Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

πρίν από 6 λεπτά , Rose33 είπε:

Έλα ομορφιά μου… ναι!!!!!!!! Η Δευτερη 579,5!!!!!! ♥️ Ουφ Παναγία μου!!!! Θελω να φωναξω… αλλά κρατιεμαι!!!! Χαχαχαχα Τωρα θα παω και την Δευτερα… 

Ουφ κ γώ μαζί σου μπράβο !!! Πολύ καλά !!!! Έχεις συμπτώματα ;

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 7 λεπτά , silvy22 είπε:

Ουφ κ γώ μαζί σου μπράβο !!! Πολύ καλά !!!! Έχεις συμπτώματα ;

Το στηθος δεν είναι πρησμένο αλλά το νιωθω βαρυ και πιο σκούρα θηλή… έχουμε πονάκια στην μεση….. ποτέ χαμηλα αριστερα μετα  λιγο πιο κατω…. Τραβηγματακια….λιγο ανακατευομαι με το αυγο και με το μοσχαρι!!!! Αυτα κυριως…. Εσυ αυριο;;; 

πρίν από 6 λεπτά , Rose33 είπε:

Το στηθος δεν είναι πρησμένο αλλά το νιωθω βαρυ και πιο σκούρα θηλή… έχουμε πονάκια στην μεση….. ποτέ χαμηλα αριστερα μετα  λιγο πιο κατω…. Τραβηγματακια….λιγο ανακατευομαι με το αυγο και με το μοσχαρι!!!! Αυτα κυριως…. Εσυ αυριο;;; 

Αύριο ναι , παρόμοια κ γώ , αλλά το αυγό το λατρεύω !!!!

πρίν από 23 λεπτά , zouko είπε:

Kαλησπέρα σε όλες !  Εγώ έκανα μόλις χτες την εμβρυομεταφορά, και είμαι στην αναμονή. Πως αντέχουμε 10 μέρες μέχρι την χωριακή ;;;;;

Με το καλό καλά αποτελέσματα ! Η 1η σου ; Ποσών μερών βάλατε ; 
Πολυ ξεκουραση τις πρώτες μέρες δεν κανείς τίποτα κάθεσαι στη ζεστούλα σου ταινίες κινητό βιβλίο 

10 minutes ago, silvy22 said:

Αύριο ναι , παρόμοια κ γώ , αλλά το αυγό το λατρεύω !!!!

Με το καλό καλά αποτελέσματα ! Η 1η σου ; Ποσών μερών βάλατε ; 
Πολυ ξεκουραση τις πρώτες μέρες δεν κανείς τίποτα κάθεσαι στη ζεστούλα σου ταινίες κινητό βιβλίο 

Ευχαριστώ ! Ναι η πρώτη μου, ανεξήγητη υπογονιμότητα..

Ήταν 4η προς 5η ημέρα, και 2 ώρες πριν την εμβρυομεταφορά, μας ενημέρωσαν οτι έχουν γίνει ήδη βλαστοκύστες. Βάλαμε 2.  Γενικά, εαν και δεν είχα τόσα πολλά αυγουλάκια (σε σχέση με άλλα που ακούω), πήγαν όλα ανέλπιστα καλά, (και σε ποιότητα, και πόσα φτάσανε σε βλαστοκύστη).

Οπότε τώρα απλώς προσέχω. Βάλαμε και την embryo glue , να αυξήσουμε πιθανότητες.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 28 λεπτά , Rose33 είπε:

Έλα ομορφιά μου… ναι!!!!!!!! Η Δευτερη 579,5!!!!!! ♥️ Ουφ Παναγία μου!!!! Θελω να φωναξω… αλλά κρατιεμαι!!!! Χαχαχαχα Τωρα θα παω και την Δευτερα… 

Τέλειαααααααα!!!! Τι κρατιέσαι, φώναξε καλέ να το χαρείς!!!!!! Χαίρομαι κι εγώ μαζί σου, να φωνάξουμε όλες μαζί τώρα και ξανά τη Δευτέρα!!! 

πρίν από 40 λεπτά , zouko είπε:

Kαλησπέρα σε όλες !  Εγώ έκανα μόλις χτες την εμβρυομεταφορά, και είμαι στην αναμονή. Πως αντέχουμε 10 μέρες μέχρι την χωριακή ;;;;;

Καλά αποτελέσματα να έχεις!!! Αχ, έλα ντε... Δύσκολα περνάνε οι μέρες, η αλήθεια είναι! Σε νιώθω! Εγώ έκανα εμβρυομεταφορά πριν 1 βδομάδα και πάω τη Δευτέρα 14/2 για χοριακή και μου φαίνεται αιώνας! Σου λέω τα ίδια που λέω και στον εαυτό μου: προσπάθησε να βρεις κάτι δημιουργικό (και ξεκούραστο!!) να ασχοληθείς, να σκέφτεσαι ότι δεν περνάει από το χέρι σου τώρα κάτι, πέρα από τα βασικά (να είσαι όσο γίνεται χαλαρή, να μη σκύβεις, να μη σηκώνεις βάρη), μίλα με ανθρώπους που αγαπάς και εμένα προσωπικά με βοηθάει πολύ και η επικοινωνία που έχουμε εδώ μέσα! Ελπίζω να περάσουν οι μέρες όσο γίνεται πιο εύκολα και να έχεις καλά νέα!!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

