-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 8 λεπτά , Alex@ είπε:
Εγώ που έκανα προεμφυτευτικο για να αποφύγω τις άσκοπες εμβρυομεταφορες μπορώ να πω πως δεν είναι 600€ για κάθε έμβρυο, δεν ξέρω παλιότερα αν ηταν άλλες οι τιμές. Επίσης ελέγχουν αρκετά σύνδρομα, εγώ πήρα αναλυτικά για την κάθε βλαστοκυστη.
Εννοεις περισσοτερα ή λιγοτερα;?
πρίν από 24 λεπτά , Eternity είπε:Κι εγώ αυτό ήξερα για τον προεμφυτευτικο. Εν τω μεταξύ είναι φοβερό, να βρεις υγιή έμβρυα στον προεμφυτευτικο και να μην είναι σίγουρη η εγκυμοσύνη.... εκεί να το χάσεις τελείως.
Εγω που λες έχω χάσει πολλές στιγμές από το γιο μου όχι μόνο στις ωοληψίες και στις εμβρυομεταφορες αλλά όλη μέρα να με βλέπει να ψάχνω στο διαδίκτυο, να πέφτω ψυχολογικά και να μην έχω όρεξη να παίξω μαζί του, να πέφτω σε κατάθλιψη μετά από κάθε αποτυχία. Κάποια στιγμή ήρθε και μου είπε :μαμά, δε θέλω αδερφάκι, είμαι καλά μόνος μου. Όλα τα καταλαβαίνει... είναι 7,5 ετων πλέον. Έκανα μια κουβέντα αυτή τη φορά μαζί του και ειλικρινά νομίζω ότι πλέον δε θέλει. Πλέον είναι το δικό μου άγχος μη μείνει μόνος στη ζωή, να έχει παρέα. Όμως με μεγάλη διαφορά ηλικίας τι παρέα να κάνουν? Ή ποιος σου λέει ότι θα ταιριάζουν? Υπάρχουν αδέρφια που δε μιλιούνται.... Εμείς προσπαθούμε να τα προστατευσουμε από τα πάντα όμως όπως βλέπεις στη ζωή δεν είναι όλα στο χέρι μας. Τελικά κατάλαβα ότι μέσα μου το θέλω και για μένα.... όμως το απογοητευτικό είναι ότι είμαι πολύ επιβαρυμενη πλέον ψυχολογικά και σωματικά και νιώθω ότι δεν έχω κουράγιο και μετά από αυτό να μεγαλώσω παιδί...
Το 5ΑΑ δεν ειναι απλως αριστη βλαστοκυστη, ειναι εκκολαπτομενη, δηλαδη 10 με τονο που λεμε. Αν εχεις πιασει αυτη τη φορα.. ενδεχομενως να ειναι απο αυτη. Την πρωτη φορα που εκανα και τον γιο μου δηλαδη (ειμαι απο τις τυχερες που επιασα με την πρωτη), ειχα μία 5ΑΑ και μια 4ΑΑ. Εμφυτευτηκαν και τα 2 αλλα το ενα προχωρησε. Ωστοσο, αν ησουν αδερφη μου, θα σε συμβουλευα να περιμενεις να δεις τι θα γινει με αυτο το εμβρυο, γιατι ακομα δεν ειναι σιγουρο οτι τα εχεις απορριψει ολα, και μετα.. στοπ. Αν εισαι εγκυος οκ.. απολαυσε το. Αν δεν εισαι.. φροντισε να κανεις τις καλυτερες γιορτες με το παιδι σου. Τα χρηματα που θα εδινες παλι για μια ακομα μεταφορα, καντε κατι ολοι μαζι, οπως ενα ταξιδι.. ή ψωνια σε ρουχα και παιχνιδια.. ή ο.τι αλλο σας ευχαριστει. Ζηστε ομορφα. Ισως ανακουφιστεις αν βαλεις ενα οριστικο τελος. Τωρα οσον αφορα τα αδερφια ειναι μεγαλο ζητημα για συζητηση. Οντως σκοτωνονται και δεν μιλιουνται καποια. Προσπαθεις για το καλυτερο ομως σαν γονιος. Εσυ τις προσπαθειες σου ομως τις εκανες και με το παραπανω. Το παιδι σου το ξερει.. το ζει. Ισως πρεπει να τελειωσει εδω. Θα ηρεμησεις πιστευω. Αν και την Δευτερα, μπορει να ανατραπουν ολα..
-
Μετά την εμβρυομεταφορά
-
Θέματα
-
- 5.714 απαντήσεις
- 790.577 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.126.145 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 34.126 εμφανίσεις
-
- 87 απαντήσεις
- 114.720 εμφανίσεις
-
- 447 απαντήσεις
- 205.096 εμφανίσεις
-
-
-
- 5.714 απαντήσεις
- 790.577 εμφανίσεις
-
- 1.635 απαντήσεις
- 200.946 εμφανίσεις
-
- 821 απαντήσεις
- 77.713 εμφανίσεις
-
- 40 απαντήσεις
- 1.736 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 306 εμφανίσεις
-
- 13 απαντήσεις
- 2.465 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 44
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 649 απαντήσεις
- 28.126 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 47 εμφανίσεις
-
- 34 απαντήσεις
- 1.776 εμφανίσεις
-
Διαβήτης κύησης
Από TSOUF, in Ιατρικά & Υγεία
- 1 απάντηση
- 130 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα