Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Κάναμε εξειδικευμένες εξετάσεις για το σπερμα και παραπάνω απ ότι είχε πει ο γιατρός και δε φαίνεται να υπάρχει κάποιο θέμα. Ηταν κάποιες τιμές οριακές κ με είχαν προβληματίσει αλλά με είχαν πάρει από το εμβρυολογικό κ είχαν πει πως δεν υπάρχει θέμα με τον κατακερματισμό κ οξειδωτικό στρες που ήταν κάπως περίεργες οι τιμές σύμφωνα με τις τιμές αναφοράς. Αν κάποια κοπέλα γνωρίζει εξειδικευμένο ανδρολόγο που προτείνει, μπορεί να μου στείλει pm.

Γενικά πάντως αν δεν καπνίζει κάνει μια νορμάλ διατροφή Κ περνει βιταμίνες δεν νομίζω ότι το πρόβλημα είναι το σπέρμα όταν όλες οι εξετάσεις είναι καλές . Αν ήταν οριακά τα αποτελέσματα δεν νομίζω πως πρέπει να χάσετε χρόνο προς τα εκεί . 

πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Κάναμε εξειδικευμένες εξετάσεις για το σπερμα και παραπάνω απ ότι είχε πει ο γιατρός και δε φαίνεται να υπάρχει κάποιο θέμα. Ηταν κάποιες τιμές οριακές κ με είχαν προβληματίσει αλλά με είχαν πάρει από το εμβρυολογικό κ είχαν πει πως δεν υπάρχει θέμα με τον κατακερματισμό κ οξειδωτικό στρες που ήταν κάπως περίεργες οι τιμές σύμφωνα με τις τιμές αναφοράς. Αν κάποια κοπέλα γνωρίζει εξειδικευμένο ανδρολόγο που προτείνει, μπορεί να μου στείλει pm.

Ο χρόνος με φοβίζει κυρίως. Αλλ θέματα που να γνωρίζω τουλάχιστον δεν έχω. Είχαμε το μικροβιωμα και πήρα αγωγή. Σκέφτομαι μήπως δε καταφέρω ή δε προλάβω να μαζέψω άλλα ωάρια. Τουλάχιστον ρώτησα και μου είπαν πως μπορώ να κάνω ωοληψια στον επόμενο κύκλο οπότε θα αφήσω αυτόν να περάσει κ θα συνεχίσω. 

Καλά θα κάνεις . Βέβαια θα προλάβεις μην το συζητάς . Γενικά το θέμα χαμηλή αμη απτά 33 δείχνει μια εικόνα ότι το θέμα υγιές έμβρυο θα είναι δύσκολη υπόθεση δείχνει μια δυσκολία .. πρέπει να αυξήσεις τις πιθανότητες με το να μαζέψεις πιο πολλά έμβρυα μην φοβάσε το μόνο πρόβλημα είναι να μην χάσεις το κουράγιο σου όλα τα άλλα μην τα φοβασε 

• Μου αρέσει 1

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

πρίν από 14 λεπτά , Nana10 είπε:

Ακριβώς αυτό εννοούσε ο δικός μου γιατρός για κάποιο λόγο. Και την προηγούμενη φορά τα ίδια ζήτησε. Να κοιμάμαι σε όποια μεριά θέλω και να τρώω στο κρεβάτι. Να σηκώνομαι μόνο για τουαλέτα. Και φυσικά επειδή την άλλη φορά δεν κατάφερα τη τόση ξάπλα αλλά απέτυχε και η προσπάθεια είπα να ρωτήσω και σας. Δεν λέω πως έφτιαξε η κίνηση μου (προφανώς όχι δουλειές και όχι έξω από το σπίτι) αλλά το έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου.  Αντε άλλες 5 μέρες…. Τουλάχιστον από σήμερα (6η μέρα) μπορώ να κάθομαι στη πολυθρόνα 💃💃

Καλη επιτυχία και σε σένα κορίτσι μου!!! 
Δεν είναι θέμα διευκρίνισης δυστυχώς.. οι οδηγίες του ήταν ξεκάθαρες (2η φορά σε αυτόν). Ήθελα να δω τι λένε και σε εσάς. Δεν ξέρω γιατί ο δικός μου είναι τόσο αυστηρός. Τέλος πάντων… ας μας πάνε όλα καλά και χαλάλι όλα… 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Είναι όντως αυστηρός ο δικός σου κορίτσι μου...αλλά αν με ρωτάς σημασία εχει να κάνεις αυτό που σε κάνει να νοιώθεις ασφαλής.. σίγουρα δεν έκανες κάτι κακό την πρώτη φορά επειδή σηκώθηκες...αλλά όπως το ειπες..χαλάλι τους και να κάτσεις μια βδομάδα ακόμα...να πάνε όλα καλά σου εύχομαι και να έχεις μια μεγάλη μεγάλη χοριακή!!

