Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

18 minutes ago, Nikipa said:

Ε μάλλον το ίδιο θα κάνω και εγώ με λίγο προσοχή παραπάνω..σε περίπτωση θετικού τεστ μέχρι τον τρίτο μήνα τη συνεχίζεις..πολύ το διάστημα..

Α δεν ήξερα ότι συνεχίζεται για τόσο διάστημα, ήλπιζα σταδιακά να μειώνεται.. τεσπα. Ας είναι κι αυτό 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια καλησπέρα!

Εϊμαι συνήθως στο καφε με δωρεα, αλλά είπα να γράψω και εδώ.

Κατ' αρχάς να σας εύχομαι να έχετε καλά αποτελέσματα και όλα να πάνε όπως τα ονειρεύεστε!

Την Τρίτη στις 25/01 εκανα την ετ και περιμενω για χοριακή στις 3/02.

Είδα που γράψατε για κορτιζόνη και αλάτι, ζάχαρη... Εγώ παίρνω  μισο χαπάκι medrol των 16mg. Αλάτι γενικά δεν τρωω πολύ αλλά τρώω. Και ζάχαρη επίσης προσπαθώ να μην τρώω αλλά εχτες λιμπιστικα ενα γαλακτομπούρεκο και το έφαγα! Το πρόβλημα με την κορτιζόνη είναι οτι σε πρήζει, γι' αυτό δεν πρέπει να τα τρώμε;

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, chitaneta είπε:

Κορίτσια καλησπέρα!

Κατ' αρχάς να σας εύχομαι να έχετε καλά αποτελέσματα και όλα να πάνε όπως τα ονειρεύεστε!

Είδα που γράψατε για κορτιζόνη και αλάτι, ζάχαρη... Εγώ παίρνω  μισο χαπάκι medrol των 16mg. Αλάτι γενικά δεν τρωω πολύ αλλά τρώω. Και ζάχαρη επίσης προσπαθώ να μην τρώω αλλά εχτες λιμπιστικα ενα γαλακτομπούρεκο και το έφαγα! Το πρόβλημα με την κορτιζόνη είναι οτι σε πρήζει, γι' αυτό δεν πρέπει να τα τρώμε;

Καλή επιτυχία να έχεις πρώτα απο όλα!εγω στις 7/2 έχω τη χοριακη.καταρχάς με τη κορτιζόνη δεν κάνει η ζάχαρη γιατί ήδη ανεβαίνει το σάκχαρο στο αίμα.. το αλάτι ναι φέρνει πρήξιμο.εγω 2 πρεζολον παίρνω των 5mg.ο γιατρος όταν έπαιρνα ένα στην αρχή μου λέγε φάε ότι θες ίσως επειδή είμαι αδύνατη η δεν ήθελε να με τρομάξει..από τη κλινική πάλι μου είπαν να προσέχω.δε ξέρω αν τα mg που παίρνουμε είναι τόσο θέμα για πρηξίματα όπως άλλοι που κάνουν ενδοφλέβια κορτιζόνη και πρήζονται .γνώμη μου να προσεχείς με το αλάτι γιατί στο ψυχολογικό κομμάτι το πρήξιμο δε θα είναι καλό..

3 ώρες πρίν, chitaneta είπε:

Κορίτσια καλησπέρα!

Καλησπέρα, πως περνας τις μερες σου? εχουμε τον ιδιο Dr αν με θυμασαι..κι εγω μισο παιρνω ωστοσο ναι δε βοηθα για το πρηξιμο αλλα σε τοσο μικρη ποσοτητα δε κανει ιδιατερη διαφορα. Η ενδοκρινολογος μου επισης μου εχει πει προσοχη ζαχαρη αλατι αλλα οχι υπερβολες,, φαε το γλυκακι σου να το ευχαριστηθεις, 

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Nikipa είπε:

Καλή επιτυχία να έχεις πρώτα απο όλα!εγω στις 7/2 έχω τη χοριακη.καταρχάς με τη κορτιζόνη δεν κάνει η ζάχαρη γιατί ήδη ανεβαίνει το σάκχαρο στο αίμα.. το αλάτι ναι φέρνει πρήξιμο.εγω 2 πρεζολον παίρνω των 5mg.ο γιατρος όταν έπαιρνα ένα στην αρχή μου λέγε φάε ότι θες ίσως επειδή είμαι αδύνατη η δεν ήθελε να με τρομάξει..από τη κλινική πάλι μου είπαν να προσέχω.δε ξέρω αν τα mg που παίρνουμε είναι τόσο θέμα για πρηξίματα όπως άλλοι που κάνουν ενδοφλέβια κορτιζόνη και πρήζονται .γνώμη μου να προσεχείς με το αλάτι γιατί στο ψυχολογικό κομμάτι το πρήξιμο δε θα είναι καλό..

Ευχαριστώ για την αναλυτική απάντηση! Ελπίζω το ζάχαρο με το γαλακτομπούρεκο να μην πήγε στα υψη!:lol:

Εύχομαι να σου πάνε όλα καλάκαι να έχεις μια νουμεραρα στη χοριακή!

