Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ελα τώρα εγώ έχω φίλη που μου είπε πως έπιασε με την μια και ξέρω προσπαθούσαν 10 χρόνια, μάλιστα μου είχε πει πριν 1 χρόνο πως σκέφτεται την εξωσωματική. Κ ο άντρας της συμπεριφέρεται και λέει ότι οι κολυμβητές του είναι πρωταθλητές και με την μια έπιασαν. Εχουμε ακούσει βλακείες με το τσουβάλι όλες, δόξα το θεό. Κλείστε τα αυτιά σας και κυρίως μιλήστε! Απαντήστε όπως τους αρμόζει ή απλά απομακρύνετε άτομα που σας κάνουν να αισθάνεστε άσχημα. Εχουμε άλλα πράγματα για να μας χαλάσουν την διάθεση, να μας λείπουν κάτι τέτοια. 

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Κορίτσια μου για μένα έσβησε η ελπίδα δυστυχώς. Αρνητική η χοριακή όπως περίμενα. Προσπαθώ να μαζέψω τα κομμάτια μου και να δω πως θα συνεχίσω απο δω και πέρα. Σας ευχαριστώ πολύ για την στήριξη και εύχομαι στα κορίτσια που περιμένετε αποτελέσματα να είναι θετικά!

Μάζεψε τα κομμάτια σου, κάνε μια συζήτηση με το γιατρό και βουρ για την επόμενη...

Μη σε σταματήσει η απογοήτευση...

Κάπου διάβασα ότι είσαι μόλις 35

Τιποτα δεν σταματάει στα 35...

Εγώ είμαστε όλες για σένα 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 33 λεπτά , Nikipa είπε:

@silvy22καλα τι εβδομάδα είσαι;νομίζω οτι πέρασε ένας αιώνας από το αποτέλεσμα μας!

Αύριο 7 ακριβώς , είδαμε το εμβρυακι σήμερα δείχνει στην οθόνη ότι έχει παλμό αλλά ήχος καρδούλας γιόκ θα ξαναπάω την άλλη εβδομάδα να δούμε πως θα εξελιχθεί ….

1 hour ago, Nikipa είπε:

Πήγα ναι..περιμένω να μου έρθει περίοδος και ξεκινάω ξανά!ψυχολογικα πρέπει να ετοιμαστώ πάλι αυτό είναι το δύσκολο αλλά στη βράση κολλάει το σίδερο για αυτό είπα το συντομότερο.

Να μη το βάλεις κάτω!αρχες Φλεβάρη πήρα και εγώ το αρνητικό αποτέλεσμα στη πρώτη εξωσωματική και παλαβωσα αν και το ένιωθα ότι δε πέτυχε χωρίς να έχω κάποιο θέμα.είναι δύσκολο το καταλαβαίνω .θα συνέλθεις όμως και θα προσπαθήσεις ξανά.και εγώ χαλί μαύρο ήμουν για μερες αλλα τώρα χαμογελάω.αισιόδοξη δε μπορώ να πω ότι είμαι γιατί την έφαγα τη κρυάδα αλλα η ελπίδα δεν έσβησε.είδα ότι έκανες και τεστ χθες..να σου πω καλά έκανες..εγώ δεν είχα κάνει και μου ήρθε απότομο..περίμενα θετική χοριακη έστω κάτι να δείχνει σύλληψη και έμεινα να κοιτάω το αποτέλεσμα.μη στενοχωριέσαι πάντως όλες εδώ την ίδια αγωνία έχουμε και στενοχωριόμαστε όταν κάποια δεν πετυχαίνει και ας μη γνωριζόμαστε.

Καλή επιτυχία εύχομαι να είναι αυτή η τυχερή σου !!!

• Μου αρέσει 2

4 hours ago, Makelen said:

Λυπαμαι πολυ κοριτσι μου..! Ελπιζω συντομα να επανελθεις και να ανασυγκροτηθεις..! Ψυχραιμια.. 

4 hours ago, Alekos said:

Υπομονή και επιμονή μόνο αυτό.

4 hours ago, νικηαντωνια81 said:

Μη στενοχωριέσαι! Θα ξανά προσπαθήσεις ! Είναι δύσκολος αγώνας. 

4 hours ago, silvy22 said:

Ελα ρε γμτ γιατί … πάρε το χρόνο σου και να δεις τα επόμενα βήματα 

3 hours ago, Iraki2022 said:

Κοιταζουμε μόνο μπροστά. Πάρε δυνατές αναπνοές, πήγαινε μια βόλτα το τριήμερο να περάσεις όμορφα, ίσως κ μια εκδρομούλα, κ σκέψου τα επόμενα βήματά σου! 

3 hours ago, Natassou85 said:

Κοριτσι μ γλυκο θα προσπαθησεις ξανα ..αν θυμαμαι καλα εισαι 35 χρονων ..εισαι μικρη κ εχεις ολο το χρονο μπροστα σου …μη το βαλεις κατω ..