• Ευχή 1

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

On 4/10/2024 at 10:41 ΠΜ, linaa είπε:

Όταν λένε ξάπλα Κ πολυθρόνα δεν εννοούν ακινησία βρε παιδί μου.. εννοούν να μην κάνεις δουλειές σκούπισμα σφουγγάρισμα ξεσκονισμα να μην σηκώνεις βάρη να μην βγεις Κ περπατάς μισή ώρα να μην ανεβοκατεβαίνεις σκαλιά τέτοια πράγματα που θέλουν πολύ ενέργεια . Το να βγεις να πας μέχρι τον φούρνο της γειτονιάς να ταισεις  το σκύλο να διπλώσεις κανένα ρούχο δεν θεωρήτε Κ δουλειά μπορείς να το κάνεις. Εντάξει σου τα λένε αυτστηρα γιατί υπάρχουν Κ άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν Κ μόλις κάνουν την έμβρυο μεταφορά άμα τους πούνε συνέχισε κανονικά απλά με πολύ ξεκούραση  πάνε γυμναστήριο Κ δουλειά 8ωρη Κ επειδή γίνονται Κ τέτοιες παρεξηγήσεις οι οδηγίες ακούγονται αυστηρές αλλά δεν σημαίνει να είσαι Κ άγαλμα.

Δεν ξέρω τι εννοείς με ανθρώπους που δεν καταλαβαίνουν κτλ, αλλά εγώ έχω να πω πως στην πρώτη ετ έκατσα σπίτι λίγες μέρες (4 νομίζω) και μετα ταξίδεψα και ανεβοκατέβαινα σκαλιά εκεί που μέναμε και είχα θετική χοριακή (άσχετα την αρνητική κατάληξη της).

Την 2η πήγα απευθείας δουλειά την άλλη μερα με 0 χοριακή και την 3η φορά έκατσα 14 μέρες σπίτι ξάπλα στον κάναπε χωρίς δουλειές σπιτιού και μαγειρέματα κτλ, πήρα την άδεια απο το νόμο την 7ήμερη συν κάποιες μέρες αναρρωτική. Και το αποτέλεσμα ήταν 0 χοριακή.

Θέλω να πω πως, είτε κάτσεις, είτε δεν κάτσεις, εαν είναι να γαντζωθεί το έμβρυο θα γαντζωθεί. Η 8ωρη δουλειά εαν είναι γραφείου είναι καθιστική. Εαν τωρα δουλεύεις 8 ώρες σε πολυκατάστημα ναι οκ δεν θα πήγαινα. Αλλά υπάρχουν γιατροί που σου λένε να συνεχίσεις τη ζωη σου, ήπια γυμναστική, δουλειά, μετακίνηση με τα μέσα και πολλά άλλα. Αρκει να μην κουραστείς. Και έχω διαβάσει εδώ στο φόρουμ και στο άλλο φόρουμ πως κοπέλες μετα απο τρεις μέρες πήγαν δουλειά και έχουν αγκαλιά τα μωράκια τους.

Όλα είναι σχετικα τελικά.

πρίν από 3 λεπτά , a miracle please είπε:

Δεν ξέρω τι εννοείς με ανθρώπους που δεν καταλαβαίνουν κτλ, αλλά εγώ έχω να πω πως στην πρώτη ετ έκατσα σπίτι λίγες μέρες (4 νομίζω) και μετα ταξίδεψα και ανεβοκατέβαινα σκαλιά εκεί που μέναμε και είχα θετική χοριακή (άσχετα την αρνητική κατάληξη της).

