Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , linaa είπε:

καvε μια λιστα στο που θελεις vα εστιασεις στηv κουβεvτα που θα κ;vετε . μηv επικεvτρωθητε σε γεvικολογιες που ηδη γvωριζεις.. 

ναι ναι, το έχω κάνει ήδη. Πρέπει τώρα τα Χριστούγεννα που δε θα δουλεύω να κάτσω να βάλω λίγο το φάκελο των εξετάσεων σε μια σειρά γιατί πολλά τα έχω και ηλεκτρονικα.

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

6 ώρες πρίν, Dimitra26! είπε:

Καλησπέρα κορίτσιαααα

η 3η χοριακη μας ειναι 4.259 

η 2η 2.747 και 

η 1η 1219

βρε κορίτσια μου γιατί δεν διπλασίασε πάλι στην Τρίτη χοριακη ;;;;; Είμαι να σκάσω 

Να μην αγχώνεσαι κορίτσι μου , μετά από ένα νούμερο κ πάνω δεν διπλασιαζεται ακριβώς!

Περίμενε για τον πρώτο υπέρηχο και εκεί θα έχει καλύτερη εικόνα 

Ηρεμία και θετικές σκέψεις,  όλα θα πάνε μια χαρά 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

On 9/29/2022 at 7:53 PM, Jamie said:

Ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου ουαουυυυ μεγαλη χοριακη και απο οτι βλεπω διπλασιαστηκε!!διδυμμακια ε;η αληθεια ειναι οτι γενικα εδω στην ελλαδα οι γιατροι στελνουν για χοριακη στο εξωτερικο που εχω φιλους μονο τεστ σπιτι και υπερηχο κατευθειαν.Δεν νομιζω να ειναι τιποτα ανησυχητικο μηπως απλα να θελει να δει την εξελιξη;μην ανησυχεις παντως φουλ η χοριακη  σου με το καλο κουκλα μου!

Ακριβως το ιδιο κανω και εγω οταν νιωσω υγρα τρεχω να δω μηπως ειναι αιμα.Να σας κανω μια χαζη ερωτηση;υπαρχει περιπτωση να αποβαλλει καποιος και να μην εχει αιμα;απλα οι 2 εβδομαδες μεχρι τον υπερηχο δεν εχεις ιδεα τι γινεται κ περνανε ολα απο το μυαλο

Δεν έχω ιδέα, λες; Επειδή είναι πολύ μικρό να μην υπάρξει αιμα;

• Μπερδεμένη/-ος 1

2 ώρες πρίν, Malia89 είπε:

Δεν έχω ιδέα, λες; Επειδή είναι πολύ μικρό να μην υπάρξει αιμα;

Δεν εχω ιδεα!δεν νομιζω μωρε κατι θα βγαζεις.τεσπα δεν θα σκεφτομαστε αρνητικα εμεις θα εχουμε πιστη οτι τα σπορακια μας δυναμωνουν μερα με τη μερα

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια καλημέρα!!!! Παρακολουθώ δύο χρόνια αυτό το site και η αλήθεια είναι ότι  ενημερώνομαι πάρα πολύ από όλες τις εμπειρίες σας!!! Λοιπόν είναι 42 ετών βρίσκομαι στη δεύτερη προσπάθεια εξωσωματικής με φυσικό κύκλο μετά από 11 περίπου μήνες αναμονής με 6 ωοληψιες πήραμε τέσσερις πολύ καλές βλαστοκύστες όπως μας είπαν και 27/9 εκανα εμβρυομεταφορά και με τις 4 . Κάθομαι στο σπίτι περπατάω λίγο αλλά γενικώς ξεκουράζομαι καναπέ ,όχι πολύ κρεβάτι προσπαθώ τηλεόραση αλλά γενικώς το άγχος θέλοντας και μη υπάρχει ! Συμπτώματα τίποτα ιδιαίτερα ..το μόνο που είχα αυτή τη φορά ήταν τις δύο πρώτες μέρες μέχρι νομίζω και χθες το πρωί κάτι τσιμπήματα κάτω χαμηλά .... Πού και αγχώθηκα για ένα θέμα πάρα πολύ και στεναχωρήθηκα λίγο νομίζω ελπίζω να μην προκάλεσα κάτι μόνη μου....από σήμερα δεν έχω τίποτα και ανησυχώ δεν νιώθω τίποτα γενικώς..... μόνο το στηθος μου που είναι πάντα πρησμένο.

