Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

πρίν από 8 λεπτά , silvy22 είπε:

@Rose33 Πως είσαι γυρισες στη δουλεια?
εγω ηρθα σημερα? δεν ρωτησα κ το γιατρο... οι οδηγίες είναι και τωρα χαλαρα ξεκούραση κτλ?

Εννοείται!!!!!!

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 7 λεπτά , Nikipa είπε:

Σιλβη να πίνεις πολύ νερό.εγώ πάντα είχα θέμα και αυτό με έχει σώσει 

εντάξει κορίτσι μου προσπαθώ, η διαιτολόγος μου είπε μονο τσαι τ βουνου επιτρέπετε και χαμομήλι

πρίν από 8 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Εννοείται!!!!!!

μεχρι τον υπέρυχο?

πρίν από 12 λεπτά , silvy22 είπε:

εντάξει κορίτσι μου προσπαθώ, η διαιτολόγος μου είπε μονο τσαι τ βουνου επιτρέπετε και χαμομήλι

μεχρι τον υπέρυχο?

Γενικά! Θεωρείται πολύτιμη εγκυμοσύνη κ συστήνουν προσοχή!

Κάποιοι είναι χαλαροί βέβαια 

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 8 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Γενικά! Θεωρείται πολύτιμη εγκυμοσύνη κ συστήνουν προσοχή!

Κάποιοι είναι χαλαροί βέβαια 

οκ!!! περπατημα μεχρι ποση ωρα ? πχ 20'?
μηπως με βοηθησει με το εντερακι

πρίν από 26 λεπτά , silvy22 είπε:

οκ!!! περπατημα μεχρι ποση ωρα ? πχ 20'?
μηπως με βοηθησει με το εντερακι

Ναι μωρε φτάνει . Οκ μπορείς να τα κανείς όλα σε χαλαρούς ρυθμούς. 

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

23 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Αχ μωρέ... Έχεις περάσει τόσα κι εσύ και το άγχος δε λέει να φύγει. Το καταλαβαίνω. Έχεις όμως τεράστιο δικαίωμα στη χαρά! Και έχεις τόσο καλά νέα!!! Μια χαρά θα πάει και θα υπερδιπλασιαστεί, είμαι σίγουρη! Καλά χουχουλιάσματα με τ@ μωράκ@ σου! 

Αχ, δεν έχω τίποτα και πάω να τρελαθώ. Σήμερα είναι πιο δύσκολη μέρα για μένα μέχρι στιγμής από την Πέμπτη που έκανα εμβρυομεταφορά. Η αγωνία πολύ πάνω και ο φόβος ότι δεν έχει γίνει τίποτα με έχει κυριεύσει. Χθες βράδυ πήγα να χαρώ που είδα το στήθος μου να πρήζεται πολύ και ξαφνικά, ξέρω όμως ότι ειδικά στο στήθος δεν πρέπει να δίνω σημασία, γιατί γίνεται τούμπανο με τόσες ορμόνες κάθε φορά, ακόμα κι όταν δεν είχε ξεκινήσει καν κύηση πάλι μου είχε πρηστεί σ' αυτή τη φάση. Την προηγούμενη φορά που είχα βιοχημική, είχα πονάκια περιόδου, η μύτη μου είχε γίνει πολύ ευαίσθητη στις μυρωδιές και η γάτα μου ήταν συνέχεια κολλημένη πάνω μου (που οι γάτες έχω διαβάσει ότι το καταλαβαίνουν). Αυτή τη φορά ούτε πονάκια έχω, ευαίσθητη μύτη είχα μόνο ένα περιστατικό και μετά τίποτα, όσο για τη γάτα μου, ανέβηκε μια φορά μόνο πάνω μου (που δε το συνηθίζει και χάρηκα!) τη 2η ή 3η μέρα από την εμβρυομεταφορά και κοιμήθηκε 1 βράδυ κολλημένη πάνω μου και μετά τίποτα... Σκέφτομαι ότι αφού την προηγούμενη φορά είχα κάποια συμπτώματα, δε θα έπρεπε να τα είχα και τώρα, αν ήταν καλά τα πράγματα? Φοβάμαι ότι έχει αποτύχει. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να είναι και άμυνα αυτό, αλλά δεν το κάνω συνειδητά. Δεν ξέρω πώς θα περάσουν οι μέρες ως τη Δευτέρα που έχω χοριακή... Τρέμω στην ιδέα να πάρω αρνητική απάντηση... 

