Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Angel83 είπε:

Κορίτσια από Θεσσαλονίκη που κάνατε αυχενική διαφανεια? Και πόσο κόστησε? 

Εγώ έκανα με τον γιατρό μου στο νοσοκομείο γτ εμπιστεύεται το τμήμα εμβρυομητρικης εκεί πολύ. Βέβαια έψαξα εγώ κ είχανε την πιστοποίηση από το fetal medicine foundation 

Αν πήγαινα έξω θα διάλεγα μεταξύ Δαγκλη ή Σπηλιοπουλο. Τιμές δεν ξέρω να σου πω.

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

Καλησπέρα εγώ πάω Δευτέρα για Β-χοριακη και έχει από εχθές έχω πόνους από τον αφαλό μέχρι κατο στην κοιλιά που νομίζω ότι μου έρχεται και συχνά από χθες έχω αυτούς τους πόνους,Παναγία μου και Αγία Μαρίνα μου βοηθά μας όλες να έχουμε ένα με δύο μωράκια στην αγκαλιά μας :x:)

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 17 λεπτά , happiness79 είπε:

Χθες βράδυ είχα δύο πολύ μικροσκοπικές σταγονίτσες αίμα στο σερβιετάκι, κόκκινο κόκκινο. Πήγα να χαρώ μήπως είναι αιματάκι εμφύτευσης, αλλά ήταν τόσο μικροσκοπικές σαν κεφαλάκι καρφίτσας, που δεν ξέρω αν με παίρνει να χαρώ με κάτι τόσο λίγο... Έχει συμβεί σε κάποια άλλη κοπέλα και αν ναι για τι ποσότητα αίματος μιλάμε? Εκανα εμβρυομεταφορά την Πέμπτη. Ίσως και να είναι νωρίς ακόμα για συμπτώματα, αλλά δεν έχω τίποτα (πέρα του ότι είμαι ευσυγκίνητη, αλλά αυτό το είχα από πριν και σίγουρα είναι από τα φάρμακα) και πραγματικά φοβάμαι ότι δεν έχει γίνει τίποτα, δε νιώθω τίποτα απολύτως! Εντάξει, ίσως ένα μικρό βάρος χαμηλά στην κοιλιά, αλλά με τόσα φάρμακα φυσικό είναι μάλλον. 

Επειδή ήταν κόκκινο μπορεί να είναι κ εμφύτευσης , εγώ ακόμη τίποτα δεν έχω 

πρίν από 17 λεπτά , Inana είπε:

Καλησπέρα εγώ πάω Δευτέρα για Β-χοριακη και έχει από εχθές έχω πόνους από τον αφαλό μέχρι κατο στην κοιλιά που νομίζω ότι μου έρχεται και συχνά από χθες έχω αυτούς τους πόνους,Παναγία μου και Αγία Μαρίνα μου βοηθά μας όλες να έχουμε ένα με δύο μωράκια στην αγκαλιά μας :x:)

Σε ποια μέρα του κύκλου είσαι ; Με το εντερακι σου είσαι οκ ; Έντονους πόνους ;

• Ευχαριστώ 1

Ούτε εγώ είχα αιματακι για να καταλάβω κάτι για εμφύτευση απλά την Πέμπτη είδα στο σκούπισμα πικτω καφέ και μετά τίποτα άλλο 

πρίν από 14 λεπτά , silvy22 είπε:

Επειδή ήταν κόκκινο μπορεί να είναι κ εμφύτευσης , εγώ ακόμη τίποτα δεν έχω 

Σε ποια μέρα του κύκλου είσαι ; Με το εντερακι σου είσαι οκ ; Έντονους πόνους ;

Σίλβι μου επειδή την μέρα που άρχισα να περνώ τα χάπια για να προτιμήσουμε την μήτρα μου για την μεταφορά κάναμε καταστολή και στην 3η μέρα που ήταν να έχω περίοδο κάνα μεταφορά 

Τώρα είμαι στης γόνιμες μέρες μου του προηγούμενου κύκλου τον περασμένο μήνα ήταν να έβλεπα 2 φορές περίοδο σε έναν μήνα αλλά κάναμε καταστολή με τα χάπια και της ένεσης εγώ από της 12/2 έπινα χαπια και έβαζα άλλες ένεσης μετά την μεταφορά βάζω και ένεσης αντιπικτικες 

1 hour ago, ksvolimi είπε:

