Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Συγνώμη αυτο για το καλοκαιρι ισχυει γενικα ή ειναι δικό σας συμπέρασμα βασει εμπειριων; Προσωπικα τις χειροτερες περιοδους αγχους τις περναω τα καλοκαιρια (και μενω και σε νησι), φετος το καλοκαιρι οσες εγκυουλες ηξερα ειχαν περασει ολες γαστρεντεριτιδα οπως και ο κορωνοιος θέριζε... Επισης λογω ζεστης σε κλειστους χώρους με ερ κοντισιον ανοιχτο, παλι τα μικροβια δινουν και παιρνουν.. ασε που τον χειμώνα προσωπικα μπορω πολυ πιο ευκολα να αποφυγω φιλια, αγκαλιές και συνευρεσεις με συνωστισμο γιατι εχω έτοιμη τη δικαιολογια οτι κρυωσα!! Χαχα Οχι τπτ αλλα ακομα και θαλασσα μας απαγορεύουν να παμε.. οποτε θα διαφωνησω σε αυτο, κυριως γιατι το εζησα και ξερω..

Λυπαμαι πολυ.. ολα σου φαίνονται βουνό και χάος αυτη τη στιγμη, το ξερω, ολες το ξέρουμε αλλα να ξέρεις θα περασει αυτο το συναίσθημα... Μερα με τη μερα θα εισαι καλυτερα, πιο δυνατη να συνεχισεις τον αγωνα σου  ! Η ηλικια σου ειναι σιγουρα συμμαχος σου και μη σκεφτεσαι ακομα τη δωρεα.. γνωμη μου! Μιλα με τους γιατρους σου, παρε και 2η γνωμη αν μφιβαλλεις και προχωρα! Σίγουρα υπάρχει ενα υγιες εμβρυο για εσας! Το τσιγαρο καλα εκανες και το εκοψες,  iqos έκανα και εγω και το εκοψα  απο την πρωτη ετ, συνολο 7μηνο και δεν μου λειπει.. θα δεις και διάφορα στο πορτοφόλι σου! Παρε τον χρονο σου τωρα να ηρεμησεις και με το νεο  ετος θα πανε ολα καλύτερα... Ευχομαι για ολες μας ... Στελνω νοερη αγκαλια ... Το ξερω, το περασα προσφατα,  ειναι δυσκολο, ποναει,αλλα θα εισαι καλυτερα μερα με τη μερα.. στο υποσχομαι!!!

Αρχές καλοκαιριού με τέλος άνοιξης όχι μέσα στον καύσωνα... Πχ Μάιος Ιούνιος. 

Εκτός από το υποκειμενικό που μπορεί να ζεις στο νησί με το ανχος  η άνοιξη Κ το καλοκαίρι έχουν τις λιγότερες ιώσεις ο οργανισμός δεν καταπονητε από το κρύο η μέρα είναι μεγαλύτερη βγαίνεις περισσότερο έξω στο φως κάνεις περισσότερες βόλτες έξω στον καθαρό αέρα Κ στον ήλιο . Ο οργανισμός είναι στα καλητερα του την άνοιξη Κ αρχές καλοκαιριού Κ η ψυχολογία .. μπορεί να σας έτυχαν ιώσεις αλλά εντάξει αντικειμενικά το καλοκαίρι δεν αρρωσταίνει τόσο πολύ ο κόσμος Κ επίσης υπάρχει Κ καλύτερη ψυχολογία  .. 

Θεωρείς τυχαίο ότι τα περισσοτερα  πλάσματα στην γη αναπαράγονται την άνοιξη Κ το καλοκαίρι? Είναι απλώς οι συνθήκες που ευνοούν. 

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

πρίν από 46 λεπτά , Avocando86 είπε:

Αυτο το χάλι που τρεμουμε, κρυωνουμε, ζεσταινομαστε, ποναει το στηθος, ποναει η μήτρα και προσπαθουμε να μην το συνδέουμε γιατι ειναι πολυ νωρίς και οντως απο τα φάρμακα ειναι.. 

Εγω παλι 2 μερες τωρα κρυώνω, τουρτουριζω.. Το πρωι ξυπνάω χαραματα κ δεν με παίρνει ξανά ο ύπνος. 

Αυριο πρωτομαγια εχω φωνάξει φιλους σπιτι να φαμε να περασει γρήγορα η μέρα. Η Τρίτη θα ειναι των παθών.. Και Τετάρτη χαραματα θα ειμαι στο μικροβιολικο πρώτο πελατάκι. 

