Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Neverstop είπε:

Καλημέρα!!! 

Κορίτσια εγώ έχω βιώσει άσχημη εμπειρία με υστεροσκοπηση για αφαίρεση πολύποδα στο Παπαγεωργίου. Χωρίς μέθη!!! Για να κερδίσουμε χρόνο και να μην περιμένω μήνες χειρουργική πράξη. Δεινοπάθησα! Την επόμενη εννοείται την έκανα με μέθη. Χωρίς μέθη τίποτα, αν Με ρωτάτε. 

Καλημέρα ! Εντάξει άλλο αυτό είναι παρεμβατικό, διαφέρει από την διαγνωστική υστεροσκοπηση. Προφανώς μόνο με μέθη αυτά.

πρίν από 20 λεπτά , Blu24 είπε:

Αχ κατάλαβα … θα το ξανά συζητήσω να δούμε 🫠🫠 η καμερουλα που μπαίνει να φανταστώ είναι πολύ λεπτή ; Αλλά μετά επειδή σου πέρνει κομματάκι από την μήτρα αυτό πονάει πιο πολύ ;

Όταν σου παίρνει το δείγμα νιώθεις κάποια παραπάνω ενόχληση απ’οτι νιώθεις στο ΠΑΠ.
      Ο γιατρός ο ίδιος σου πρότεινε υστεροσκοπηση; Προφανώς αν σε αγχώνει και δε νιώθεις καλά, ρώτησε αν γίνεται να το κάνεις στη μονάδα και όχι στο ιατρείο για να σου κάνει μέθη.

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

πρίν από 9 λεπτά , Καντι είπε:

Μούσα ε; Χαχα καλο! Γραψε τι διαφορετικό κανατε; Ειμαι περίεργη...

Είναι σεντόνι !!! Μπορεί να έπαιξε κάτι ρόλο μπορεί και τίποτα θα κάτσω σκ με ησυχία να δω ότι προχωράει κιόλας περισσότερο άγχος έχω για το διπλασιασμό μ φαίνεται !!! Μούσα ναι με βοήθησες πολύ εσυ και η @Thia1985 ❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, silvy22 είπε:

Είναι σεντόνι !!! Μπορεί να έπαιξε κάτι ρόλο μπορεί και τίποτα θα κάτσω σκ με ησυχία να δω ότι προχωράει κιόλας περισσότερο άγχος έχω για το διπλασιασμό μ φαίνεται !!! Μούσα ναι με βοήθησες πολύ εσυ και η @Thia1985 ❤️❤️❤️

Αχ μωρέ... Έχεις περάσει τόσα κι εσύ και το άγχος δε λέει να φύγει. Το καταλαβαίνω. Έχεις όμως τεράστιο δικαίωμα στη χαρά! Και έχεις τόσο καλά νέα!!! Μια χαρά θα πάει και θα υπερδιπλασιαστεί, είμαι σίγουρη! Καλά χουχουλιάσματα με τ@ μωράκ@ σου! 

3 ώρες πρίν, silvy22 είπε:

πως είστε σήμερα απο συμπτώματα κορίτσια μου?
εγώ στηθος πρισμένο
πονάκια χαμηλά και στη μέση
έβγαλα κ 2 σπυράκια στο πρόσωπο
ίδια δηλ με της αναμονής περιόδου....
αυπνίες που δεν είχα ποτέ θέμα
συχνοουρία ειδικά το βράδυ!!!

