Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Σε ευχαριστώ για τις συμβουλές.Πριν από περίπου ένα χρόνο η ΑΜΗ μου ήταν 0,4. Δε την έχω μετρήσει εκ τότε, δεν έχει νόημα. Δε ξέρω πόσο καιρό έχω ακόμα να μαζεύω δηλαδή.  Έχω μαζέψει μια λίστα ερωτήσεων για τον γιατρό και πρέπει να κάτσω να σκεφτώ αν έχει νόημα να ψάξω άλλον ή να συνεχίσω με τον ίδιο. Δε ξέρω ποιο είναι το σημείο που θα πρέπει να αρχίσω να σκέφτομαι τη δωρεά ωαρίων. Δεν νιώθω ακόμα έτοιμη να το σκεφτώ.  Απλά τώρα πρέπει να περιμένω να κάνω το ραντεβού μαζί του μετά τις γιορτές.  

Η κοπέλα που μου ανέφερες τελικά τα κατάφερε;

Πίστευα πως λόγω ηλικίας θα είχα πιο πολλές πιθανότητες στην ετ.

Βέβαια τα κατάφερε ήταν απλά θέμα χρόνου. Προσπαθούσε για παιδί απτά 29 Κ τελικά γέννησε στα 38 για όλους αυτούς τους λόγους που είχε να προσπεράσει . Πολλά θέματα κληρονομικό νόσημα Κ Άπτον πατέρα ,χαμηλή αμη , Κ θέμα με τον θυροειδή . Έβαλε στόχο να μαζέψει βλαστοκυστες Κ τα κατάφερε . 

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

• 1 month later...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια καλησπέρα. Έκανα την εμβρυομεταφορά την Δευτέρα 16/9 με 3 έμβρυα 5ης ημέρας (5ΑΒ, 3ΒΒ, 2ΒΒ). Η χοριακη σήμερα 25/9 έδειξε 26mlU/ml. Είχε κάποια από εσάς μικρή χοριακη που να εξελίχθηκε ομαλά; 

5 ώρες πρίν, diveleni είπε:

Κορίτσια καλησπέρα. Έκανα την εμβρυομεταφορά την Δευτέρα 16/9 με 3 έμβρυα 5ης ημέρας (5ΑΒ, 3ΒΒ, 2ΒΒ). Η χοριακη σήμερα 25/9 έδειξε 26mlU/ml. Είχε κάποια από εσάς μικρή χοριακη που να εξελίχθηκε ομαλά; 

Κορίτσι μου προσωπικά δεν έχω τέτοια εμπειρία αλλά σίγουρα έχω διαβάσει εδώ μέσα για χαμηλές χοριακες που εξελίσσονται μετά...και αυτό θα σου ευχηθώ...να πάνε όλα καλά!!!

• Μου αρέσει 1

On 21/8/2024 at 12:15 ΜΜ, Lila ki είπε:

Κορίτσια μου είναι κάποια που να έχει κάνει εμβρυομεταφορα πρόσφατα σε κατάψυξη ωαρίου ; Πως νιώθετε ; 

Λίγο αργά η απαντηση.. αλλά εγώ έκανα μόλις! Σε τι φάση είσαι τώρα?

On 25/9/2024 at 1:38 ΜΜ, diveleni είπε:

Έκανες επαναληπτική?

Ναι έκανα στις 27/9 κ είναι 28,50mlU/ml. Ο γιατρός μου είπε ότι αφού ανέβηκε έστω κ μη φυσιολογικά συνεχίζω τα φάρμακα κ ξανά χοριακή τη Δευτέρα στις 30/9. 

Αλλά δεν ελπίζω 😢

• Ευχή 2

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, diveleni είπε:

Ναι έκανα στις 27/9 κ είναι 28,50mlU/ml. Ο γιατρός μου είπε ότι αφού ανέβηκε έστω κ μη φυσιολογικά συνεχίζω τα φάρμακα κ ξανά χοριακή τη Δευτέρα στις 30/9. 

Αλλά δεν ελπίζω 😢

Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.. έβαλες 3 έμβρυα οπότε ίσως κάτι γίνεται εκεί... μην χάνεις την πίστη σου! Περιμένουμε Νέα!