θέλω να ρωτήσω λίγο χαζο ίσως, χαχα  ... μπάνιο δεν έχω κάνει ακόμα δεν πρέπει να χρησιμοποιήσω καθόλου αφρόλουτρο τα μαλλιά μας πώς θα τα λούσουμε?

Ευχαριστώ γενικώς όλες σας για όλα αυτά που προσφέρετε όλα αυτά τα χρόνια !!εύχομαι να έχετε θετικές χοριακές και όλα να πάνε τέλεια στα κορίτσια μας που περιμένουν να γίνουν μανούλες!!:x

Διαφημίσεις

πρίν από 23 λεπτά , patkav είπε:

Κορίτσια καλημέρα!!!! Παρακολουθώ δύο χρόνια αυτό το site και η αλήθεια είναι ότι  ενημερώνομαι πάρα πολύ από όλες τις εμπειρίες σας!!! Λοιπόν είναι 42 ετών βρίσκομαι στη δεύτερη προσπάθεια εξωσωματικής με φυσικό κύκλο μετά από 11 περίπου μήνες αναμονής με 6 ωοληψιες πήραμε τέσσερις πολύ καλές βλαστοκύστες όπως μας είπαν και 27/9 εκανα εμβρυομεταφορά και με τις 4 . Κάθομαι στο σπίτι περπατάω λίγο αλλά γενικώς ξεκουράζομαι καναπέ ,όχι πολύ κρεβάτι προσπαθώ τηλεόραση αλλά γενικώς το άγχος θέλοντας και μη υπάρχει ! Συμπτώματα τίποτα ιδιαίτερα ..το μόνο που είχα αυτή τη φορά ήταν τις δύο πρώτες μέρες μέχρι νομίζω και χθες το πρωί κάτι τσιμπήματα κάτω χαμηλά .... Πού και αγχώθηκα για ένα θέμα πάρα πολύ και στεναχωρήθηκα λίγο νομίζω ελπίζω να μην προκάλεσα κάτι μόνη μου....από σήμερα δεν έχω τίποτα και ανησυχώ δεν νιώθω τίποτα γενικώς..... μόνο το στηθος μου που είναι πάντα πρησμένο.

θέλω να ρωτήσω λίγο χαζο ίσως, χαχα  ... μπάνιο δεν έχω κάνει ακόμα δεν πρέπει να χρησιμοποιήσω καθόλου αφρόλουτρο τα μαλλιά μας πώς θα τα λούσουμε?

Ευχαριστώ γενικώς όλες σας για όλα αυτά που προσφέρετε όλα αυτά τα χρόνια !!εύχομαι να έχετε θετικές χοριακές και όλα να πάνε τέλεια στα κορίτσια μας που περιμένουν να γίνουν μανούλες!!:x

Καλημερα κοριτσι μου και ευχομαι καλη επιτυχια!εγω τις 4 πρωτες μερες η αληθεια ειναι οτι δεν λουστηκα μονο επλενα λιγο τοπικα την ευαισθητη περιοχη .Μετα ξεκινησα κανονικα ντουζ ορθια με χλιαρο νερο και λουζομουν ορθια με σαμπουαν κανονικα προσεχοντας να ειναι απαλες οι κινησεις μου να μην γλιστρισω.εγω επλενα εξωτερικα την εαυσθητη περιοχη ενα τυπου κορε με χαμηλι για εαυεσθητες περιοχες(αν και δεν ξερω αν κανει )αλλα το προτιμησα απο τα κλασσικα αφρολουτρα.Mην ανησυχεις δεν μου ειπαν ποτε να μην πληθω η κατι τετοιο απλα εχω ακουσει οτι δεν κανει καλο το πολυ ζεστο νερο.

