Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ελα τώρα εγώ έχω φίλη που μου είπε πως έπιασε με την μια και ξέρω προσπαθούσαν 10 χρόνια, μάλιστα μου είχε πει πριν 1 χρόνο πως σκέφτεται την εξωσωματική. Κ ο άντρας της συμπεριφέρεται και λέει ότι οι κολυμβητές του είναι πρωταθλητές και με την μια έπιασαν. Εχουμε ακούσει βλακείες με το τσουβάλι όλες, δόξα το θεό. Κλείστε τα αυτιά σας και κυρίως μιλήστε! Απαντήστε όπως τους αρμόζει ή απλά απομακρύνετε άτομα που σας κάνουν να αισθάνεστε άσχημα. Εχουμε άλλα πράγματα για να μας χαλάσουν την διάθεση, να μας λείπουν κάτι τέτοια. 

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

πρίν από 38 λεπτά , Alekos είπε:

Έχεις κάποια «συμπτώματα»;

Όχι τίποτα. Τις πρώτες μέρες μόνο που έφτασε 36.9 αλλά αυτα είναι λογω της προγεστερονης. Την προηγ φορα που ηταν θετικο ειχα λιγο πρηξιμο στο στήθος κ η θερμοκρασία μου ειχε φτάσει μεχρι 37.1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 1 λεπτό , Depy81 είπε:

Όχι τίποτα. Τις πρώτες μέρες μόνο που έφτασε 36.9 αλλά αυτα είναι λογω της προγεστερονης. Την προηγ φορα που ηταν θετικο ειχα λιγο πρηξιμο στο στήθος κ η θερμοκρασία μου ειχε φτάσει μεχρι 37.1

Θα σκάσω μέχρι την τριτη

πρίν από 2 λεπτά , Alekos είπε:

Θα σκάσω μέχρι την τριτη

Αυτές οι μέρες πραγματικά είναι ενα μαρτύριο. Ψάχνουμε να πιαστούμε από κάτι. Αλλά να ξέρεις το άγχος δεν σταματάει με μια πρώτη θετική χοριακη. Απλά λες οτι έγινε ενα πρώτο βημα. Μακάρι όλες μας να πετύχουμε κ να πάρουμε το μωράκι μας αγκαλιά.

• Μου αρέσει 1

23 minutes ago, Alekos said:

Θα σκάσω μέχρι την τριτη

Δεν θα εισαι μόνη! Τρίτη κι εγώ.. αν αντέξω ίσως Τετάρτη.. 

Τις πρωτες μέρες έψαχνα να δω συμπτώματα σαν τρελλη (και φαντάσου ότι είχα κ την εμπειρία της εγκυμοσυνης έως 8w6d πριν παλινδρομησει περυσι, όποτε ξέρω πως είναι τα συμπτώματα).  Όμως πλεον σταματησα. Πολλές κοπέλες εδώ που τελικά τους βγήκαν θετικές χοριακές  μετά απο ετ αναφέρουν ότι δεν υπάρχουν συμπτώματα! Όποτε σταμάτησε κ η καθημερινή αγωνία μου. Μια και καλή θα έρθει ένα "νουμεράκι" στο μαιλ μου, κ τότε είτε θα έχω απογειωθεί είτε θα ψάχνω το επόμενο βήμα.. 

πρίν από 24 λεπτά , Nikipa είπε:

@silvy22κορίτσι πως τα πας εσυ;σε σκεφτομουν

σε γενικές γραμμές καλά περιμένω τον υπέρηχο ν ακούσουμε καρδούλα και έχω άγχος!
αντε να περάσουμε και αυτό το βήμα..
κατά τ άλλα εχω λίγο απ όλα τα συμπτωματα αυτο που με εχει τρελανει
ειναι μια εβδομαδα συνεχομενα 24/24 πονοκέφαλος -ημικρανια - νευραυλγιες
παρτυ κανουν οι ορμόνες!
εσυ πωσ εισαι? πηγες στο γιατρό?

Διαφημίσεις

1 hour ago, kateriiina25 said:

Δεν αντέχω να κάνω άλλο τεστ. Θα πάω για χοριακή μάλλον αύριο να τελειώνω 

Μην απελπίζεσαι ακόμα !!!Δεν τα εμπιστεύομαι ούτε εγώ αυτά τα τεστ μόνο τα early predictor είναι καλά αυτά είχα πάρει και εγώ .Κάνε την χοριακη όποτε νιώθεις εσυ έτοιμη .

• Ευχαριστώ 1

Την έκανα την χοριακή. Είχατε δίκιο. Δεν έχει νόημα να παρατείνω την αγωνία μου και την στεναχώρια μου. Άλλωστε αν ειναι 0, ειναι 0 και δεν αλλάζει μέχρι το Σάββατο. 

• Μου αρέσει 7

eardp2.png

πρίν από 4 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Την έκανα την χοριακή. Είχατε δίκιο. Δεν έχει νόημα να παρατείνω την αγωνία μου και την στεναχώρια μου. Άλλωστε αν ειναι 0, ειναι 0 και δεν αλλάζει μέχρι το Σάββατο. 

Καλά έκανες! Σε πόσες ώρες θα ξέρεις;

ugAHp3.png

jfV0p3.png

1 hour ago, Alekos said:

Κάποια «συμπτώματα» εσυ έχεις ή μόνο εγώ βράζω στο ζουμί μου;

1 hour ago, Depy81 said:

Αυτα τα συμπτώματα που αναφέρει εδώ η @Depy81 τα είχα κι εγώ. Μετρηθηκα τυχαία την 5η μέρα μετά την ετ και είχα 36,9 κολλημένο για 2 ημέρες, μετά  την 7η έπεσε στο 36,8 αλλά χτες παλι κάποια στιγμή πηγε 37,1 για λίγες ώρες. Κάποια πρωινα ξυπνησα ιδρωμένη, κάποια άλλα κρυωνα πολυ. Σήμερα παλι το πρωι μουσκεμα. Κάπου έγραψε κ κάποια άλλη κοπέλα ότι είναι η προγεστερονη (κι εγω ειδικά παιρνω πολυ λόγω ηλικίας). 

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Σου εύχομαι καλά αποτελέσματα ❤️

• Μου αρέσει 2

6 minutes ago, kateriiina25 said:

Άριστα μπράβο! Είμαστε εδώ μαζί σου, ότι κι αν γίνει θα το συζητήσουμε κ παντα να σκέφτεσαι θετικά κ μόνο να κοιτάς μπροστά. 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 8 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Καλά αποτελέσματα !

• Μου αρέσει 4

25 minutes ago, νικηαντωνια81 said:

Καλά έκανες! Σε πόσες ώρες θα ξέρεις;

Σε 3-4 ώρες

23 minutes ago, Blue Velvet said:

Σου εύχομαι καλά αποτελέσματα ❤️

22 minutes ago, Iraki2022 said:

Άριστα μπράβο! Είμαστε εδώ μαζί σου, ότι κι αν γίνει θα το συζητήσουμε κ παντα να σκέφτεσαι θετικά κ μόνο να κοιτάς μπροστά. 

21 minutes ago, silvy22 said:

Καλά αποτελέσματα !

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια! Μου δίνετε κουράγιο 

• Μου αρέσει 3

eardp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...