Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια μου γλυκά,σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα. Μέσα από αυτό το φόρουμ στηρίζουμε η μία την άλλη και πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενη που συζητάμε με σεβασμό όλα μας τα προβλήματα και μοιραζόμαστε τις ανησυχίες και τις αγωνίες μας. Εύχομαι μέσα από την ψυχή μου τεράστιες χοριακες για όλες και πολλά πολλά  μωράκια ❤️  

Λυπάμαι πολύ κορίτσι μου ξέρω πως είναι δυστυχώς .κοιτά να είσαι ήρεμη και ξεκούραστη όσο μπορείς και να πάνε όλα καλά από εδώ και πέρα.πραγματικά είναι δύσκολη η κατάσταση μας ήδη και έχουμε άγχος από τη πρώτη μέρα που ξεκινάμε τη διαδικασία έχουμε και αυτά που δε μας αφήνουν μα το ευχαριστηθούμε αλλα έχουμε και την ελπίδα πάντα και αυτή μας κρατάει να παλεύουμε!

• Μου αρέσει 3

12 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Αυτό που με τρομάζει πιο πολύ είναι το τι θα γίνει με το άλλο και αν αυτή η αποβολη επηρεάζει την εξέλιξη της εγκυμοσύνης....Φοβάμαι παρά πολύ,δεν ξέρω τι να σκεφτώ..

ΝΑ μην σε τρομάζει γιατί είναι σε διαφορετικούς σάκους!

• Μου αρέσει 3

ugAHp3.png

jfV0p3.png

14 hours ago, Blue Velvet said:

Αυτό που με τρομάζει πιο πολύ είναι το τι θα γίνει με το άλλο και αν αυτή η αποβολη επηρεάζει την εξέλιξη της εγκυμοσύνης....Φοβάμαι παρά πολύ,δεν ξέρω τι να σκεφτώ..

Λυπάμαι πολύ για την εξέλιξη αυτή. Να είσαι δυνατή , γιατί υπάρχει ένα άλλο σποράκι που θέλει όλη την αγάπη του κόσμου.

Δεν νομίζω οτι θα επηρεάσει κάτι . Απλώς λογικά το ένα, δεν μεγάλωνε ως έπρεπε ή δεν ήταν χρωμοσωμικά κανονικό. Και εμένα βλέπει ο γιατρός μου 2 σάκους, αλλα ο ένας είναι όπως πρέπει για την εβδομάδα μου, μετρήσαμε και το σποράκι, μέτρησε και παλμούς, αλλα στον δεύτερο σάκο που είναι πολύ μικρότερος, με το ζόρι βλέπει λεκιθικό σάκο. Δεν είμαστε καθόλου αισιοδοξοι οτι θα προχωρήσει το δεύτερο. Ας προχωρήσει το ένα να πάνε όλα καλά....

• Μου αρέσει 3

πρίν από 57 λεπτά , zouko είπε:

Λυπάμαι πολύ για την εξέλιξη αυτή. Να είσαι δυνατή , γιατί υπάρχει ένα άλλο σποράκι που θέλει όλη την αγάπη του κόσμου.

Δεν νομίζω οτι θα επηρεάσει κάτι . Απλώς λογικά το ένα, δεν μεγάλωνε ως έπρεπε ή δεν ήταν χρωμοσωμικά κανονικό. Και εμένα βλέπει ο γιατρός μου 2 σάκους, αλλα ο ένας είναι όπως πρέπει για την εβδομάδα μου, μετρήσαμε και το σποράκι, μέτρησε και παλμούς, αλλα στον δεύτερο σάκο που είναι πολύ μικρότερος, με το ζόρι βλέπει λεκιθικό σάκο. Δεν είμαστε καθόλου αισιοδοξοι οτι θα προχωρήσει το δεύτερο. Ας προχωρήσει το ένα να πάνε όλα καλά....

Καλημέρα κοπέλα μου. Στον υπέρηχο που έκανα την προηγούμενη εβδομάδα,το ένα φαινόταν  πολύ καθαρά και αρκετά μεγαλουτσικο,σε αντίθεση με το αλλο..Μου είχε περάσει απ' το μυαλό πως ίσως δεν προχωρήσει,αλλα έλεγα ποτέ δεν ξερεις,τόσες  γυναίκες γεννάνε δίδυμα δίχως κάποιο πρόβλημα. Τελικά αυτό που σκέφτομαι σήμερα είναι πως επέζησε το πιο υγιές και πως μάλλον έτσι έπρεπε να γίνουν τα πράγματα..Σου εύχομαι να σου πάνε όλα τέλεια και σε λίγους μήνες να γίνεις η πιο ευτυχισμένη μανούλα στον κόσμο❤️

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

3 minutes ago, Blue Velvet said:

Καλημέρα κοπέλα μου. Στον υπέρηχο που έκανα την προηγούμενη εβδομάδα,το ένα φαινόταν  πολύ καθαρά και αρκετά μεγαλουτσικο,σε αντίθεση με το αλλο..Μου είχε περάσει απ' το μυαλό πως ίσως δεν προχωρήσει,αλλα έλεγα ποτέ δεν ξερεις,τόσες  γυναίκες γεννάνε δίδυμα δίχως κάποιο πρόβλημα. Τελικά αυτό που σκέφτομαι σήμερα είναι πως επέζησε το πιο υγιές και πως μάλλον έτσι έπρεπε να γίνουν τα πράγματα..Σου εύχομαι να σου πάνε όλα τέλεια και σε λίγους μήνες να γίνεις η πιο ευτυχισμένη μανούλα στον κόσμο❤️

Καλά, ακριβώς, ποτέ δεν ξέρεις τι πρόκειται να γίνει. Μάλλον δεν ήταν γραφτό, το ίδιο σκέφτομαι και εγώ.