αντε ολα να πανε καλα σου ευχομαι μια τεραστια χοριακη!:wub:

Μακαρι Παναγία μου!!!! Αν κάνω αύριο τεστ παίζει να δείξει εάν ειμαι? Το λεω γιατί παίρνουμε και χάπια.... Σήμερα είμαι 10η μέρα αλλά μετράω και την μέρα της εμβρυομεταφορασ

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , Rose33 είπε:

Μακαρι Παναγία μου!!!! Αν κάνω αύριο τεστ παίζει να δείξει εάν ειμαι? Το λεω γιατί παίρνουμε και χάπια.... Σήμερα είμαι 10η μέρα αλλά μετράω και την μέρα της εμβρυομεταφορασ

θα δειξει.. αλλα γιατι δε κανεισ χοριακη κατευθειαν? αφου δευτερα θα σαι 12?

πρίν από 9 λεπτά , ksvolimi είπε:

θα δειξει.. αλλα γιατι δε κανεισ χοριακη κατευθειαν? αφου δευτερα θα σαι 12?

Ναι..την Δευτέρα θα έχω 12 μέρες!! 27/01 έκανα την εμβρυομεταφορα βλαστοκυστης 5 ημερών!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 15 λεπτά , Rose33 είπε:

Ναι..την Δευτέρα θα έχω 12 μέρες!! 27/01 έκανα την εμβρυομεταφορα βλαστοκυστης 5 ημερών!!

εχεις κανει οβιτρελ? εισαι με φρεσκα η κατεψυγμενα? αν εισαι με κατεψυγμενα χωρις οβιτρελ ανετα κανεισ απο 8-9 μερα αρχιζει και φαινεται χαμηλα μεν αλλα φαινεται,, αν εισαι ομως μετα απο οβιτρελ καλο ειναι να κανεισ στις 14 μερες μην εχει μεινει τιποτα απο την ενεση..

πρίν από 58 λεπτά , ksvolimi είπε:

εχεις κανει οβιτρελ? εισαι με φρεσκα η κατεψυγμενα? αν εισαι με κατεψυγμενα χωρις οβιτρελ ανετα κανεισ απο 8-9 μερα αρχιζει και φαινεται χαμηλα μεν αλλα φαινεται,, αν εισαι ομως μετα απο οβιτρελ καλο ειναι να κανεισ στις 14 μερες μην εχει μεινει τιποτα απο την ενεση..

με κατεψυγμένα είμαι...και παίρνω cyclacur prezolon filicine salospir magnhsio prolutex clexane και βιταμινες

• Μου αρέσει 1

πρίν από 46 λεπτά , Rose33 είπε:

με κατεψυγμένα είμαι...και παίρνω cyclacur prezolon filicine salospir magnhsio prolutex clexane και βιταμινες

Αρα αφου δεν εκανες οβιτρελ ειναι ασφαλές να κανεις κ τη δευτερα ! Ο γιατρος ποτε σου πε;

Διαφημίσεις

Να ρωτήσω κάτι, όσες παίρνετε κορτιζόνη, για πόσο διάστημα σας έχει πει ο γιατρός σας? Στην προηγούμενη εμβρυομεταφορά είχα πάρει για 5 μέρες και μου κόλλησε στο μυαλό ότι γι' αυτό ήταν βιοχημική και σταμάτησε. Τώρα μου είπε πάλι να πάρω για 5 μέρες, αλλά είπα στη μαία τον προβληματισμό μου και μου είπε ότι αν είναι να ανησυχώ να πάρω κορτιζόνη μέχρι τη χοριακή. Τι γνώμη/εμπειρίες έχετε? 

πρίν από 18 λεπτά , happiness79 είπε:

Να ρωτήσω κάτι, όσες παίρνετε κορτιζόνη, για πόσο διάστημα σας έχει πει ο γιατρός σας? Στην προηγούμενη εμβρυομεταφορά είχα πάρει για 5 μέρες και μου κόλλησε στο μυαλό ότι γι' αυτό ήταν βιοχημική και σταμάτησε. Τώρα μου είπε πάλι να πάρω για 5 μέρες, αλλά είπα στη μαία τον προβληματισμό μου και μου είπε ότι αν είναι να ανησυχώ να πάρω κορτιζόνη μέχρι τη χοριακή. Τι γνώμη/εμπειρίες έχετε? 