πρίν από 46 λεπτά , Avocando86 είπε:

Αυτο το χάλι που τρεμουμε, κρυωνουμε, ζεσταινομαστε, ποναει το στηθος, ποναει η μήτρα και προσπαθουμε να μην το συνδέουμε γιατι ειναι πολυ νωρίς και οντως απο τα φάρμακα ειναι.. 

Εγω παλι 2 μερες τωρα κρυώνω, τουρτουριζω.. Το πρωι ξυπνάω χαραματα κ δεν με παίρνει ξανά ο ύπνος. 

Αυριο πρωτομαγια εχω φωνάξει φιλους σπιτι να φαμε να περασει γρήγορα η μέρα. Η Τρίτη θα ειναι των παθών.. Και Τετάρτη χαραματα θα ειμαι στο μικροβιολικο πρώτο πελατάκι. 

Κι εμείς κάπως έτσι...αύριο θα περάσουμε τη μέρα με φίλους και βολτούλες...

Την Τρίτη, ευτυχώς, έχω ένα αρκετά απαιτητικό πρόγραμμα και θα κρατιέται απασχολημένο το μυαλό μου (ελπίζω...)

Την Τετάρτη θα πάω κι εγώ να αντιμετωπίσω την πραγματικότητα...! Με την ελπίδα να είναι "στοργική" απέναντί μου...

• Ευχή 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 44 λεπτά , eirinigt είπε:

Κι εμείς κάπως έτσι...αύριο θα περάσουμε τη μέρα με φίλους και βολτούλες...

Την Τρίτη, ευτυχώς, έχω ένα αρκετά απαιτητικό πρόγραμμα και θα κρατιέται απασχολημένο το μυαλό μου (ελπίζω...)

Την Τετάρτη θα πάω κι εγώ να αντιμετωπίσω την πραγματικότητα...! Με την ελπίδα να είναι "στοργική" απέναντί μου...

Εγω ειμαι Παρασκευη, για εσας ανυπομωνω πρωτα @Avocando86.. δεν εχετε μπει στο πειρασμο για τεστ στο σπιτι??

Εμενα πανω απο ολα αυτο που με ενοχλει ειναι κατι πονακια μια δεξια μια αριστερα και παω τουαλετα κ φοβαμαι μη δω περιοδο!! 

πρίν από 29 λεπτά , Christin88 είπε:

Εγω ειμαι Παρασκευη, για εσας ανυπομωνω πρωτα @Avocando86.. δεν εχετε μπει στο πειρασμο για τεστ στο σπιτι??

Εμενα πανω απο ολα αυτο που με ενοχλει ειναι κατι πονακια μια δεξια μια αριστερα και παω τουαλετα κ φοβαμαι μη δω περιοδο!! 

Είσαι με φρέσκα; Έκανες και ωοληψία, μήπως γι' αυτό πονάνε οι ωοθήκες σου; Εγώ είχα λίγο πιο "αισθητά πονακια τις πρώτες ημέρες, αλλά νομίζω στη μήτρα...Τώρα πολύ πολύ ήπια...κάπου κάπου...

Γενικά όμως εγώ δεν πονάω ούτε στην περίοδο. Είναι πολύ ελαφρύς ο πόνος.

Πού να ξέρεις τι γίνεται με αυτές τις "ορμονικές βόμβες"! Ο κάθε οργανισμός αντιδρά διαφορετικά...

Τεστ δεν κάνω με τίποτα! 

Μια κι έξω χοριακή...

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, eirinigt είπε:

Είσαι με φρέσκα; Έκανες και ωοληψία, μήπως γι' αυτό πονάνε οι ωοθήκες σου; Εγώ είχα λίγο πιο "αισθητά πονακια τις πρώτες ημέρες, αλλά νομίζω στη μήτρα...Τώρα πολύ πολύ ήπια...κάπου κάπου...

Γενικά όμως εγώ δεν πονάω ούτε στην περίοδο. Είναι πολύ ελαφρύς ο πόνος.

Πού να ξέρεις τι γίνεται με αυτές τις "ορμονικές βόμβες"! Ο κάθε οργανισμός αντιδρά διαφορετικά...

Τεστ δεν κάνω με τίποτα! 

Μια κι έξω χοριακή...

Οχι με κατεψυγμενα ειμαι σε τεχνητο κυκλο..

μπηκε ο Μαης κοριτσια!! Καλο μηνα με θετικες χοριακες!🥑🥑🌷🌼

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 3

10 ώρες πρίν, Christin88 είπε:

Μια φορα ειχα κανει το λάθος να κανω τεστ στην πρώτη μου εμβρυομεταφορα, και το μετανιώνω οικτρά. Γιατί να κλαίω δυο μέρες πριν τη χοριακη? Ας φαω μια και καλή την απάντηση οταν ειναι η ώρα. 