13 minutes ago, happiness79 said:

Καλά αποτελέσματα να έχεις!!! Αχ, έλα ντε... Δύσκολα περνάνε οι μέρες, η αλήθεια είναι! Σε νιώθω! Εγώ έκανα εμβρυομεταφορά πριν 1 βδομάδα και πάω τη Δευτέρα 14/2 για χοριακή και μου φαίνεται αιώνας! Σου λέω τα ίδια που λέω και στον εαυτό μου: προσπάθησε να βρεις κάτι δημιουργικό (και ξεκούραστο!!) να ασχοληθείς, να σκέφτεσαι ότι δεν περνάει από το χέρι σου τώρα κάτι, πέρα από τα βασικά (να είσαι όσο γίνεται χαλαρή, να μη σκύβεις, να μη σηκώνεις βάρη), μίλα με ανθρώπους που αγαπάς και εμένα προσωπικά με βοηθάει πολύ και η επικοινωνία που έχουμε εδώ μέσα! Ελπίζω να περάσουν οι μέρες όσο γίνεται πιο εύκολα και να έχεις καλά νέα!!!  

Αχ! Καλά αποτελέσματα !!!! Με το καλό !! Στέλνω όλη μου την θετική ενέργεια προς τα εσένα !!
Δεν έχω παράπονο, ο άντρας μου με έχει στα ώπα ώπα. Δεν κάνω απολύτως τίποτα απο δουλειές τώρα, και δεν με αφήνει ούτε πιάτο να πλύνω !

Και εμένα με βοηθάει, να διαβάζω όλες εσάς εδω μέσα. ♥

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 33 λεπτά , zouko είπε:

Ήταν 4η προς 5η ημέρα, και 2 ώρες πριν την εμβρυομεταφορά, μας ενημέρωσαν οτι έχουν γίνει ήδη βλαστοκύστες. Βάλαμε 2.  Γενικά, εαν και δεν είχα τόσα πολλά αυγουλάκια (σε σχέση με άλλα που ακούω), πήγαν όλα ανέλπιστα καλά, (και σε ποιότητα, και πόσα φτάσανε σε βλαστοκύστη).

Οπότε τώρα απλώς προσέχω. Βάλαμε και την embryo glue , να αυξήσουμε πιθανότητες.

Τι είναι η embryo glue? Σα την hydralypited? (που δεν ξέρω αν γράφεται έτσι!!) 

πρίν από 14 λεπτά , zouko είπε:

Αχ! Καλά αποτελέσματα !!!! Με το καλό !! Στέλνω όλη μου την θετική ενέργεια προς τα εσένα !!
Δεν έχω παράπονο, ο άντρας μου με έχει στα ώπα ώπα. Δεν κάνω απολύτως τίποτα απο δουλειές τώρα, και δεν με αφήνει ούτε πιάτο να πλύνω !

Και εμένα με βοηθάει, να διαβάζω όλες εσάς εδω μέσα. ♥

Χαχαχα, κι ο δικός μου το ίδιο ακριβώς!! Βέβαια του εξήγησα ότι δε θα πάθω κάτι αν πλύνω κανά πιάτο (όχι κατσαρόλα που είναι βαριά βέβαια!) κι ότι περισσότερο με τσιτώνει αυτό το να μην κάνω τίποτα απολύτως, πάρα με χαλαρώνει και ευτυχώς με άκουσε και κάνω πολύ μίνιμουμ πραγματάκια τώρα!

Σε υπερευχαριστώ για τις ευχές!!! Αχ, να πιάσουν!!! Και σένα τα μικρούλια σου να φωλιάσουν γερά!!! 

πρίν από 40 λεπτά , zouko είπε:

Καλά αποτελέσματα ! Ότι απορίες έχεις εδώ είμαστε 

• Μου αρέσει 1

31 minutes ago, happiness79 said:

Τι είναι η embryo glue? Σα την hydralypited? (που δεν ξέρω αν γράφεται έτσι!!)

Είναι ένα καλλιεργητικό υλικό που βοηθάει στην προσκόληση του εμβρύου στην μήτρα. Τώρα, κάνει δουλειά ή όχι, ποιος ξέρει. 