2 hours ago, Blue Velvet said:

Γλυκό μου κορίτσι,θέλω να ξέρεις πως μπορεί να μην έγινε τώρα,όμως αυτό ΔΕΝ σημαίνει τίποτα απολύτως. Θα κάνεις μπεμπακι και μάλιστα θα είναι το πιο γλυκό ❤️ Οι στεναχώριες και οι απογοητεύσεις είναι μέσ' στο πρόγραμμα και βγαίνουμε πιο δυνατές από όλο αυτο,γιατί είμαστε μαχητριες. Πάμε δυνατά για την επόμενη προσπάθεια και οπότε θέλεις να συζητήσεις κάτι,εδώ είμαστε εμείς❤️

1 hour ago, Nikipa said:

Να μη το βάλεις κάτω!αρχες Φλεβάρη πήρα και εγώ το αρνητικό αποτέλεσμα στη πρώτη εξωσωματική και παλαβωσα αν και το ένιωθα ότι δε πέτυχε χωρίς να έχω κάποιο θέμα.είναι δύσκολο το καταλαβαίνω .θα συνέλθεις όμως και θα προσπαθήσεις ξανά.και εγώ χαλί μαύρο ήμουν για μερες αλλα τώρα χαμογελάω.αισιόδοξη δε μπορώ να πω ότι είμαι γιατί την έφαγα τη κρυάδα αλλα η ελπίδα δεν έσβησε.είδα ότι έκανες και τεστ χθες..να σου πω καλά έκανες..εγώ δεν είχα κάνει και μου ήρθε απότομο..περίμενα θετική χοριακη έστω κάτι να δείχνει σύλληψη και έμεινα να κοιτάω το αποτέλεσμα.μη στενοχωριέσαι πάντως όλες εδώ την ίδια αγωνία έχουμε και στενοχωριόμαστε όταν κάποια δεν πετυχαίνει και ας μη γνωριζόμαστε.

1 hour ago, Vk79 said:

Μάζεψε τα κομμάτια σου, κάνε μια συζήτηση με το γιατρό και βουρ για την επόμενη...

Μη σε σταματήσει η απογοήτευση...

Κάπου διάβασα ότι είσαι μόλις 35

Τιποτα δεν σταματάει στα 35...

Εγώ είμαστε όλες για σένα 

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια, κάθε μία ξεχωριστά. Δυστυχώς δεν έχω άλλες καρδούλες να βάλω. Ευτυχώς που υπάρχει αυτό το forum και παίρνω δύναμη. Δεν το βάζω κάτω. Θα προσπαθήσω ξανά! Σας ευχαριστώ και πάλι!

• Μου αρέσει 9

eardp2.png

1 ώρα πρίν, silvy22 είπε:

Αύριο 7 ακριβώς , είδαμε το εμβρυακι σήμερα δείχνει στην οθόνη ότι έχει παλμό αλλά ήχος καρδούλας γιόκ θα ξαναπάω την άλλη εβδομάδα να δούμε πως θα εξελιχθεί ….

Καλή επιτυχία εύχομαι να είναι αυτή η τυχερή σου !!!

Μόλις την ακούσεις επιβάλλονται τα δάκρυα χαράς!!!

Διαφημίσεις

πρίν από 23 λεπτά , Depy81 είπε:

@Vk79τι έκανες με την επαναληπτική?

Την έκανα έφτασε το 297,4

Την άλλη Πέμπτη θα κάνω την επόμενη μου είπε η γυναικολόγος 

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον 

• Μου αρέσει 4

10 ώρες πρίν, Vk79 είπε:

Μπραβο κοριτσι μου.. να πανε ολα τελεια!❤

11 hours ago, Vk79 said:

Καλημέρα! Δεν ξέρεις ποσο χαίρομαι για τα υπέροχα αποτελέσματα σου! Μου δίνεις πολυ θαρρος να αντέξω λίγες μέρες ακόμα μέχρι τουλάχιστον την Τρίτη. 

Ομως, χθες βράδυ άρχισε να με τρώει κάτι με τα έμβρυα σχετικά με την ποιοτητα τους και έχω απογοητευτεί λίγο. Εγώ ξεκίνησα με κατεψυγμένα ωάρια να καταλάβεις. Ξέρω ότι ίσως δεν είναι κατάλληλη στιγμή να σε ρωτησω, όμως τι στοιχεία σας έδωσαν από το εργαστήριο? Σας μίλησαν για ποιοτητες? 

Διαφημίσεις

3 minutes ago, Iraki2022 said:

Καλημέρα! Δεν ξέρεις ποσο χαίρομαι για τα υπέροχα αποτελέσματα σου! Μου δίνεις πολυ θαρρος να αντέξω λίγες μέρες ακόμα μέχρι τουλάχιστον την Τρίτη. 