Παιρνουμε τοση προγεστερόνη που δεν υπάρχει καμία περίπτωση να σου έρθει περίοδος αν δεν κοψεις τα φάρμακα. 

Καλό μήνα με υγεια και τριψήφιες χοριακές εύχομαι 🥑

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

12 ώρες πρίν, Christin88 είπε:

Μιας και είπες για τουαλέτα, συχνουρία έχετε; Έχω και από αυτή...

Κάπου διάβασα ότι μπορεί να σου το δημιουργήσουν και αυτό τα φάρμακα...

• Χαχα 1

πρίν από 40 λεπτά , eirinigt είπε:

Μιας και είπες για τουαλέτα, συχνουρία έχετε; Έχω και από αυτή...

Κάπου διάβασα ότι μπορεί να σου το δημιουργήσουν και αυτό τα φάρμακα...

Χαχαχα εχουμε εχουμε κ απο αυτη😛 αστο δεν ειναι να περνουμε τιποτα στα σοβαρα .. 

• Χαχα 1

πρίν από 13 λεπτά , Christin88 είπε:

Χαχαχα εχουμε εχουμε κ απο αυτη😛 αστο δεν ειναι να περνουμε τιποτα στα σοβαρα .. 

Εγώ στην αρχή φοβήθηκα! Λέω... σπάσε πλάκα τώρα να έχω και καμιά ουρολοίμωξη...

Έλεος! Ψυχωσικές θα γίνουμε!

• Χαχα 1

Ευτυχώς αυτή η μέρα με παρέα, πολυ φαγητό και κους κους πέρασε γρήγορα.. Η αυριανή να δω πως θα περάσει. Αυτή η τελευταία μέρα πριν τη χοριακή. 

Ειχε έρθει ενα παιδάκι σπίτι σημερα 3 ετών, ξάπλωσε δίπλα μου να του διαβάσω ένα παραμύθι. Κάποια στιγμή μου έδωσε άθελα του μια αγκωνια στην κοιλιά και ομολογώ πονεσα πολυ αν κ εκείνη τη στιγμή δεν είπα τίποτα. Ελπίζω να μην προκάλεσα κανένα κακο με την απροσεξία μου 😢

• Μου αρέσει 2

πρίν από 32 λεπτά , Avocando86 είπε:

Ευτυχώς αυτή η μέρα με παρέα, πολυ φαγητό και κους κους πέρασε γρήγορα.. Η αυριανή να δω πως θα περάσει. Αυτή η τελευταία μέρα πριν τη χοριακή. 

Ειχε έρθει ενα παιδάκι σπίτι σημερα 3 ετών, ξάπλωσε δίπλα μου να του διαβάσω ένα παραμύθι. Κάποια στιγμή μου έδωσε άθελα του μια αγκωνια στην κοιλιά και ομολογώ πονεσα πολυ αν κ εκείνη τη στιγμή δεν είπα τίποτα. Ελπίζω να μην προκάλεσα κανένα κακο με την απροσεξία μου 😢

Μακάρι να περάσει γρήγορα και η αυριανή και να έχουμε ευχάριστα!

Μην στενοχωριέσαι για το χτύπημα! Πιστεύω ότι δεν μπορεί να σου προκαλέσει κάτι σοβαρό.

• Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Avocando86 είπε:

Μη φοβασαι ειναι πολυ μικρα τα σπορακια ακομα δεν θα προκαλεσες τιποτα..🥑 ολα θα πανε καλα κοριτσια! Θετικη ενεργεια!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 1

Καλημέρα σε όλες σας 

Εύχομαι σε όλες καλό μήνα και καλά αποτελέσματα με θετική χοριακη!

Ειμαι και εγώ σε αναμονή για τεστ χοριακης καθώς έκανα εμβρυομεταφορα στης 26/4

ειναι η 4η εμβρυομεταφορα μου καθώς από τις άλλες 3 προσπάθεια έπαιρνα θετικό τεστ αλλά δεν προχωρούσε ! Σήμερα ξύπνησα και είχα μια σταγόνα καφέ βλέννας αλλά δεν ξέρω πως να αισθανθώ ! 
ευχομαι να είστε όλες με κάλα νέα και σας εύχομαι καλό μήνα με επιτυχία !!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 2

1 ώρα πρίν, Popi32 είπε:

Καλημέρα σε όλες σας 

Εύχομαι σε όλες καλό μήνα και καλά αποτελέσματα με θετική χοριακη!