2 ώρες πρίν, ksvolimi είπε:

Καλησπέρα, πως περνας τις μερες σου? εχουμε τον ιδιο Dr αν με θυμασαι..κι εγω μισο παιρνω ωστοσο ναι δε βοηθα για το πρηξιμο αλλα σε τοσο μικρη ποσοτητα δε κανει ιδιατερη διαφορα. Η ενδοκρινολογος μου επισης μου εχει πει προσοχη ζαχαρη αλατι αλλα οχι υπερβολες,, φαε το γλυκακι σου να το ευχαριστηθεις, 

Καλησπέρα και σε σένα! Ναι τώρα που το λες το θημήθηκα! Απο ότι διάβασα ξαναέκανες χοριακή και ανέβηκε! Μπράβο, ευχομαι απο εδώ και πέρα να πάνε όλα καλά! Πότε θα ξανακάνεις;

Εγώ τις δυο πρώτες μερες τις περασα λίγο δυσκολα απο το άγχος και κλεισμένη στους 4 τοίχους... Αλλά εχτές πήγα για λιγο στους γονεις μου και σήμερα επίσης και άλλαξα λιγο παραστάσεις... Γενικά φοβάμαι πολύ για το αποτέλεσμα...έχω φάει ήδη δυο αποτυχιες και δεν είμαι πολύ αισιοδοξη. Υπομονή κάνω και οτι ειναι να γίνει ας γινει...

Εντωμεταξυ δεν έχω κανενα συμπτωμα... Λιγα τσιμπηματάκια ή ελαφρια αισθηση περιοδου, αλλά σημερα ουτε και αυτα.

Το γλυκό το ευχαριστήθηκα πάντως!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

13 ώρες πρίν, chitaneta είπε:

Ευχαριστώ για την αναλυτική απάντηση! Ελπίζω το ζάχαρο με το γαλακτομπούρεκο να μην πήγε στα υψη!:lol:

Εύχομαι να σου πάνε όλα καλάκαι να έχεις μια νουμεραρα στη χοριακή!

Καλησπέρα και σε σένα! Ναι τώρα που το λες το θημήθηκα! Απο ότι διάβασα ξαναέκανες χοριακή και ανέβηκε! Μπράβο, ευχομαι απο εδώ και πέρα να πάνε όλα καλά! Πότε θα ξανακάνεις;

Εγώ τις δυο πρώτες μερες τις περασα λίγο δυσκολα απο το άγχος και κλεισμένη στους 4 τοίχους... Αλλά εχτές πήγα για λιγο στους γονεις μου και σήμερα επίσης και άλλαξα λιγο παραστάσεις... Γενικά φοβάμαι πολύ για το αποτέλεσμα...έχω φάει ήδη δυο αποτυχιες και δεν είμαι πολύ αισιοδοξη. Υπομονή κάνω και οτι ειναι να γίνει ας γινει...

Εντωμεταξυ δεν έχω κανενα συμπτωμα... Λιγα τσιμπηματάκια ή ελαφρια αισθηση περιοδου, αλλά σημερα ουτε και αυτα.

Το γλυκό το ευχαριστήθηκα πάντως!

Καλημέρα θα παω παλι αυριο..εγω με τα σύμπτωματα μια ειχα μια Οχι η μεση μου με πεθανει ωρες ωρες κατα τα αλλα αν δεν γμουν σε διαδικασια εξωσωματικής μιλαμε για συμπτώματα στα οποια δε θα δινα καμια σημασια..

On 27/1/2022 at 9:18 ΜΜ, ksvolimi είπε:

Καλη επιτυχια!! Καλο σημαδι το καφε..  οι ναυτίες θεωρω οτι ειναι απο την προγεστερονη ..μου εχουν πει γιατροι οι ναυτίες στην ουσια προκαλούνται απο την αύξηση της χοριακης η οποια πρεπει να φτάσει 1000 για να σε πιανουν ναυτίες, σε αυτη τη περιπτωση εχεις ηδη επιβεβαιώσει εγκυμοσύνη μη σου πω και υπερηχογραφικα ..

Κορίτσια τι κάνετε;Εγώ αύριο πάω για τη χοριακή..Έχω τόση αγωνία..Από συμπτώματα έχω αναγουλες και πρησμένο στήθος!!!

• Μου αρέσει 5

πρίν από 11 λεπτά , Peggy123 είπε:

Κορίτσια τι κάνετε;Εγώ αύριο πάω για τη χοριακή..Έχω τόση αγωνία..Από συμπτώματα έχω αναγουλες και πρησμένο στήθος!!!

Κι εγω αυριο για επαναληπτική! Καλη επιτυχια :wub:

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, silvy22 είπε:

Καλή επιτυχία ! Σε ποια μέρα πάτε για την πρώτη χοριακη ; Εμενα με βλαστοκυστες μου είπε 12η αλλά λέω να πάω στη 10η δηλ 7/2

Ναι πας 10η πρότεινω και εγω!!!!

• Μου αρέσει 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, silvy22 είπε:

Καλή επιτυχία ! Σε ποια μέρα πάτε για την πρώτη χοριακη ; Εμενα με βλαστοκυστες μου είπε 12η αλλά λέω να πάω στη 10η δηλ 7/2

Με βλαστοκυστες αν δεν εχεις κανει οβιτρελ απο την 9η μερα και μετα μπορεις να δεις

Η πρώτη μέρα είναι η ημέρα 0 ;

αν είναι έτσι πρέπει να πάω 8.10 <_<

Απο συμπτώματα

έχω πολύ πριξιμο στην κοιλιά και δεν παίρνω κορτιζόνη , κάτι μου φουσκώνει το εντερακι πιστεύω …

απο την προγεστερονη έβγαλα κ κάτι εξανθήματα στα πλαϊνά της κοιλιάς 

ζαλαδα απο τα φάρμακα επίσης ….

1 ώρα πρίν, silvy22 είπε:

Ποτέ έκανες την εμβρυιομετεφορα;

Αααα τέλεια εγώ προχθές.δες εμένα μου είπε κανονικά 6/2 να κάνω αλλά είναι Κυριακή.όποτε πάω Δευτέρα 7/2.πιο νωρίς μου είπε να μη πάω μη τυχόν και δε δείξει .και εμένα με 5ης μέρας βλαστό κύστες από κατάψυξη ήταν.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...