Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια! Εγώ είμαι στη δεύτερη προσπάθεια με εμβρυακια πέντε ημερών.Και είμαι στην 6η ημέρα.Συπτωματα έχω από χθες ναυτία και σήμερα είδα λίγο καφέ.Ανυπομονώ για την χοριακή τη Δευτέρα.

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 16 λεπτά , Peggy123 είπε:

Γεια σας κορίτσια! Εγώ είμαι στη δεύτερη προσπάθεια με εμβρυακια πέντε ημερών.Και είμαι στην 6η ημέρα.Συπτωματα έχω από χθες ναυτία και σήμερα είδα λίγο καφέ.Ανυπομονώ για την χοριακή τη Δευτέρα.

Καλη επιτυχια!! Καλο σημαδι το καφε..  οι ναυτίες θεωρω οτι ειναι απο την προγεστερονη ..μου εχουν πει γιατροι οι ναυτίες στην ουσια προκαλούνται απο την αύξηση της χοριακης η οποια πρεπει να φτάσει 1000 για να σε πιανουν ναυτίες, σε αυτη τη περιπτωση εχεις ηδη επιβεβαιώσει εγκυμοσύνη μη σου πω και υπερηχογραφικα ..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 35 λεπτά , ksvolimi είπε:

Καλη επιτυχια!! Καλο σημαδι το καφε..  οι ναυτίες θεωρω οτι ειναι απο την προγεστερονη ..μου εχουν πει γιατροι οι ναυτίες στην ουσια προκαλούνται απο την αύξηση της χοριακης η οποια πρεπει να φτάσει 1000 για να σε πιανουν ναυτίες, σε αυτη τη περιπτωση εχεις ηδη επιβεβαιώσει εγκυμοσύνη μη σου πω και υπερηχογραφικα ..

Σε ευχαριστώ πολύ.Μακαρι να πάει καλά αυτή τη φορά.Τα καφέ σημάδια συνεχίζονται!!! Κρατιέται να μην κάνω test αυτή τη φορά!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 14 λεπτά , Peggy123 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ.Μακαρι να πάει καλά αυτή τη φορά.Τα καφέ σημάδια συνεχίζονται!!! Κρατιέται να μην κάνω test αυτή τη φορά!

Κι εγω ετσι λεω αλλα  ολο κανω:razz:

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , Peggy123 είπε:

Εσύ τώρα σε τι στάδιο είσαι?

Εγω πηρα μια Ωραια χαμηλή χοριακη 38,3 ένατη μερα ο γιατρος για καποιο λογο θεωρεί οτι εχει πιθανότητες και οτι δε λεει κατι αυτο  εγω παλι Οχι.. θα κανω επαναληπτική και βλεπουμε.. ειναι η δευτερη με καινουργι ο γιατρο στο ιασω η προηγουμενη με παλια έμβρυα στο ιασω βιοχημική με ειχαν προειδοποιήσει οτι δεν ειχαν δυναμική διοτι οι προηγούμενοι κανανε προεμφυτευτικο σε κατεψυγμένα που σημαινει οτι πάγωσαν ξεπαγωσαν 4 φορες.. κ αλλες τεσσερις εντελως αποτυχημένες με τρομερές παραλείψεις .. αυτα εν ολίγοις κ προχωραμε

2 ώρες πρίν, Peggy123 είπε:

Λίγο έμεινε για να μάθεις…ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα χαλάρωσε κάτσε απόλαυσε την αναμονή και μη το σκέφτεσαι ότι είναι να γίνει θα γίνει ..σε λίγες μερες θα έρθω με το καλό στη θέση σου και έτσι θέλω να σκέφτομαι ..

20 ώρες πρίν, Nephele78 είπε:

Εγώ 800 ειχα  την 12η μερα και ναι διδυμα.! ποτε εκανες ετ ; 

800 κ εγω 12 μερα χωριακης , τη δευτερα θα την επαναλαβω . Μιλησα λιγο με τον γιατρο στο τηλ κ μου πε μαλλον διδυμα με 800 χωριακη του φανηκε πολυ χαχα

20 ώρες πρίν, Nikipa είπε:

Toulitsa22 από ότι μου είπε και σε εμένα 2 θα βάλει .είναι 5ης μέρας κατεψυγμένα.Fili συγχαρητήρια και σε εσένα !!!

