Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Nima21 είπε:

Αν θες μπορεις να μοιραστείς μαζι μας τι σου είπε η δικη  σου εμβρυολογος.. με ενδιαφέρει  να ακούσω γιατι εχω αντιστοιχες βλαστοκυστες - παγωτινια.

Ο δικος μου παντως που μιλησα δεν κόλλησε στις βαθμολογίες .. γενικα μου ξεκαθάρισε οτι ειναι κατα των βαθμολογιών οι εμβρυολόγοι, απλως πρέπει να μας πουν κατι οι γιατροι μας.. βλέπουν τη δυναμικη που εχουν και πως προχωρανε μεχρι 3η και 5η μερα και αναλογα βαθμολογουν.. αλλα μου ειπε κ αυτος οπως ηδη ξερουμε οτι συμβαινει μετριας βαθμολογιας να δινουν μωρα και αντιστοιχα άριστης να μην δινουν καν θετικη χοριακη .. 

Κορίτσι μου εννοείτε, άλλωστε για αυτό είμαστε εδώ για να μοιραζόμαστε τα πάντα που συμβαίνουν και να δίνουμε κουράγιο η μία την άλλη. Λοιπόν όπως προανέφερα είχα μπερδευτεί μ αυτά που διάβασα γιατί θυμάμαι πριν τρεις μέρες μια κοπέλα έβαλε μια 4 bc αν θυμάμαι καλά, και λέω ρε γαμωτο εμένα γιατί με βάλανε την3αβ ,τεσπα πήρα σήμερα τηλ και μίλησα με την εμβρυολογο αυτό που μ είπε πρώτα από όλα είναι ότι τα μηχανήματα σε κάθε κέντρο διαφέρουν από κει και πέρα η 4ββ είναι χαμηλότερης ποιότητας από ότι η 3αβ και όπως είπες και εσύ πριν δεν πηγαίνει βάση βαθμολογιών είναι κατά σ αυτό γιατί μόνο άγχος προκαλεί, μπορεί π.χ να βάλουμε την 2αβ την επόμενη φορά και να πιάσει και να πάνε όλα καλά, σημασία για αυτήν ήταν ότι όταν έβγαλε την βλαστοκυστη από την "κατάψυξη"(συγνώμη που το λέω έτσι αλλά δεν γνωρίζω τις ορολογίες τους ) συνέχισε να αναπτυσετε .αυτό που μ είπε είναι ότι τα νούμερα δεν έχουν σημασία, το 100%για αυτούς είναι η ψυχολογία της γυναίκας ακούγετε κάπως αλλά όντως από την πρώτη μέρα που πήγα σ αυτό το κέντρο αυτό κοίταξαν μέχρι και από ψυχολόγο με πέρασαν. Δεν τ είπα όλα αναλυτικά η ουσία θεωρώ ειναι νασταματησουμε να κοιτάμε βαθμολογίες και νούμερα 

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

πρίν από 17 λεπτά , skorpina78 είπε:

Έτσι είχα κι εγώ λιγες μερες μετα την ετ! Πηρα κ παυσίπονο κιόλας τοσο πολυ πονούσα! Και την 12η μερα η χοριακή μου 401!! Καλή επιτυχία!!

Ευχαριστω παρα πολυ μακαρι πραγματικα μ'εχει φαει το αγχος.κι οχι τπτ αλλο,δεν εχω κ κανενα ετσι καπως θετικο συμπτωμα να πω,ουτε πρησμενο στηθος ουτε τπτ μονο ποναω

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα.Ας μου πει καποια σας παρακαλω γτ θα πεθανω απο το αγχος.Την προηγουμενη Δευτερα εκανα εμβρυομεταφορα 2 βλαστοκυστεων 5 ημερων.Μου ειπανε χοριακη να κανω αυριο αλλα δεν αντεξα κ εκανα σημερα.Αλλα νομιζω οτι 43.72 που εδειξε ειναι πολυ χαμηλο το νουμερο.Εσεις τι λετε?

πρίν από 11 λεπτά , mary1987 είπε:

Καλησπερα.Ας μου πει καποια σας παρακαλω γτ θα πεθανω απο το αγχος.Την προηγουμενη Δευτερα εκανα εμβρυομεταφορα 2 βλαστοκυστεων 5 ημερων.Μου ειπανε χοριακη να κανω αυριο αλλα δεν αντεξα κ εκανα σημερα.Αλλα νομιζω οτι 43.72 που εδειξε ειναι πολυ χαμηλο το νουμερο.Εσεις τι λετε?

Είναι θετική μπράβο! Απλά πρέπει να επαναλάβεις σε 2-3 μέρες. Συμβουλεύσου κ τον γιατρό σου!!!!! Και πάλι μπράβο!

• Μου αρέσει 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 3 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Είναι θετική μπράβο! Απλά πρέπει να επαναλάβεις σε 2-3 μέρες. Συμβουλεύσου κ τον γιατρό σου!!!!! Και πάλι μπράβο!

Σ'ευχαριστω πολυ απλα αγχωθηκα γτ μου φανηκε πολυ χαμηλη η τιμη.Χριστε μου τι αγχος ειναι αυτο 

20 minutes ago, mary1987 said:

5ημέρες + 8 ημέρες απο τότε, 13dpo. Για την μέρα σου, κανονική είναι . Απλώς κάνε σίγουρα σε 2 ημέρες για να δεις οτι διπλασιάζεται.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , zouko είπε:

5ημέρες + 8 ημέρες απο τότε, 13dpo. Για την μέρα σου, κανονική είναι . Απλώς κάνε σίγουρα σε 2 ημέρες για να δεις οτι διπλασιάζεται.

