Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

14 minutes ago, Blue Velvet said:

Καλησπέρα κοπελα μου. Το ότι σου είπε η γυναικολόγος να κάνετε την εμβρυομεταφορα στον επόμενο κύκλο,δεν είναι κάτι περίεργο και ο δικός μου αυτό μου είχε πει να κάνουμε. Έχω χαμηλή ΑΜΗ και ο αντρας μου ολιγοσπερμια,όμως τα ωάρια ήταν πολύ καλής ποιότητας και έτσι είμαι έγκυος με τη δεύτερη προσπάθεια. Βέβαια,σημαντικό ρόλο παίζει και ο γιατρός,καθώς και οι εκβρυολογοι και η κλινική. Προσωπικά έμεινα πολύ ικανοποιημένη,ο γιατρός μου είναι πολύ καλός. Αυτό που δεν καταλαβαίνω,είναι γιατί δεν σου είπαν αναλυτικά για την ποιότητα των ωαρίων σου,θεωρώ πως πρέπει να τους ζητήσεις να σου πούνε. Πιστεύω πως καλυτερα να τα βάλεις και τα δύο μαζι,έχεις περισσότερες πιθανότητες. Καλή επιτυχία κοπέλα μου και με το καλό μια γλυκιά εγκυμοσύνη ❤️

Συγχαρητήρια κοπέλα μου!ευχομαι όλα καλα μέχρι τέλους!!!σε ποιο κέντρο είσαι και με ποιον γιατρό;

On 3/3/2022 at 2:00 PM, Depy81 said:

22/2 με βλαστοκυστες 5 ημερ. Είμαι παλια καραβάνα εγώ με τις τιμες χοριακης. Μακάρι να πιαστεί καλα το σπορακι μου κ να εκτοξευθεί. Η προγεστερόνη μου ειναι 12.4 ξερει καμια απο αυτά?

Συγχαρητήρια αγάπη μου,ευχομαι όλα καλα!

η προγεστερονη είναι χαμηλή τη θελουμε πάνω από 20 στην αύξησε;

• Μου αρέσει 1

xu6xp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 21 λεπτά , mary1987 είπε:

Σ'ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου.Η αληθεια ειναι πως αν ξεκινουσα τωρα θα πηγαινα σε αλλο κεντρο.Δεν λενε πολλα κι αυτα που λενε ειναι μετα απο δικες μου ερωτησεις.Σκεψου οτι τη μερα που ηταν να με παρουνε τηλ για να με ενημερωσουν για τον αριθμο,πηρα εγω τελικα το απογευμα γτ δεν με πηρανε ποτέ κ νομιζα θα πεθανω απο το αγχος.τελος παντων αλλη ιστορια αυτη.Δεν ηξερα ομως οτι υπαρχουν ποιοτητες για να ειμαι ειλικρινης,κ τωρα φοβαμαι να ρωτησω,φοβαμαι την απαντηση εννοω.

Απαράδεκτο και αντιεπαγγελματικο το ότι σε άφησαν να περιμένεις! Αν κατάλαβα καλά,έχεις ακόμα δύο έμβρυα στην κλινική αυτή,οπότε κάνε την εμβρυομεταφορα και αν χτύπα ξύλο δεν πάει καλά, μετά ψάξε για άλλη κλινική. Το θέμα είναι να νιώθεις ευχάριστα και να είσαι ήρεμη,όχι να φοβάσαι να τους κάνεις μια ερώτηση. Μακάρι να πάνε όλα σούπερ και να γίνεις πολύ σύντομα μανούλα ❤️

πρίν από 19 λεπτά , mominthemaking είπε:

Συγχαρητήρια κοπέλα μου!ευχομαι όλα καλα μέχρι τέλους!!!σε ποιο κέντρο είσαι και με ποιον γιατρό;

Σ ευχαριστώ πολύ ❤️ Είμαι στη Θεσσαλονίκη στο φρτιλια και ο γιατρός μου είναι ο Θ.Σ. Τα γράφω έτσι,διότι απ' όσο κατάλαβα από παλαιότερα σχόλια,απαγορεύεται να αναφέρεις ονοματα  γιατρων και κλινικές.

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 12 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Απαράδεκτο και αντιεπαγγελματικο το ότι σε άφησαν να περιμένεις! Αν κατάλαβα καλά,έχεις ακόμα δύο έμβρυα στην κλινική αυτή,οπότε κάνε την εμβρυομεταφορα και αν χτύπα ξύλο δεν πάει καλά, μετά ψάξε για άλλη κλινική. Το θέμα είναι να νιώθεις ευχάριστα και να είσαι ήρεμη,όχι να φοβάσαι να τους κάνεις μια ερώτηση. Μακάρι να πάνε όλα σούπερ και να γίνεις πολύ σύντομα μανούλα ❤️

Σ ευχαριστώ πολύ ❤️ Είμαι στη Θεσσαλονίκη στο φρτιλια και ο γιατρός μου είναι ο Θ.Σ. Τα γράφω έτσι,διότι απ' όσο κατάλαβα από παλαιότερα σχόλια,απαγορεύεται να αναφέρεις ονοματα  γιατρων και κλινικές.

