Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Blu24 είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου !!! Εσύ σε τι φάση βρίσκεσαι ;   Ετοιμάζεσαι για ετ;;; 

Ναι περιμένω περίοδο για να κάνω εμβρυομεταφορά!! 

πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Την πόσιμη ήπια αλλά δε τα μπορώ καθόλου τα τόσο γλυκα. Μου χαλάνε το στομάχι. Σκέψου τους καφέδες τους πίνω όλους σκέτους κ αν κάνω λάθος να πιω κατα λάθος τον καφέ του άντρα μου μετά με χαλάει για ώρα. Οπως καταλαβαίνεις αυτό το πόσιμο μου φάνηκε η υπέρτατη αηδία. Το απόγευμα θα έχω αποτελέσματα. Αναρωτιέμαι αν τελικά δείξει κάτι και όντως επηρεάζεται από αυτό η ποιότητα των εμβρύων, αυτό ρυθμίζεται ; Έχει κάποια κοπέλα παρόμοια εμπειρία ;

Φαντάσου εμένα την πρώτη φορά μου είχαν δώσει μια πηχτή πάστα ζάχαρης αραιωμένη με νερό και κόντεψα να κάνω εμετό! 
      Πάει, πέρασε τώρα!καλα αποτελέσματα !!

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

8 ώρες πρίν, Nikipa είπε:

Σε αιματολόγο είχαμε Πάει πριν τις σπερματεγχυσεις εκανα και καρυοτυπο και για θρομβοφιλια για αυτοάνοσα και κάτι αλλά που δε τα θυμαμαι καν γενικά οι εξετάσεις που εκανα είχα δώσει κοντά στο χιλιάρικο ειλικρινά σας μιλάω. 

Αυτό με την ένεση τι είναι;τι είναι αυτή η ένεση φέρτε μου να την κάνω και αυτήν:grin::grin:!!!

Θα μαθω περισσότερα και θα σου πω! Σου κανουν μια ένεση και κανει περιπου την δουμεια της υστεροσκόπησης σε περιπτωση που δεν θέλει να κανει το χειρουργείο… Εγω εκανα το χειρουργείο… για νεαρόποίηση του εσωτερικού.. Συγγνωμη που το κεω μπακαλιστικα!!! Scratching λεγεται…αυτο με την υστεροσκόπηση… η ένεση προφανως δεν είναι το ιδιο αλλά κατι αντίστοιχο.Θα μαθω ομως και θα σου πω…

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

10 ώρες πρίν, Nikipa είπε:

Σας ευχαριστώ πολυ κορίτσια μίλησα και με τον γιατρό μου είπε ξανά προσπάθεια τον άλλο μήνα να αφήσουμε να περάσει αυτός και ξαναδοκιμαζουμε.ο άντρας μου έξω φρενών :grin:δε μπορεί να το πιστέψει ότι δε πέτυχε μια Κα μας το είχαν σίγουρο.

πολυ δύσκολη κατάσταση η προσγείωση..το θετικό είναι οτι έχουμε στη καταψυξη αλλά τρία όποτε σε λίγο καιρό θα ξανακάνουμε .θέλω να σας ρωτήσω αν ξέρετε..εγώ που είχα πέντε βλαστοκυστες λογικα διάλεξαν τις δυο καλύτερες και βάλαν;και αν αυτές ήταν οι καλύτερες γιατί να περιμένω αποτέλεσμα με τις υπόλοιπες;αυτά φυσικά θα τα ρωτήσω και στο κέντρο ..

Γιατί τα ποσοστα εξωσωματικής ειναι χαμηλα κ απλα δεν ετυχε τωρα να μεινεις .μια απο τις υπολοιπες 3 (εφόσον εχεις κανει κ πολλες εξετασεις 1000€ για να αποκλεισεις θεματα οπως λες )θα ειναι το μωρο σου ,ειμαι σιγουρη.και εγω 3 ειχα κ μετεφερα κ τις 3  κ πιασανε οι 2 -χτες κλεισανε χρονο τα μωρα μου.ευχομαι το ιδιο να σου συμβει !!

• Μου αρέσει 4

13 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Ανακουφίζομαι που ακούω ότι είχες την ίδια οδηγία και μάλιστα με καλή έκβαση αν κρίνω από το όνομα σου, λογικά έχεις διδυμάκια!! Να σου ζήσουν!!! Εμένα δε μου την ξεκίνησε βέβαια πριν την εμβρυομεταφορά, αλλά την ίδια μέρα, μου έκανε όμως λίγες μέρες πριν την εμβρυομεταφορά μια ένεση που βοηθάει όπως η κορτιζόνη, οπότε είμαι κάπως πιο ήσυχη. 

Τέλεια νέα!!!!!!! Να έχεις μια όμορφη τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!! 

Λυπάμαι πολύ κορίτσι μου... Σου στέλνω μια αγκαλιά. 

