Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

11 hours ago, Vk79 said:

Επίσης να ρωτήσω.....όσες δουλεύετε έχετε πάρει άδεια ή θα πάρετε όταν ακούσετε καρδούλα?

Καλημέρα. Εμένα μου είπε από την ημέρα της έμβρυο μεταφοράς κ μετα αυστηρά στο κρεβάτι, μόνο μέχρι το μπάνιο κ τίποτα άλλο. Σε αλλά κέντρα λένε μπορείς να κυκλοφορείς κανονικά χωρίς θέμα, και να πας δουλειά απο την 3η μέρα κ μετά. 

Πέρυσι τέτοια εποχή ήμουν έγκυος κ πηγαινα κανονικά δουλειά κ ολα, όμως στην 7w6d μετά από μια δυσκολη εβδομάδα κ μια βόλτα περπατημα είδα αίμα, πηρα outrozestan για 1 εβδομάδα, Το αίμα σταμάτησε, όμως την 8w6d παλινδρόμησε. 

Θα σου προτεινα να μην το ρισκάρεις, εγώ μετάνιωσα που έβαλα τη δουλειά μπροστά.. και άργησα να το ξεπεράσω.. Είσαι στην πιο όμορφη στιγμή της ζωής σου, την πιο πολυποθητη, μην κάνεις τη χάρη σε κανένα πανω απο το μωράκι που έρχεται! Με το καλό σου ευχομαι. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια καλημερα να σας ρωτήσω εχθες έκανα την εμβρυομεταφορα και το βράδυ κάποια στιγμή στον ύπνο μου πιάστηκα και γύρισα λίγο στο πλάι  μήπως έκανα βλακεία με έχει πιάσει ανχος

πρίν από 2 λεπτά , Stellouni είπε:

Κορίτσια καλημερα να σας ρωτήσω εχθες έκανα την εμβρυομεταφορα και το βράδυ κάποια στιγμή στον ύπνο μου πιάστηκα και γύρισα λίγο στο πλάι  μήπως έκανα βλακεία με έχει πιάσει ανχος

Γιατί να μην κοιμάσαι στο πλάι; εγώ μόνο στο πλάι κοιμάμαι. Ότι κάνεις στην κανονική σου καθημερινότητα έτσι κάνεις και μετά την εμβρυομεταφορα. Μόνο βάρος και γυμναστική να μην κάνεις. Αυτό με τον ύπνο ποιος στο είπε; 

πρίν από 4 λεπτά , Stellouni είπε:

Ευχαριστώ για την απάντηση..Δεν μου το είπε κανείς μόνη μου έκανα την σκέψη αυτή…νόμιζα μήπως κάνω κάποια λάθος κίνηση και δεν πρέπει…

Όχι κοριτσάκι μου γλυκό να μην αγχώνεσαι καθολου. Λογικό να σκεφτόμαστε διαφορα. Αλλά όπως θες κοιμάσαι. Αυτά τα 2 να προσέχεις όπως σου είπα πριν. Φυσικά και να κινείσαι λίγο και στο σπιτι. Εγώ να φανταστείς στην 1η είχα πάει κατευθείαν διακοπές. Όλα με μέτρο.

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , Stellouni είπε:

Παρόλο που δεν είναι η πρωτη μου παλι Ανχωνεσαι μην κανείς κάτι λάθος…σηκώνομαι δεν κάνω μαραθώνιο μέχρι το μπάνιο πάω και  την κουζινα και αυτό ήταν όλο χαχαχχα 

Καλά κάνεις για να ξεπιαστουμε. Δν μπορώ και εγώ όλη την ώρα ξάπλα. Την Πέμπτη την εκανα εγώ. Εσυ χθες; 

πρίν από 5 λεπτά , Stellouni είπε:

Η αλήθεια είναι ότι το κρεβάτι δεν παλευεται με τπτ αλλά όταν έχεις θέληση όλα τα καταφέρνουμε …ναι εχθές την έκανα!

Καλή επιτυχία σου εύχομαι!!!! Εχεις και άλλο παιδάκι; 

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες. Έκανα Πέμπτη ΕΤ με τρία έμβρυα 3 ημερών. Κανονικά πήρα αεροπλάνο και ταξίδεψα. Μου συνέστησαν ήπια δραστηριότητα χωρίς υπερβολές (βάρη τύπου 7 σακούλες). Δεν ήταν υπέρ της υπερβολικής ακινησιας και της καθιστικής συνεχώς. Μέχρι Δευτέρα η αλήθεια ειπναι οτι θα προσέχω λιγο παραπάνω αλλά προσπαθώ να αποβάλλω τις τύψεις αν σκύψω να βάλω κάλτσα κτλ. Ας είμαστε ειλικρινείς. Αν θέλει να εμφυτευτεί θα εμφυτευτεί. Οκ ας μην κάνουμε κάποια γυμναστική τωρα αλλά μέχρι εκεί. 
Καλή τύχη σε όλες μας :) 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 13 λεπτά , Stellouni είπε:

Και σε σένα κορίτσι μου καλή επιτυχία !!οχι  δεν έχω εσυ;

Σ ευχαριστώ πάρα πολύ! 1 έχω. 

