Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

πρίν από 8 λεπτά , Διδυμακια2 είπε:

Από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί!!!!

Δεν το σκέφτηκα αυτό....έχεις όμως δίκαιο!! Η χοριακή στις 22.....ακόμα δύο δυαρακια χαχαχα

Φουλ στο δύο λοιπόν!!!! Με το καλό… τι οδηγίες έχεις; Ξάπλα ή όχι; 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 31 λεπτά , happiness79 είπε:

Καλώς δέχτηκες τα μικρούλια σου!!! Εύχομαι να φωλιάσουν πολύ πολύ γερά και σε 9 μήνες να τα έχεις αγκαλιά!!! 

Μαγιονέζα νομίζω μόνο vegan, η κανονική έχει ωμό αυγό και απαγορεύεται! 

Αυγά σκόνες βάζουν μη νομίζεις! Μόνο η σπιτική μαγιονέζα έχει κανονικό αυγό.

Το ίδιο ισχύει και για τα παγωτά!!!!!!!

• Μου αρέσει 1
  • Μπερδεμένη/-ος 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

34 minutes ago, Διδυμακια2 said:

Από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί!!!!

Δεν το σκέφτηκα αυτό....έχεις όμως δίκαιο!! Η χοριακή στις 22.....ακόμα δύο δυαρακια χαχαχα

ΜΑζι είμαστε για χοριακη .Μακάρι να είναι τυχερή ημέρα με τόσα δυάρια μακάρι να περάσουν γρήγορα οι μέρες ❤️

• Μου αρέσει 2

πρίν από 31 λεπτά , Visit a vis είπε:

Φουλ στο δύο λοιπόν!!!! Με το καλό… τι οδηγίες έχεις; Ξάπλα ή όχι; 

Ξάπλα, οι πρώτες 5 ημέρες είναι οι πιο κρίσιμες μου είπε ο γιατρός. Να δω πως θα τα βολέψω.....Από φαγητά μου έχει πει να τρώω τα πάντα.  Μου φάνηκε παράξενο γιατί είδα που γράφατε χθες ότι αρκετά τρόφιμα απαγορευονται. 

πρίν από 7 λεπτά , KONNA28 είπε:

ΜΑζι είμαστε για χοριακη .Μακάρι να είναι τυχερή ημέρα με τόσα δυάρια μακάρι να περάσουν γρήγορα οι μέρες ❤️

Το εύχομαι μέσα από την ψυχή μου!!! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 13 λεπτά , Διδυμακια2 είπε:

Ξάπλα, οι πρώτες 5 ημέρες είναι οι πιο κρίσιμες μου είπε ο γιατρός. Να δω πως θα τα βολέψω.....Από φαγητά μου έχει πει να τρώω τα πάντα.  Μου φάνηκε παράξενο γιατί είδα που γράφατε χθες ότι αρκετά τρόφιμα απαγορευονται. 

Από την δική μου μικρή εμπειρία λίγων εβδομάδων κύησης κρίνω ότι μετά το άκουσμα καρδιάς ξεκινά η διατροφή να αφορά το έμβρυο αυτό καθαυτό. Μέχρι την 6η εβδομάδα και στη φυσική σύλληψη αγνοούν την κατάσταση. Με αυτό δεν εννοώ ότι χαλαρώνει καμιά πλήρως και τρώει βλακείες! 
Εσύ παρακολουθείσαι εξάλλου από διατροφολόγο, επομένως θα σε φροντίσει αναλόγως. Τα τρόφιμα που χρειάζονται για εμφύτευση είναι ο στόχος σου προς το παρόν: ρόδι, πατζάρια, αυγά, αβοκάντο, γλουτένη και ζάχαρη όσο γίνεται περιορισμένα, γαλακτοκομικά από πρόβειο γάλα καλής ποιότητας… ζεστασιά και ηρεμία! Καλά τα θυμάμαι, κορίτσια;; 

Πολύ χαίρομαι - να σ’το πω και από εδώ- για τη θετική εξέλιξη!!! Να φουσκώνεις μέρα τη μέρα εύχομαι… αναμένουμε νέα! 

