Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

24 minutes ago, happiness79 said:

Αχ, πόσο πολύ σε νιώθω!!! Αυτή η αναμονή είναι και για μένα το χειρότερο κομμάτι, με διαφορά! Βέβαια αυτή τη φορά το περνάω κάπως καλύτερα, γιατί με βοηθάει πολύ η μεταξύ μας επικοινωνία εδώ. Έχω βρει κι ένα καλό βιβλίο, το βράδυ ταινιούλα, ε, κάπως έτσι περνάν οι μέρες, άλλες πιο εύκολα κι άλλες πιο δύσκολα. Εσύ είσαι σχετικά στην αρχή ακόμα, οπότε θα σου πρότεινα να προσπαθήσεις να κάνεις κάτι που να απασχολήσει το μυαλό σου, ότι σε τραβάει! Είναι βοηθητικό! Καλό κουράγιο και να θυμάσαι ότι δεν είσαι μόνη!!! 

Συγχαρητήρια @Fili!!! Εύχομαι να έχεις μια υπέροχη 9μηνη εγκυμοσύνη, με υγεία και χαρά!

Ευχαριστώ πολύ πολύ. Και σε σένα εύχομαι μια τεράστια χοριακη !! Έτσι να απολαμβάνεις το χρόνο σου όσο μπορείς και να σκέφτεσαι θετικά

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

55 minutes ago, happiness79 said:

Αχ, πόσο πολύ σε νιώθω!!! Αυτή η αναμονή είναι και για μένα το χειρότερο κομμάτι, με διαφορά! Βέβαια αυτή τη φορά το περνάω κάπως καλύτερα, γιατί με βοηθάει πολύ η μεταξύ μας επικοινωνία εδώ. Έχω βρει κι ένα καλό βιβλίο, το βράδυ ταινιούλα, ε, κάπως έτσι περνάν οι μέρες, άλλες πιο εύκολα κι άλλες πιο δύσκολα. Εσύ είσαι σχετικά στην αρχή ακόμα, οπότε θα σου πρότεινα να προσπαθήσεις να κάνεις κάτι που να απασχολήσει το μυαλό σου, ότι σε τραβάει! Είναι βοηθητικό! Καλό κουράγιο και να θυμάσαι ότι δεν είσαι μόνη!!! 

Συγχαρητήρια @Fili!!! Εύχομαι να έχεις μια υπέροχη 9μηνη εγκυμοσύνη, με υγεία και χαρά!

Η αλήθεια είναι ότι βλέπω σειρές ,διαβάζω  απλά κάθε μέρα μια ώρα το πρωί και μια το μεσημέρι είμαι τέζα από την προγεστερονη . Το βράδυ έχω τις αντιπηκτικές έχει γίνει η κοιλιά μια ομορφιά ούτε στην διέγερση δεν είχα τόσες μελανιές χαχαχ

• Μου αρέσει 1

πρίν από 32 λεπτά , KONNA28 είπε:

Η αλήθεια είναι ότι βλέπω σειρές ,διαβάζω  απλά κάθε μέρα μια ώρα το πρωί και μια το μεσημέρι είμαι τέζα από την προγεστερονη . Το βράδυ έχω τις αντιπηκτικές έχει γίνει η κοιλιά μια ομορφιά ούτε στην διέγερση δεν είχα τόσες μελανιές χαχαχ

Αχ κ γώ τις μελανιές μου κοίταγα τωρα … έκανα τις ενεσαρες …πήγαμε για περπάτημα κ μέχρι  10’  απο τη ζαλαδα

• Μου αρέσει 1

10 minutes ago, silvy22 said:

Αχ κ γώ τις μελανιές μου κοίταγα τωρα … έκανα τις ενεσαρες …πήγαμε για περπάτημα κ μέχρι  10’  απο τη ζαλαδα

Εμένα δεν έμπαινε η βελόνα πρέπει να σφίγγω παρά πολύ το δέρμα για να μπει . Αχ σε νιώθω εγώ ευτυχώς δεν βγαίνω ακόμα όποτε πέφτω κατευθείαν στον καναπέ μόλις νιώθω ότι έρχεται .Μόνο το βράδυ δεν με πιάνει τουλάχιστον να κοιμόμουν και πιο γρήγορα 

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Fili είπε:

Με το καλό κοπέλα μου!!! Ηρεμία κ θετικές σκέψεις 

Είναι βάσανακι η αναμονή. Όμορφες σκέψεις, μούσικουλα, χαδακια την κοιλιτσα , κανένα καλό βιβλίο να ξεχαστείς,! Ποτε έχεις χοριακη;

@Filiη χοριακή είναι στις 22.2.22 :-)

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

1 hour ago, KONNA28 είπε:

Εμένα δεν έμπαινε η βελόνα πρέπει να σφίγγω παρά πολύ το δέρμα για να μπει . Αχ σε νιώθω εγώ ευτυχώς δεν βγαίνω ακόμα όποτε πέφτω κατευθείαν στον καναπέ μόλις νιώθω ότι έρχεται .Μόνο το βράδυ δεν με πιάνει τουλάχιστον να κοιμόμουν και πιο γρήγορα 

Ναι κι εμένα με ζορίζουν οι αντιπηκτικές, με πονάνε κι όλας, δεν μπαίνει καθόλου εύκολα η βελόνα και έχω γίνει πουά, αλλά τι να κάνουμε... Ας πάνε όλα καλά κι ας τις κάνω κι όλο τον καιρό αν χρειαστεί!! 

