Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Katiamaxiking πως νιώθεις;Εγω έχω μια ανυπομονησία είναι η αλήθεια.Δεν κρατιέμαι που λέμε!Κ με διάθεση εννοείται στα ύψη όπως πάντα.

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Καλημέρα κορίτσια,σήμερα είναι η μέρα που θα πάω στο γυναικολόγο να δει το σάκο, να μου δώσει κάποιες γενικές συμβουλές και να δούμε τι εξετάσεις πρέπει να γίνουν. Αυτό που με ανησυχεί,είναι που σήμερα δεν έχω κανένα σύμπτωμα...Καθόλου τσιμπήματα στην κοιλιά και νιώθω πως το στήθος μου ξεπρηζεται λίγο.. Φοβάμαι για τα χειρότερα.. Σήμερα κλείνω ακριβώς δύο εβδομάδες από την εμβρυομεταφορα και ενώ τις προηγούμενες ημέρες είχα κάποια τσιμπήματα και πόνους χαμηλά στην κοιλιά,σήμερα δεν έχω τίποτα..

μην σε αγχωνει! ετσι θα ειναι τα συμπτωματα...την μια μερα θα εχεις την αλλη μπορει τπτ....ουτε εγω εχω τπτ σημερα προς το παρον...ειμαι 6w5d

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 3 λεπτά , nina21 είπε:

μην σε αγχωνει! ετσι θα ειναι τα συμπτωματα...την μια μερα θα εχεις την αλλη μπορει τπτ....ουτε εγω εχω τπτ σημερα προς το παρον...ειμαι 6w5d

Σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση ❤️ Ελπίζω να έχεις δίκιο και να είναι όλα καλα,αν και έχω ένα πολυ κακό προαίσθημα...Αυτό με το στήθος με ανησυχεί παρά πολυ

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , nina21 είπε:

Ακούσατε καρδούλα;;!!!

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

30 minutes ago, Iraki2022 said:

Το πρωι φρίκαρα, κοντεψα να τρελλαθω. Προσπαθώ τώρα να ηρεμησω... Διάβασα πολλα αποτελέσματα θετικά κ με κοπέλες που έλεγαν ήταν μετρια η ποιότητα.. 

Σε ευχαριστώ πολυ, τώρα μόνο υπομονή μέχρι την Τετάρτη... 

Εσυ πως είσαι καλή μου? 

Έκλαψα όσο μπορεί να κλάψει άνθρωπος, ξέσπασα και μετά οργάνωσα λίγο τις σκέψεις μου και πήρα τις αποφάσεις μου. Σημερα ξύπνησα πολυ καλύτερα και απλα πάω για την επόμενη προσπάθεια. Πολύ πιο προσγειωμένη ομως, χωρίς τον τεράστιο ενθουσιασμό που ειχα πριν. Αποφάσισα κιόλας πως αυτή την φορα δεν θα το ξέρει κανένας εκτός απο εμάς τους δυο. 

• Μου αρέσει 9

eardp2.png

πρίν από 4 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Έκλαψα όσο μπορεί να κλάψει άνθρωπος, ξέσπασα και μετά οργάνωσα λίγο τις σκέψεις μου και πήρα τις αποφάσεις μου. Σημερα ξύπνησα πολυ καλύτερα και απλα πάω για την επόμενη προσπάθεια. Πολύ πιο προσγειωμένη ομως, χωρίς τον τεράστιο ενθουσιασμό που ειχα πριν. Αποφάσισα κιόλας πως αυτή την φορα δεν θα το ξέρει κανένας εκτός απο εμάς τους δυο. 

Πολύ σωστή! Οσο λιγότεροι τόσο καλύτερα! Δεν χρειάζεται να ξερει κανένας.

• Μου αρέσει 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

1 ώρα πρίν, Iraki2022 είπε:

Καλημέρα! Δεν ξέρεις ποσο χαίρομαι για τα υπέροχα αποτελέσματα σου! Μου δίνεις πολυ θαρρος να αντέξω λίγες μέρες ακόμα μέχρι τουλάχιστον την Τρίτη. 

Ομως, χθες βράδυ άρχισε να με τρώει κάτι με τα έμβρυα σχετικά με την ποιοτητα τους και έχω απογοητευτεί λίγο. Εγώ ξεκίνησα με κατεψυγμένα ωάρια να καταλάβεις. Ξέρω ότι ίσως δεν είναι κατάλληλη στιγμή να σε ρωτησω, όμως τι στοιχεία σας έδωσαν από το εργαστήριο? Σας μίλησαν για ποιοτητες? 