@Blue Velvet δεν μπορω να βγαλω ακρη ακομα στη συζητηση, λιγο χαθηκα μπορει να απανταω σε αλλης κοπελας δημοσιευση,σ'ευχαριστω πολυ μακαρι να μη χρειαστει δευτερη φορα γιατι και οικονομικα δεν μας πολυπαιρνει.Θα φανει.Μακαρι να ηταν πιο ευκολο για ολες μας.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , mary1987 είπε:

@Blue Velvet δεν μπορω να βγαλω ακρη ακομα στη συζητηση, λιγο χαθηκα μπορει να απανταω σε αλλης κοπελας δημοσιευση,σ'ευχαριστω πολυ μακαρι να μη χρειαστει δευτερη φορα γιατι και οικονομικα δεν μας πολυπαιρνει.Θα φανει.Μακαρι να ηταν πιο ευκολο για ολες μας.

Και εγώ χανομουν στην αρχή,όταν πρωτομπηκα στο φόρουμ,μην ανησυχείς. Εύχομαι να πιάσεις τα μωράκια σου και να μην χρειαστεί να το επαναλάβεις ❤️ 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, mary1987 said:

Καλησπερα κοριτσια.Σας παρακολουθω εδω κ λιγο καιρο και νιωθω καπως καλυτερα,οτι δεν ειμαι μονη μου.Θα τα πω περιληπτικα.Ειμαι 34 χρονων,ο αντρας μου 32.μετα απο 2 χρονια προσπαθειων 2 αποτυχημενες σπερματεγχυσεις,πολλες εξετασεις με πορισμα ανεξηγητη υπογονιμοτητα,ξεκινησα την εξωσωματικη.Εκανα ωοληψια πριν απο 2 εβδομαδες περιπου, ειχα 8 ωαρια απο τα οποια γονιμοποιηθηκαν τα 5 αλλα μονο τα δυο εγιναν βλαστοκυστες τα οποια και κατεψυξαν γιατι μου ειπε η γιατρος καλυτερα να κανουμε εμβρυομεταφορα στον επομενο κυκλο.δεν μου εδωσε αλλες λεπτομερειες ουτε για την ποιοτητα που ειδα οτι πολλες γνωριζετε ουτε τιποτα αλλο.Μονο οτι τα υπολοιπα 3 ενδεχομενως να μην ηταν ποιοτικο το ωαριο η να ηταν θεμα του σπερματοζωαριου.Εγω λοιπον αγχωθηκα παρα πολυ πρωτον γτ ενω δεν ειχα χαμηλη αμη,και περιμενα πιο πολλα ωαρια βρεθηκα τελικα με δυο και δευτερον γτ δεν ξερω τι να κανω,τι θα ηταν καλυτερο να εβαζα το ενα και σε περιπτωση αποτυχιας το δευτερο,η και τα δυο μαζι?

Koρίτσι μου την ποιότητα δεν στην είπαν γιατί οι περισσότερες γυναίκες δεν γνωρίζουν από ποιότητες. Μην κοιτάς εμείς εδώ στο φόρουμ που ψαχνώμαστε πολύ με όλα. Αν ρωτήσεις φυσικά και θα σου πουν. Κι εγώ ρώτησα, δεν μου είπαν από μόνοι τους. Βέβαια μου είπαν έχουμε δύο άριστα έμβρυα από μόνοι τους αλλά μετά ζήτησα να μάθω βαθμολογία. Μου λένε, ξέρεις από αυτά? Λεώ κάτι έχω διαβάσει. Κι έτσι έμαθα. Το ότι δεν σε πήραν τηλέφωνο δεν είναι πολύ καλό αλλά με μία φορά μπορείς να τους δικαιολογήσεις, μπορεί να ξεχάστηκε το τηλ σου κάπως κατα λάθος. 