Ομως, χθες βράδυ άρχισε να με τρώει κάτι με τα έμβρυα σχετικά με την ποιοτητα τους γιατί έχω απογοητευτεί λίγο. Εγώ ξεκίνησα με κατεψυγμένα ωάρια να καταλάβεις. Ξέρω ότι ίσως δεν είναι κατάλληλη στιγμή να σε ρωτησω, όμως τι στοιχεία σας έδωσαν από το εργαστήριο? Σας μίλησαν για ποιοτητες? 

Κοπέλα μου μην αγχώνεσαι με τις ποιότητες. Έχουμε δει χαμηλές ποιότητες να δίνουν εγκυμοσύνη και άριστες, όπως στην περίπτωση μου, να δίνουν παπάκια. 

Παρολα αυτα να σου απαντήσω, εγώ ζήτησα να μάθω ποιότητα και φυσικά μου είπαν. Εκείνοι έδωσαν μονο ενα χαρτί που έλεγε πόσων ημερών κτλ και μια φωτογραφία με τα έμβρυα. 

• Μου αρέσει 4

eardp2.png

2 minutes ago, kateriiina25 said:

Κοπέλα μου μην αγχώνεσαι με τις ποιότητες. Έχουμε δει χαμηλές ποιότητες να δίνουν εγκυμοσύνη και άριστες, όπως στην περίπτωση μου, να δίνουν παπάκια. 

Παρολα αυτα να σου απαντήσω, εγώ ζήτησα να μάθω ποιότητα και φυσικά μου είπαν. Εκείνοι έδωσαν μονο ενα χαρτί που έλεγε πόσων ημερών κτλ και μια φωτογραφία με τα έμβρυα. 

Κι εμένα, μια φωτογραφία! Και είπαν έτσι αόριστα ότι το ένα πολυ καλο κ το άλλο 9 διαιρέσεων. Όμως διάβασα για το πως αναγνωρίζεις τις ποιοτητες κ κατάλαβα ότι δεν είναι καλά, έχουν διαφορές στα κυτταρα κ καποια είναι συνεννωμενα. Επίσης έχω τρελαθει, γιατί αν αυτά είναι έτσι από τότε που ήμουν 37, πως θα είναι τυχόν καινούργια σε νέα προσπάθεια? 

39 minutes ago, Iraki2022 said:

Κι εμένα, μια φωτογραφία! Και είπαν έτσι αόριστα ότι το ένα πολυ καλο κ το άλλο 9 διαιρέσεων. Όμως διάβασα για το πως αναγνωρίζεις τις ποιοτητες κ κατάλαβα ότι δεν είναι καλά, έχουν διαφορές στα κυτταρα κ καποια είναι συνεννωμενα. Επίσης έχω τρελαθει, γιατί αν αυτά είναι έτσι από τότε που ήμουν 37, πως θα είναι τυχόν καινούργια σε νέα προσπάθεια? 

9 διαιρέσεων πάντως ειναι πολυ καλό. Στα 3ων ημερών δεν μπορεις να δεις ποιότητες όπως στις βλαστοκύστες. Μονο διαιρέσεις και κατηγορίες. Τωρα τα έχεις βάλει. Δεν μπορεις να αλλάξεις κάτι. Προσπάθησε να μείνεις ήρεμη. Το ξέρω είναι δύσκολο 

• Ευχαριστώ 1

eardp2.png

29 minutes ago, kateriiina25 said:

9 διαιρέσεων πάντως ειναι πολυ καλό. Στα 3ων ημερών δεν μπορεις να δεις ποιότητες όπως στις βλαστοκύστες. Μονο διαιρέσεις και κατηγορίες. Τωρα τα έχεις βάλει. Δεν μπορεις να αλλάξεις κάτι. Προσπάθησε να μείνεις ήρεμη. Το ξέρω είναι δύσκολο 

Το πρωι φρίκαρα, κοντεψα να τρελλαθω. Προσπαθώ τώρα να ηρεμησω... Διάβασα πολλα αποτελέσματα θετικά κ με κοπέλες που έλεγαν ήταν μετρια η ποιότητα.. 

Σε ευχαριστώ πολυ, τώρα μόνο υπομονή μέχρι την Τετάρτη... 

Εσυ πως είσαι καλή μου? 

Καλημέρα κορίτσια,σήμερα είναι η μέρα που θα πάω στο γυναικολόγο να δει το σάκο, να μου δώσει κάποιες γενικές συμβουλές και να δούμε τι εξετάσεις πρέπει να γίνουν. Αυτό που με ανησυχεί,είναι που σήμερα δεν έχω κανένα σύμπτωμα...Καθόλου τσιμπήματα στην κοιλιά και νιώθω πως το στήθος μου ξεπρηζεται λίγο.. Φοβάμαι για τα χειρότερα.. Σήμερα κλείνω ακριβώς δύο εβδομάδες από την εμβρυομεταφορα και ενώ τις προηγούμενες ημέρες είχα κάποια τσιμπήματα και πόνους χαμηλά στην κοιλιά,σήμερα δεν έχω τίποτα..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...