Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Καρκινακι είπε:

Κι έτσι ψύχραιμη να παραμείνεις γιατί είμαι βέβαιη πως όλα θα πάνε καλά και τώρα. Θα περάσουν οι μέρες και θα ρθει ο πολυπόθητος υπέρηχος και θα δείτε το σπορακι η σποράκια να μεγαλωνουν. Πόσα εμβρυακια σου έβαλαν?

Να είσαι καλά και μακάρι να πάνε καλά για όλες μας.. δύο βάλαμε αλλά από τις τιμές της χοριακής έχω την αίσθηση ότι το ένα πρέπει να επέμεινε!!! Ίδιο εγώ αυτό το έμβρυο! Πεισματάρικο και επίμονο!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 17 λεπτά , LeneL είπε:

Να είσαι καλά και μακάρι να πάνε καλά για όλες μας.. δύο βάλαμε αλλά από τις τιμές τις χοριακής έχω την αίσθηση ότι το ένα πρέπει να επέμεινε!!! Ίδιο εγώ αυτό το έμβρυο! Πεισματάρικο και επίμονο!!!

Χαχαχαχα τι όμορφο σχόλιο.... αυτή τη σκέψη να κουβαλάς μέσα σου όλες τις μέρες. Το εβρυακι σου είναι δυνατό και πεισματάρικο και θα μείνει μέχρι τέλους δυνατό 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 25 λεπτά , Καρκινακι είπε:

Χαχαχαχα τι όμορφο σχόλιο.... αυτή τη σκέψη να κουβαλάς μέσα σου όλες τις μέρες. Το εβρυακι σου είναι δυνατό και πεισματάρικο και θα μείνει μέχρι τέλους δυνατό 

Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Θα είμαστε εδώ να τα λέμε! Υπομονή, περνάνε οι μέρες!!!! 

πρίν από 23 λεπτά , LeneL είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Θα είμαστε εδώ να τα λέμε! Υπομονή, περνάνε οι μέρες!!!! 

Εύχομαι για όλες μας να πάνε πολύ καλά τα πράγματα. Σ ευχαριστώ πάρα πολύ. Οπλίζομαι μ υπομονή και συνεχίζω. Και σύ το ίδιο να κάνεις και όλα θα πάνε καλά. Στέλνουμε θετική ενέργεια στα εμβρυακια μας.

• Μου αρέσει 3

πρίν από 36 λεπτά , Καρκινακι είπε:

Εύχομαι για όλες μας να πάνε πολύ καλά τα πράγματα. Σ ευχαριστώ πάρα πολύ. Οπλίζομαι μ υπομονή και συνεχίζω. Και σύ το ίδιο να κάνεις και όλα θα πάνε καλά. Στέλνουμε θετική ενέργεια στα εμβρυακια μας.

Εγώ με βλαστοκυστες έκανα χοριακη την 8η μέρα ενώ μου είχαν πει να κάνω τη δέκατη μέρα. Επειδή έκανα τεστ και βγήκε θετικό πήγα και έκανα και χοριακη. Και ήταν και αυτή θετική. Άρα λογικά την 11η μέρα και εφόσον έχεις βάλει βλαστοκυστες σίγουρα θα δείξει 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , merenda1980 είπε:

Εγώ με βλαστοκυστες έκανα χοριακη την 8η μέρα ενώ μου είχαν πει να κάνω τη δέκατη μέρα. Επειδή έκανα τεστ και βγήκε θετικό πήγα και έκανα και χοριακη. Και ήταν και αυτή θετική. Άρα λογικά την 11η μέρα και εφόσον έχεις βάλει βλαστοκυστες σίγουρα θα δείξει 

Αχ σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Αυτό ελπίζω και γω αλλά η πιθανότητα να μη δείξει επειδή θα είναι νωρίς  μου κόβει τα πόδια. Η αγωνία όμως είναι πιο δυνατή άρα μου φαίνεται θα το κάνω.. χιχιχι σα να κάνω σκανταλια νιώθω 

1 ώρα πρίν, Καρκινακι είπε:

Καλώς μας ήρθες κορίτσι…Και εγώ με βλαστοκυστες μου είπαν να κάνω στις εννιά μέρες , απλά εκανα στην 7η μέρα ένα τεστ βγήκε αχνό και πήγα κανονικά στην ένατη για χοριακη…

Πιστευω θα δείξει στην 11η αλλά να κάνεις ότι νομίζεις ,αν πιστεύεις πως θα αγχωθείς άστο τότε..Εγώ ήμουν πολύ χαλαρή και για αυτό το εκανα..!!!

