Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Να κάνεις Κ για κυστική ίνωση γιατί πλέον την ζητάνε Κ στο προγεννητικό ελενχο οπότε να είσαι οκ μην μείνεις έγκυος Κ ανχωθεις Κ για αυτό. 

Εντάξει καλό είναι να κάνεις μια καμπύλη ζαχάρου αν δεν έχεις ξανακάνει ποτέ ή αν έχεις χρόνια να κάνεις. Νομίζω όλα τα υπόλοιπα είσαι πολύ οκ!! Κ σίγουρα θα τα πας καλά Κ λόγο ηλικίας Κ λόγο εξετάσεων που είναι άψογες 

Ωραία, θα τα βάλω και αυτά στο πρόγραμμα. Σε ευχαριστώ πολύ! 

• Μου αρέσει 1

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Μπράβο κοριτσάκι μου!!! Πολύ χαίρομαι!!! Να πάνε όλα τέλεια σε όλη την εγκυμοσύνη σου!!! ❤️❤️❤️

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Εύχομαι σύντομα κ εσύ να έχεις θετικά νέα!

• Μου αρέσει 2

Κορίτσια μου γλυκά,μόλις γύρισα από τον γυναικολόγο. Είμαι τεσσάρων εβδομάδων και είδαμε δύο σάκους γεμάτους στον υπέρηχο ❤️ Η χαρά μου δεν περιγράφεται!!Ξέρω πως είναι νωρίς ακόμα και πως το πρώτο τρίμηνο είναι δύσκολο,όμως δεν μπορώ να μην χαμογελάσω! Εύχομαι σε κάθε μία από εμάς μια πανέμορφη εγκυμοσύνη και να πάρουμε στην αγκαλιά μας τα μωράκια μας ❤️ 

• Μου αρέσει 14

25 minutes ago, Blue Velvet said:

Κορίτσια μου γλυκά,μόλις γύρισα από τον γυναικολόγο. Είμαι τεσσάρων εβδομάδων και είδαμε δύο σάκους γεμάτους στον υπέρηχο ❤️ Η χαρά μου δεν περιγράφεται!!Ξέρω πως είναι νωρίς ακόμα και πως το πρώτο τρίμηνο είναι δύσκολο,όμως δεν μπορώ να μην χαμογελάσω! Εύχομαι σε κάθε μία από εμάς μια πανέμορφη εγκυμοσύνη και να πάρουμε στην αγκαλιά μας τα μωράκια μας ❤️ 

Μπράβο κοπέλα μου! Συγχαρητήριαααα! Να συνεχίσουν όλα να πηγαίνουν τόσο τέλεια εύχομαι!

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

πρίν από 2 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Μπράβο κοπέλα μου! Συγχαρητήριαααα! Να συνεχίσουν όλα να πηγαίνουν τόσο τέλεια εύχομαι!

Σ'ευχαριστώ πολύ ❤️ Ευχομαι πολλά μπεμπακια και σε σένα ❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

37 minutes ago, Blue Velvet said:

Υπέροχα νέα !!!!! Να το χαρείς, θα πάνε όλα καλά ! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 38 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Μπράβο κοριτσι μ ❤❤❤

• Μου αρέσει 1

πρίν από 16 λεπτά , Natassou85 είπε:

Κοριτσια μου γλυκα καλησπερα .. θα ηθελα να σας ρωτησω κατι κ ντρεπομαι πολυ αλλα θα το κανω .. ρε κοριτσια σας προκαλει η προγεστερονη αερια ;; Η μονο σε μενα ισχυει;

Τώρα που το λες...νομίζω ότι και σε μένα χαχαχα 

1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Μπραβοοοοο 

4 εβδομάδων από την τελευταία σου περίοδο?

Γιατί εμένα η γυναικολόγος δεν μου έχει κλείσει ακόμη κάποιο ραντεβού 

Έκανα 2 χοριακες και την Πέμπτη, μια βδομάδα μετά από τη 2η, θα κάνω μία τριτη μέτρηση χοριακης 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 21 λεπτά , Vk79 είπε:

Τώρα που το λες...νομίζω ότι και σε μένα χαχαχα 

Μπραβοοοοο 

4 εβδομάδων από την τελευταία σου περίοδο?