• Ευχαριστώ 1

Καλησπέρα σας κορίτσια και ελπίζω να στέλνω σωστά σε αυτό το topic. Τη Δευτέρα έκανα τη πρώτη μου έμβρυομεταφορα. στις 9 μέρες πρέπει να κάνω τη χοριακη. Με απασχολεί το εξής. Μετά τη διαδικασία της εξωσωματικής δεν άντεξα και πήγα κατευθείαν τουαλέτα λόγω των υγρών που είχα πιει. Είναι κακό αυτό; Επίσης με τις ενέσεις τις prolutex έχω εκχυμώσεις στο δέρμα σε κάθε ένεση που κάνω..πώς μπορώ να το αποφύγω αυτό; Όσο για συμπτώματα τίποτα προς το παρόν...

1 hour ago, Eve2022 είπε:

Καλησπέρα σας κορίτσια και ελπίζω να στέλνω σωστά σε αυτό το topic. Τη Δευτέρα έκανα τη πρώτη μου έμβρυομεταφορα. στις 9 μέρες πρέπει να κάνω τη χοριακη. Με απασχολεί το εξής. Μετά τη διαδικασία της εξωσωματικής δεν άντεξα και πήγα κατευθείαν τουαλέτα λόγω των υγρών που είχα πιει. Είναι κακό αυτό; Επίσης με τις ενέσεις τις prolutex έχω εκχυμώσεις στο δέρμα σε κάθε ένεση που κάνω..πώς μπορώ να το αποφύγω αυτό; Όσο για συμπτώματα τίποτα προς το παρόν...

Τίποτα απ όσα ανέφερες δεν είναι κακό! Και όσο για συμπτώματα μη κάθεσαι και ψάχνεσαι γιατί είναι τα ίδια με των φαρμάκων! Καλή επιτυχία σου εύχομαι και μια μεγάλη χοριακή σε 9 μέρες!!!

On 2/10/2022 at 9:38 ΠΜ, patkav είπε:

Σου ευχομαι καλή επιτυχία και μια μεγαλη χοριακή! Όμως κορίτσι μου μπάνιο κάνεις κανονικά! Ποιος είπε οτι απαγορεύεται το μπάνιο; Δεν ειπαμε να γεμίσεις την μπανιέρα κ να μουλιάσεις μεσα αλλα μια το σωμα σου στο ντους κ μια τα μαλλακια σου μπορεις αφοβα να τα κανεις!! Με το καλό!!

4 ώρες πρίν, Eve2022 είπε:

Κοριτσι μου μην ανησυχεις καθολου για το οτι πηγες τουαλετα εγω φαντασου μετα την εμβρυομεταφορα αντεξα το πολυ 7 λεπτα μετρημενα ξαπλα και ετρεξα αμεσως για τουαλετα και οχι μια φορα αλλα 3 φορες και καθομουν και απο ψηλα και σφιγγομουν να φυγουν ολα τα υγρα.ενιωθα πολλερ τυψεις μεχρι που πηρα θετικο τεστ και θετικη χοριακη.Αν ειναι να πιαστει θα πιαστει μην αγχωνεσαι αλλα να προσεχεις κιολας.Οσον αφορα τις ενεσεις κανω και εγω και μαλιστα πετυχα καποιο αγγειο και εκανα μια μελανια πολυ μεγαλη..απο το κεντρο που ρωτησα μου ειπαν να μην ανησυχω αλλα η αληθεια ειναι οτι μεχρι να παω υπερηχο το εχω στο μυαλο μου ..Επισης δεν ειχα συμπτωματα μεχρι και την 12 μερα ουτε στηθος ουτε τιποτα

