Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Οχι πήγα στον Τζεφ*** σήμερα. Ανδρολόγο έχουμε σε 1 βδομάδα.

Προτεινει εντελώς φυσικό κύκλο με συνεχή αιματολογική παρακολούθηση κ αν γίνει βλαστοκύστη λέει (ακόμα και early blastocyst την 5η μέρα σε compacting stage) το βάζουμε σε φυσικό κύκλο. Δεν έκανα συνεχή αιματολογική παρακολούθηση πριν. Βάσει βιβλιογραφίας μου δίνει 12-15% επιτυχίας με δικό μου και 60-70% με δότρια.
      Μετρήσαμε ΑΜΗ και DHEA και πρότεινε κάποια συμπληρώματα (novofertil). Αυτά. Δευτέρα έχω Σφακ****.

Λογικό να μπερδεύεσαι.. αλλα μη ζαλιζεις πολυ το μυαλουδακι σου ακομα εφοσον εχεις κ αλλα ραντεβού.. απο Δευτερα θα δεις τι θα σου πει και ο επομενος και θα τα εχεις πιο ξεκαθαρα.. βαλε τα κατω.. σημείωσε τι εχει πει ο καθενας και πιστεύω στο τελος θα πας και βασει ενστικτου .. τουλαχιστον προτεινε κατι διαφορετικο.. 

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

πρίν από 17 λεπτά , silvy22 είπε:
πρίν από 17 λεπτά , silvy22 είπε:

Ευχαριστώ , έκανα απο την 6η και ήταν αρνητικά , αν δεν μπορείς να κρατηθείς δοκίμασε τη Δευτέρα πάλι που θα είσαι στην 8η που και πάλι νωρίς είναι , είναι νωρίς μην απογοητεύεσαι , βλαστοκυστες βάλατε ;

Ναι μία μέτρια ΒΒ. Οι ταινίες που κάνεις είναι early? Αυτές γενικά είναι δύσκολες στο να δείξουν άρα είσαι πολύ έγκυος να ξέρεις. Τα predictor τα εμπιστεύομαι για την ευαισθησία τους γι αυτό κ απογοητεύτηκα. Για να είναι τελείως αρνητικό σημαίνει ότι δεν έχει ανέβει  καθόλου η χοριακή κ είμαι ήδη σήμερα 5 μέρες μετά‍. Εννοείτε πάντως πως η ελπιδα πεθαίνει πάντα τελευταία…

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 7 λεπτά , Lydi είπε:

Ναι μία μέτρια ΒΒ. Οι ταινίες που κάνεις είναι early? Αυτές γενικά είναι δύσκολες στο να δείξουν άρα είσαι πολύ έγκυος να ξέρεις. Τα predictor τα εμπιστεύομαι για την ευαισθησία τους γι αυτό κ απογοητεύτηκα. Για να είναι τελείως αρνητικό σημαίνει ότι δεν έχει ανέβει  καθόλου η χοριακή κ είμαι ήδη σήμερα 5 μέρες μετά‍. Εννοείτε πάντως πως η ελπιδα πεθαίνει πάντα τελευταία…

Α δεν το ήξερα νόμιζα είναι πολύ ευαίσθητα one step λέγονται , εγώ έβαλα 2 , έχω κ clear blue δεν είναι καλά λες ; Ναι μη χάνεις τις ελπίδες σου , ποτέ έχεις χοριακη ;

πρίν από 7 λεπτά , silvy22 είπε:

Α δεν το ήξερα νόμιζα είναι πολύ ευαίσθητα one step λέγονται , εγώ έβαλα 2 , έχω κ clear blue δεν είναι καλά λες ; Ναι μη χάνεις τις ελπίδες σου , ποτέ έχεις χοριακη ;

ειχες καθολου συμπτωματα μετα την εμβρυομεταφορα?

πρίν από 8 λεπτά , silvy22 είπε:

Την Τετάρτη μου είπαν, 9 μέρες μετά τη ετ… Το clear θα σου βγει πολύ πιο έντονο απ ότι οι ταινίες. Μια τεράστια χοριακή εύχομαι!!!

17 ώρες πρίν, Nikipa είπε:

Δυο μου έβαλαν…και να σου πω από μικρή δίδυμα ήθελα!που να ηξερα η δόλια ότι υπάρχει και περίπτωση να τα κάνω χαχαχχαχα.πόσες μερες έχεις ακόμα εσυ;

Καλημέρα!!!! Άντε με το καλο ομορφιά μου!!! Σε όλες μας εύχομαι να γίνει η επιθυμία μας!!! 
Κ εγω από μικρή ηθελα διδυμα ήταν και είναι το ονειρο μου!!! Και όταν είχα μαθει περυσι ότι τυχαια πιάσαμε  διδυμα Κοντεψα να τρελαθω!!! Ειναι ευλογία τα παιδια!! Εγω την Δευτερα παω που είναι η 12η μερα! 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , nina21 είπε:

ειχες καθολου συμπτωματα μετα την εμβρυομεταφορα?

Κορίτσια όχι τίποτα είμαι όπως κ τις άλλες μέρες , έχω και ευερέθιστο εντερακι και δεν ξέρω τι είναι τι, πάνω κάτω νιώθω σαν να μ ερχετε περίοδος . Επειδή δεν νιώθω κάτι για αυτό μάλλον δυσκολεύομαι να το πιστέψω , είναι νωρίς ακόμη πιστεύω απο Τετάρτη κ μετά θα κατάλαβω περισσότερα 

πρίν από 7 λεπτά , Rose33 είπε:

Καλημέρα!!!! Άντε με το καλο ομορφιά μου!!! Σε όλες μας εύχομαι να γίνει η επιθυμία μας!!! 
Κ εγω από μικρή ηθελα διδυμα ήταν και είναι το ονειρο μου!!! Και όταν είχα μαθει περυσι ότι τυχαια πιάσαμε  διδυμα Κοντεψα να τρελαθω!!! Ειναι ευλογία τα παιδια!! Εγω την Δευτερα παω που είναι η 12η μερα! 