πρίν από 2 λεπτά , amelie77 είπε:

Καλημέρα σε όλες. Έκανα Πέμπτη ΕΤ με τρία έμβρυα 3 ημερών. Κανονικά πήρα αεροπλάνο και ταξίδεψα. Μου συνέστησαν ήπια δραστηριότητα χωρίς υπερβολές (βάρη τύπου 7 σακούλες). Δεν ήταν υπέρ της υπερβολικής ακινησιας και της καθιστικής συνεχώς. Μέχρι Δευτέρα η αλήθεια ειπναι οτι θα προσέχω λιγο παραπάνω αλλά προσπαθώ να αποβάλλω τις τύψεις αν σκύψω να βάλω κάλτσα κτλ. Ας είμαστε ειλικρινείς. Αν θέλει να εμφυτευτεί θα εμφυτευτεί. Οκ ας μην κάνουμε κάποια γυμναστική τωρα αλλά μέχρι εκεί. 
Καλή τύχη σε όλες μας :) 

Συμφωνώ απόλυτα!!! Καλή σου επιτυχία!!! 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Stellouni είπε:

Καλή επιτυχία εύχομαι 

Δεν έκανες καμία βλακεια....σκέψου ότι εγώ κοιμάμαι μπρούμυτα και ότι μετά την εμβρυμεταφορα πήγα στο 5λεπτο τουαλέτα 

Αν είναι να πιάσει θα πιάσει 

2 ώρες πρίν, Iraki2022 είπε:

Καλημέρα. Εμένα μου είπε από την ημέρα της έμβρυο μεταφοράς κ μετα αυστηρά στο κρεβάτι, μόνο μέχρι το μπάνιο κ τίποτα άλλο. Σε αλλά κέντρα λένε μπορείς να κυκλοφορείς κανονικά χωρίς θέμα, και να πας δουλειά απο την 3η μέρα κ μετά. 

Πέρυσι τέτοια εποχή ήμουν έγκυος κ πηγαινα κανονικά δουλειά κ ολα, όμως στην 7w6d μετά από μια δυσκολη εβδομάδα κ μια βόλτα περπατημα είδα αίμα, πηρα outrozestan για 1 εβδομάδα, Το αίμα σταμάτησε, όμως την 8w6d παλινδρόμησε. 

Θα σου προτεινα να μην το ρισκάρεις, εγώ μετάνιωσα που έβαλα τη δουλειά μπροστά.. και άργησα να το ξεπεράσω.. Είσαι στην πιο όμορφη στιγμή της ζωής σου, την πιο πολυποθητη, μην κάνεις τη χάρη σε κανένα πανω απο το μωράκι που έρχεται! Με το καλό σου ευχομαι. 

Τις ίδιες σκέψεις κάνω αλλά είδα τη γυναικολογο μου συγκρατημένη να μου γράψει μέχρι τον 1ο υπέρηχο 

πρίν από 30 λεπτά , Depy81 είπε:

94 κορίτσια. Αλλα η προγεστερονη επεσε 11.4 απο 12.2 περιμενω τηλ απο το κέντρο

Σήμερα ήταν η 1η? Πολυ καλή μου ακούγεται 

Εμένα δεν μου έβαλε ο εξωσωματικος εξετάσεις 

2 χοριακες και μετά απο αυτές επικοινωνία με τη γυναικολογο ...δεν ήμουν σε κέντρο εγώ είχα επιλέξει τον εξωσωματιστη  που μου πρότεινε η γυναικολογος

4 minutes ago, Vk79 said:

Τις ίδιες σκέψεις κάνω αλλά είδα τη γυναικολογο μου συγκρατημένη να μου γράψει μέχρι τον 1ο υπέρηχο 

Δεν θυμάμαι ποσων ετών είσαι, όμως οι γναίκες άνω των 40 θεωρουνται υψηλότερου κινδυνου για απώλειες. Σε μια φίλη μου που είχε δίδυμα απαγόρευε κ αλλά πραγματα για 9 ολόκληρους μήνες (όπως σεξ). Απορω πως άντεξε ο άντρας της! Ήρωας! 

Γενικά έχω αλλάξει 3 γυναικολογους τα τελευταία  χρονια κ βλέπω αρκετές διαφορες μεταξυ τους. Στην εγκυμοσύνη που ειχα περυσι (απο φυσική συλληψη - δεν ξέρω αν παιζει ρόλο) κυκλοφορουσα κανονικά, πηγαινα δουλειά, περπατημα κ βόλτα κανονικά, κ σεξ κανονικά (σε ήπιο βαθμό φυσικά). Τωρα στην κλινική μου ξεκαθαρισαν οτι όλα απαγορευονται για 3 μήνες (οχι το περπατημα φυσικά). Ασε που έχω και τον άντρα μου που λέει ότι την επόμενη φορά θα με δέσει στο κρεβάτι!!! 

Θα σου προτεινα, εάν είναι εφικτό, έστω για λίγες μέρες ακόμα, να μην στρεσσαριστεις με τη δουλειά... 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...