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Jamie είπε:

Κοριτσι μου μην ανησυχεις καθολου για το οτι πηγες τουαλετα εγω φαντασου μετα την εμβρυομεταφορα αντεξα το πολυ 7 λεπτα μετρημενα ξαπλα και ετρεξα αμεσως για τουαλετα και οχι μια φορα αλλα 3 φορες και καθομουν και απο ψηλα και σφιγγομουν να φυγουν ολα τα υγρα.ενιωθα πολλερ τυψεις μεχρι που πηρα θετικο τεστ και θετικη χοριακη.Αν ειναι να πιαστει θα πιαστει μην αγχωνεσαι αλλα να προσεχεις κιολας.Οσον αφορα τις ενεσεις κανω και εγω και μαλιστα πετυχα καποιο αγγειο και εκανα μια μελανια πολυ μεγαλη..απο το κεντρο που ρωτησα μου ειπαν να μην ανησυχω αλλα η αληθεια ειναι οτι μεχρι να παω υπερηχο το εχω στο μυαλο μου ..Επισης δεν ειχα συμπτωματα μεχρι και την 12 μερα ουτε στηθος ουτε τιποτα

Εύχομαι να σου πάνε όλα όπως τα έχεις ονειρευτεί!!!σε ευχαριστώ που μου απάντησες..Το σκεφτόμουν συνέχεια.. προς το παρόν έχω πάρει άδεια από τη δουλειά μέχρι την χοριακη διότι έχω πολύ ορθοστασία αλλά στο σπίτι δεν κάθομαι συνέχεια στο κρεββάτι.επισης βγαίνω και για καμιά βόλτα..στο παρελθόν είχα μία παλινδρομη κύηση στις 9βδομαδες, χωρίς εξωσωματική.. Τώρα επειδή είμαι στα 42 αισίως πήγαμε σε εξωσωματική αλλά είμαι λίγο φοβισμένη.. είναι αυτό το άγνωστο που με περιμένει και σε εσάς βρίσκω κουράγιο..δεν ξέρω τι να περιμένω.. κάποιες φορές λύγισα κάποιες φορές ανέβηκα πάλι και τώρα πορευομαι έως ότου να δώ τι θα γίνει.. πήγα για έμβρυομεταφορα με 2 βλαστοκυστες η μία 4ΑΑ κ η άλλη 3BC.. κατεψυγμένα 5ημερων... όσο περνάει ο καιρός νιώθω περισσότερο την ανάγκη να μιλάω σε κάποιον που με καταλαβαίνεις.. ελπίζω να μην σε κούρασα..

4 ώρες πρίν, skorpina78 είπε:

εύχομαι

Σε ευχαριστώ πολύ για το κουράγιο...! εύχομαι να έχεις ο,τι ποθείς..!!απλά επειδή το μυαλό ώρες ώρες δεν συγκρατείται κάνω διάφορες σκέψεις...

πρίν από 17 λεπτά , Eve2022 είπε:

Εύχομαι να σου πάνε όλα όπως τα έχεις ονειρευτεί!!!σε ευχαριστώ που μου απάντησες..Το σκεφτόμουν συνέχεια.. προς το παρόν έχω πάρει άδεια από τη δουλειά μέχρι την χοριακη διότι έχω πολύ ορθοστασία αλλά στο σπίτι δεν κάθομαι συνέχεια στο κρεββάτι.επισης βγαίνω και για καμιά βόλτα..στο παρελθόν είχα μία παλινδρομη κύηση στις 9βδομαδες, χωρίς εξωσωματική.. Τώρα επειδή είμαι στα 42 αισίως πήγαμε σε εξωσωματική αλλά είμαι λίγο φοβισμένη.. είναι αυτό το άγνωστο που με περιμένει και σε εσάς βρίσκω κουράγιο..δεν ξέρω τι να περιμένω.. κάποιες φορές λύγισα κάποιες φορές ανέβηκα πάλι και τώρα πορευομαι έως ότου να δώ τι θα γίνει.. πήγα για έμβρυομεταφορα με 2 βλαστοκυστες η μία 4ΑΑ κ η άλλη 3BC.. κατεψυγμένα 5ημερων... όσο περνάει ο καιρός νιώθω περισσότερο την ανάγκη να μιλάω σε κάποιον που με καταλαβαίνεις.. ελπίζω να μην σε κούρασα..