Αντε με το καλό να μπούμε όλες στις μαμάδες Οκτωβρίου που κάποιες συμμαθήτριες έκαναν ήδη ομαδούλα !!!

• Μου αρέσει 2

17 ώρες πρίν, ksvolimi είπε:

Θα το χρειαστεις το νουμερο !!! Οσο για τις μαύρες σκεψεις εκει προς το τελος τις κανουμε.. Ασε τρελα η αναμονη.. κ αυτη η αναμονη της χοριακης επισης..μεχρι να δεις το νουμερο σου βγαινει η ψυχη..ολα καλα θα πανε :wub:

@Rose33 εσυ ποτε με το καλο;

Καλημέρα!!!! Εγω Δευτερα!!!!! 

• Μου αρέσει 2

5 ώρες πρίν, silvy22 είπε:

Καλημέρα !!!!! 8η μερα σήμερα !!!! Ανέβασα στο προφίλ μου ένα τεστ που μοιάζει θετικό ++++++ για πείτε κ ‘σείς δεν έχω ματαξαναδει

δεν πιστεύω να πιάνει τον κοβιντ :rolleyes:

:wub::wub::wub::wub:

Τέλειααααα!!!! Πάνε όλα κατ' ευχήν!!! Πολύ χαίρομαι! 

Έχεις τίποτα συμπτώματα? 

πρίν από 6 λεπτά , happiness79 είπε:

Τέλειααααα!!!! Πάνε όλα κατ' ευχήν!!! Πολύ χαίρομαι! 

Έχεις τίποτα συμπτώματα? 

Αμην ! Για όλες μας ! 
αυτο γράφω και παραπάνω 

ΜΕ έχει καταβάλει τοσο ο κοβιντ που δεν έχω καταλάβει τίποτα για εγκυμοσύνη , ένα γλυκό πόνο στην κοιλιά όπως όταν περιμενουμε περίοδο ( ξου ξου μακριά απο μας )

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , silvy22 είπε:

Κορίτσια όχι τίποτα είμαι όπως κ τις άλλες μέρες , έχω και ευερέθιστο εντερακι και δεν ξέρω τι είναι τι, πάνω κάτω νιώθω σαν να μ ερχετε περίοδος . Επειδή δεν νιώθω κάτι για αυτό μάλλον δυσκολεύομαι να το πιστέψω , είναι νωρίς ακόμη πιστεύω απο Τετάρτη κ μετά θα κατάλαβω περισσότερα 

ουτε τις πρωτες μερες ενιωθες κατι ιδιαιτερο?

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , silvy22 είπε:

Αμην ! Για όλες μας ! 
αυτο γράφω και παραπάνω 

ΜΕ έχει καταβάλει τοσο ο κοβιντ που δεν έχω καταλάβει τίποτα για εγκυμοσύνη , ένα γλυκό πόνο στην κοιλιά όπως όταν περιμενουμε περίοδο ( ξου ξου μακριά απο μας )

Ο πόνος περιόδου είναι συμπτώμα εγκυμοσύνης! Σημάδι ότι μεγαλώνει η μήτρα γιατί προετοιμάζεται! Καλοδεχούμενος!!! 

πρίν από 10 λεπτά , nina21 είπε:

ουτε τις πρωτες μερες ενιωθες κατι ιδιαιτερο?

Μπα όχι ιδιαίτερα 

ειπα αυτή τη φορά δεν θα κοιτάω συμπτώματα ξέρω ότι τα φάρμακα τα κάνουν όλα 

πρίν από 7 λεπτά , happiness79 είπε:

Ο πόνος περιόδου είναι συμπτώμα εγκυμοσύνης! Σημάδι ότι μεγαλώνει η μήτρα γιατί προετοιμάζεται! Καλοδεχούμενος!!! 

Μακαρι η γλυκιά μου όλα τα είχα εξετάσει να τα καλό δεχτεί και να τα κρατήσει εκεί 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 10 λεπτά , silvy22 είπε:

Αμην ! Για όλες μας ! 
αυτο γράφω και παραπάνω 

@silvy22 Μπραβοοοο ομορφιά μου!!!!! Συγχαρητηρια!!!! Να είσαι ηρεμη!!!!! Και άσε τον Covid!!! :wub:

Χθες βράδυ είχα δύο πολύ μικροσκοπικές σταγονίτσες αίμα στο σερβιετάκι, κόκκινο κόκκινο. Πήγα να χαρώ μήπως είναι αιματάκι εμφύτευσης, αλλά ήταν τόσο μικροσκοπικές σαν κεφαλάκι καρφίτσας, που δεν ξέρω αν με παίρνει να χαρώ με κάτι τόσο λίγο... Έχει συμβεί σε κάποια άλλη κοπέλα και αν ναι για τι ποσότητα αίματος μιλάμε? Εκανα εμβρυομεταφορά την Πέμπτη. Ίσως και να είναι νωρίς ακόμα για συμπτώματα, αλλά δεν έχω τίποτα (πέρα του ότι είμαι ευσυγκίνητη, αλλά αυτό το είχα από πριν και σίγουρα είναι από τα φάρμακα) και πραγματικά φοβάμαι ότι δεν έχει γίνει τίποτα, δε νιώθω τίποτα απολύτως! Εντάξει, ίσως ένα μικρό βάρος χαμηλά στην κοιλιά, αλλά με τόσα φάρμακα φυσικό είναι μάλλον. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...