Τη κορτιζόνη και ότι παίρνεις τώρα σε περίπτωση εγκυμοσύνης θα τα συνεχίσεις μέχρι τον τρίτο μήνα.τη κορτιζόνη την έχουμε πάρει με στραβό μάτι αλλά να ξέρεις ότι είναι κάτι που υπάρχει ήδη στον οργανισμό μας απλά εμείς το ενισχύουμε .και ίσως να βοηθάει παραπάνω από ότι πιστεύουμε .

• Μου αρέσει 1

πρίν από 26 λεπτά , Nikipa είπε:

Τη κορτιζόνη και ότι παίρνεις τώρα σε περίπτωση εγκυμοσύνης θα τα συνεχίσεις μέχρι τον τρίτο μήνα.τη κορτιζόνη την έχουμε πάρει με στραβό μάτι αλλά να ξέρεις ότι είναι κάτι που υπάρχει ήδη στον οργανισμό μας απλά εμείς το ενισχύουμε .και ίσως να βοηθάει παραπάνω από ότι πιστεύουμε .

Δεν τη δίνουν όλοι οι γιατροί για τόσο μεγάλο διάστημα πάντως, γιατί σε ορισμένες περιπτώσεις έχω διαβάσει ότι μπορεί να προκαλέσει θέματα στο έμβρυο. Ας πούμε ο γιατρός μου μόνο για 5 μέρες ήθελε να την πάρω και μετά τέλος. Γι' αυτό ρωτάω τι προτείνουν άλλοι γιατροί, για να έχω πιο σφαιρική εικόνα. 

πρίν από 16 λεπτά , happiness79 είπε:

Δεν τη δίνουν όλοι οι γιατροί για τόσο μεγάλο διάστημα πάντως, γιατί σε ορισμένες περιπτώσεις έχω διαβάσει ότι μπορεί να προκαλέσει θέματα στο έμβρυο. Ας πούμε ο γιατρός μου μόνο για 5 μέρες ήθελε να την πάρω και μετά τέλος. Γι' αυτό ρωτάω τι προτείνουν άλλοι γιατροί, για να έχω πιο σφαιρική εικόνα. 

Σίγουρα γιατρος δεν είμαι αλλά έχω διαβάσει ότι η κορτιζόνη μετά από κάποιες μερες αρχίζει και λειτουργεί.εμένα μου τη ξεκίνησε πέντε μερες πριν την εμβρυομεταφορα.από γιατρό σε γιατρό πάντως παίζει και ανάλογα την περίπτωση.

• Ευχαριστώ 1

7 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Χθες βράδυ είχα δύο πολύ μικροσκοπικές σταγονίτσες αίμα στο σερβιετάκι, κόκκινο κόκκινο. Πήγα να χαρώ μήπως είναι αιματάκι εμφύτευσης, αλλά ήταν τόσο μικροσκοπικές σαν κεφαλάκι καρφίτσας, που δεν ξέρω αν με παίρνει να χαρώ με κάτι τόσο λίγο... Έχει συμβεί σε κάποια άλλη κοπέλα και αν ναι για τι ποσότητα αίματος μιλάμε? Εκανα εμβρυομεταφορά την Πέμπτη. Ίσως και να είναι νωρίς ακόμα για συμπτώματα, αλλά δεν έχω τίποτα (πέρα του ότι είμαι ευσυγκίνητη, αλλά αυτό το είχα από πριν και σίγουρα είναι από τα φάρμακα) και πραγματικά φοβάμαι ότι δεν έχει γίνει τίποτα, δε νιώθω τίποτα απολύτως! Εντάξει, ίσως ένα μικρό βάρος χαμηλά στην κοιλιά, αλλά με τόσα φάρμακα φυσικό είναι μάλλον. 

Καλησπέρα!

Εγω να σου πω, οτι 3-4 μερες μετα την ετ είχα ελάχιστες καφε σταγονες, όχι σαν καρφιτσες αλλά μικρες και για λιγο... Και ειχα την Πέμπτη θετικη χοριακη! Ο γιατρος μου ειχε πει πριν την χοριακη οτι μπορει να ειναι σημαδι εμφυτευσης.

Κατα αλλά δεν ειχα κανενα συμπτωμα και νομιζα οτι θα επαιρνα κουλουρα!

Οποτε μην στενοχωριεσαι μπορει να ειναι σημαδι εμφυτευσης!

Σου ευχομαι να πανε ολα καλα!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...