Γιατί εμένα η γυναικολόγος δεν μου έχει κλείσει ακόμη κάποιο ραντεβού 

Έκανα 2 χοριακες και την Πέμπτη, μια βδομάδα μετά από τη 2η, θα κάνω μία τριτη μέτρηση χοριακης 

Ναι από την τελευταία περίοδο,διότι εμβρυομεταφορα έκανα πριν δύο εβδομάδες. Σου εύχομαι μια σούπερ χοριακη ❤️❤️❤️

πρίν από 38 λεπτά , Natassou85 είπε:

Κοριτσια μου γλυκα καλησπερα .. θα ηθελα να σας ρωτησω κατι κ ντρεπομαι πολυ αλλα θα το κανω .. ρε κοριτσια σας προκαλει η προγεστερονη αερια ;; Η μονο σε μενα ισχυει;

Εννοείται πως έχω φουλ αέρια από τις ορμόνες,είναι μέρες που ακούγομαι περισσότερο από τον άντρα μου,ο οποίος παίρνει χρυσό μετάλλιο στο άθλημα

• Χαχα 7

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια.Σας παρακολουθω εδω κ λιγο καιρο και νιωθω καπως καλυτερα,οτι δεν ειμαι μονη μου.Θα τα πω περιληπτικα.Ειμαι 34 χρονων,ο αντρας μου 32.μετα απο 2 χρονια προσπαθειων 2 αποτυχημενες σπερματεγχυσεις,πολλες εξετασεις με πορισμα ανεξηγητη υπογονιμοτητα,ξεκινησα την εξωσωματικη.Εκανα ωοληψια πριν απο 2 εβδομαδες περιπου, ειχα 8 ωαρια απο τα οποια γονιμοποιηθηκαν τα 5 αλλα μονο τα δυο εγιναν βλαστοκυστες τα οποια και κατεψυξαν γιατι μου ειπε η γιατρος καλυτερα να κανουμε εμβρυομεταφορα στον επομενο κυκλο.δεν μου εδωσε αλλες λεπτομερειες ουτε για την ποιοτητα που ειδα οτι πολλες γνωριζετε ουτε τιποτα αλλο.Μονο οτι τα υπολοιπα 3 ενδεχομενως να μην ηταν ποιοτικο το ωαριο η να ηταν θεμα του σπερματοζωαριου.Εγω λοιπον αγχωθηκα παρα πολυ πρωτον γτ ενω δεν ειχα χαμηλη αμη,και περιμενα πιο πολλα ωαρια βρεθηκα τελικα με δυο και δευτερον γτ δεν ξερω τι να κανω,τι θα ηταν καλυτερο να εβαζα το ενα και σε περιπτωση αποτυχιας το δευτερο,η και τα δυο μαζι?

2 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Συγχαρητήρια!!!Μία γλυκιά εγκυμοσύνη σου εύχομαι!:-D

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , mary1987 είπε:

Καλησπερα κοριτσια.Σας παρακολουθω εδω κ λιγο καιρο και νιωθω καπως καλυτερα,οτι δεν ειμαι μονη μου.Θα τα πω περιληπτικα.Ειμαι 34 χρονων,ο αντρας μου 32.μετα απο 2 χρονια προσπαθειων 2 αποτυχημενες σπερματεγχυσεις,πολλες εξετασεις με πορισμα ανεξηγητη υπογονιμοτητα,ξεκινησα την εξωσωματικη.Εκανα ωοληψια πριν απο 2 εβδομαδες περιπου, ειχα 8 ωαρια απο τα οποια γονιμοποιηθηκαν τα 5 αλλα μονο τα δυο εγιναν βλαστοκυστες τα οποια και κατεψυξαν γιατι μου ειπε η γιατρος καλυτερα να κανουμε εμβρυομεταφορα στον επομενο κυκλο.δεν μου εδωσε αλλες λεπτομερειες ουτε για την ποιοτητα που ειδα οτι πολλες γνωριζετε ουτε τιποτα αλλο.Μονο οτι τα υπολοιπα 3 ενδεχομενως να μην ηταν ποιοτικο το ωαριο η να ηταν θεμα του σπερματοζωαριου.Εγω λοιπον αγχωθηκα παρα πολυ πρωτον γτ ενω δεν ειχα χαμηλη αμη,και περιμενα πιο πολλα ωαρια βρεθηκα τελικα με δυο και δευτερον γτ δεν ξερω τι να κανω,τι θα ηταν καλυτερο να εβαζα το ενα και σε περιπτωση αποτυχιας το δευτερο,η και τα δυο μαζι?