Δεν ασχολήθηκα ποτέ με αυτά τα θέματα 

Ούτε που ξέρω τι πρωτόκολλο ακολούθησα στη διέγερση 

Δεν ρώτησα τίποτα την εμβρυολογο 

Απλώς ακολουθούσα αυστηρά τις οδηγίες του γιατρού 

Δεν ρωτούσα σχεδόν τίποτα 

Σοβαρα προβλήματα δεν είχα ούτε εγώ ούτε ο άνδρας μου, απλά δεν εμενα έγκυος 

Έκανα τον Νοέμβριο την διέγερση και την ωοληψια ....Είχα 12 Ωοθηλακια με 12 ωριμα ωάρια, γονιμοποιηθηκαν και τα 12 και 3 ημερών μπήκαν κατάψυξη ώσπου τον Φεβρουάριο εκανα την εμβρυομεταφορα 

Τον Σεπτέμβριο είχα κάνει υστεροσκοπηση, τον Οκτώβριο είχα κάνει έναν έλεγχο σε αιματολογο και τον Ιούνιο είχα βρεθεί με μυκοπλασμα 

Όλη τη διαδικασία την πήρα πολύ χαλαρά ...ο,τι γίνει 

Πιστεύω ότι ο γιατρός μου εκτίμησε σωστά την περίπτωσή μου και στάθηκα τυχερή 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Κορίτσια καλησπέρα. Τα outrogestan όλες κολπικά τα βάζετε; Εμένα μου είπε να τα καταπίνω. Κολπικα μου έδωσε τη κρέμα vasclor. Μήπως έπρεπε να τα βάζω κι αυτά κολπικά; Έκανα εμβρυομεταφορα εχθές.

1 minute ago, Laky said:

Κορίτσια καλησπέρα. Τα outrogestan όλες κολπικά τα βάζετε; Εμένα μου είπε να τα καταπίνω. Κολπικα μου έδωσε τη κρέμα vasclor. Μήπως έπρεπε να τα βάζω κι αυτά κολπικά; Έκανα εμβρυομεταφορα εχθές.

Οτι σου πει ο γιατρός. Εμένα πριν την Εμβ/ρα μου είπε σαν χάπι, και μετά κολπικά. Αλλα ίσως είναι και στον γιατρό ή στο άτομο.

Θα προτιμούσα σαν χάπι να είμαι ειλικρινής !

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , zouko είπε:

Οτι σου πει ο γιατρός. Εμένα πριν την Εμβ/ρα μου είπε σαν χάπι, και μετά κολπικά. Αλλα ίσως είναι και στον γιατρό ή στο άτομο.

Θα προτιμούσα σαν χάπι να είμαι ειλικρινής !

Γιατί θα προτιμουσες σαν χάπι;

πρίν από 9 λεπτά , Laky είπε:

Και γω τα πίνω και τη vasclor κολπικα

• Μου αρέσει 1

5 minutes ago, Laky said:

Γιατί θα προτιμουσες σαν χάπι; 

Γιατί αυτό το πράγμα "βγάζει" και γίνεται το εσώρουχο χάλια , και ας φοράω σερβιετάκι. Γιατί κάθε φορά (δουλεύω και όλας) πρέπει να πηγαίνω τουαλέτα, να πλένω καλά τα χέρια, να το βαζω κολπικά, να τα ξαναπλένο, κ.ο.κ.

Ενώ χαπάκι, γλούκ, νεράκι - τέλος.

πρίν από 10 λεπτά , Laky είπε:

Εγώ παίρνω 3 κολπικα κ 1 απο το στόμα. Δεν μου εδωσε ομως vasclor. Παίρνω prolutex.

πρίν από 3 λεπτά , zouko είπε:

Γιατί αυτό το πράγμα "βγάζει" και γίνεται το εσώρουχο χάλια , και ας φοράω σερβιετάκι. Γιατί κάθε φορά (δουλεύω και όλας) πρέπει να πηγαίνω τουαλέτα, να πλένω καλά τα χέρια, να το βαζω κολπικά, να τα ξαναπλένο, κ.ο.κ.

Ενώ χαπάκι, γλούκ, νεράκι - τέλος.

Κάπου είχα διαβάσει ότι κολπικα γίνεται καλύτερη απορρόφηση.

7 minutes ago, Depy81 said:

Εγώ παίρνω 3 κολπικα κ 1 απο το στόμα. Δεν μου εδωσε ομως vasclor. Παίρνω prolutex. 

Κάπου είχα διαβάσει ότι κολπικα γίνεται καλύτερη απορρόφηση. 

Mπορεί. Αλλοι λένε οτι σαν χάπι τους προκαλεί ζαλάδες/νύστα (εγώ δεν καταλαβαίνω τίποτα ! ) . ποιος ξέρει.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...