Την 2η πήγα απευθείας δουλειά την άλλη μερα με 0 χοριακή και την 3η φορά έκατσα 14 μέρες σπίτι ξάπλα στον κάναπε χωρίς δουλειές σπιτιού και μαγειρέματα κτλ, πήρα την άδεια απο το νόμο την 7ήμερη συν κάποιες μέρες αναρρωτική. Και το αποτέλεσμα ήταν 0 χοριακή.

Θέλω να πω πως, είτε κάτσεις, είτε δεν κάτσεις, εαν είναι να γαντζωθεί το έμβρυο θα γαντζωθεί. Η 8ωρη δουλειά εαν είναι γραφείου είναι καθιστική. Εαν τωρα δουλεύεις 8 ώρες σε πολυκατάστημα ναι οκ δεν θα πήγαινα. Αλλά υπάρχουν γιατροί που σου λένε να συνεχίσεις τη ζωη σου, ήπια γυμναστική, δουλειά, μετακίνηση με τα μέσα και πολλά άλλα. Αρκει να μην κουραστείς. Και έχω διαβάσει εδώ στο φόρουμ και στο άλλο φόρουμ πως κοπέλες μετα απο τρεις μέρες πήγαν δουλειά και έχουν αγκαλιά τα μωράκια τους.

Όλα είναι σχετικα τελικά.

Εννοώ ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν τι σημαίνει συνέχισε την ζωή σου αλλά με ηρεμία. Ο άλλος ηρεμία μπορεί να εννοεί ότι αντί να πάει γυμναστήριο να σηκώσει 300 κιλά να πάει γυμναστήριο Κ να χοροπηδάει 3 ώρες στον διάδρομο. Κ επειδή ο γιατρός δεν μπορεί να ρωτήσει τι κάνεις στην καθημερινότητά σου Κ τι θεωρείς ήρεμο σου λέει κάτσε σπίτι σου Κ μην κάνεις τίποτα . 

Υπάρχουν πραγματικά άνθρωποι που αν τους πεις ηπια άσκηση μπορεί να σου πουν θα ανέβω στο Όλυμπο περπατώντας για μένα είναι εύκολο. Οπότε καταλαβαίνεις ότι πολλοί άνθρωποι απλώς σκέφτονται διαφορετικά .

Επίσης μπορεί να δουλεύεις 8 ώρες γραφείου αλλά μέχρι να πας στην δουλειά μπορεί να χρειάζετε να ανέβεις 50 σκάλες να περιμένεις 2 ώρες το λεωφορείο κτλ. Κ αυτό είναι καταπόνηση.

Δεν σημαίνει ότι δεν θα πετύχει η εξωσωματική σώνει Κ ντε απλά θα δυσκολέψει την δουλειά του οργανισμού σου. 

• Μου αρέσει 1

• 1 month later...

Καλησπέρα ααα...πρώτη φορά γράφω.. να σας πω τον πόνο μου..μετά από παλινδρομη 9 εβδομαδων το καλοκαίρι  κάναμε πάλι εμβρυομεταφορα 2/11.Χοριακη 14/11 23.6 16/11 28.2 κ 18/11 30.1 Ψυχολογία στα πατώματα...θα πάω πάλι την Παρασκευή για να δω αν έχει αρχίσει να πέφτει σταμάτησα κ όλα τα φαρμακα...πάλι από την αρχή!!!😢😢😢

• Δύναμη! 2

1 ώρα πρίν, soko letaki είπε:

Καλησπέρα ααα...πρώτη φορά γράφω.. να σας πω τον πόνο μου..μετά από παλινδρομη 9 εβδομαδων το καλοκαίρι  κάναμε πάλι εμβρυομεταφορα 2/11.Χοριακη 14/11 23.6 16/11 28.2 κ 18/11 30.1 Ψυχολογία στα πατώματα...θα πάω πάλι την Παρασκευή για να δω αν έχει αρχίσει να πέφτει σταμάτησα κ όλα τα φαρμακα...πάλι από την αρχή!!!😢😢😢

Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου...ειναι πολυ δύσκολο αυτο που περνας..έχετε ψάξει γιατί συμβαίνει αυτο???

Διαφημίσεις

16 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου...ειναι πολυ δύσκολο αυτο που περνας..έχετε ψάξει γιατί συμβαίνει αυτο???

Κακή ποιότητα ωαρίων...γιατί η μήτρα τα πιάνει...τι να πω...

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...