• Μου αρέσει 4
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , Διδυμακια2 είπε:

Τα τρόφιμα που απαγορεύονται σου τα λένε μετά τη θετική χοριακη απ' ότι έχω καταλάβει! Εγώ βέβαια έψαξα μόνη μου και τα βρήκα και τα τηρώ από τώρα σα να είμαι έγκυος (εκτός από μία μέρα που μου έστειλε η πεθερά μου κουνουπιδόσουπα και δεν ήξερα ότι είχε μέσα blue cheese και μετά το έμαθα και φρίκαρα!!!) Ίσως να μην είναι απαραίτητο σ' αυτή τη φάση να προσέχουμε τι καταναλώνουμε και γι' αυτό να μην λένε τίποτα! Χώρια που εμένα με κάνει να νιώθω καλύτερα αν τα προσέχω, γιατί αν δεν πάει καλά, να μην έχω να σκέφτομαι μετά ότι έκανα εγώ κάποιο λάθος. 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Κορίτσια δεν περνάνε οι μέρες μέχρι την χοριακη …..Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι για να μην αγχώνομαι , χαϊδεύω κοιλιτσα και τους λέω να βρουν ένα καλό σημείο και να χωθούν . Δύσκολο και μέρα με την μέρα με καταβάλει κάπως 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 20 λεπτά , KONNA28 είπε:

Κορίτσια δεν περνάνε οι μέρες μέχρι την χοριακη …..Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι για να μην αγχώνομαι , χαϊδεύω κοιλιτσα και τους λέω να βρουν ένα καλό σημείο και να χωθούν . Δύσκολο και μέρα με την μέρα με καταβάλει κάπως 

Ναι κοννα μου έχεις δίκιο σήμερα έβλεπα μια εκπομπή που είχαν τον τραγουδιστή το Λεμπέση και έλεγε που έκαναν 5 εξωσωματικές και το πιο δύσκολο ήταν οι 12 μέρες αναμονή … τελικά τα κατάφεραν !!!

• Μου αρέσει 2

5 hours ago, Διδυμακια2 said:

Χαίρετε κορίτσια.  Μόλις έκανα εβρυομεταφορα 2 βλαστοκυστες άριστης ποιότητας. Στην αναμονή τώρα.... οτι θέλει ο Θεός θα γίνει! 

Με το καλό κοπέλα μου!!! Ηρεμία κ θετικές σκέψεις 

46 minutes ago, KONNA28 said:

Είναι βάσανακι η αναμονή. Όμορφες σκέψεις, μούσικουλα, χαδακια την κοιλιτσα , κανένα καλό βιβλίο να ξεχαστείς,! Ποτε έχεις χοριακη;

• Ευχαριστώ 1

14 minutes ago, Fili said:

Με το καλό κοπέλα μου!!! Ηρεμία κ θετικές σκέψεις 

Είναι βάσανακι η αναμονή. Όμορφες σκέψεις, μούσικουλα, χαδακια την κοιλιτσα , κανένα καλό βιβλίο να ξεχαστείς,! Ποτε έχεις χοριακη;

Αυτά κάνω όλη μέρα πφφφ 22/02 είναι να κάνω ! Κανένα τεστ εγκυμοσύνης αξίζει πιο νωρίς ;

37 minutes ago, silvy22 said:

Ναι κοννα μου έχεις δίκιο σήμερα έβλεπα μια εκπομπή που είχαν τον τραγουδιστή το Λεμπέση και έλεγε που έκαναν 5 εξωσωματικές και το πιο δύσκολο ήταν οι 12 μέρες αναμονή … τελικά τα κατάφεραν !!!

