Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 2 λεπτά , Depy81 είπε:

41 κορίτσια. Απογοητευμένη λίγο. Περίμενα περισσότερο. Το Σάββατο επαναληπτική. Κανονικά σήμερα επρεπε να ηταν απο 50 εως 100

καλε μην απογοητευεσαι!! εισαι εγκυος! παμε στην επομενη τωρα!

ποτε ειχες κανει εμβρυομεταφορα? βλαστοκυστες?

πρίν από 1 λεπτό , nina21 είπε:

καλε μην απογοητευεσαι!! εισαι εγκυος! παμε στην επομενη τωρα!

ποτε ειχες κανει εμβρυομεταφορα? βλαστοκυστες?

22/2 με βλαστοκυστες 5 ημερ. Είμαι παλια καραβάνα εγώ με τις τιμες χοριακης. Μακάρι να πιαστεί καλα το σπορακι μου κ να εκτοξευθεί. Η προγεστερόνη μου ειναι 12.4 ξερει καμια απο αυτά?

• Μου αρέσει 1

πρίν από 14 λεπτά , Depy81 είπε:

41 κορίτσια. Απογοητευμένη λίγο. Περίμενα περισσότερο. Το Σάββατο επαναληπτική. Κανονικά σήμερα επρεπε να ηταν απο 50 εως 100

Συγχαρητηρια κοριτσι μου! Ενταξει ειναι η χοριακη σου! Την εκανες και πρωι.. οποτε δεν ολοκληρωθηκε η 14η μερα ακριβως απο την συλληψη! Ειναι μια χαρα μην αγχωνεσαι καθολου..! Καλους πολλαπλασιασμους!! ❤❤

• Μου αρέσει 1

πρίν από 24 λεπτά , Depy81 είπε:

Όχι στην απογοήτευση...περιμένουμε και τις επόμενες μετρήσεις 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου για μένα έσβησε η ελπίδα δυστυχώς. Αρνητική η χοριακή όπως περίμενα. Προσπαθώ να μαζέψω τα κομμάτια μου και να δω πως θα συνεχίσω απο δω και πέρα. Σας ευχαριστώ πολύ για την στήριξη και εύχομαι στα κορίτσια που περιμένετε αποτελέσματα να είναι θετικά!

• Λυπημένη/-ος 14

eardp2.png

πρίν από 10 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Κορίτσια μου για μένα έσβησε η ελπίδα δυστυχώς. Αρνητική η χοριακή όπως περίμενα. Προσπαθώ να μαζέψω τα κομμάτια μου και να δω πως θα συνεχίσω απο δω και πέρα. Σας ευχαριστώ πολύ για την στήριξη και εύχομαι στα κορίτσια που περιμένετε αποτελέσματα να είναι θετικά!

Λυπαμαι πολυ κοριτσι μου..! Ελπιζω συντομα να επανελθεις και να ανασυγκροτηθεις..! Ψυχραιμια.. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Υπομονή και επιμονή μόνο αυτό.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 15 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Μη στενοχωριέσαι! Θα ξανά προσπαθήσεις ! Είναι δύσκολος αγώνας. 

• Μου αρέσει 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 20 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Ελα ρε γμτ γιατί … πάρε το χρόνο σου και να δεις τα επόμενα βήματα 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, Depy81 είπε:

22/2 με βλαστοκυστες 5 ημερ. Είμαι παλια καραβάνα εγώ με τις τιμες χοριακης. Μακάρι να πιαστεί καλα το σπορακι μου κ να εκτοξευθεί. Η προγεστερόνη μου ειναι 12.4 ξερει καμια απο αυτά?

Ελααααα νωρίς την έκανες όποτε είναι μια χαρά! Μπράβο!!!!!

• Μου αρέσει 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

1 hour ago, kateriiina25 said:

Κοιταζουμε μόνο μπροστά. Πάρε δυνατές αναπνοές, πήγαινε μια βόλτα το τριήμερο να περάσεις όμορφα, ίσως κ μια εκδρομούλα, κ σκέψου τα επόμενα βήματά σου! 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, kateriiina25 είπε:

Κοριτσι μ γλυκο θα προσπαθησεις ξανα ..αν θυμαμαι καλα εισαι 35 χρονων ..εισαι μικρη κ εχεις ολο το χρονο μπροστα σου …μη το βαλεις κατω ..

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Γλυκό μου κορίτσι,θέλω να ξέρεις πως μπορεί να μην έγινε τώρα,όμως αυτό ΔΕΝ σημαίνει τίποτα απολύτως. Θα κάνεις μπεμπακι και μάλιστα θα είναι το πιο γλυκό ❤️ Οι στεναχώριες και οι απογοητεύσεις είναι μέσ' στο πρόγραμμα και βγαίνουμε πιο δυνατές από όλο αυτο,γιατί είμαστε μαχητριες. Πάμε δυνατά για την επόμενη προσπάθεια και οπότε θέλεις να συζητήσεις κάτι,εδώ είμαστε εμείς❤️

• Μου αρέσει 1

5 ώρες πρίν, silvy22 είπε:

σε γενικές γραμμές καλά περιμένω τον υπέρηχο ν ακούσουμε καρδούλα και έχω άγχος!
αντε να περάσουμε και αυτό το βήμα..
κατά τ άλλα εχω λίγο απ όλα τα συμπτωματα αυτο που με εχει τρελανει
ειναι μια εβδομαδα συνεχομενα 24/24 πονοκέφαλος -ημικρανια - νευραυλγιες
παρτυ κανουν οι ορμόνες!
εσυ πωσ εισαι? πηγες στο γιατρό?

Πήγα ναι..περιμένω να μου έρθει περίοδος και ξεκινάω ξανά!ψυχολογικα πρέπει να ετοιμαστώ πάλι αυτό είναι το δύσκολο αλλά στη βράση κολλάει το σίδερο για αυτό είπα το συντομότερο.

2 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Να μη το βάλεις κάτω!αρχες Φλεβάρη πήρα και εγώ το αρνητικό αποτέλεσμα στη πρώτη εξωσωματική και παλαβωσα αν και το ένιωθα ότι δε πέτυχε χωρίς να έχω κάποιο θέμα.είναι δύσκολο το καταλαβαίνω .θα συνέλθεις όμως και θα προσπαθήσεις ξανά.και εγώ χαλί μαύρο ήμουν για μερες αλλα τώρα χαμογελάω.αισιόδοξη δε μπορώ να πω ότι είμαι γιατί την έφαγα τη κρυάδα αλλα η ελπίδα δεν έσβησε.είδα ότι έκανες και τεστ χθες..να σου πω καλά έκανες..εγώ δεν είχα κάνει και μου ήρθε απότομο..περίμενα θετική χοριακη έστω κάτι να δείχνει σύλληψη και έμεινα να κοιτάω το αποτέλεσμα.μη στενοχωριέσαι πάντως όλες εδώ την ίδια αγωνία έχουμε και στενοχωριόμαστε όταν κάποια δεν πετυχαίνει και ας μη γνωριζόμαστε.

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...