Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

πρίν από 53 λεπτά , silvy22 είπε:

Εγώ με τη διαιτολόγο μίλησα δεν έχω οδηγία να κόψω ζάχαρη κ αλάτι αλλά γλυκά δεν έχει η δίαιτα χαχα έχω πολλά παραπανίσια κιλά κ λόγω αντίστασης στην ινσουλίνη θέλει πολυυυ προσοχή με μια ζυγαριά θα είμαι , κορτιζόνη δεν παίρνω 

μου είπε απαγορεύονται οι σαλάτες απ έξω μόνο σπιτι πολύ καλά πλυμένα με ξίδι κ τα φρούτα , όχι σούσι ώμο ψάρι , καφέ καθόλου , μόνο τσάι βουνού κ χαμομήλι 

οχι τόνο και σόλωμο 

φαντάζομαι στον υπερυχο θα μας τα πει ο γιατρός 

Κουραγιοοο..!! :):):)

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, silvy22 said:

Εγώ με τη διαιτολόγο μίλησα δεν έχω οδηγία να κόψω ζάχαρη κ αλάτι αλλά γλυκά δεν έχει η δίαιτα χαχα έχω πολλά παραπανίσια κιλά κ λόγω αντίστασης στην ινσουλίνη θέλει πολυυυ προσοχή με μια ζυγαριά θα είμαι , κορτιζόνη δεν παίρνω 

μου είπε απαγορεύονται οι σαλάτες απ έξω μόνο σπιτι πολύ καλά πλυμένα με ξίδι κ τα φρούτα , όχι σούσι ώμο ψάρι , καφέ καθόλου , μόνο τσάι βουνού κ χαμομήλι 

οχι τόνο και σόλωμο 

φαντάζομαι στον υπερυχο θα μας τα πει ο γιατρός 

Αχ κι εγω που δεν είμαι πολύ του γλυκού εχω κάτι τρούφακια λαχταριστά που έκανε μανούλα του καλού μου (δεν της έχουμε πει τίποτα ακόμα) και απλα ανοίγω τάπερ και μυρίζω !!! Χαχχαχαχ 

φρουτα και σαλάτες πλύσιμο με ξύδι σου είπε; Χμ εγω μόνο με νερό τα έκανα ως τώρα 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 47 λεπτά , Fili είπε:

Αχ κι εγω που δεν είμαι πολύ του γλυκού εχω κάτι τρούφακια λαχταριστά που έκανε μανούλα του καλού μου (δεν της έχουμε πει τίποτα ακόμα) και απλα ανοίγω τάπερ και μυρίζω !!! Χαχχαχαχ 

φρουτα και σαλάτες πλύσιμο με ξύδι σου είπε; Χμ εγω μόνο με νερό τα έκανα ως τώρα 

Βαλε ξύδι ναι

απο τυριά απαγορεύεται το ροκφόρ και το μπρι, όχι φαγητά που να χουν μέσα άβραστο αυγό πχ καρμπονάρα με αυγό , μαγιονέζα κτλ 

7 ώρες πρίν, Rose33 είπε:

Έλα ομορφιά μου… ναι!!!!!!!! Η Δευτερη 579,5!!!!!! ♥️ Ουφ Παναγία μου!!!! Θελω να φωναξω… αλλά κρατιεμαι!!!! Χαχαχαχα Τωρα θα παω και την Δευτερα… 

Να φωνάξεις και να το χαρείς!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , Fili είπε:

Ναι ναι για τυριά ,αβγά, σούσι κτλ το ξέρω. Ξύδι λοιπόν. Ευχαριστωωωωω 

α ερώτηση αν ξέρεις. Μέλι επιτρέπεται;

Ναι δεν είδα κάπου το αντίθετο κ γώ με το κοβιντ έπινα τσάι με μέλι 

13 ώρες πρίν, Nikipa είπε:

Να φωνάξεις και να το χαρείς!!

Σε ευχαριστώ!! ♥️ Χαιρομαι φυσικα απλά να περνανε οι μερες να σιγουρεύει το πράμα!!!  

@silvy22 Την εκανες την 2η κορίτσι μου;

πρίν από 7 λεπτά , Rose33 είπε:

Σε ευχαριστώ!! ♥️ Χαιρομαι φυσικα απλά να περνανε οι μερες να σιγουρεύει το πράμα!!!  

@silvy22 Την εκανες την 2η κορίτσι μου;

Ναι ναι πήγα μου είπε μετά τις 7.. ελπίζω να μην πάει τόσο!!!

πως εισαι σημερα?

πρίν από 13 λεπτά , silvy22 είπε:

Ναι ναι πήγα μου είπε μετά τις 7.. ελπίζω να μην πάει τόσο!!!

πως εισαι σημερα?

