Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Neverstop είπε:

Καλημέρα!!! 

Κορίτσια εγώ έχω βιώσει άσχημη εμπειρία με υστεροσκοπηση για αφαίρεση πολύποδα στο Παπαγεωργίου. Χωρίς μέθη!!! Για να κερδίσουμε χρόνο και να μην περιμένω μήνες χειρουργική πράξη. Δεινοπάθησα! Την επόμενη εννοείται την έκανα με μέθη. Χωρίς μέθη τίποτα, αν Με ρωτάτε. 

Καλημέρα !!  Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως ενώ υπάρχει πολύποδας δεν φαινόταν με τον υπέρηχο 😮 πάντως και σε εμένα αν βρεθεί κάτι δεν θα τ κάνω χωρίς μέθη 

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

πρίν από 7 λεπτά , happiness79 είπε:

Κι εγώ τα ίδια! Ψάχνω, ψάχνω, αλλά τίποτα δε νιώθω! Δε μετράω το πρησμένο στήθος και την ψυχολογία μου που είναι όλο μεταπτώσεις, γιατί αυτά τα αποδίδω στα φάρμακα! 

σου εστειλα πμ μην ζαλισουμε τα κοριτσια εδω! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

8 ώρες πρίν, νικηαντωνια81 είπε:

Γενικά! Θεωρείται πολύτιμη εγκυμοσύνη κ συστήνουν προσοχή!

Κάποιοι είναι χαλαροί βέβαια 

Έτσι ακριβώς! Γενικά υπάρχουν διάφορα ροφήματα που απαγορεύονται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, το ίδιο και για κάποια μπαχαρικά, όπως και για κάποια τρόφιμα! Για να μην πω για τα χημικά στα καλλυντικά! Θέλει προσοχή! 

21 ώρες πρίν, silvy22 είπε:

Ευχαριστώ πολύ , άσε με το κοβιντ μου κόπηκαν τα πόδια , ποτέ πας για επαναληπτικό ; Εμενα μ είπε Παρασκευή 

καλους διπλασιασμούς να έχουμε !!!!

Καλημέρα! Σημερα θα παω…

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

21 ώρες πρίν, silvy22 είπε:

Καλημερα Τόνια μου απο συμπτωμάτα τιποτα ακομη, να υποχωρησει ο κοβιντ 
και θα φανουν τα 'αλλα' συμπτωμτα πιστευω, για την ωρα ψαχνω λυση για τη δυσκοιλιότητα
ααα εχω κ αυπνια ξυπνάω 3-4 φ το βραδυ κ απο τισ 6 ξυπνια π δεν ειχα ποτε θεμα
θα σας γραψω ναι τι καναμε γενικως σε σχεση με τις αλλες προσπαθειες
15χ ειμαστε μαζι κ τα τελ 4 προσπ και ουτε μια συλληψη
ευχομαι να ηρθε για να μεινει!!!

Για τη δυσκοιλιότητα: μια κουταλιά ελαιόλαδο με πολύ νεράκι ή αβοκάντο (φοβερή δουλειά!) ή δαμάσκηνα (κλασικά). 
Οι ορμόνες προκαλούν μεγάλο θέμα στις κενώσεις, αλλά λύνεται και με πιο επεμβατικούς τρόπους: γάλα μαγνησίας από το φαρμακείο (ήταν στις προτάσεις του γιατρού μου στην εγκυμοσύνη). 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 29 λεπτά , Visit a vis είπε:

Για τη δυσκοιλιότητα: μια κουταλιά ελαιόλαδο με πολύ νεράκι ή αβοκάντο (φοβερή δουλειά!) ή δαμάσκηνα (κλασικά). 
Οι ορμόνες προκαλούν μεγάλο θέμα στις κενώσεις, αλλά λύνεται και με πιο επεμβατικούς τρόπους: γάλα μαγνησίας από το φαρμακείο (ήταν στις προτάσεις του γιατρού μου στην εγκυμοσύνη). 