Τελεια... καλη επιτυχια ειμαι σιγουρη θα πανε ολα καλαααα

• Μου αρέσει 3

Update: ο γιατρος μου ειχε πει χοριακη δευτερα.. εγω θα έσκαγα πηγα σημερα εχοντας ξεγράψει τη κατασταση με τοσο χαμηλό νουμερο και τελικα διπλασιάστηκε!!!! Απο 38 πηγε 76 δε το πιστευω!!!!:x

• Μου αρέσει 6

Διαφημίσεις

πρίν από 48 λεπτά , ksvolimi είπε:

Update: ο γιατρος μου ειχε πει χοριακη δευτερα.. εγω θα έσκαγα πηγα σημερα εχοντας ξεγράψει τη κατασταση με τοσο χαμηλό νουμερο και τελικα διπλασιάστηκε!!!! Απο 38 πηγε 76 δε το πιστευω!!!!:x

Εγώ εκανα σήμερα μου είπαν για χοριακη 6/2 αλλά επειδή έπεφτε Κυριακή να τη κάνω 7/2.καλά έκανες από το να είσαι μέσα στο άγχος…κάνε και Δευτέρα να δεις.η πρώτη σου είναι;

πρίν από 8 λεπτά , Nikipa είπε:

Εγώ εκανα σήμερα μου είπαν για χοριακη 6/2 αλλά επειδή έπεφτε Κυριακή να τη κάνω 7/2.καλά έκανες από το να είσαι μέσα στο άγχος…κάνε και Δευτέρα να δεις.η πρώτη σου είναι;

Τώρα είδα τι γράφεις παραπάνω…εύχομαι τη Δευτέρα να είναι μεγάλη η χοριακη σου!!!

Κορίτσια να ρωτήσω …εσείς κορτιζόνη παίρνετε ;και με τη διατροφή αλάτι-ζάχαρη πως τα πάτε;

1 hour ago, Nikipa είπε:

Τώρα είδα τι γράφεις παραπάνω…εύχομαι τη Δευτέρα να είναι μεγάλη η χοριακη σου!!!

Κορίτσια να ρωτήσω …εσείς κορτιζόνη παίρνετε ;και με τη διατροφή αλάτι-ζάχαρη πως τα πάτε;

Δε θα σου πω οτι ειμαι φουλ προσεκτική ωστοσο το αλατι ευτυχως δε με ενδιέφερε κ ποτε οποτε πολλες φορές τα κανω ανάλατα για να χω άλλοθι να φαω καμια αλλη γουρούνια..ζαχαρη παλι δε βαζω Ε που κ που κανα γλυκάκι μεχρι στιγμης μετα απο 16 μερες λήψη κορτιζόνης ειμαι στα ιδια κιλα χωρις πρηξίματα.

Α υπαρχει ενα υποκατάστατο αλατιού φαρμακευτικό που εγω αυτο βαζω ετσι κ αλλιως μου το ειχε συστήσει ενδοκρινολόγος

1 hour ago, ksvolimi είπε:

Δε θα σου πω οτι ειμαι φουλ προσεκτική ωστοσο το αλατι ευτυχως δε με ενδιέφερε κ ποτε οποτε πολλες φορές τα κανω ανάλατα για να χω άλλοθι να φαω καμια αλλη γουρούνια..ζαχαρη παλι δε βαζω Ε που κ που κανα γλυκάκι μεχρι στιγμης μετα απο 16 μερες λήψη κορτιζόνης ειμαι στα ιδια κιλα χωρις πρηξίματα.

Α υπαρχει ενα υποκατάστατο αλατιού φαρμακευτικό που εγω αυτο βαζω ετσι κ αλλιως μου το ειχε συστήσει ενδοκρινολόγος

Καλά και εγώ στη κατσαρόλα ένα κουταλάκι του γλυκού αλάτι και αν το βάλω..αλλά να κάνα γιαούρτι λίγο σε κάνα μακαρόνι όταν βράζει το χρειάζεσαι.αυτό το υποκατάστατο είχα πάρει ένα από το σούπερ αλλά δε το μελέτησα το θέμα

.είχα πάρει και σε σπερματέγχυση ένα χαπάκι κάθε μέρα αλλά πρόσεχα πολύ τώρα πάλι ένα επερνα αλλά από αύριο μου είπε δυο και ρωτάω γιατί στη κλινική μου είπαν να προσέχω τη διατροφή ο γιατρος πάλι μου είπε ότι η δόση είναι μικρή να μη τρελαίνομαι

@Nikipa και εγω που παίρνω κάθε μέρα δυο χαπάκια το σκεφτόμουν για αλάτι ζάχαρη . Δεν το έκοψα εντελώς αλλά αποφεύγω τις υπερβολές . Τυριά κ στο φαγητό άλατα κι κανονικά 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...