζεις, έχετε ταλαιπωρηθεί κι εσείς αρκετά! 🤞

Ναι μωρέ....και ποιά μας δεν έχει ταλαιπωρηθεί???? Λιγότερο ή περισσότερο,  λίγη σημασία έχει. Την ταλαιπώρια μας την έχουμε όλες. 

Προεμφυτευτικό δεν έχουμε κάνει. Αριθμητικά με τις εμβρυομεταφορές δεν τον δικαιούμαστε αν δεν κάνω λάθος.  Βέβαια λόγω ηλικίας μου (40) μπορεί και να τον δικαιούμαστε. Είναι ένα κομμάτι που ακόμα δεν έχω μελετήσει εκτενώς!!! Μάλλον γιατί κάθε φορά κάνω 2 βλαστοκύστες,  τις μεταφέρω και ξεκινάω από την αρχή μετά.Δεν έχω μαζέψει παραπάνω από δύο.

Αυτά τα τυχαία γεγονότα είναι αρκετά συχνά.Δεν απογοητευομαι καθόλου. Αρκετά συχνό είναι και το γεγονός τελειόμηνης εγκυμοσύνης αμεσως μετά!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, Manant8490 είπε:

Ναι μωρέ....και ποιά μας δεν έχει ταλαιπωρηθεί???? Λιγότερο ή περισσότερο,  λίγη σημασία έχει. Την ταλαιπώρια μας την έχουμε όλες. 

Προεμφυτευτικό δεν έχουμε κάνει. Αριθμητικά με τις εμβρυομεταφορές δεν τον δικαιούμαστε αν δεν κάνω λάθος.  Βέβαια λόγω ηλικίας μου (40) μπορεί και να τον δικαιούμαστε. Είναι ένα κομμάτι που ακόμα δεν έχω μελετήσει εκτενώς!!! Μάλλον γιατί κάθε φορά κάνω 2 βλαστοκύστες,  τις μεταφέρω και ξεκινάω από την αρχή μετά.Δεν έχω μαζέψει παραπάνω από δύο.

Αυτά τα τυχαία γεγονότα είναι αρκετά συχνά.Δεν απογοητευομαι καθόλου. Αρκετά συχνό είναι και το γεγονός τελειόμηνης εγκυμοσύνης αμεσως μετά!!!

Κάθε μία έχει το δικό της σταυρό που κουβαλάει και για κάθε κοπέλα είναι πολύ σημαντικό αυτό που βιώνει. Αυτό δεν μπορούμε να το παραβλέψουμε, δεν είναι σωστό και δίκαιο. Μακάρι να μην ταλαιπωρούνταν καμία γυναίκα και να ερχόταν η εγκυμοσύνη τόσο φυσικά και όμορφα σε όλες. Δεν πειράζει όμως, θα δώσουμε την μάχη μας και ελπίζουμε στην νίκη! 

Νομίζω είστε οριακά σε ηλικία δλδ άνω των 40 υποτίθεται ότι μπορείς να κάνεις προεμφυτευτικό. Ας ελπίσουμε να μην χρειαστεί να μάθεις ποτέ. Το ότι έμεινες έγκυος μία φορά είναι σημαντικό, σημαίνει πως μπορεί να συμβεί και δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα ❤️ με έχει ζαλίσει με αυτό το θέμα ο γιατρός μου γιατί κι εγώ έχω μία εγκυμοσύνη άσχετα από το αποτέλεσμα. Κάθε φορά που μιλάμε για πιθανότητες μου το πετάει για να με εμψυχώσει που είναι μέτριες οι βλαστοκύστες μου. Οπότε θα πάρω την μικρή δόση αισιοδοξίας του (δεν το συνηθίζει) και θα σας την μοιράσω 🤞 Ας είναι λοιπόν η τρίτη και τυχερή σου 🤞🙏 

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...