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια.  Δεύτερη ημέρα εμβρυομεταφορας και τώρα το πρωί που πήγα τουαλέτα στο χαρτί είχε κάτι σκούρο καφέ...... Αν δεν κάνω λάθος είχατε αναφέρει πιο παλιά ότι ίσως αυτό να συμβεί μετά την εμβρυομεταφορα? Δεν θέλω να πιστεύω ότι είναι τα σποράκια μου και μου έφυγαν τόσο νωρίς :-(

πρίν από 27 λεπτά , Διδυμακια2 είπε:

Καλημέρα κορίτσια.  Δεύτερη ημέρα εμβρυομεταφορας και τώρα το πρωί που πήγα τουαλέτα στο χαρτί είχε κάτι σκούρο καφέ...... Αν δεν κάνω λάθος είχατε αναφέρει πιο παλιά ότι ίσως αυτό να συμβεί μετά την εμβρυομεταφορα? Δεν θέλω να πιστεύω ότι είναι τα σποράκια μου και μου έφυγαν τόσο νωρίς :-(

Καλημέρα λογικά είναι απο τη μεταφορά ίσως τραυματίστηκε κάποιο σημείο μην ανησυχείς 

δεν φεύγουν τα σπορακια 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 22 λεπτά , silvy22 είπε:

Καλημέρα λογικά είναι απο τη μεταφορά ίσως τραυματίστηκε κάποιο σημείο μην ανησυχείς 

δεν φεύγουν τα σπορακια 

Μακάρι!!

11 ώρες πρίν, Διδυμακια2 είπε:

@Filiη χοριακή είναι στις 22.2.22 :-)

Μου εκανε εντυπωση η ημερομηνια και εριξα μια ματια στην αριθμολογια. Ειμαι σιγουρη πως θα σου πανε ολα τελεια κοριτσι μου.. με το καλο!!❤

Στην αριθμολογία, ο 2 είναι ο πρώτος από τους «θηλυκούς» αριθμούς και αρχετυπικά δηλώνει τη μητέρα.

• Μου αρέσει 6
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Διδυμακια2 είπε:

Είναι απίθανο να είναι εμφύτευσης; Με βλαστοκύστες δεν προχωρά η διαδικασία πιο γρήγορα; 
Δεν πάνε πουθενά… ήρθαν για να μείνουν, θα λέτε!! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

21 ώρες πρίν, Διδυμακια2 είπε:

Χαίρετε κορίτσια.  Μόλις έκανα εβρυομεταφορα 2 βλαστοκυστες άριστης ποιότητας. Στην αναμονή τώρα.... οτι θέλει ο Θεός θα γίνει! 

Πολύ καλη επιτυχια!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 41 λεπτά , Makelen είπε:

Μου εκανε εντυπωση η ημερομηνια και εριξα μια ματια στην αριθμολογια. Ειμαι σιγουρη πως θα σου πανε ολα τελεια κοριτσι μου.. με το καλο!!❤

Στην αριθμολογία, ο 2 είναι ο πρώτος από τους «θηλυκούς» αριθμούς και αρχετυπικά δηλώνει τη μητέρα.

@MakelenΠόσο μα πόσο μου δίνουν δύναμη τα λόγια σου!! Γενικά νιώθω οτι μόνο εσείς μπορείτε να με καταλάβετε!! ❤

πρίν από 23 λεπτά , Visit a vis είπε:

Είναι απίθανο να είναι εμφύτευσης; Με βλαστοκύστες δεν προχωρά η διαδικασία πιο γρήγορα; 
Δεν πάνε πουθενά… ήρθαν για να μείνουν, θα λέτε!! 

@Visit a vis δεν ξέρω πότε γίνεται η εμφύτευση με βλαστοκυστες.... Μακάρι να είναι αυτό, μου φαίνεται λίγο νωρίς όμως. Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!

• Μου αρέσει 3

Καλημερα κοριτσια! Δεν εχω ξαναγράψει.. Είμαι και εγώ σε αναμονή, 2η μέρα. Χοριακή 22/02 αλλα εχω τεστακι έτοιμο για 20/02 γιατί ξερω οτι δεν θα αντέξω..Ευχομαι να πάνε όλα καλά για όλες μας ❤

• Μου αρέσει 6

πρίν από 7 λεπτά , Powerzen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Δεν εχω ξαναγράψει.. Είμαι και εγώ σε αναμονή, 2η μέρα. Χοριακή 22/02 αλλα εχω τεστακι έτοιμο για 20/02 γιατί ξερω οτι δεν θα αντέξω..Ευχομαι να πάνε όλα καλά για όλες μας ❤

@Powerzen ακομα μια στην παρέα μας για χοριακή στις 22.2.22!! Εύχομαι σε όλες μας ο πόθος να γίνει πραγματικότητα!!! ❤

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...