22 minutes ago, silvy22 said:

Καλά αποτελέσματα ! Ότι απορίες έχεις εδώ είμαστε 

Ευχαριστώ πολύ ! Θετική ενέργεια :):):)

8 ώρες πρίν, silvy22 είπε:

Καλημέρα !!! Αβοκάντο κ δαμάσκηνα και λιναρόσπορο τρώω καθημερινά , ο Σίδηρος πιστεύω μου έχει κάνει το θέμα σε συνδυασμό με την ακινησία 

παραγγειλα της nestle ένα σκεύασμα optifibre, ουσιαστικά φυτικές ίνες είναι 

το ειχες δοκιμάσει το γάλα Μαγνησίας ; Περιμένω να δω πως θα πάμε και θα κάνω ραντεβου με τον ομοιοπαθητικό αυτός πάντα μου δίνει λύσεις σε όλα !

σ ευχαριστώ πολύ 

Παίρνεις καιρο σιδηρο; Ειχες έλλειψη; Στο ειχε πει ο γιατρος σου;

Διαφημίσεις

Κορίτσια να ρωτήσω πόσες μέρες μετά την εμβρυομεταφορα οδηγήσατε? Μετά την χοριακή η πιο νωρίς? Με αγχώνει πολύ το θέμα γιατί έχω ήδη ένα παιδί 12 χρόνων και θα πρέπει να τον πηγαίνω στα φροντιστήρια τα απογεύματα από την τέταρτη μέρα της εμβρυομεταφορας 

πρίν από 7 λεπτά , chitaneta είπε:

Παίρνεις καιρο σιδηρο; Ειχες έλλειψη; Στο ειχε πει ο γιατρος σου;

Έκανα εξετάσεις πριν τη μεταφορά κ βγήκε χαμηλός κ αυτός κ η φεριτίνη ως ποτέ μ έδωσε κατευθείαν 

ειχα πολλά χρόνια να πάρω και Κου κακοφάνηκε συν το πρόβλημα που μου δημιουργεί , λες να το έχω σ όλη την εγκυμοσύνη ; Θα τρελαθώ :wacko:

πρίν από 7 λεπτά , Διδυμακια2 είπε:

Κορίτσια να ρωτήσω πόσες μέρες μετά την εμβρυομεταφορα οδηγήσατε? Μετά την χοριακή η πιο νωρίς? Με αγχώνει πολύ το θέμα γιατί έχω ήδη ένα παιδί 12 χρόνων και θα πρέπει να τον πηγαίνω στα φροντιστήρια τα απογεύματα από την τέταρτη μέρα της εμβρυομεταφορας 

Εγώ οδήγησα τύπου 10 λεπτάκια 4η με 5η μέρα κάπου εκεί 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , silvy22 είπε:

Έκανα εξετάσεις πριν τη μεταφορά κ βγήκε χαμηλός κ αυτός κ η φεριτίνη ως ποτέ μ έδωσε κατευθείαν 

ειχα πολλά χρόνια να πάρω και Κου κακοφάνηκε συν το πρόβλημα που μου δημιουργεί , λες να το έχω σ όλη την εγκυμοσύνη ; Θα τρελαθώ :wacko:

Αργα ή γρηγορα απ οτι ξερω οι γυναικολογοι δινουν σιδερο...αλλά δεν ξερω μεχρι ποτε.

Σου εχει φερει δυσκοιλιοτητα ε; πολυ ενοχλητικο...

Αν συνεχισουν ολα καλα μαλλον θα πρεπει να κανω κι εγω εξεταση να δω που βρισκομαι.

Προς το παρων εχω αυριο την 3η χοριακή και εδω και λιγες ωρες με εχει πιασει μια απαισιοδοξια οτι μπορει το πραμα να στραβωσε...   Αχ τι τραβαμε!

πρίν από 37 λεπτά , zouko είπε:

Είναι ένα καλλιεργητικό υλικό που βοηθάει στην προσκόληση του εμβρύου στην μήτρα. Τώρα, κάνει δουλειά ή όχι, ποιος ξέρει. 

Ευχαριστώ πολύ ! Θετική ενέργεια :):):)

Ευχαριστώ για την πληροφορία! 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, chitaneta είπε:

Αργα ή γρηγορα απ οτι ξερω οι γυναικολογοι δινουν σιδερο...αλλά δεν ξερω μεχρι ποτε.

Σου εχει φερει δυσκοιλιοτητα ε; πολυ ενοχλητικο...

Αν συνεχισουν ολα καλα μαλλον θα πρεπει να κανω κι εγω εξεταση να δω που βρισκομαι.

Προς το παρων εχω αυριο την 3η χοριακή και εδω και λιγες ωρες με εχει πιασει μια απαισιοδοξια οτι μπορει το πραμα να στραβωσε...   Αχ τι τραβαμε!

Άσε και γώ δεν είχα κατάλαβα ποσο μαρτύριο είναι αυτό με τις χοριακες ….ελα κ γώ έχω αύριο τη δεύτερη μαζί είμαστε στην αναμονή 

αυτο με το εντερακι ναι δεν υπάρχει καμία σειρά πήρα ένα συμπλήρωμα τωρα να δούμε  

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...