Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, Laky είπε:

Κορίτσια καλησπέρα. Τα outrogestan όλες κολπικά τα βάζετε; Εμένα μου είπε να τα καταπίνω. Κολπικα μου έδωσε τη κρέμα vasclor. Μήπως έπρεπε να τα βάζω κι αυτά κολπικά; Έκανα εμβρυομεταφορα εχθές.

Καλή επιτυχία κορίτσι μου. Ο,τι σου είπε ο γιατρός,ξέρει καλύτερα αυτός,δεν πειράζει και αν λερώνεσαι λίγο. Εγώ και στις δύο εμβρυομεταφορες το βάζω κολπικά τρεις φορές τη μέρα.Απο το στόμα παίρνω τα trisequens και το βράδυ κανω ενέσεις prolutex. Να τηρείς κατά γράμμα τις οδηγίες του γιατρού σου και όλα θα πάνε καλα

• Μου αρέσει 1

17 minutes ago, Blue Velvet said:

Καλή επιτυχία κορίτσι μου. Ο,τι σου είπε ο γιατρός,ξέρει καλύτερα αυτός,δεν πειράζει και αν λερώνεσαι λίγο. Εγώ και στις δύο εμβρυομεταφορες το βάζω κολπικά τρεις φορές τη μέρα.Απο το στόμα παίρνω τα trisequens και το βράδυ κανω ενέσεις prolutex. Να τηρείς κατά γράμμα τις οδηγίες του γιατρού σου και όλα θα πάνε καλα 

Τι είναι όλα αυτά ρε κορίτσια. Εμένα και ο εξωσωματιστής αλλα και ο γυναικολόγος μου τώρα, μόνο cyclacur , utrogestan, και felicine μου είπανε. (Α! και παιδική ασπιρίνη)

πρίν από 2 λεπτά , zouko είπε:

Τι είναι όλα αυτά ρε κορίτσια. Εμένα και ο εξωσωματιστής αλλα και ο γυναικολόγος μου τώρα, μόνο cyclacur , utrogestan, και felicine μου είπανε. (Α! και παιδική ασπιρίνη)

Κι μένα το ίδιο δεν με φορτώνει με τόσα πολλά. Είναι θέμα γιατρού μαλλον

• Μου αρέσει 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

Εγώ
3 ουτρο κολπικα + 1 στομα
9 cyclacur
 1 ένεση prolutex
1 ένεση innohep
t4
glucophage
εισπνοές (έχω άσθμα)
χαπια ομοιοπαθητικα
1 πολυβιταμινη
προβιοτικα
d3 και μαγνησιο!
απορώ πως δεν τα ξεχνάω!!!!

• Χαχα 4

Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική κορίτσια,γι αυτό και η αγωγή δεν μπορεί να είναι ίδια για όλες τις γυναίκες. Να πω την αλήθεια πως έχω κουραστεί λιγο με τα φάρμακα,αλλά πάνω απ' όλα προέχει να πιάσει καλά το μωράκι,οπότε τα ξεχνάω ολα

πρίν από 1 λεπτό , silvy22 είπε:

Εγώ
3 ουτρο κολπικα + 1 στομα
9 cyclacur
 1 ένεση prolutex
1 ένεση innohep
t4
glucophage
εισπνοές (έχω άσθμα)
χαπια ομοιοπαθητικα
1 πολυβιταμινη
προβιοτικα
d3 και μαγνησιο!
απορώ πως δεν τα ξεχνάω!!!!

Εσύ παίρνεις το βραβείο μάλλον,αυτά είναι πραγματικά πάρα πολλά και μπράβο σου που δεν τα ξεχνάς!  Εγώ πέρα από τα trisequens, prolutex και utrogestan,παίρνω σαλοσπιρ και πολυβιταμινες pregnacare

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

3 minutes ago, Blue Velvet said:

Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική κορίτσια,γι αυτό και η αγωγή δεν μπορεί να είναι ίδια για όλες τις γυναίκες. Να πω την αλήθεια πως έχω κουραστεί λιγο με τα φάρμακα,αλλά πάνω απ' όλα προέχει να πιάσει καλά το μωράκι,οπότε τα ξεχνάω ολα 

Aυτό ακριβώς ! Πότε θα πας για πρώτο υπέρηχο ;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Εσύ παίρνεις το βραβείο μάλλον,αυτά είναι πραγματικά πάρα πολλά και μπράβο σου που δεν τα ξεχνάς!  Εγώ πέρα από τα trisequens, prolutex και utrogestan,παίρνω σαλοσπιρ και πολυβιταμινες pregnacare

ευτυχως δεν με εχει πειραξει το στομαχι μου, τα trisequens ειναι σαν τα cyclacur τα μπλε παίρνεις?