Καλή μου κι εγω δεν ειχα κανενα συμπτωμα και τελικα βγήκε τελικα θετικη η χοριακή! Αλλά σε καταλαβαινω, κι εγω λιγες μερες πριν την μερα της χοριακής ήμουνα απαισιοδοξη...και ειχα τσαντιστει κιολας με το μαρτυριο της αναμονης...

Κρατα γερα όμως αυτήν τη στιγμη μπορει να εισαι εγκυος απλά να μην εχεις κανενα σύμπτωμα! Πότε εχεις την χοριακή;

Κι εγώ κορίτσια, δεν ξέρω τι πρεπει και ποσο πρέπει απο κινηση...Οχι οτι θελω να κανω πολλά, αλλά ενα χαλαρο περπατημα 10-15' επιτρεπεται ή όχι; Αν πάνε καλα τα πράγματα και φτασω στον πρωτο υπερηχο θα τον ρωτησω φυσικα παλι τν γιατρο μου, αλλά ρωτάω και τη γνωμη σας...

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 15 λεπτά , chitaneta είπε:

Καλή μου κι εγω δεν ειχα κανενα συμπτωμα και τελικα βγήκε τελικα θετικη η χοριακή! Αλλά σε καταλαβαινω, κι εγω λιγες μερες πριν την μερα της χοριακής ήμουνα απαισιοδοξη...και ειχα τσαντιστει κιολας με το μαρτυριο της αναμονης...

Κρατα γερα όμως αυτήν τη στιγμη μπορει να εισαι εγκυος απλά να μην εχεις κανενα σύμπτωμα! Πότε εχεις την χοριακή;

Κι εγώ κορίτσια, δεν ξέρω τι πρεπει και ποσο πρέπει απο κινηση...Οχι οτι θελω να κανω πολλά, αλλά ενα χαλαρο περπατημα 10-15' επιτρεπεται ή όχι; Αν πάνε καλα τα πράγματα και φτασω στον πρωτο υπερηχο θα τον ρωτησω φυσικα παλι τν γιατρο μου, αλλά ρωτάω και τη γνωμη σας...

Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, μου δίνεις κουράγιο! Είμαι στην 4η προσπάθεια και πραγματικά εύχομαι να πάει καλά αυτή τη φορά, δυσκολεύομαι όμως να πιστέψω ότι μπορεί να συμβεί πράγματι! Σήμερα η ψυχολογία μου έχει απίστευτα σκαμπανευάσματα, μια γελάω και μια κλαίω κυριολεκτικά, σα την τρελή!! Να μου πεις δεν είναι και παράξενο με τόση ντόπα από τα φάρμακα, οι ορμόνες κάνουν πάρτυ!

Χαίρομαι που εσύ είσαι έγκυος! Απ' ότι κατάλαβα περιμένεις τον πρώτο σου υπέρηχο σύντομα? Φαντάζομαι πόσο θα ανυπομονείς!!! Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη και σε 9 μήνες να κρατήσεις στην αγκαλιά σου το μωράκι σου γερό (ή τα μωράκια σου αν είναι περισσότερα!!)