Κι εγώ θεωρώ πως πρέπει να προχωρήσεις και με τα δύο έμβρυα. Θα δώσει περισσότερες πιθανότητες να πετύχεις με την πρώτη προσπάθεια. Το ότι τα εμβρυα σας δεν έφτασαν σε βλαστοκύστες είναι πιθανό να φταίει το σπέρμα καθώς λένε ότι μέχρι 3ης μέρας αν δεν φτάσουν φταίει το ωάριο και από 3η έως 5η συνήθως φταίει το σπέρμα. Φυσικά δεν στα λέω για να σε αγχώσω αλλά στην περίπτωση που αυτή σου η προσπάθεια δεν πάει καλά, κάτι το οποίο ελπίζω να μην συμβεί, τότε θα πρέπει πριν προχωρήσεις σε επόμενη να ελέγξετε κάποια πράγματα παραπάνω. 

Σε ποιο κέντρο είσαι?

• Μου αρέσει 3

eardp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Koρίτσι μου την ποιότητα δεν στην είπαν γιατί οι περισσότερες γυναίκες δεν γνωρίζουν από ποιότητες. Μην κοιτάς εμείς εδώ στο φόρουμ που ψαχνώμαστε πολύ με όλα. Αν ρωτήσεις φυσικά και θα σου πουν. Κι εγώ ρώτησα, δεν μου είπαν από μόνοι τους. Βέβαια μου είπαν έχουμε δύο άριστα έμβρυα από μόνοι τους αλλά μετά ζήτησα να μάθω βαθμολογία. Μου λένε, ξέρεις από αυτά? Λεώ κάτι έχω διαβάσει. Κι έτσι έμαθα. Το ότι δεν σε πήραν τηλέφωνο δεν είναι πολύ καλό αλλά με μία φορά μπορείς να τους δικαιολογήσεις, μπορεί να ξεχάστηκε το τηλ σου κάπως κατα λάθος. 

Κι εγώ θεωρώ πως πρέπει να προχωρήσεις και με τα δύο έμβρυα. Θα δώσει περισσότερες πιθανότητες να πετύχεις με την πρώτη προσπάθεια. Το ότι τα εμβρυα σας δεν έφτασαν σε βλαστοκύστες είναι πιθανό να φταίει το σπέρμα καθώς λένε ότι μέχρι 3ης μέρας αν δεν φτάσουν φταίει το ωάριο και από 3η έως 5η συνήθως φταίει το σπέρμα. Φυσικά δεν στα λέω για να σε αγχώσω αλλά στην περίπτωση που αυτή σου η προσπάθεια δεν πάει καλά, κάτι το οποίο ελπίζω να μην συμβεί, τότε θα πρέπει πριν προχωρήσεις σε επόμενη να ελέγξετε κάποια πράγματα παραπάνω. 

Σε ποιο κέντρο είσαι?

Στη Θεσ/νικη,μπορω να πω ονομασια?Κ εγω καπως ετσι το σκεφτηκα,να βαλω κ τα 2.Για τα υπολοιπα 3 που δεν προχωρησαν αυτο μου ειπανε κ εμενα,οτι στα 2 κατα πασα πιθανοτητα δεν ηταν ποιοτικο το ωαριο κ στο τριτο μαλλον εφταιγε το σπερματοζωαριο.Πραγματικα νιωθω οτι δν υπαρχουν αλλες εξετασεις να κανω με τοσες που εχω κανει(ξερω ομως οτι υπαρχουν απειρες στην πραγματικοτητα).Ευχαριστω για την απαντηση σου,νιωθω καλυτερα μπορω να πω

πρίν από 5 λεπτά , mary1987 είπε:

Στη Θεσ/νικη,μπορω να πω ονομασια?Κ εγω καπως ετσι το σκεφτηκα,να βαλω κ τα 2.Για τα υπολοιπα 3 που δεν προχωρησαν αυτο μου ειπανε κ εμενα,οτι στα 2 κατα πασα πιθανοτητα δεν ηταν ποιοτικο το ωαριο κ στο τριτο μαλλον εφταιγε το σπερματοζωαριο.Πραγματικα νιωθω οτι δν υπαρχουν αλλες εξετασεις να κανω με τοσες που εχω κανει(ξερω ομως οτι υπαρχουν απειρες στην πραγματικοτητα).Ευχαριστω για την απαντηση σου,νιωθω καλυτερα μπορω να πω

Νομίζω πως δεν κάνει να αναφέρεις όνομα γιατρού και κλινικής,όμως μπορείς να κάνεις αναγραμματισμο. Πχ εμβρλμπ,φρτλια κτλ και να βάλεις τα αρχικά του γιατρού

Βάλε και τα δύο έμβρυα κορίτσι μου,μην το σκέφτεσαι καν

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

2 minutes ago, mary1987 said:

Προς το παρόν, σε αυτή την προσπάθεια, ότι ήταν να γίνει έχει γίνει, δεν μπορείς να αλλάξεις κάτι. Οπότε δεν έχει νόημα να σκέφτεσαι τι δεν έκανες και τι δεν ρώτησες και να αγχώνεσαι. Θα βάλεις και τα δύο εμβρυάκια σου, εύχομαι να πιάσουν και τα δύο, και αααν χρειαστεί επόμενη φορά θα πας προετοιμασμένη, με περισσότερες εξετάσεις και με νέα φουρνιά εμβρύων. Μέχρι την ώρα της χοριακής σου όμως να σκέφτεσαι θετικά και να θυμάσαι ότι η ποιότητα από μόνη της δεν λέει κάτι. 