Καλημέρα !!! Αβοκάντο κ δαμάσκηνα και λιναρόσπορο τρώω καθημερινά , ο Σίδηρος πιστεύω μου έχει κάνει το θέμα σε συνδυασμό με την ακινησία 

παραγγειλα της nestle ένα σκεύασμα optifibre, ουσιαστικά φυτικές ίνες είναι 

το ειχες δοκιμάσει το γάλα Μαγνησίας ; Περιμένω να δω πως θα πάμε και θα κάνω ραντεβου με τον ομοιοπαθητικό αυτός πάντα μου δίνει λύσεις σε όλα !

σ ευχαριστώ πολύ 

1 hour ago, silvy22 είπε:

Καλημέρα !!! Αβοκάντο κ δαμάσκηνα και λιναρόσπορο τρώω καθημερινά , ο Σίδηρος πιστεύω μου έχει κάνει το θέμα σε συνδυασμό με την ακινησία 

το ειχες δοκιμάσει το γάλα Μαγνησίας ; Περιμένω να δω πως θα πάμε και θα κάνω ραντεβου με τον ομοιοπαθητικό αυτός πάντα μου δίνει λύσεις σε όλα !

σ ευχαριστώ πολύ 

Καλημέρα το σίδηρο πότε το παίρνεις; Εννοώ πρωί νηστική πχ;

Προκαλει δυσκοιλιότητα ναι 

ugAHp3.png

jfV0p3.png

σ ευχαριστώ πολύ 

Όχι, γιατί το αβοκάντο έκανε πολύ καλή δουλειά σε εμένα. Γενικότερα, δεν είχα θέμα τέτοιο. Το έπαιρνε μια φίλη όμως σταθερά. Από το φαρμακείο…

Κάνεις και ομοιοπαθητική; Καιρό τώρα; 

πρίν από 17 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Καλημέρα το σίδηρο πότε το παίρνεις; Εννοώ πρωί νηστική πχ;

Προκαλει δυσκοιλιότητα ναι 

Απόγευμα θέλει μακριά απο το Τ4

πρίν από 9 λεπτά , Visit a vis είπε:

Όχι, γιατί το αβοκάντο έκανε πολύ καλή δουλειά σε εμένα. Γενικότερα, δεν είχα θέμα τέτοιο. Το έπαιρνε μια φίλη όμως σταθερά. Από το φαρμακείο…

Κάνεις και ομοιοπαθητική; Καιρό τώρα; 

Έκανα χρόνια κοντά στα 4 το καλοκαίρι σταμάτησα δεν είχα κάποιο θέμα , μόνο που δεν πετυχαίναμε εγκυμοσύνη

θα δοκιμάσω περισσότερο νέρο και σταθερά το αβοκάντο 

Διαφημίσεις

πρίν από 35 λεπτά , silvy22 είπε:

Απόγευμα θέλει μακριά απο το Τ4

Έκανα χρόνια κοντά στα 4 το καλοκαίρι σταμάτησα δεν είχα κάποιο θέμα , μόνο που δεν πετυχαίναμε εγκυμοσύνη

θα δοκιμάσω περισσότερο νέρο και σταθερά το αβοκάντο 

Κι αν δεν υπάρχει θυρεοειδής; Με ρωτούσε μια φίλη μου πριν γιαυτο σε ρωτάω.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 11 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Κι αν δεν υπάρχει θυρεοειδής; Με ρωτούσε μια φίλη μου πριν γιαυτο σε ρωτάω.

Θέλει 2 ώρες μετά το γεύμα ή μια ώρα πριν 

για να το πάρει πρωί νηστική δεν ξέρω να σ πω 

• Ευχαριστώ 1

εχουμε αποτελέσματα? ? ?

Έλα ομορφιά μου… ναι!!!!!!!! Η Δευτερη 579,5!!!!!! ♥️ Ουφ Παναγία μου!!!! Θελω να φωναξω… αλλά κρατιεμαι!!!! Χαχαχαχα Τωρα θα παω και την Δευτερα… 

• Μου αρέσει 6

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...