καλη επιτυχία σου κορίτσι μου και θετική σκέψη!!!

2 ώρες πρίν, Toxotaki είπε:

Καλώς μας ήρθες κορίτσι…Και εγώ με βλαστοκυστες μου είπαν να κάνω στις εννιά μέρες , απλά εκανα στην 7η μέρα ένα τεστ βγήκε αχνό και πήγα κανονικά στην ένατη για χοριακη…

Πιστευω θα δείξει στην 11η αλλά να κάνεις ότι νομίζεις ,αν πιστεύεις πως θα αγχωθείς άστο τότε..Εγώ ήμουν πολύ χαλαρή και για αυτό το εκανα..!!!

καλη επιτυχία σου κορίτσι μου και θετική σκέψη!!!

Σ ευχαριστώ πάρα πολύ. Νομίζω πως θα την κάνω. Θέλω πριν να επιστρέψω στη δουλειά να ξέρω τι μου γίνεται. Χαλάρωσα κάπως, προσπαθώ να αποβάλλω το άγχος όσο γίνεται. Έχω τα πάνω και τα κάτω μου. Εσύ όλα καλά?

πρίν από 21 λεπτά , Καρκινακι είπε:

Σ ευχαριστώ πάρα πολύ. Νομίζω πως θα την κάνω. Θέλω πριν να επιστρέψω στη δουλειά να ξέρω τι μου γίνεται. Χαλάρωσα κάπως, προσπαθώ να αποβάλλω το άγχος όσο γίνεται. Έχω τα πάνω και τα κάτω μου. Εσύ όλα καλά?

Με τόσο άγχος που έχουμε , το μόνο λογικό είναι να είμαστε μια πάνω και μια κάτω…Απλά κανε κάτι που σε χαλαρώνει , όσο είναι εφικτό…Εγώ περιμένω την Τετάρτη τον πρώτο μας υπέρηχο , μαζί με την @LeneL

Μετα από οκτώ χρόνια προσπαθειών και 6 εξωσωματικών , είδαμε πρώτη φορά θετικό τεστ

• Μου αρέσει 2

πρίν από 17 λεπτά , Toxotaki είπε:

Με τόσο άγχος που έχουμε , το μόνο λογικό είναι να είμαστε μια πάνω και μια κάτω…Απλά κανε κάτι που σε χαλαρώνει , όσο είναι εφικτό…Εγώ περιμένω την Τετάρτη τον πρώτο μας υπέρηχο , μαζί με την @LeneL

Μετα από οκτώ χρόνια προσπαθειών και 6 εξωσωματικών , είδαμε πρώτη φορά θετικό τεστ

Άστα εγώ πάω από το δόξα το Θεό στο βοήθα Παναγιά! Πραγματικά, μετά την ετ δεν είχα τόσο άγχος. Τώρα με έπιασε εμένα! Πεινάω και όλη την ώρα στο μεταξύ και δε βοηθάει αυτό! Αλήθεια το έχεις αυτό σα σύμπτωμα;

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

πρίν από 21 λεπτά , LeneL είπε:

Άστα εγώ πάω από το δόξα το Θεό στο βοήθα Παναγιά! Πραγματικά, μετά την ετ δεν είχα τόσο άγχος. Τώρα με έπιασε εμένα! Πεινάω και όλη την ώρα στο μεταξύ και δε βοηθάει αυτό! Αλήθεια το έχεις αυτό σα σύμπτωμα;

Η μοναδική φορά που έτρωγα χωρίς να προσέχω (γενικώς μαρεσει το φαγητό) αλλά ειδα ότι πήρα και 3 κιλά γιατί ήμουν και διακοπές, αστα να πάνε..

Απο Δευτέρα άρχισα ξανά διατροφη και αν συνεχίσουμε καλά σκέφτομαι να ξανά αρχίσω με διατροφολόγο..Έχω τάση για κιλά και προσέχω πάντα..

Το ίδιο και εγώ καθόλου άγχος στην αρχή και τώρα σκέφτομαι τι θα δούμε την Τετάρτη…Να μας δω πως θα το πάμε εννιά μήνες έτσι :DΦυσικά συνεχίζω τα τεστακια για να καθησυχάζομαι

πρίν από 24 λεπτά , Toxotaki είπε:

Η μοναδική φορά που έτρωγα χωρίς να προσέχω (γενικώς μαρεσει το φαγητό) αλλά ειδα ότι πήρα και 3 κιλά γιατί ήμουν και διακοπές, αστα να πάνε..