Σε ευχαριστώ πολύ για το κουράγιο...! εύχομαι να έχεις ο,τι ποθείς..!!απλά επειδή το μυαλό ώρες ώρες δεν συγκρατείται κάνω διάφορες σκέψεις...

Σε καταλαβαινω απολυτα και δεν κουραζεις κανενα!εμενα ειναι η πρωτη εξωσωματικη και δεν ειχα ποτε μεινει εγκυος στο παρελθον οποτε ολα αυτα ειναι πρωτογνωρα για μενα και ο μεγαλυτερος φοβος ειναι η παλλινδρομη γιατι την ακουω πολυ συχνα εδω στο φορουμ.εχε πιστη στα εμβρυακια σου και προσπαθησε να ξεκουραζεσαι κ να τρεφεσαι σωστα.Νομιζω ειναι το μονο που περναει απο το χερι μας κ σκεφτομαι οτι αφου εγινε μια φορα λογικα θα ξαναγινει.Εγω ειχα αγχος επειδη δεν ειχα πιασει ποτε αλλα ευτυχως βοηθησε η επιστημη.Ευχομαι να πανε ολα καλα κ να μας πεις θετικα νεα!!

πρίν από 28 λεπτά , Jamie είπε:

Σε καταλαβαινω απολυτα και δεν κουραζεις κανενα!εμενα ειναι η πρωτη εξωσωματικη και δεν ειχα ποτε μεινει εγκυος στο παρελθον οποτε ολα αυτα ειναι πρωτογνωρα για μενα και ο μεγαλυτερος φοβος ειναι η παλλινδρομη γιατι την ακουω πολυ συχνα εδω στο φορουμ.εχε πιστη στα εμβρυακια σου και προσπαθησε να ξεκουραζεσαι κ να τρεφεσαι σωστα.Νομιζω ειναι το μονο που περναει απο το χερι μας κ σκεφτομαι οτι αφου εγινε μια φορα λογικα θα ξαναγινει.Εγω ειχα αγχος επειδη δεν ειχα πιασει ποτε αλλα ευτυχως βοηθησε η επιστημη.Ευχομαι να πανε ολα καλα κ να μας πεις θετικα νεα!!

Πόσο είσαι; Εύχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσύνη και γενικά να καλοπιανεις τον εαυτό σου!!!! Δουλεύες κατά την έμβρυομεταφορα σου; 

πρίν από 22 λεπτά , Eve2022 είπε:

Πόσο είσαι; Εύχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσύνη και γενικά να καλοπιανεις τον εαυτό σου!!!! Δουλεύες κατά την έμβρυομεταφορα σου; 

Εγω ειμαι 35 μετα την εμβρυομεταφορα εκατσα 5 μερες και μετα γυρισα πιο λιγες ωρες (εχω δικη μου δουλεια).Ευχαριστω πολυ!

Καλημέρα σας, μέρες παρακολουθώ τις συζητήσεις σας και είπα σήμερα να συμμετάσχω :)

Έκανα την Δευτέρα εμβρυομεταφορά και βρίσκομαι σε περίοδο αναμονής για να πραγματοποιήσω την β - χοριακή. Πολλά περνάμε από το μυαλό μου, ευχάριστα, δυσάρεστα, και καθώς πλησιάζει η μέρα η αγωνία μεγαλώνει. Εύχομαι σε όλες σας να επιτύχετε τον στόχο σας!! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...