Αχ, δεν έχω τίποτα και πάω να τρελαθώ. Σήμερα είναι πιο δύσκολη μέρα για μένα μέχρι στιγμής από την Πέμπτη που έκανα εμβρυομεταφορά. Η αγωνία πολύ πάνω και ο φόβος ότι δεν έχει γίνει τίποτα με έχει κυριεύσει. Χθες βράδυ πήγα να χαρώ που είδα το στήθος μου να πρήζεται πολύ και ξαφνικά, ξέρω όμως ότι ειδικά στο στήθος δεν πρέπει να δίνω σημασία, γιατί γίνεται τούμπανο με τόσες ορμόνες κάθε φορά, ακόμα κι όταν δεν είχε ξεκινήσει καν κύηση πάλι μου είχε πρηστεί σ' αυτή τη φάση. Την προηγούμενη φορά που είχα βιοχημική, είχα πονάκια περιόδου, η μύτη μου είχε γίνει πολύ ευαίσθητη στις μυρωδιές και η γάτα μου ήταν συνέχεια κολλημένη πάνω μου (που οι γάτες έχω διαβάσει ότι το καταλαβαίνουν). Αυτή τη φορά ούτε πονάκια έχω, ευαίσθητη μύτη είχα μόνο ένα περιστατικό και μετά τίποτα, όσο για τη γάτα μου, ανέβηκε μια φορά μόνο πάνω μου (που δε το συνηθίζει και χάρηκα!) τη 2η ή 3η μέρα από την εμβρυομεταφορά και κοιμήθηκε 1 βράδυ κολλημένη πάνω μου και μετά τίποτα... Σκέφτομαι ότι αφού την προηγούμενη φορά είχα κάποια συμπτώματα, δε θα έπρεπε να τα είχα και τώρα, αν ήταν καλά τα πράγματα? Φοβάμαι ότι έχει αποτύχει. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να είναι και άμυνα αυτό, αλλά δεν το κάνω συνειδητά. Δεν ξέρω πώς θα περάσουν οι μέρες ως τη Δευτέρα που έχω χοριακή... Τρέμω στην ιδέα να πάρω αρνητική απάντηση... 

συγχαρητηρια @silvy22 !!! ολα τελεια να σου πανε στο εξης και με ενα υγιες μωρο σε 9μηνες!!!! και με το καλο και σε ολες οσες προσπαθουμε τουδε και στο εξης! και στα δικα μας οι λευτερες+!! :D

• Μου αρέσει 4

1 hour ago, Pagotoula είπε:

συγχαρητηρια @silvy22 !!! ολα τελεια να σου πανε στο εξης και με ενα υγιες μωρο σε 9μηνες!!!! και με το καλο και σε ολες οσες προσπαθουμε τουδε και στο εξης! και στα δικα μας οι λευτερες+!! :D

Και στα δικά σου σύντομα !!!

ευχαριστώ πολύ !!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

16 ώρες πρίν, silvy22 είπε:

205  η χοριακή μου!!!

Μπραβοοοοο!!!! Τελεια!!! Καλους διπλασιασμούς!!! Εύχομαι να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη!!!!! ♥️

16 ώρες πρίν, silvy22 είπε:

205  η χοριακή μου!!!

Έχουμε περιπου την ιδια χοριακη! Εγω πηγα 7/2 την Δευτερα πρωι πρωι και είχα 198,8!!! Χαρηκα πολυ πολυ ομορφιά μου!!! Κ δεν μάσησες ούτε από Covid… :-P 

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, Rose33 είπε:

Μπραβοοοοο!!!! Τελεια!!! Καλους διπλασιασμούς!!! Εύχομαι να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη!!!!! ♥️

Έχουμε περιπου την ιδια χοριακη! Εγω πηγα 7/2 την Δευτερα πρωι πρωι και είχα 198,8!!! Χαρηκα πολυ πολυ ομορφιά μου!!! Κ δεν μάσησες ούτε από Covid… :-P 

Ευχαριστώ πολύ , άσε με το κοβιντ μου κόπηκαν τα πόδια , ποτέ πας για επαναληπτικό ; Εμενα μ είπε Παρασκευή 

καλους διπλασιασμούς να έχουμε !!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 33 λεπτά , silvy22 είπε:

Ευχαριστώ πολύ , άσε με το κοβιντ μου κόπηκαν τα πόδια , ποτέ πας για επαναληπτικό ; Εμενα μ είπε Παρασκευή 

καλους διπλασιασμούς να έχουμε !!!!

Τα θέλουμε τα συμπτώματα για να δίνει σήμα το ή τα μπεμπάκια!!!!

Και οπωσδήποτε τη συνταγή της επιτυχίας μπας και δούμε κι εμείς κανα θετικό τεστ εκτός από αυτά του covid.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 27 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Τα θέλουμε τα συμπτώματα για να δίνει σήμα το ή τα μπεμπάκια!!!!