Σε λίγους μήνες θα λέμε για τα μωρά μας, μην ανυσηχείς καθόλου♥ Όλα θα πάνε καλά!

• Μου αρέσει 1

On 9/3/2022 at 11:50 ΠΜ, Natassou85 είπε:

Δε ξερω Κατερινακι μου περα απο το τεστ σ ειπα κιολας οτι δε νιωθω να εχει αλλαξει κατι .. επισης εβγαλα σπυρακια ξεπρηστηκε το στηθος μ κ εχω ολα τα συμπτωματα οπως οταν μου κατεβαινει περιοδος.. δε θελω να δινω ψευτικες ελπιδες στον εαυτο μου .. οσο για τα λεφτα ποιος εχει ;; Δουλευουμε κ ολα πανε εκει οσο αντεχουμε βεβαια .. δεν ειμαστε κ πλουσιοι να εχουμε στην ακρη ενα τσουβαλι.. εχω ραντεβου στο Ελενα στις 24 .. ισως βοηθηθω καπως κ απο κει .. φαντασου το χα κλεισει για παν ενδεχομενο και να που τελικα εκανα καλα❤️

Πως είσαι Κορίτσι μου ;

πρίν από 12 λεπτά , silvy22 είπε:

Πως είσαι Κορίτσι μου ;

Πως να μαι ..τιποτα περιμενω ..ξεπρηστηκε το στηθος κ απο σημερα εχουν αρχισει πονακια περιοδου ..ασε που εβγαλα κ σπυρακια ..αρα…

πρίν από 6 λεπτά , Natassou85 είπε:

Πως να μαι ..τιποτα περιμενω ..ξεπρηστηκε το στηθος κ απο σημερα εχουν αρχισει πονακια περιοδου ..ασε που εβγαλα κ σπυρακια ..αρα…

Θα κανείς άλλο τεστ ή θα πας για χοριακη ;τα συμπτώματα είναι σχετικά και σε τρελαίνουν 

πρίν από 11 λεπτά , silvy22 είπε:

Θα κανείς άλλο τεστ ή θα πας για χοριακη ;τα συμπτώματα είναι σχετικά και σε τρελαίνουν 

Δε ξερω ..λεω να κανω λογικα πλεον θα δειχνει αλλα δεν ελπιζω κ με εχει παρει απο κατω ..εσεις ακουσατε καρδουλα;

Διαφημίσεις

1 hour ago, Natassou85 είπε:

Δε ξερω ..λεω να κανω λογικα πλεον θα δειχνει αλλα δεν ελπιζω κ με εχει παρει απο κατω ..εσεις ακουσατε καρδουλα;

Μπα όχι εμάς δεν είναι καλά τα πράγματα 

αυριο είσαι 8η;

• Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 4 λεπτά , silvy22 είπε:

Μπα όχι εμάς δεν είναι καλά τα πράγματα 

αυριο είσαι 8η;

Ωχ κοριτσι μου δεν ηξερα .. οτι και να ναι δε θα το βαλεις κατω .. θα προσπαθησουμε ξανα κ ξανα μεχρι να τα καταφερουμε ;; Η 3ετ σου ηταν ;; Αυριο ναι θα μαι 8η

πρίν από 2 λεπτά , Natassou85 είπε:

Ωχ κοριτσι μου δεν ηξερα .. οτι και να ναι δε θα το βαλεις κατω .. θα προσπαθησουμε ξανα κ ξανα μεχρι να τα καταφερουμε ;; Η 3ετ σου ηταν ;; Αυριο ναι θα μαι 8η

3η ναι , θα προσπαθήσω ναι , τωρα που πέτυχα με εμφύτευση έχω ελπίδες !

αν το αντέχεις κάνε ένα early αύριο αλλιώς απο Δευτέρα χοριακη 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 3 λεπτά , silvy22 είπε:

3η ναι , θα προσπαθήσω ναι , τωρα που πέτυχα με εμφύτευση έχω ελπίδες !

αν το αντέχεις κάνε ένα early αύριο αλλιώς απο Δευτέρα χοριακη 

Δεν εχω ελπιδες αλλα δε θα το βαλω κατω θα προσπαθησω οσο μπορω .. τις αλλες 2 ειχες μηδενικη χοριακη;

πρίν από 2 λεπτά , Natassou85 είπε:

Δεν εχω ελπιδες αλλα δε θα το βαλω κατω θα προσπαθησω οσο μπορω .. τις αλλες 2 ειχες μηδενικη χοριακη;

Μηδενική ναι 

οχι δεν το βάζουμε κάτω δώσε ελπίδες στα εμβρυακια σου !

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...