Καλησπέρα κοπελα μου. Το ότι σου είπε η γυναικολόγος να κάνετε την εμβρυομεταφορα στον επόμενο κύκλο,δεν είναι κάτι περίεργο και ο δικός μου αυτό μου είχε πει να κάνουμε. Έχω χαμηλή ΑΜΗ και ο αντρας μου ολιγοσπερμια,όμως τα ωάρια ήταν πολύ καλής ποιότητας και έτσι είμαι έγκυος με τη δεύτερη προσπάθεια. Βέβαια,σημαντικό ρόλο παίζει και ο γιατρός,καθώς και οι εκβρυολογοι και η κλινική. Προσωπικά έμεινα πολύ ικανοποιημένη,ο γιατρός μου είναι πολύ καλός. Αυτό που δεν καταλαβαίνω,είναι γιατί δεν σου είπαν αναλυτικά για την ποιότητα των ωαρίων σου,θεωρώ πως πρέπει να τους ζητήσεις να σου πούνε. Πιστεύω πως καλυτερα να τα βάλεις και τα δύο μαζι,έχεις περισσότερες πιθανότητες. Καλή επιτυχία κοπέλα μου και με το καλό μια γλυκιά εγκυμοσύνη ❤️

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα κοπελα μου. Το ότι σου είπε η γυναικολόγος να κάνετε την εμβρυομεταφορα στον επόμενο κύκλο,δεν είναι κάτι περίεργο και ο δικός μου αυτό μου είχε πει να κάνουμε. Έχω χαμηλή ΑΜΗ και ο αντρας μου ολιγοσπερμια,όμως τα ωάρια ήταν πολύ καλής ποιότητας και έτσι είμαι έγκυος με τη δεύτερη προσπάθεια. Βέβαια,σημαντικό ρόλο παίζει και ο γιατρός,καθώς και οι εκβρυολογοι και η κλινική. Προσωπικά έμεινα πολύ ικανοποιημένη,ο γιατρός μου είναι πολύ καλός. Αυτό που δεν καταλαβαίνω,είναι γιατί δεν σου είπαν αναλυτικά για την ποιότητα των ωαρίων σου,θεωρώ πως πρέπει να τους ζητήσεις να σου πούνε. Πιστεύω πως καλυτερα να τα βάλεις και τα δύο μαζι,έχεις περισσότερες πιθανότητες. Καλή επιτυχία κοπέλα μου και με το καλό μια γλυκιά εγκυμοσύνη ❤️

Σ'ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου.Η αληθεια ειναι πως αν ξεκινουσα τωρα θα πηγαινα σε αλλο κεντρο.Δεν λενε πολλα κι αυτα που λενε ειναι μετα απο δικες μου ερωτησεις.Σκεψου οτι τη μερα που ηταν να με παρουνε τηλ για να με ενημερωσουν για τον αριθμο,πηρα εγω τελικα το απογευμα γτ δεν με πηρανε ποτέ κ νομιζα θα πεθανω απο το αγχος.τελος παντων αλλη ιστορια αυτη.Δεν ηξερα ομως οτι υπαρχουν ποιοτητες για να ειμαι ειλικρινης,κ τωρα φοβαμαι να ρωτησω,φοβαμαι την απαντηση εννοω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...