Ποσά ζευγάρια προσπαθούν και ταλαιπωριούνται και μετά βλέπεις όλα αυτά στην τηλεόραση με γονείς τέρατα και λες γιατί γιατί να έχουν αυτοί παιδί και όχι εγώ 

• Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

6 minutes ago, KONNA28 said:

Αυτά κάνω όλη μέρα πφφφ 22/02 είναι να κάνω ! Κανένα τεστ εγκυμοσύνης αξίζει πιο νωρίς ;

Οι απόψεις διίστανται. Εγω στνπην πρώτη ούτε καν το σκέφτηκα να παρω. Τώρα δεν άντεξα πήρα. Αν και γιατρός μου μου είχε πει όχι :P το βλέπεις στην πορεία. Ούτως η άλλως ακόμα είναι πολύ νωρίς 

1 hour ago, KONNA28 είπε:

Ποσά ζευγάρια προσπαθούν και ταλαιπωριούνται και μετά βλέπεις όλα αυτά στην τηλεόραση με γονείς τέρατα και λες γιατί γιατί να έχουν αυτοί παιδί και όχι εγώ 

Άσε μια τα πετάνε  στα σκουπίδια μια τα σκοτώνουν έχω στεναχωρηθεί παρά πολύ 

κοιτα τεστακι αν δεν κρατιέσαι θα κανείς μετά την 8η μέρα με predictor early αλλά αν δεν δεις θετικό δεν θα στεναχωρηθείς και θα συνεχίσεις τα φάρμακα σου μέχρι τη χοριακη 

αν ξερεις ότι θα σ επηρεάσει μην το κανείς ❤️

25 minutes ago, silvy22 said:

Άσε μια τα περνάνε στα σκουπίδια μια τα σκοτώνουν έχω στεναχωρηθεί παρά πολύ 

κοιτα τεστακι αν δεν κρατιέσαι θα κανείς μετά την 8η μέρα με predictor early αλλά αν δεν δεις θετικό δεν θα στεναχωρηθείς και θα συνεχίσεις τα φάρμακα σου μέχρι τη χοριακη 

αν ξερεις ότι θα σ επηρεάσει μην το κανείς ❤️

Σκεφτόμουν να το πάρω και να το κάνω πχ Κυριακή την άλλη . Αστα με αυτά που ακούω κάθε μέρα τι αρρώστια υπάρχει 

32 minutes ago, Fili said:

Οι απόψεις διίστανται. Εγω στνπην πρώτη ούτε καν το σκέφτηκα να παρω. Τώρα δεν άντεξα πήρα. Αν και γιατρός μου μου είχε πει όχι :P το βλέπεις στην πορεία. Ούτως η άλλως ακόμα είναι πολύ νωρίς 

Τώρα σε ποια μέρα είσαι ;

1 ώρα πρίν, KONNA28 είπε:

Αχ, πόσο πολύ σε νιώθω!!! Αυτή η αναμονή είναι και για μένα το χειρότερο κομμάτι, με διαφορά! Βέβαια αυτή τη φορά το περνάω κάπως καλύτερα, γιατί με βοηθάει πολύ η μεταξύ μας επικοινωνία εδώ. Έχω βρει κι ένα καλό βιβλίο, το βράδυ ταινιούλα, ε, κάπως έτσι περνάν οι μέρες, άλλες πιο εύκολα κι άλλες πιο δύσκολα. Εσύ είσαι σχετικά στην αρχή ακόμα, οπότε θα σου πρότεινα να προσπαθήσεις να κάνεις κάτι που να απασχολήσει το μυαλό σου, ότι σε τραβάει! Είναι βοηθητικό! Καλό κουράγιο και να θυμάσαι ότι δεν είσαι μόνη!!! 

πρίν από 36 λεπτά , Fili είπε:

Έκανα ετ 17/1 όποτε πλέον μετά από τέσσερις χοριακες με παρακολουθεί με υπέρηχο μια φορά τη βδομάδα :)

Συγχαρητήρια @Fili!!! Εύχομαι να έχεις μια υπέροχη 9μηνη εγκυμοσύνη, με υγεία και χαρά!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...