Όσο για το περπάτημα που λες, μετά την πρώτη εξωσωματική που είχα κάνει (άσχετα που τελικά τότε δεν είχε γίνει καν εμφύτευση) η οδηγία του γιατρού ήταν ότι όταν περάσει 1 βδομάδα μετά την εμβρυομεταφορα, ότι μπορούσα να κάνω ένα χαλαρό 20λεπτο περπάτημα. Βέβαια επειδή οι γνώμες των γιατρών δεν είναι πάντα ίδιες και επειδή η κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή, θα σου πρότεινα να μην αρκεστείς σε αυτό,  αλλά να ρωτήσεις τον γιατρό σου για σίγουρα! 

πρίν από 11 λεπτά , happiness79 είπε:

Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, μου δίνεις κουράγιο! Είμαι στην 4η προσπάθεια και πραγματικά εύχομαι να πάει καλά αυτή τη φορά, δυσκολεύομαι όμως να πιστέψω ότι μπορεί να συμβεί πράγματι! Σήμερα η ψυχολογία μου έχει απίστευτα σκαμπανευάσματα, μια γελάω και μια κλαίω κυριολεκτικά, σα την τρελή!! Να μου πεις δεν είναι και παράξενο με τόση ντόπα από τα φάρμακα, οι ορμόνες κάνουν πάρτυ!

Χαίρομαι που εσύ είσαι έγκυος! Απ' ότι κατάλαβα περιμένεις τον πρώτο σου υπέρηχο σύντομα? Φαντάζομαι πόσο θα ανυπομονείς!!! Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη και σε 9 μήνες να κρατήσεις στην αγκαλιά σου το μωράκι σου γερό (ή τα μωράκια σου αν είναι περισσότερα!!)

Όσο για το περπάτημα που λες, μετά την πρώτη εξωσωματική που είχα κάνει (άσχετα που τελικά τότε δεν είχε γίνει καν εμφύτευση) η οδηγία του γιατρού ήταν ότι όταν περάσει 1 βδομάδα μετά την εμβρυομεταφορα, ότι μπορούσα να κάνω ένα χαλαρό 20λεπτο περπάτημα. Βέβαια επειδή οι γνώμες των γιατρών δεν είναι πάντα ίδιες και επειδή η κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή, θα σου πρότεινα να μην αρκεστείς σε αυτό,  αλλά να ρωτήσεις τον γιατρό σου για σίγουρα! 

κοριτσι μου ποτε πας για χοριακη?

πρίν από 7 λεπτά , happiness79 είπε:

Ευχαριστώ για τις ευχές σου! Την Παρασκευή εχω να κάνω άλλη μια χοριακή, την τρίτη, και ευχομαι αν όλα ειναι καλά να μου πει μετά για υπερηχο...

Λογικο ειναι να εχεις τα πανω κατω σου!Με τόσα που παίρνουμε κιολας...

Μακάρι να κανει αυτο το 20λεπτο περπατημα, ειναι κατι! Θα ρωτησω και τον δικο μου

Ευχαριστώ για την απαντηση και περιμενουμε τα νεα σου!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 18 λεπτά , happiness79 είπε:

Θα πάνε καλά θα το δεις , σε ποια μέρα της μεταφοράς είσαι ; Ένα άλλο απόγευμα κάνα με κ μείς ένα δεκάλεπτο περπάτημα , παίζει ρόλο να έχουμε καλή ψυχολογία , σήμερα έχω χάρηκα που ντύθηκα βάφτηκα έβαλα τα σκουλαρικακια μου ένιωθα ότι επέστρεφα στην κανονικότητα. Επίσης με έπιασε και τρομερό πρήξιμο στην κοιλιά έχω κ το εντερακι που μου τα κάνει αυτά την επόμενη θα βάλω κολάν μα μη σφίγγεται η κοιλιά 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , happiness79 είπε:

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου! Και δεν περνάνε οι μέρες... 

μαζι παμε!!! αντε να ειναι τυχερη η μερα! 04/02 εκανες ετ? εγω ναι και εβαλα 2 βλαστοκυστες εσυ?

