Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 10 λεπτά , Makelen είπε:

@silvy22 Κοριτσι μου συγχαρητηρια!!! Ολα τελεια!! Πότε θα δεις τα μωρα σε υπερηχο;?;❤❤❤

Α είναι ακόμη στην πρώτη χοριακη !!! Έχω πολύ δρόμο !!! 

πρίν από 23 λεπτά , silvy22 είπε:

Άσε και γώ δεν είχα κατάλαβα ποσο μαρτύριο είναι αυτό με τις χοριακες ….ελα κ γώ έχω αύριο τη δεύτερη μαζί είμαστε στην αναμονή 

αυτο με το εντερακι ναι δεν υπάρχει καμία σειρά πήρα ένα συμπλήρωμα τωρα να δούμε  

Αφου σκεφτομουνα, δεν πω τωρα το απογευμα να ησυχασω; χαχα.

Αλλά λεω να κρατησω χαρακτηρα και να παω αυριο! ΜΕ εχει πιασει ενα πραμα απο το μεσημερι...ελπιζω να μην ειναι η διαισθηση μου...:(

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , chitaneta είπε:

Αφου σκεφτομουνα, δεν πω τωρα το απογευμα να ησυχασω; χαχα.

Αλλά λεω να κρατησω χαρακτηρα και να παω αυριο! ΜΕ εχει πιασει ενα πραμα απο το μεσημερι...ελπιζω να μην ειναι η διαισθηση μου...:(

Απο όσα βλέπω και εδώ τα «άσχημα» συνήθως φαίνονται στη 2η χοριακη 

εσυ το πέρασες με επιτυχία 

εγω πιστεύω πολύ στο σποράκι μου, την άλλη εβδομάδα θα είναι κουκούτσι απο πορτοκαλι χχχαα ήρθε για να μείνει αυτό θα λες και σύ ❤️❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 2

πρίν από 6 λεπτά , silvy22 είπε:

Απο όσα βλέπω και εδώ τα «άσχημα» συνήθως φαίνονται στη 2η χοριακη 

εσυ το πέρασες με επιτυχία 

εγω πιστεύω πολύ στο σποράκι μου, την άλλη εβδομάδα θα είναι κουκούτσι απο πορτοκαλι χχχαα ήρθε για να μείνει αυτό θα λες και σύ ❤️❤️❤️❤️

Ετσι πρεπει, οπως τα λες! θετικη σκεψη! Θα προσπαθησω να με συνεφερω! :)

πρίν από 6 λεπτά , chitaneta είπε:

Ετσι πρεπει, οπως τα λες! θετικη σκεψη! Θα προσπαθησω να με συνεφερω! :)

Έτσι μπράβο εγώ πάλι ονειρεύομαι γλυκό ❤️❤️❤️ Θα προσπαθήσω να με συνέφερω με φρουτάκια χχχαα

πρίν από 8 λεπτά , silvy22 είπε:

Έτσι μπράβο εγώ πάλι ονειρεύομαι γλυκό ❤️❤️❤️ Θα προσπαθήσω να με συνέφερω με φρουτάκια χχχαα

Ασε αυτο που το πας; που δεν κανει να φαμε γλυκο! χαχαχα

Εγω σκεφτομαι να φτιαξω κανα κεικ με φρουτα και λιγο μελι... κανει δεν κανει;:P

πρίν από 7 λεπτά , chitaneta είπε:

Ασε αυτο που το πας; που δεν κανει να φαμε γλυκο! χαχαχα

Εγω σκεφτομαι να φτιαξω κανα κεικ με φρουτα και λιγο μελι... κανει δεν κανει;:P

Ε ναι ή με στέβια κ ολικής 

Διαφημίσεις

Εγκυουλεες.. τι σας εχουν πει για διατροφη;? Και μια απορια - φοβος : Το αλατι και η ζαχαρη, απαγορευονται σε ολη την εξωσωματικη, ακομα κ μετα την εμβρυομεταφορα;? κι αν η χοριακη βγει θετικη.. θα συνεχιστει αυτο το χάλι;?;

πρίν από 17 λεπτά , Makelen είπε:

Εγκυουλεες.. τι σας εχουν πει για διατροφη;? Και μια απορια - φοβος : Το αλατι και η ζαχαρη, απαγορευονται σε ολη την εξωσωματικη, ακομα κ μετα την εμβρυομεταφορα;? κι αν η χοριακη βγει θετικη.. θα συνεχιστει αυτο το χάλι;?;

Εγώ με τη διαιτολόγο μίλησα δεν έχω οδηγία να κόψω ζάχαρη κ αλάτι αλλά γλυκά δεν έχει η δίαιτα χαχα έχω πολλά παραπανίσια κιλά κ λόγω αντίστασης στην ινσουλίνη θέλει πολυυυ προσοχή με μια ζυγαριά θα είμαι , κορτιζόνη δεν παίρνω 

μου είπε απαγορεύονται οι σαλάτες απ έξω μόνο σπιτι πολύ καλά πλυμένα με ξίδι κ τα φρούτα , όχι σούσι ώμο ψάρι , καφέ καθόλου , μόνο τσάι βουνού κ χαμομήλι 

οχι τόνο και σόλωμο 

φαντάζομαι στον υπερυχο θα μας τα πει ο γιατρός 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...