• Μου αρέσει 1

On 28/9/2024 at 7:01 ΜΜ, helena212 είπε:

Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.. έβαλες 3 έμβρυα οπότε ίσως κάτι γίνεται εκεί... μην χάνεις την πίστη σου! Περιμένουμε Νέα!

Η νεα χοριακή 29,55mIU/ml. Σίγουρα κάτι δεν παει καλά. Περιμένω να μιλήσω με τον γιατρό. 

• Λυπημένη/-ος 1

Κορίτσια ήταν η 1η μου προσπάθεια κ δεν ήταν τελεσφορη. Αν με ρωτήσετε πως νιώθω θα σας πω ανακουφισμένη!!!! Έκλαψα πολύ στην 1η χοριακή... Έκλαψα πολύ στην 2η χοριακή... Όμως η λογική ήξερε... Πιο πολύ με πείραζε το ότι ήμουν όλιγον απο έγκυος κ όχι έγκυος. Θέλω να πω σε όλες ένα μεγάλο μπράβο!!!! Μπράβο για τις εξετάσεις, για τα φάρμακα, για τις ενέσεις, για το άγχος, για το στρες, για την αγωνία, για τον πόνο (τον σωματικό κ τον ψυχολογικό), για τον αγώνα να γίνουμε μάνες!!!! Κ τωρα νέος αγώνας για να δουμε τις πταίει!!!! Δεν θα χάσω την πίστη μου όμως!!!! Θα τα καταφέρω!!!! Θα τα καταφέρουμε!!!!! Believe!!!! Our time is coming soon!!!! Keep the faith!!!!

✌️✌️✌️

• Μου αρέσει 4
  • Καλή τύχη! 1
  • Ευχή 2
  • Δύναμη! 5
  • Λουλούδια 1

πρίν από 8 λεπτά , diveleni είπε:

Κορίτσια ήταν η 1η μου προσπάθεια κ δεν ήταν τελεσφορη. Αν με ρωτήσετε πως νιώθω θα σας πω ανακουφισμένη!!!! Έκλαψα πολύ στην 1η χοριακή... Έκλαψα πολύ στην 2η χοριακή... Όμως η λογική ήξερε... Πιο πολύ με πείραζε το ότι ήμουν όλιγον απο έγκυος κ όχι έγκυος. Θέλω να πω σε όλες ένα μεγάλο μπράβο!!!! Μπράβο για τις εξετάσεις, για τα φάρμακα, για τις ενέσεις, για το άγχος, για το στρες, για την αγωνία, για τον πόνο (τον σωματικό κ τον ψυχολογικό), για τον αγώνα να γίνουμε μάνες!!!! Δεν θα χάσω την πίστη μου. Θα τα καταφέρω. Θα τα καταφέρουμε!!!!! Believe!!!! Our time is coming soon!!!! Keep the faith!!!!

✌️✌️✌️

Ετσι ακριβώς είναι...και να μη χάσεις τη πίστη σου...θα έρθει το θαύμα....και σε εσένα μπράβο κορίτσι μου...γιατί αυτά π περιέγραψες ειναι όσα έζησες...και γιατί δεν τα παρατάς με την πρώτη ατυχία αλλά είσαι τοσο δυνατή....

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, diveleni είπε:

Κορίτσια ήταν η 1η μου προσπάθεια κ δεν ήταν τελεσφορη. Αν με ρωτήσετε πως νιώθω θα σας πω ανακουφισμένη!!!! Έκλαψα πολύ στην 1η χοριακή... Έκλαψα πολύ στην 2η χοριακή... Όμως η λογική ήξερε... Πιο πολύ με πείραζε το ότι ήμουν όλιγον απο έγκυος κ όχι έγκυος. Θέλω να πω σε όλες ένα μεγάλο μπράβο!!!! Μπράβο για τις εξετάσεις, για τα φάρμακα, για τις ενέσεις, για το άγχος, για το στρες, για την αγωνία, για τον πόνο (τον σωματικό κ τον ψυχολογικό), για τον αγώνα να γίνουμε μάνες!!!! Κ τωρα νέος αγώνας για να δουμε τις πταίει!!!! Δεν θα χάσω την πίστη μου όμως!!!! Θα τα καταφέρω!!!! Θα τα καταφέρουμε!!!!! Believe!!!! Our time is coming soon!!!! Keep the faith!!!!