• Μου αρέσει 1

πρίν από 27 λεπτά , chitaneta είπε:

Ευχαριστώ για τις ευχές σου! Την Παρασκευή εχω να κάνω άλλη μια χοριακή, την τρίτη, και ευχομαι αν όλα ειναι καλά να μου πει μετά για υπερηχο...

Λογικο ειναι να εχεις τα πανω κατω σου!Με τόσα που παίρνουμε κιολας...

Μακάρι να κανει αυτο το 20λεπτο περπατημα, ειναι κατι! Θα ρωτησω και τον δικο μου

Ευχαριστώ για την απαντηση και περιμενουμε τα νεα σου!

Εύχομαι ένα τεράστιο νούμερο την Παρασκευή!!!!!!! 

πρίν από 21 λεπτά , silvy22 είπε:

Θα πάνε καλά θα το δεις , σε ποια μέρα της μεταφοράς είσαι ; Ένα άλλο απόγευμα κάνα με κ μείς ένα δεκάλεπτο περπάτημα , παίζει ρόλο να έχουμε καλή ψυχολογία , σήμερα έχω χάρηκα που ντύθηκα βάφτηκα έβαλα τα σκουλαρικακια μου ένιωθα ότι επέστρεφα στην κανονικότητα. Επίσης με έπιασε και τρομερό πρήξιμο στην κοιλιά έχω κ το εντερακι που μου τα κάνει αυτά την επόμενη θα βάλω κολάν μα μη σφίγγεται η κοιλιά 

Την Πέμπτη 3/2 έγινε η εμβρυομεταφορά (το γράφω έτσι γιατί δεν ξέρω από πότε να μετρήσω την πρώτη μέρα, από τη μέρα της ετ ή από την επόμενη) 

Ναι, εννοείται ότι η καλή ψυχολογία βοηθάει σε όλα! Βγήκες με άλλο αέρα από το σπίτι, και φτιαγμένη και εγκυούλα, χιχι!! 

πρίν από 13 λεπτά , nina21 είπε:

μαζι παμε!!! αντε να ειναι τυχερη η μερα! 04/02 εκανες ετ? εγω ναι και εβαλα 2 βλαστοκυστες εσυ?

Α, ναι? Μακάρι να είναι τυχερή μέρα και για τις δυο μας!!! 

3/2 έκανα εμβρυομεταφορά 3 βλαστοκύστες 4ΑΒ, 4ΑΒ και 4ΒΒ! 

Από συμπτώματα έχεις παρατηρήσει κάτι? 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 15 λεπτά , happiness79 είπε:

Εύχομαι ένα τεράστιο νούμερο την Παρασκευή!!!!!!! 

Την Πέμπτη 3/2 έγινε η εμβρυομεταφορά (το γράφω έτσι γιατί δεν ξέρω από πότε να μετρήσω την πρώτη μέρα, από τη μέρα της ετ ή από την επόμενη) 

Ναι, εννοείται ότι η καλή ψυχολογία βοηθάει σε όλα! Βγήκες με άλλο αέρα από το σπίτι, και φτιαγμένη και εγκυούλα, χιχι!! 

Α, ναι? Μακάρι να είναι τυχερή μέρα και για τις δυο μας!!! 

3/2 έκανα εμβρυομεταφορά 3 βλαστοκύστες 4ΑΒ, 4ΑΒ και 4ΒΒ! 

Από συμπτώματα έχεις παρατηρήσει κάτι? 

το απολυτο τπτ...εσυ?

πρίν από 6 λεπτά , nina21 είπε:

το απολυτο τπτ...εσυ?

Κι εγώ τα ίδια! Ψάχνω, ψάχνω, αλλά τίποτα δε νιώθω! Δε μετράω το πρησμένο στήθος και την ψυχολογία μου που είναι όλο μεταπτώσεις, γιατί αυτά τα αποδίδω στα φάρμακα! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...