ναι ναι θα κανω.Ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις,μακαρι τι να πω.

• Μου αρέσει 1

21 minutes ago, Kon84 said:

Καλησπέρα κορίτσια... 

Έκανα εμβρυομεταφορα 3 εμβρύων 3ημερων και είμαι στην 6η μέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω υπάρχει περίπτωση θετικής χοριακη χωρίς καθόλου συμπτώματα? 

Φυσικά υπάρχει !

Εδώ εγώ έχω εγκυμοσύνη χωρίς σχεδόν συμπτώματα !

2 ώρες πρίν, zouko είπε:

Φυσικά υπάρχει !

Εδώ εγώ έχω εγκυμοσύνη χωρίς σχεδόν συμπτώματα !

Έχω ένα παιδάκι και προσπαθώ για δεύτερο. Έχω κάνει άλλες 3 αποτυχημένες μετά τη μικρή μου και τώρα είμαι στην 4η κατά σειρά. Αλλά τίποτα, στη μικρή μόνο μυρμιγκιασμα στη μήτρα. Τίποτα άλλο. στην προηγούμενη που έκανα βιοχημικη είχα πόνους περιόδου. Τώρα τίποτα και με ζωσαν λίγο τα φίδια... 

Διαφημίσεις

On 31/5/2022 at 3:36 ΜΜ, zouko είπε:

Με το καλό κορίτσι μου !! :) Γράψε μας ξανά μεθαύριο !

Καλημερα.Ελπιζω να ειστε ολες καλα.Δεν εχω μαθει ακομα που πρεπει να γραφω στο φορουμ,αν κανω καποιο λαθος να με διορθωσετε.Εκανα την επομενη μερα την 14η δηλαδη τοτε που επρεπε κανονικα και μου εδειξε 56.97 και σημερα,2 μερες μετα εδειξε 113.70.ο γιατρος ειναι αιδιοδοξος,εμενα μ εχει φαει το αγχος.εσεις τι λετε?

25 minutes ago, mary1987 said:

Καλημερα.Ελπιζω να ειστε ολες καλα.Δεν εχω μαθει ακομα που πρεπει να γραφω στο φορουμ,αν κανω καποιο λαθος να με διορθωσετε.Εκανα την επομενη μερα την 14η δηλαδη τοτε που επρεπε κανονικα και μου εδειξε 56.97 και σημερα,2 μερες μετα εδειξε 113.70.ο γιατρος ειναι αιδιοδοξος,εμενα μ εχει φαει το αγχος.εσεις τι λετε?

Αυτό που περιμένουν οι γιατροί σε μια χοριακή, είναι να διπλασιάζεται ανα 48-72 ώρες. Εσένα διπλασιάστηκε, οπότε γιατί έχει αγχωθεί ! Ολα μέχρι στιγμής πηγαίνουν όπως θα έπρεπε, συγχαρητήρια !!!!

• Μου αρέσει 1

Καλέ μια χαρά είναι η χοριακη!όλα καλά είναι!

Να σε ρωτήσω τι συμπτώματα έχεις?είναι να κάνω κάι εγώ την Δευτέρα χοριακη!έχω κάνει άπειρες προσπάθειες που κατέληγαν σε αίμα και χοριακη θετική αλλά μέρα γειά σας!είναι η πρώτη φορά που δεν έχω τίποτα ούτε αίμα ουτε υγρά ούτε πόνο και φοβάμαι μην είναι μηδέν!

πρίν από 6 λεπτά , Ζαργαναρα είπε:

Καλέ μια χαρά είναι η χοριακη!όλα καλά είναι!

Να σε ρωτήσω τι συμπτώματα έχεις?είναι να κάνω κάι εγώ την Δευτέρα χοριακη!έχω κάνει άπειρες προσπάθειες που κατέληγαν σε αίμα και χοριακη θετική αλλά μέρα γειά σας!είναι η πρώτη φορά που δεν έχω τίποτα ούτε αίμα ουτε υγρά ούτε πόνο και φοβάμαι μην είναι μηδέν!

ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ!!Οταν σου λεω τιποτα,τιποτα και γι'αυτο και εχω τετοιο αγχος και μερα παρα μερα ριχνω κ ενα κλαμα!!Δεν εχω ουτε αιμα,ουτε υγρα ουτε πρηξιμο.και σημερα μαλιστα ρωτησα τον γυναικολογο και μου ειπε ειναι νωρις για συμπτωματα.Σου ευχομαι να πανε ολα καλα με μια τεραστια χοριακη!!

πρίν από 4 λεπτά , mary1987 είπε:

ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ!!Οταν σου λεω τιποτα,τιποτα και γι'αυτο και εχω τετοιο αγχος και μερα παρα μερα ριχνω κ ενα κλαμα!!Δεν εχω ουτε αιμα,ουτε υγρα ουτε πρηξιμο.και σημερα μαλιστα ρωτησα τον γυναικολογο και μου ειπε ειναι νωρις για συμπτωματα.Σου ευχομαι να πανε ολα καλα με μια τεραστια χοριακη!!

Ρε τα ίδια και εγώ!και εγώ τα έχω κάνει πάνω μου!μου δίνεις θάρρος!η χοριακη είναι μια χαρά από την στιγμή που διπλασιάστηκε στο λέω εκ πείρας!εγώ έχω κάνει και εξωμήτριο και πολλά και βιοχημικές!άντε μακάρι να μας πάνε καλά μέχρι τέλους!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...