✌️✌️✌️

Ότι είπες ακριβώς..! Τίποτα περισσότερο ή λιγότερο..  προχωράμε ως εκεί που αντέχουμε με πίστη!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!! 
Είμαι στην 3η προσπάθεια (42 ετών) και έκανα τη Δευτέρα 1/10 μεταφορα 2 μοριδιων στο Έλενα. Ο γιατρός συνέστησε 2 εβδομάδες η μια στο κρεβάτι εντελώς και η άλλη σε πολυθρόνα χωρίς δουλειές και μετακινήσεις, περπάτημα κλπ. Απ´οτι έχω καταλάβει είναι γενικό πρωτόκολλο στο Ελενα καθώς σου δίνουν άμεσα 15 μέρες αναρρωτική. Σε εσάς κορίτσια έχουν συστήσει τόση ξάπλα;; Κάνω μια να κίνηση να βάλω φαγητό στον σκύλο και νιώθω ενοχές…

• Καλή τύχη! 1

8 ώρες πρίν, Nana10 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!! 
Είμαι στην 3η προσπάθεια (42 ετών) και έκανα τη Δευτέρα 1/10 μεταφορα 2 μοριδιων στο Έλενα. Ο γιατρός συνέστησε 2 εβδομάδες η μια στο κρεβάτι εντελώς και η άλλη σε πολυθρόνα χωρίς δουλειές και μετακινήσεις, περπάτημα κλπ. Απ´οτι έχω καταλάβει είναι γενικό πρωτόκολλο στο Ελενα καθώς σου δίνουν άμεσα 15 μέρες αναρρωτική. Σε εσάς κορίτσια έχουν συστήσει τόση ξάπλα;; Κάνω μια να κίνηση να βάλω φαγητό στον σκύλο και νιώθω ενοχές…

Καλημέρα και καλή επιτυχία !!!

Τη Παρασκευή έκανα μεταφορά μιας βλαστοκυστης, τη Δευτέρα έχω τη χοριακή. Οι οδηγίες ήταν όχι βάρη, όχι δουλειές κ πως δεν θέλουν τελείως ξάπλα αλλά να υπάρχει κάποια κίνηση, ήπια βέβαια πχ θα βγω να πιω έναν καφέ, μπορώ να μαγειρέψω φαγητό.

Βέβαια κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.

Να μην έχεις ενοχές, δεν πιστεύω επειδη έβαλες φαγητό στο σκυλάκι θα κάνει κάτι κακό.  Αν σε αγχωνει πάλι, καλύτερα πάρε ένα τηλ και ρώτα ώστε να διευκρινήσεις κάποια πράγματα.  

Ολα θα πανε καλα!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 1

10 ώρες πρίν, Nana10 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!! 

Όταν λένε ξάπλα Κ πολυθρόνα δεν εννοούν ακινησία βρε παιδί μου.. εννοούν να μην κάνεις δουλειές σκούπισμα σφουγγάρισμα ξεσκονισμα να μην σηκώνεις βάρη να μην βγεις Κ περπατάς μισή ώρα να μην ανεβοκατεβαίνεις σκαλιά τέτοια πράγματα που θέλουν πολύ ενέργεια . Το να βγεις να πας μέχρι τον φούρνο της γειτονιάς να ταισεις  το σκύλο να διπλώσεις κανένα ρούχο δεν θεωρήτε Κ δουλειά μπορείς να το κάνεις. Εντάξει σου τα λένε αυτστηρα γιατί υπάρχουν Κ άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν Κ μόλις κάνουν την έμβρυο μεταφορά άμα τους πούνε συνέχισε κανονικά απλά με πολύ ξεκούραση  πάνε γυμναστήριο Κ δουλειά 8ωρη Κ επειδή γίνονται Κ τέτοιες παρεξηγήσεις οι οδηγίες ακούγονται αυστηρές αλλά δεν σημαίνει να είσαι Κ άγαλμα.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 1

15 ώρες πρίν, Nana10 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!! 

