Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

18 hours ago, silvy22 said:

Ναι δεν είδα κάπου το αντίθετο κ γώ με το κοβιντ έπινα τσάι με μέλι 

Κορίτσια από τυριά μπορώ να φάω φέτα ή κατικι ; Επίσης για καφέ μου είπε έναν την ημέρα και όσους θέλω ντεκαφ , καλά εγώ τις τελευταίες βδομάδας μισό καφέ πίνω αλλά θα το γυρίσω στους ντεκαφ τελείως .Επίσης ξέρω μαγιονέζα μπορείς να φας αλλά μόνο του εμπορίου γιατί είναι συσκευασμένη 

22 hours ago, nina21 said:

εχει μια ωραια συνταγη ο βακιαρος banana bread χωρις ζαχαρη και αλευρι

Το δοκίμασα και δεν τρελάθηκα είναι η αλήθεια γιατί και εγώ δεν κάνει να φάω γλυκά επειδή είχα φλεγμονή 

πρίν από 37 λεπτά , KONNA28 είπε:

Κορίτσια από τυριά μπορώ να φάω φέτα ή κατικι ; Επίσης για καφέ μου είπε έναν την ημέρα και όσους θέλω ντεκαφ , καλά εγώ τις τελευταίες βδομάδας μισό καφέ πίνω αλλά θα το γυρίσω στους ντεκαφ τελείως .Επίσης ξέρω μαγιονέζα μπορείς να φας αλλά μόνο του εμπορίου γιατί είναι συσκευασμένη 

Το δοκίμασα και δεν τρελάθηκα είναι η αλήθεια γιατί και εγώ δεν κάνει να φάω γλυκά επειδή είχα φλεγμονή 

Εγώ  ανθότυρο ρώτησα και μου ειπα οκ κ αυτά π λες σίγουρα δεν είναι θέμα 

φαε λίγη μαύρη σοκολάτα 

εγω είχα φτιάξει μια τορτίγια ολικής με ενα αλοιμα τύπου μερεντα με στέβια και μπανάνα το έψησα κιόλας !!!

27 minutes ago, silvy22 said:

Εγώ  ανθότυρο ρώτησα και μου ειπα οκ κ αυτά π λες σίγουρα δεν είναι θέμα 

φαε λίγη μαύρη σοκολάτα 

εγω είχα φτιάξει μια τορτίγια ολικής με ενα αλοιμα τύπου μερεντα με στέβια και μπανάνα το έψησα κιόλας !!!

Φαίνεται τέλειο !!!! Πήρα τώρα μαύρη με στέβια και τρώω άμα με πιάσει καμία λιγούρα 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 15 λεπτά , KONNA28 είπε:

Φαίνεται τέλειο !!!! Πήρα τώρα μαύρη με στέβια και τρώω άμα με πιάσει καμία λιγούρα 

Ωραία και η σοκολατιτσα με 70% κακάο είναι πολύ υγιεινή έχει το Lidl με γεύση καραμέλα επίσης αν κοιτάξεις στο Ίντερνετ για γλυκάκια χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη θα βρεις διαφορά 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

7 ώρες πρίν, silvy22 είπε:

ειχα ΜΟ 3φ το βραδυ, μετα με ποναει γονατο γαμπα μεση εχω πιαστει παει ο υπνοσ χαιρετισματα
στη δουλεια π ειμαι καθιστή εχω πονακια γλυκα συνέχεια δεξια κ αριστερα κ χαμηλα
οταν ξαπλωνω ειμαι καλα ... με την πεινα αστα.. εγω κρατιεμαι να φτασω στο 3 ωρο..
το βραδυ απο τα πολλα περα δωθε πεφτει κ καμια φρυγανια, μου φαινονται όλα τοσο πρωτόγνωρα

Ακριβώς τα ιδια!!! ΧαχαχαΟμορφα είναι!!! 