Και οπωσδήποτε τη συνταγή της επιτυχίας μπας και δούμε κι εμείς κανα θετικό τεστ εκτός από αυτά του covid.

Καλημερα Τόνια μου απο συμπτωμάτα τιποτα ακομη, να υποχωρησει ο κοβιντ 
και θα φανουν τα 'αλλα' συμπτωμτα πιστευω, για την ωρα ψαχνω λυση για τη δυσκοιλιότητα
ααα εχω κ αυπνια ξυπνάω 3-4 φ το βραδυ κ απο τισ 6 ξυπνια π δεν ειχα ποτε θεμα
θα σας γραψω ναι τι καναμε γενικως σε σχεση με τις αλλες προσπαθειες
15χ ειμαστε μαζι κ τα τελ 4 προσπ και ουτε μια συλληψη
ευχομαι να ηρθε για να μεινει!!!

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , silvy22 είπε:

Καλημερα Τόνια μου απο συμπτωμάτα τιποτα ακομη, να υποχωρησει ο κοβιντ 
και θα φανουν τα 'αλλα' συμπτωμτα πιστευω, για την ωρα ψαχνω λυση για τη δυσκοιλιότητα
ααα εχω κ αυπνια ξυπνάω 3-4 φ το βραδυ κ απο τισ 6 ξυπνια π δεν ειχα ποτε θεμα
θα σας γραψω ναι τι καναμε γενικως σε σχεση με τις αλλες προσπαθειες
15χ ειμαστε μαζι κ τα τελ 4 προσπ και ουτε μια συλληψη
ευχομαι να ηρθε για να μεινει!!!

Μα εχεις ήδη συμπτώματα!!!! Αϋπνίες και συχνοουρία!!!! 

Είναι τρελό όμως ρε γαμωτο. Να μην έχει υπάρξει ούτε μια φυσική σύλληψη. Κι εμείς ακριβώς το ίδιο. Βέβαια έχει να κάνει και με την συχνότητα των επαφών που εγω προσωπικά δεν είμαι fun!!!!!!!!!! Χαχαχαχαχχα !

Βαριεμαι, πειράζει;;;;;

Ρωτά τον γιατρό για την δυσκοιλιότητα. Δίνουν κάποια σκευάσματα ! Εγω είχα βγάλει αιμορροΐδες , υπέφερα! Μην περάσεις κι εσυ το ίδιο .

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 8 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Μα εχεις ήδη συμπτώματα!!!! Αϋπνίες και συχνοουρία!!!! 

Είναι τρελό όμως ρε γαμωτο. Να μην έχει υπάρξει ούτε μια φυσική σύλληψη. Κι εμείς ακριβώς το ίδιο. Βέβαια έχει να κάνει και με την συχνότητα των επαφών που εγω προσωπικά δεν είμαι fun!!!!!!!!!! Χαχαχαχαχχα !

Βαριεμαι, πειράζει;;;;;

Ρωτά τον γιατρό για την δυσκοιλιότητα. Δίνουν κάποια σκευάσματα ! Εγω είχα βγάλει αιμορροΐδες , υπέφερα! Μην περάσεις κι εσυ το ίδιο .

αα ειναι συμπτωματα αυτα? ωραια... χαχα
θελει τις γόνιμες μέρες μωρε, αμα τις ξέρεις να κάνεις
εγω δεν ειχα και σταθερό κύκλο για να τις εντοπίζω να σ πω ασε που κλαποιους μήνες δεν

έκανα ωορηξια, ταλαιπωρια
παίρνω κ προβιοτικά αλλα υπάρχει δυσκολία, είχα και γω αιμορροίδες α βαθμου
ελπίζω να μην ξαναβγουν...

πρίν από 14 λεπτά , silvy22 είπε:

εγω δεν ειχα και σταθερό κύκλο για να τις εντοπίζω να σ πω ασε που κλαποιους μήνες δεν

Φυσικά και είναι συμπτώματα !!!!!!

Κι εγω που έχω σταθερο κύκλο τι κατάλαβα;

Ναι μπορεί να ξαναβγούν 

• Μου αρέσει 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 29 λεπτά , silvy22 είπε:

Σιλβη να πίνεις πολύ νερό.εγώ πάντα είχα θέμα και αυτό με έχει σώσει 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...