Καλησπέρα και σου εύχομαι από καρδιάς καλό αποτέλεσμα. Εμένα μου ειπε τις πρώτες 4-5 μερες σπίτι να κινούμαι εντός σπιτιού κανονικά και ότι δεν χρειάζεται να είμαι ξαπλωμένη! Απλά να μην κάνω δουλειές..  μαγείρεψα χαλαρά κανονικά, είδα τις ταινίες μου.. έστρωνα το κρεβάτι μου.. έριχνα και τους υπνακους μου.. από την 5 μέρα επέστρεψα στην δουλειά πολύ χαλαρά δεν σηκωνα βάρος καθόλου, οδηγούσα κανονικά και ήμουν όρθια 4 ώρες σίγουρα.. όλα πήγαν καλά!

• Ευχή 1

On 4/10/2024 at 10:41 ΠΜ, linaa είπε:

Όταν λένε ξάπλα Κ πολυθρόνα δεν εννοούν ακινησία βρε παιδί μου.. εννοούν να μην κάνεις δουλειές σκούπισμα σφουγγάρισμα ξεσκονισμα να μην σηκώνεις βάρη να μην βγεις Κ περπατάς μισή ώρα να μην ανεβοκατεβαίνεις σκαλιά τέτοια πράγματα που θέλουν πολύ ενέργεια . Το να βγεις να πας μέχρι τον φούρνο της γειτονιάς να ταισεις  το σκύλο να διπλώσεις κανένα ρούχο δεν θεωρήτε Κ δουλειά μπορείς να το κάνεις. Εντάξει σου τα λένε αυτστηρα γιατί υπάρχουν Κ άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν Κ μόλις κάνουν την έμβρυο μεταφορά άμα τους πούνε συνέχισε κανονικά απλά με πολύ ξεκούραση  πάνε γυμναστήριο Κ δουλειά 8ωρη Κ επειδή γίνονται Κ τέτοιες παρεξηγήσεις οι οδηγίες ακούγονται αυστηρές αλλά δεν σημαίνει να είσαι Κ άγαλμα.

Ακριβώς αυτό εννοούσε ο δικός μου γιατρός για κάποιο λόγο. Και την προηγούμενη φορά τα ίδια ζήτησε. Να κοιμάμαι σε όποια μεριά θέλω και να τρώω στο κρεβάτι. Να σηκώνομαι μόνο για τουαλέτα. Και φυσικά επειδή την άλλη φορά δεν κατάφερα τη τόση ξάπλα αλλά απέτυχε και η προσπάθεια είπα να ρωτήσω και σας. Δεν λέω πως έφτιαξε η κίνηση μου (προφανώς όχι δουλειές και όχι έξω από το σπίτι) αλλά το έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου.  Αντε άλλες 5 μέρες…. Τουλάχιστον από σήμερα (6η μέρα) μπορώ να κάθομαι στη πολυθρόνα 💃💃

On 4/10/2024 at 9:18 ΠΜ, Alex@ είπε:

Καλημέρα και καλή επιτυχία !!!

Τη Παρασκευή έκανα μεταφορά μιας βλαστοκυστης, τη Δευτέρα έχω τη χοριακή. Οι οδηγίες ήταν όχι βάρη, όχι δουλειές κ πως δεν θέλουν τελείως ξάπλα αλλά να υπάρχει κάποια κίνηση, ήπια βέβαια πχ θα βγω να πιω έναν καφέ, μπορώ να μαγειρέψω φαγητό.

Βέβαια κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.

Να μην έχεις ενοχές, δεν πιστεύω επειδη έβαλες φαγητό στο σκυλάκι θα κάνει κάτι κακό.  Αν σε αγχωνει πάλι, καλύτερα πάρε ένα τηλ και ρώτα ώστε να διευκρινήσεις κάποια πράγματα.  

Ολα θα πανε καλα!

Καλη επιτυχία και σε σένα κορίτσι μου!!! 
Δεν είναι θέμα διευκρίνισης δυστυχώς.. οι οδηγίες του ήταν ξεκάθαρες (2η φορά σε αυτόν). Ήθελα να δω τι λένε και σε εσάς. Δεν ξέρω γιατί ο δικός μου είναι τόσο αυστηρός. Τέλος πάντων… ας μας πάνε όλα καλά και χαλάλι όλα… 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...