πρίν από 4 λεπτά , zouko είπε:

Aυτό ακριβώς ! Πότε θα πας για πρώτο υπέρηχο ;

Σήμερα το απόγευμα και έχω πααααρα πολύ άγχος(τι πρωτότυπο) Μακάρι να πάνε όλα καλά και να δω γεμάτο σάκο,από κει και ύστερα δεν με νοιάζουν ούτε τα φάρμακα,ούτε η βραδινή εφίδρωση,ούτε τίποτα. Ας πιω όλο το απόθεμα των φαρμακείων της πόλης,αρκεί να πιάσει το μωρουλι. 

πρίν από 1 λεπτό , silvy22 είπε:

ευτυχως δεν με εχει πειραξει το στομαχι μου, τα trisequens ειναι σαν τα cyclacur τα μπλε παίρνεις?

Έχει μπλε,κόκκινα και λευκά. Τα μπλε είναι 2mg και τα κόκκινα είναι 1mg,εγώ πρέπει να παίρνω δέκα mg τη μέρα,οπότε όταν τελειώνουν τα μπλε,παίρνω κόκκινα απλα σε μεγαλύτερη ποσότητα. Τα cyclacour δεν τα έχω πάρει ποτέ,αλλά υποθέτω πως είναι η ίδια ουσία.

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Σήμερα το απόγευμα και έχω πααααρα πολύ άγχος(τι πρωτότυπο) Μακάρι να πάνε όλα καλά και να δω γεμάτο σάκο,από κει και ύστερα δεν με νοιάζουν ούτε τα φάρμακα,ούτε η βραδινή εφίδρωση,ούτε τίποτα. Ας πιω όλο το απόθεμα των φαρμακείων της πόλης,αρκεί να πιάσει το μωρουλι. 

Έχει μπλε,κόκκινα και λευκά. Τα μπλε είναι 2mg και τα κόκκινα είναι 1mg,εγώ πρέπει να παίρνω δέκα mg τη μέρα,οπότε όταν τελειώνουν τα μπλε,παίρνω κόκκινα απλα σε μεγαλύτερη ποσότητα. Τα cyclacour δεν τα έχω πάρει ποτέ,αλλά υποθέτω πως είναι η ίδια ουσία.

καλη επιτυχια με τον υπερυχο περιμενουμε νεα!

• Μου αρέσει 1

41 minutes ago, Blue Velvet said:

Aχ τέλεια ! Ολα θα πάνω καλά ! Να μας πεις νέα !

Εγώ έκανα τον πρώτο την τετάρτη !

Είδαμε έναν σάκο , γεμάτο, και σε σωστό μέγεθος, και έναν δευτερο που δεν φαίνεται ακόμα γεμάτος, λίγο μικρότερο, οπότε θα μάθουμε αυτή την Τετάρτη την τύχη του δεύτερου.

• Μου αρέσει 5

πρίν από 12 λεπτά , zouko είπε:

Aχ τέλεια ! Ολα θα πάνω καλά ! Να μας πεις νέα !

Εγώ έκανα τον πρώτο την τετάρτη !

Είδαμε έναν σάκο , γεμάτο, και σε σωστό μέγεθος, και έναν δευτερο που δεν φαίνεται ακόμα γεμάτος, λίγο μικρότερο, οπότε θα μάθουμε αυτή την Τετάρτη την τύχη του δεύτερου.

Τι υπέροχο νέο❤️ Όλα καλά να σου πάνε κοπέλα μου και να χαρείς την εγκυμοσύνη σου❤️❤️❤️ Θα στείλω νέα μόλις επιστρέψω,ελπίζω να δω και εγώ ενα γεμάτο σάκο❤️

• Μου αρέσει 1

19 minutes ago, Blue Velvet said:

Τι υπέροχο νέο❤️ Όλα καλά να σου πάνε κοπέλα μου και να χαρείς την εγκυμοσύνη σου❤️❤️❤️ Θα στείλω νέα μόλις επιστρέψω,ελπίζω να δω και εγώ ενα γεμάτο σάκο❤️

Ευχαριστώ ! Και εσένα ! 

Αναμενουμε μόλις επιστρέψεις !

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...