Ειμαι και εγώ σε αναμονή για τεστ χοριακης καθώς έκανα εμβρυομεταφορα στης 26/4

ειναι η 4η εμβρυομεταφορα μου καθώς από τις άλλες 3 προσπάθεια έπαιρνα θετικό τεστ αλλά δεν προχωρούσε ! Σήμερα ξύπνησα και είχα μια σταγόνα καφέ βλέννας αλλά δεν ξέρω πως να αισθανθώ ! 
ευχομαι να είστε όλες με κάλα νέα και σας εύχομαι καλό μήνα με επιτυχία !!

Καλή επιτυχία και εύχομαι το επόμενο θετικό σου αποτελεσμα να παραμείνει θετικό! Συνήθως λενε οτι η καφέ βλενα είναι καλο σημάδι, εμφύτευσης, οπότε εύχομαι να είναι ετσι! 

Φρέσκα ή κατεψυγμένα έβγαλες? 

Εμείς έχουμε αύριο δυο χοριακες και άλλη μια την Πέμπτη. Μακάρι ο Μάης να είναι τυχερός για όλες μας 🌷

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 1

πρίν από 17 λεπτά , Avocando86 είπε:

Καλή επιτυχία και εύχομαι το επόμενο θετικό σου αποτελεσμα να παραμείνει θετικό! Συνήθως λενε οτι η καφέ βλενα είναι καλο σημάδι, εμφύτευσης, οπότε εύχομαι να είναι ετσι! 

Φρέσκα ή κατεψυγμένα έβγαλες? 

Εμείς έχουμε αύριο δυο χοριακες και άλλη μια την Πέμπτη. Μακάρι ο Μάης να είναι τυχερός για όλες μας 🌷

Σε ευχαριστώ πολύ και εγώ εύχομαι ότι καλυτερο

εβαλα ένα κατεψυγμένο 5αα

Είχα μια καφέ βλέννα και μετά λίγο καφέ υγρά και μέχρι τώρα μόνο μικρές σταγόνες που και που 

δεν ξέρω μπορεί να πάω και Παρασκευή για χοριακη μου είπε ο γιατρός 

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα κορίτσια μου....εγώ είμαι με εμβρυομεταφορα 24/4 κ έχω χοριακη 8/5...έχουμε βάλει 1 έμβρυακι 3 ημερών....ένα κ μοναδικό είχαμε αυτή την φορά ..με αυτό πορευτηκαμε κ εμείς...στην άκρη δεν έχω τίποτα άρα αν δεν πάει καλά εγώ θα πάω για νέα διέγερση φυσικά μετά  το καλοκαίρι...άρα ελπίζω αυτό το ένα να είναι κ το τυχερό μας...τυχερές τα κορίτσια που έχουν αυριο χοριακη...με πολύ μεγάλα νούμερα να ανοίξουν το δρόμο κ για εμάς που είμαστε τις επόμενες μέρες ..

Από συμπτώματα ουυυυυυυ...τίποτα..χαχαχα... Παρά μόνο αυτά που μου κάνουν τα φαρμακα...πολύ νυστα ( πααααααρα πολύ βασικα) επίσης φουλ εξάντληση ...κ από συχνοουρια άλλο τίποτα συν την απίστευτη ζάλη...κ στήθος που πονάω φουλ...γενικά αυτή την φορά η προγεστερωνη με τσάκισε....αλλά από όλα τα αλλά τίποτα..καμία ένδειξη  ότι εκεί κάτω κάτι γίνεται...ούτε πόνοι...ούτε κραμπες ...ούτε καφέ ...γενικά τίποτα..μέχρι στιγμής τουλάχιστον.

Τεστ ούτε εγώ λέω να κάνω...αλλά έτσι λέω τώρα που είναι νωρίς ...θα δείξει φυσικά μέχρι την Δευτέρα...θέλω να κρατηθώ...να φάω μία κ καλή την ξενερα ...

πρίν από 34 λεπτά , Popi32 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ και εγώ εύχομαι ότι καλυτερο

εβαλα ένα κατεψυγμένο 5αα

Είχα μια καφέ βλέννα και μετά λίγο καφέ υγρά και μέχρι τώρα μόνο μικρές σταγόνες που και που 

δεν ξέρω μπορεί να πάω και Παρασκευή για χοριακη μου είπε ο γιατρός 

Νομίζω ότι είναι πάρα πολύ καλή ένδειξη αυτό...η τουλάχιστον έτσι διαβάζω από αλλά κορίτσια...γενικά οποία έχει γράψει ότι είχε καφέ βλέννα είχε κ θετική χοριακη...άρα στο εύχομαι από καρδιάς!!!

Έχεις κ πόνους?? Η απλά είδες την βλέννα???

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...