Για το κέντρο, πεις δεν πεις ονομασία, δεν ξέρω τίποτα από Θεσσαλονίκη χαχα

1 minute ago, Blue Velvet said:

Νομίζω πως δεν κάνει να αναφέρεις όνομα γιατρού και κλινικής,όμως μπορείς να κάνεις αναγραμματισμο. Πχ εμβρλμπ,φρτλια κτλ και να βάλεις τα αρχικά του γιατρού

Βάλε και τα δύο έμβρυα κορίτσι μου,μην το σκέφτεσαι καν

Γέλασα με το εμβρλμπ,φρτλια. Εγώ δεν κατάλαβα τίποτα με αυτόν τον αναγραμματισμό χαχα 

Εγώ πάντως είμαι στο Γεν με τον Σφακ :D 
έτσι μπορείς να το γράψεις αν θες 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

eardp2.png

πρίν από 11 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Προς το παρόν, σε αυτή την προσπάθεια, ότι ήταν να γίνει έχει γίνει, δεν μπορείς να αλλάξεις κάτι. Οπότε δεν έχει νόημα να σκέφτεσαι τι δεν έκανες και τι δεν ρώτησες και να αγχώνεσαι. Θα βάλεις και τα δύο εμβρυάκια σου, εύχομαι να πιάσουν και τα δύο, και αααν χρειαστεί επόμενη φορά θα πας προετοιμασμένη, με περισσότερες εξετάσεις και με νέα φουρνιά εμβρύων. Μέχρι την ώρα της χοριακής σου όμως να σκέφτεσαι θετικά και να θυμάσαι ότι η ποιότητα από μόνη της δεν λέει κάτι. 

Για το κέντρο, πεις δεν πεις ονομασία, δεν ξέρω τίποτα από Θεσσαλονίκη χαχα

Γέλασα με το εμβρλμπ,φρτλια. Εγώ δεν κατάλαβα τίποτα με αυτόν τον αναγραμματισμό χαχα 

Εγώ πάντως είμαι στο Γεν με τον Σφακ :D 
έτσι μπορείς να το γράψεις αν θες 

Εσένα είναι πιο ξεκάθαρο όντως,εγω έτσι όπως το έγραψα είναι τελείως συνθηματικό. Παντως δεν μπορούν να μας πουνε ότι κάνουμε διαφήμιση,το μόνο σίγουρο : ) 

• Χαχα 1

8 ώρες πρίν, mominthemaking είπε:

Σ'ευχαριστώ. Όχι δεν μου την αύξησε γιατί μου είπε παίρνω την μέγιστη. 3 ουτρο κολπικα +1 στομα κ 1 prolutex. Πριν λιγο εδωσα αιμα. Το μεσημέρι θα ξέρω

Διαφημίσεις

πρίν από 33 λεπτά , Depy81 είπε:

Σ'ευχαριστώ. Όχι δεν μου την αύξησε γιατί μου είπε παίρνω την μέγιστη. 3 ουτρο κολπικα +1 στομα κ 1 prolutex. Πριν λιγο εδωσα αιμα. Το μεσημέρι θα ξέρω

Καλη επιτυχια κοριτσι μου ❤️

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , Alekos είπε:

Σήμερα φουσκωμένο στήθος....μάλλον δεν θα προλάβω την χοριακη.....

Γιατί το λες αυτό? Το στήθος είναι ένα σημάδι οτι ολα πανε καλά. Αν έχεις κ κάποια ευαισθησία στις ρώγες μην ανησυχείς. Σκέψου θετικά. 

πρίν από 22 λεπτά , Depy81 είπε:

Γιατί το λες αυτό? Το στήθος είναι ένα σημάδι οτι ολα πανε καλά. Αν έχεις κ κάποια ευαισθησία στις ρώγες μην ανησυχείς. Σκέψου θετικά. 

Το πρησμένο στήθος δεν είναι και το καλύτερο.....

5 minutes ago, Alekos said:

Το πρησμένο στήθος δεν είναι και το καλύτερο.....

Μα το πρησμένο στήθος ειναι το πρώτο πράγμα που ρωτάνε οι γιατροί αν εχεις οταν αναρωτιέσαι αν είσαι έγκυος. 

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...