Καταλαβαίνω απόλυτα την απογοήτευση και τη λύπη σας, είναι πράγματι όμως πολύ ελπιδοφόρο ότι έχετε 3 βλαστοκύστες που σας περιμένουν! Εύχομαι να είναι οι τυχερές! Όσο γι' αυτό που λες για την ποιότητα και αν έβαλαν τις καλύτερες, αχχχ έχω κι εγώ τις ίδιες σκέψεις ήδη από τώρα που είμαι στην αναμονή για χοριακή, ότι σε περίπτωση που αποτύχει τι θα έχω να περιμένω με τις επόμενες, που λογικά δε θα είναι τόσο καλές. Σε νιώθω 100%! Βέβαια η αλήθεια είναι ότι οι εμβρυολόγοι κρίνουν την ποιότητα των βλαστοκυστών με βάση τη μορφολογία τους, δηλαδή σύμφωνα με αυτό που βλέπουν στα μικροσκόπια. Στην πραγματικότητα δεν μπορούν να είναι βέβαιοι για το τι συμβαίνει στο DNA τους, παρά μόνο αν γίνει προεμφυτευτικός έλεγχος πριν. Όποτε αυτό σημαίνει ότι τα πάντα μπορούν να συμβούν! Από τη μία μπορεί μια βλαστοκύστη που φαίνεται άριστη να κρύβει χρωμοσωματικές ανωμαλίες, από την άλλη μπορεί μία άλλη που φαίνεται μορφολογικά μέτρια να δώσει υγιή μωρό γιατί δεν έχει κανένα θέμα στο DNA της! Όλα τα σενάρια μπορούν να συμβούν! Προσπαθήστε να μη χάνετε τις ελπίδες σας! Πίστη στα εμβρυάκια σας!!!

Συγχαρητήρια!!!!!! Εύχομαι να πάνε όλα τέλεια σ' όλη την πορεία της εγκυμοσύνης σου!!! 

@happiness79 Καλημέρα!!! Να είσαι καλα κορίτσι μου!! ♥️

• Μου αρέσει 1

12 ώρες πρίν, Διδυμακια2 είπε:

@happiness79 μου δυστυχώς δεν έχω δίδυμα. Έβαλα αυτό το "όνομα" στο γκρουπ λόγω του ότι στην ωοληψια  μου τον περασμένο Οκτώβριο ενώ μου είχαν πάρει 13 ωάρια μόνο 2 καταφεραν να γίνουν βλαστοκυστες τις οποίες καταψυξαμε και θα μεταφέρουμε το ερχόμενο Σάββατο. Όταν έμαθα ότι μόνο 2 εμβρυάκια είχαμε από τα 13 ωάρια φοβήθηκα γιατί δεν έχω για δεύτερη προσπάθεια. Τότε ο σύζυγος μου για να με καθησυχάσει μου είπε "μην στεναχωριέσαι με αυτά τα έμβρυα θα κάνουμε τα δίδυμα"!!! Ο Θεός βέβαια ξέρει μόνο τι θα γίνει..... Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες μας!!

Εύχομαι το λάθος συμπέρασμα που έβγαλα να ήταν προφητικό!!! Να αποδειχτεί σωστός ο άντρας σου! Καταλαβαίνω απόλυτα την απογοήτευση σου από τα 13 στα 2, έχω περάσει κι εγώ πάρα πολλές απογοητεύεις, όμως σκέψου ότι ένα και καλό θέλουμε, που μπορεί στην περίπτωση σας να είναι δύο!!! Εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά για εσάς! 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 13 λεπτά , happiness79 είπε:

Εύχομαι το λάθος συμπέρασμα που έβγαλα να ήταν προφητικό!!! Να αποδειχτεί σωστός ο άντρας σου! Καταλαβαίνω απόλυτα την απογοήτευση σου από τα 13 στα 2, έχω περάσει κι εγώ πάρα πολλές απογοητεύεις, όμως σκέψου ότι ένα και καλό θέλουμε, που μπορεί στην περίπτωση σας να είναι δύο!!! Εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά για εσάς! 

Ευχαριστώ πολύ!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πως είστε σήμερα απο συμπτώματα κορίτσια μου?
εγώ στηθος πρισμένο
πονάκια χαμηλά και στη μέση
έβγαλα κ 2 σπυράκια στο πρόσωπο
ίδια δηλ με της αναμονής περιόδου....
αυπνίες που δεν είχα ποτέ θέμα
συχνοουρία ειδικά το βράδυ!!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 11 λεπτά , silvy22 είπε:

πως είστε σήμερα απο συμπτώματα κορίτσια μου?
εγώ στηθος πρισμένο
πονάκια χαμηλά και στη μέση
έβγαλα κ 2 σπυράκια στο πρόσωπο
ίδια δηλ με της αναμονής περιόδου....
αυπνίες που δεν είχα ποτέ θέμα
συχνοουρία ειδικά το βράδυ!!!

εγω νομιζω δεν εχω κατι ιδιαιτερο! αντε περιμενουμε να μας πεις το νουμερο!

Διαφημίσεις

1 hour ago, silvy22 είπε:

29/1 σημερα ειμαι 11η, 5η μέρας 2 βλαστοκυστες
παρασκευή έχω επαναληπτική

Υπέρτέλεια!!! Πιστεύω οτι θα ειναι ενα μπεμπακι! Ευχομαι καλούς διπλασιασμους και μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!

wRSzp2.pngUIzHp2.png

πρίν από 14 λεπτά , Καντι είπε:

Υπέρτέλεια!!! Πιστεύω οτι θα ειναι ενα μπεμπακι! Ευχομαι καλούς διπλασιασμους και μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!

Ευχαριστώ πολύ είσαι η μούσα μου να ξέρεις  !!! Ναι ένα πιστεύω και γώ να πάνε όλα καλά γερό να είναι  !!!

• Χαχα 1

πρίν από 7 λεπτά , silvy22 είπε:

Ευχαριστώ πολύ είσαι η μούσα μου να ξέρεις  !!! Ναι ένα πιστεύω και γώ να πάνε όλα καλά γερό να είναι  !!!

Μούσα ε; Χαχα καλο! Γραψε τι διαφορετικό κανατε; Ειμαι περίεργη...

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...