Απο Δευτέρα άρχισα ξανά διατροφη και αν συνεχίσουμε καλά σκέφτομαι να ξανά αρχίσω με διατροφολόγο..Έχω τάση για κιλά και προσέχω πάντα..

Το ίδιο και εγώ καθόλου άγχος στην αρχή και τώρα σκέφτομαι τι θα δούμε την Τετάρτη…Να μας δω πως θα το πάμε εννιά μήνες έτσι :DΦυσικά συνεχίζω τα τεστακια για να καθησυχάζομαι

Εγώ πήγα ήδη σε διατροφολόγο γιατί είχα τσιμπήσει κάτι κιλακια πριν μείνω έγκυος και δεν ασχολήθηκα να τα χάσω και τώρα με έπιασε το άγχος! Σκεφτόμουν κι εγώ να προχωρήσει λίγο η εγκυμοσύνη και να πάω μετά αλλά φοβήθηκα μη βάλω και άλλα κιλά στο μεταξύ γιατί ικανη με έχω!

Ίσως είναι και από το άγχος και μόλις νοιώσουμε σιγουριά να το ελέγξουμε καλύτερα! (Λέω εγώ τώρα...) Αλλιώς μας βλέπω σε κάνα χρόνο εδώ να κάνουμε συμπαράσταση για τη δίαιτα!!!!

Οριακά κρατιέμαι και δεν πάω για τεστ πάλι...

πρίν από 18 λεπτά , LeneL είπε:

Εγώ πήγα ήδη σε διατροφολόγο γιατί είχα τσιμπήσει κάτι κιλακια πριν μείνω έγκυος και δεν ασχολήθηκα να τα χάσω και τώρα με έπιασε το άγχος! Σκεφτόμουν κι εγώ να προχωρήσει λίγο η εγκυμοσύνη και να πάω μετά αλλά φοβήθηκα μη βάλω και άλλα κιλά στο μεταξύ γιατί ικανη με έχω!

Ίσως είναι και από το άγχος και μόλις νοιώσουμε σιγουριά να το ελέγξουμε καλύτερα! (Λέω εγώ τώρα...) Αλλιώς μας βλέπω σε κάνα χρόνο εδώ να κάνουμε συμπαράσταση για τη δίαιτα!!!!

Οριακά κρατιέμαι και δεν πάω για τεστ πάλι...

Εγώ έκανα φέτος έχασα τα κιλά που ήθελα αλλά αν συνεχίσω έτσι δεν με βλέπω καλά..Επίσης λόγω φαρμάκων θέλω να είναι χαμηλή σε γλυκαιμικό δείκτη…Αν συνεχίσω και εγώ σκέφτομαι με την νέα χρόνια να ξεκινήσω όπως και να έχει…Εγώ σχεδόν πάντα από λαιμαργία τρωω οπότε….

Εσενα σκέφτομαι οποτε κάνω χααχχαχαχαχαχ…

• Μου αρέσει 1

Εγώ κορίτσια είμαι λίγο ξενερωμενη σήμερα. Έχω καφέ υγρά όπως και στην αρχή. Ο γιατρός μου είπε ότι τα καφέ δεν τον ανησυχούν αλλά εγώ μόνο που τα βλέπω εκνευρίζομαι 

πρίν από 16 λεπτά , Toxotaki είπε:

Εγώ έκανα φέτος έχασα τα κιλά που ήθελα αλλά αν συνεχίσω έτσι δεν με βλέπω καλά..Επίσης λόγω φαρμάκων θέλω να είναι χαμηλή σε γλυκαιμικό δείκτη…Αν συνεχίσω και εγώ σκέφτομαι με την νέα χρόνια να ξεκινήσω όπως και να έχει…Εγώ σχεδόν πάντα από λαιμαργία τρωω οπότε….

Εσενα σκέφτομαι οποτε κάνω χααχχαχαχαχαχ…

Καλά εγώ θα κάνω σχολή!!!! Θα γεννήσω και θα κάνω ακόμα οικιακά τεστ!!!!

Άσε κι εγώ παίρνω κορτιζόνη σε αυτή τη φάση και για αυτό πήγα και τόσο νωρίς σε διατροφολόγο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...