Μπράβο!!!! Εγω δεν έχω τοσα τραβηγματακια όσο και τις προηγούμενες μερες…ειμαι πιο χαλαρη…απλά πειναω φουλ αυτές τις μερες….Θύμησε μου ποσό είχες την πρώτη; Συγγνωμη που ρωταω αλλά για να μην ψαχνω πισω…. :-P

πρίν από 17 λεπτά , Rose33 είπε:

Μπράβο!!!! Εγω δεν έχω τοσα τραβηγματακια όσο και τις προηγούμενες μερες…ειμαι πιο χαλαρη…απλά πειναω φουλ αυτές τις μερες….Θύμησε μου ποσό είχες την πρώτη; Συγγνωμη που ρωταω αλλά για να μην ψαχνω πισω…. :-P

Εγω σηκώθηκα 5φ το βραδυ για τσισ@ κ δεν ειχα πιει κ νερό ιδιαίτερα... σήμερα κουτουλάω
205 ειχα ειχαμε μικρή διαφορά , μετά απο 3μ δεν πηγες και συ?

Διαφημίσεις

πρίν από 46 λεπτά , silvy22 είπε:

Εγω σηκώθηκα 5φ το βραδυ για τσισ@ κ δεν ειχα πιει κ νερό ιδιαίτερα... σήμερα κουτουλάω
205 ειχα ειχαμε μικρή διαφορά , μετά απο 3μ δεν πηγες και συ?

Εγω κάθε βραδυ σηκώνομαι 3-5 φορες…. Χαχα 

Δευτερα εκανα την πρώτη καιΠεμπτη εκανα την δευτερη! Ναι!Ναι δίπλα ειμαστε εμεις! Εσυ έχεις τραβήγματα εντονα; Χθες που ημουν ορθια είχα πιο εντονα πονάκια… σημερα δεν έχω!!! Όταν έχω ανησυχω μήπως είναι υπερβολικά… και όταν δεν έχω ανησυχω ότι κατι δεν παει καλα!! Χαχα καμία  ελαφριά κραμπουλα νιωθω πότε δεξια πότε αριστερα…. Και εξακολουθώ να πειναω σαν λυκος

πρίν από 7 λεπτά , Rose33 είπε:

Εγω κάθε βραδυ σηκώνομαι 3-5 φορες…. Χαχα 

Δευτερα εκανα την πρώτη καιΠεμπτη εκανα την δευτερη! Ναι!Ναι δίπλα ειμαστε εμεις! Εσυ έχεις τραβήγματα εντονα; Χθες που ημουν ορθια είχα πιο εντονα πονάκια… σημερα δεν έχω!!! Όταν έχω ανησυχω μήπως είναι υπερβολικά… και όταν δεν έχω ανησυχω ότι κατι δεν παει καλα!! Χαχα καμία  ελαφριά κραμπουλα νιωθω πότε δεξια πότε αριστερα…. Και εξακολουθώ να πειναω σαν λυκος

ειχα ΜΟ 3φ το βραδυ, μετα με ποναει γονατο γαμπα μεση εχω πιαστει παει ο υπνοσ χαιρετισματα
στη δουλεια π ειμαι καθιστή εχω πονακια γλυκα συνέχεια δεξια κ αριστερα κ χαμηλα
οταν ξαπλωνω ειμαι καλα ... με την πεινα αστα.. εγω κρατιεμαι να φτασω στο 3 ωρο..
το βραδυ απο τα πολλα περα δωθε πεφτει κ καμια φρυγανια, μου φαινονται όλα τοσο πρωτόγνωρα

• Μου αρέσει 1

@Rose33 και @silvy22 διαβάζω ότι έχετε έντονη πείνα και χάρηκα!!! Γιατί έχω κι εγώ, αλλά δεν το είχα λάβει καθόλου υπόψην μου! Και πόνο στη μέση έχω, αλλά μόνο το βράδυ που κοιμάμαι, τις άλλες ώρες μια χαρά τη νιώθω τη μέση μου και δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται! Όπως καταλαβαίνετε ψάχνω για συμπτώματα... που γενικά δεν έχω και εξακολουθώ να μη νιώθω τίποτα και σκέφτομαι ότι αν κάτι πάω να νιώσω (πχ 2 τσιμπήματα κάτω στην κοιλιά που είχα μια μέρα ή αυξομειώσεις στο στήθος, πρήζεται/ξεπρήζεται) ότι μπορεί να είναι από τα φάρμακα, γιατί κάνουν τέτοια... Ουφ... 

@silvy22 σου εύχομαι καλά αποτελέσματα στη χοριακή σου σήμερα! Περιμένουμε τα νέα σου!!! Είναι η 2η ή 3η? Σόρρυ, αλλά το έχω χάσει λίγο, τόσες μέρες κλεισμένη σπίτι το μυαλό μου έχει γίνει πουρές!! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...