5 ώρες πρίν, ksvolimi είπε:

Σχεδον τριπλασιασμός .. τελεια!!!!❤️

Χαχαχα!!! Τελεια είναι!!!! Μπράβο @silvy22 μου!!!!!! Σιγουρα παιζει ρολο και η ωρα πανω κατω!!! Όπως και να χει παμε για Δευτερα για την επόμενη!!! :wub:

22 ώρες πρίν, Nikipa είπε:

Να φωνάξεις και να το χαρείς!!

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου γλυκο♥️ 

πρίν από 21 λεπτά , Rose33 είπε:

Ακριβώς τα ιδια!!! ΧαχαχαΟμορφα είναι!!! 

Χαχαχα!!! Τελεια είναι!!!! Μπράβο @silvy22 μου!!!!!! Σιγουρα παιζει ρολο και η ωρα πανω κατω!!! Όπως και να χει παμε για Δευτερα για την επόμενη!!! :wub:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου γλυκο♥️ 

Δευτέρα είμαστε πολλές !!!  Άλλες πρώτη άλλες δεύτερη άλλες Τρίτη χαμουλης ❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 3

6 ώρες πρίν, KONNA28 είπε:

Φυσικά κ μπορείς! Κ μαγιονέζα επίσης.

• Μου αρέσει 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 25 λεπτά , Διδυμακια2 είπε:

Χαίρετε κορίτσια.  Μόλις έκανα εβρυομεταφορα 2 βλαστοκυστες άριστης ποιότητας. Στην αναμονή τώρα.... οτι θέλει ο Θεός θα γίνει! 

Καλή αναμονή, ήρεμη και αισιόδοξη διάθεση! Να επιβεβαιωθεί το νικνέιμ σου εύχουμαι!!! 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 31 λεπτά , Διδυμακια2 είπε:

Χαίρετε κορίτσια.  Μόλις έκανα εβρυομεταφορα 2 βλαστοκυστες άριστης ποιότητας. Στην αναμονή τώρα.... οτι θέλει ο Θεός θα γίνει! 

Συγχαρητήρια όλα να πάνε καλά !!! Αναμονή και κλω κλω 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 41 λεπτά , Visit a vis είπε:

Καλή αναμονή, ήρεμη και αισιόδοξη διάθεση! Να επιβεβαιωθεί το νικνέιμ σου εύχουμαι!!! 

Ευχαριστώ πολύ!!! 

πρίν από 36 λεπτά , silvy22 είπε:

Συγχαρητήρια όλα να πάνε καλά !!! Αναμονή και κλω κλω 

Ευχαριστώωωωω

1 ώρα πρίν, Διδυμακια2 είπε:

Και πότε έχεις τη χοριακή; Σήμερα ημέρα σημαδιακή με τόσα δυαράκιαα χεχεχε

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Διδυμακια2 είπε:

Καλώς δέχτηκες τα μικρούλια σου!!! Εύχομαι να φωλιάσουν πολύ πολύ γερά και σε 9 μήνες να τα έχεις αγκαλιά!!! 

15 ώρες πρίν, νικηαντωνια81 είπε:

Φυσικά κ μπορείς! Κ μαγιονέζα επίσης.

Μαγιονέζα νομίζω μόνο vegan, η κανονική έχει ωμό αυγό και απαγορεύεται! 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 23 λεπτά , happiness79 είπε:

Καλώς δέχτηκες τα μικρούλια σου!!! Εύχομαι να φωλιάσουν πολύ πολύ γερά και σε 9 μήνες να τα έχεις αγκαλιά!!! 

Μαγιονέζα νομίζω μόνο vegan, η κανονική έχει ωμό αυγό και απαγορεύεται! 

Από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί!!!!

πρίν από 25 λεπτά , Visit a vis είπε:

Και πότε έχεις τη χοριακή; Σήμερα ημέρα σημαδιακή με τόσα δυαράκιαα χεχεχε

Δεν το σκέφτηκα αυτό....έχεις όμως δίκαιο!! Η χοριακή στις 22.....ακόμα δύο δυαρακια χαχαχα

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...